Funkciók és hírek, amelyeket beépítenek az új Windows 8 - videó oktatóanyagba

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni az új funkciók megtalálja a közelgő Windows 8 érdekes és nagyon hasznos funkció.
A mindannyian ismert Task Manager-et egy új Task Manager-hez cseréljük, ezt Task UI-nek nevezzük, és nagyon jól néz ki. A tervezés mellett találunk néhány nagyon hasznos funkciót is, például leállíthatunk néhány alkalmazást a indítás az indításkor, a Task UI egy másik hasznos funkciója az egyes alkalmazások által megnyitott "folyamatok" részletezése, egy böngésző esetén látni fogjuk a nyitott lapokat és az egyesek által felhasznált erőforrások mennyiségét.
A csillag az új Windows 8 szerepel szalag menüben a Windows Intézőben, a helyi menüt függően változik tetteinket, és a kiválasztott fájlokat, de talán nem is fogjuk látni integrációs szoftver szerkesztését a multimédia fájlok és dokumentumok.
Különben is ezeket a funkciókat a Windows 8 is más fejlesztések, mint például a mai olvasó számára, amely úgy néz ki, mint egy puha, eBook Reader eszközök Metro UI, webkamera, stb.
Pa jelenik meg új funkciók, akkor bemutatjuk Önnek videotutorial.ro, mégis SunTM meglehetősen korai fejlődési szakaszában. Azt mondja, a Windows 8 2012 fog megjelenni, de nem tudja, hogy ez a korai vagy késői.
A Microsoft úgy döntött, a helyes utat a jövőbeli fejlődés a Windows 8, miért a változás valami jó, el kell ismernünk, hogy a Windows egy nagyon szilárd 7, Microsoft megpróbál javítani az operációs rendszer, amely szinte tökéletesen működik. Nem hiszem, hogy mi lesz egy felület látványos hatásokat, őszintén szólva nem hiszem, hogy szükség van rá, meg kell a stabilitás nem bling bling-oldalakon.
Úgy tűnik, hogy a képeket először a neten is hamisítvány egy komoly cég soha nem radikális mozgalmak, szükségünk van egy interfész a Mac OS, aki azt akarja, hogy vesz egy Mac, és megtalálja szuper látványos hatások Linux néhány kisebb változás is, hogy a felhasználó türelmesen a Linux operációs rendszer bámulatos hatások mellett a Mac felület tűnhet gyerekjáték.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (40)

  • Gady:
    Milyen forrásokat kért a Windows 8? Melyek azok a minimális követelmények és normális?


    Köszönjük!

    Ez még túl korai lenne beszélni az erőforrások felhasználása, a fejlesztők ebben a szakaszban arra törekszik, hogy jobb és stabil, a végén fogja meg a rendszert, hogy fogyasztani a lehető legkisebb.
    A tapasztalat azt mondja, hogy emelkedik egy fokkal tekintve minimum carintele.
    Nem hiszem, hogy kellene aggódni túl sokat, hogy nem lenne jobb, hogy egy modern rendszer, amely képes pontosan és gyorsan hozzáférhetnek hardver erőforrásokat.
    A világ változik, akkor nem kér többet az azonos hardver egy nagyon jó futni XP.

  • helló Szerintem egy PC 1gb ram, intel pentium d dual 3gh, és az Intel a 945 224 tudtam futni a windows
    Köszönöm minden olyan szépen bemutató Tineo Mr. Cristian

    • Ratzoiu:
      De hogyan fog?
      Ami a teszt, mint a VMware.

      Nem lehet virtuális gépeken elhelyezni ... cristi telepítette a Netbookjára, és a rögzítőkártyán keresztül készítette a rögzítést ...

  • Érdekes. Ha így lesz a Windows 8, hogyan lesz a Windows 9, 10, 11 ... 40? Milyen lesz a Windows a 3000 évben, és Windowsnak hívják, és ha igen, akkor Windows 200-nak hívják? Úgy tűnik, hogy amikor a végleges verzió megjelenik a Windows 8-on, akkor a Wondows 7 olyan lesz, mint a Vista, amikor a Windows 7 megjelent, azaz már elavult.

    • Catalin:
      Érdekes. Ha ez lesz a Windows 8, mivel ez lesz a Windows 9, 10, 11 40 ....? Kíváncsi vagyok, hogyan lesz a Windows 3000 és hívják a Windows, és ha adsz egy hívást, hogy a Windows 200? Park és nézd meg, hogy amikor a cDNS jelenik meg a végleges változat a Windows 8 akkor Wondows 7 lesz, mint a Windows Vista 7 amikor úgy tűnt, hogy már elavult.

      Miről beszélsz, uram? Nos, a klingók már régóta használják a Windows 200-at, és a romulanok már elérték a 400-as verziót. Nea 'Bill csak egy szánalmas plágium, akit Jean-Luc Picard ejtőernyőzött a Földön.

    • Catalin:
      Érdekes. Ha ez lesz a Windows 8, mivel ez lesz a Windows 9, 10, 11 40 ....? Kíváncsi vagyok, hogyan lesz a Windows 3000 és hívják a Windows, és ha adsz egy hívást, hogy a Windows 200? Park és nézd meg, hogy amikor a cDNS jelenik meg a végleges változat a Windows 8 akkor Wondows 7 lesz, mint a Windows Vista 7 amikor úgy tűnt, hogy már elavult.

      :) A 3000 évben nem lesz olyan operációs rendszer (Windows), mint amilyen az MS-DOS, talán még régebbi is

      Catalin:
      Érdekes. Ha ez lesz a Windows 8, mivel ez lesz a Windows 9, 10, 11 40 ....? Kíváncsi vagyok, hogyan lesz a Windows 3000 és hívják a Windows, és ha adsz egy hívást, hogy a Windows 200? Park és nézd meg, hogy amikor a cDNS jelenik meg a végleges változat a Windows 8 akkor Wondows 7 lesz, mint a Windows Vista 7 amikor úgy tűnt, hogy már elavult.

      A 3000 nem lesz OS (Windows) windowsu idősebb lesz, akkor az MS-DOS acuma.Tehnologia elkövetkezendő években, hogy a több mint windowsu Hányan nem lesz, de addig is köszönöm neki.

  • Nagyon örülök a Windows 7 go perfect.Deocamdata én nem cserélném windows 8 nimic.Sa remélhetőleg nem lesz csalódás.
    Helyes az asztali rendszereket "számítógépeknek" hívni?

  • Kár lenne a Microsoft kutatóinak, hogy nem optimalizálja azt tökéletesen úgy, hogy pontosan úgy fogyaszt, mint az előző ablakok, azaz 7 is, legalább 512 mb ddrammal és 1 gb normál értékkel. Nem hiába, a világ legjobb számítógépes tudósai / matematikusok tudják, hogyan lehetne optimalizálni, mert a találmányok korszakában élünk mind az informatikai informatika területén, mind más területeken. Nem vagyunk a feudalizmusban. ugyanakkor .... Kicsit furcsa lenne az erőforrás-felhasználást legalább 1 GB-ra növelni 2011-ben vagy 2012-ben, amikor az RTM verziót hivatalosan elindítják.

    • Gady:
      Nem lenne szégyen, hogy a kutatók a Microsoft nem optimalizálja annyira tökéletes, hogy enni, mint az összes korábbi Windows 7 512, azaz a minimális és DDRAM mb gb 1 normális. Nem semmi, hogy a világ legjobb tudósai / matematikusok a világnak tudnia kell, hogyan kell optimalizálni, mert élünk, egy olyan korban, a találmány mind a számítástechnika és azt tervezi. Nem vagyunk feudalizmus. de .... Nem lenne furcsa, hogy növeljék a minimális erőforrás-felhasználás 1GB a 2011 2012 vagy ha fog megjelenni hivatalosan RTM verzió.

      Félreérti a jelenséget. Az evolúció több felhasználást jelent, vagyis több erőforrás felhasználását, a hardverkomponensek teljes kapacitását, és soha nem fogja látni olyan rendszeren, amely csak 512 MB-ot fogyaszt. A Microsoft nem törődik azzal, hogy 500 MB RAM-mal rendelkezik, hanem azt akarja, hogy termékeiket megvásárolják és hardvereken használják új, legkorszerűbb technológiákkal. pénzüket az informatika, a technológia, a számítástechnika vagy bármi más iránt szenvedélyesek zsebéből veszik ki. A Geek mindig a "legjobban teljesítőket" fogja imádni, és még ha nincs pénze is, akkor összegyűlik, mert szereti az IT-t, és a legújabb terméket akarja a piacon. A Microsoft legyőzi az embereket, a vállalatokat, nem pedig a rajongókat, az embereket, akik hetente egyszer megnyitják a PC-jüket, hogy e-mailt olvassanak. Az ilyen egyszerű emberek, akik ritkán használják a számítógépet, soha nem adnak visszajelzést, és soha nem járulnak hozzá egy termék vagy modul fejlesztéséhez. Azok az emberek, akik hetente egy napig tartózkodnak a számítógépen, mindig letöltik a Windows-ot a torrentekről ....

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.