A Google Dokumentumok OCR segíti a beolvasott szöveget szerkeszthető dokumentumokká - videó bemutatóvá

Szia barátok, a mai videó tutorialban mutatja be az új funkció a Google Docs, ez OCR (optikai carcater felismerés) technológiát, amellyel akkor a beszkennelt dokumentumokat szerkeszthető szöveges vagy fényképezett egy kevéssé ismert technológia a mi A leghíresebb az ABBYY FineReader OCR alkalmazás (kereskedelmi).
Google Docs kínálja szolgáltatásait egyre anyag hamarosan a google docs OCR technológia került bevezetésre, hogy sokan közületek, ez nem egy kaszkadőr, de ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb OCR program és az online szolgáltatások költsége egy csomó pénzt Tisztában vagyunk azzal, hogy a Google segít roppant bevezetésével ezt a funkciót a Google Docs.
Indítsa el a Google Docs-ban OCR a behozatalt PDF és kép dokumentumokat: jpg, png és gif határ 2 MB dokumentum számát feltöltött dokumentumok nincs korlátozás, csak korlátozott tároló google docs jelenti 1024 1 MB giga dokumentumok tárolását, azt hiszem, ez elég jó, tekintve, hogy beszélünk a dokumentumok.
A jó eredmények a Google Docs OCR opciót megpróbálok feltölteni képeket és szkennelt dokumentumok nagyobb felbontású, azt javasoljuk, hogy használja a nagyobb felbontású beolvasás, vagy a jobb felbontást, ha a felvételt.
Egy extra a google docs lehetséges a dokumentumok fordításai, fordítás történik nagyon gyorsan / szinte bármit bármilyen nyelven, ez a funkció nem talál egy normál irodai, mint a hasznos eszközöket.
Egy mínusz az OCR funkciót a Google Docs dokumentumok elvesztése formatraii de biztos vagyok benne, hogy a jövőben ez a hiányosság is el kell távolítani.
Bravo Google, akkor a aştâptm, mint kellemes meglepetés.
Ha szeretné, hogy egy kicsit fejlettebb szolgáltatás, ajánlom a tutorial végzett kollégám Adrian on-line szolgáltatások OCR Online.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (24)

    • Cristian: Érdekes, de jobb megoldás az ABBYY FineReader.  

      Üdvözlettel a "poszter" bemutatóval! Rendben, de van-e ingyenes ABBYY FineReader ?! Nem tudom, kérdezem, nem vagyok olyan jó, hogy mindenféle repedést kockáztassam. Mások, talán ... a mindenki!

      • stelian: Mindannyian tudjuk, plakát "tutorial! Ok, rendben, igen ott ABBYY FineReader ingyenes! Nem tudom, kérdezd meg! Nem vagyok olyan jó veszélyeztetett rám mindenféle repedések. Mások, talán ... Üdvözlettel pt. minden!  

        És ez igaz, de ha tényleg kell csinálni egy nagyobb projekt Maricel, és nem volt ideje, hogy írjon a billentyűzet megy sokkal gyorsabban Abby.

        stelian: Mindannyian tudjuk, plakát "tutorial! Ok, rendben, igen ott ABBYY FineReader ingyenes! Nem tudom, kérdezd meg! Nem vagyok olyan jó veszélyeztetett rám mindenféle repedések. Mások, talán ... Üdvözlettel pt. minden!  

  • Megpróbáltam néhány képet hozott egy videót a YouTube-on, hogy volt felirattal. Mi feltölteni képeket a google docs a. képes eltávolítani csak a szöveget, és nem működik. Ki tud segíteni, csak a szöveget a videó a YouTube-on.

  • Helló, Adrian, még mindig akarsz oktatóprogramot készíteni azok számára, akik nem sokat tudnak a PC-ről? :)) kérlek, érdekelne, hogyan lehet helyesen telepíteni az illesztőprogramokat, és honnan, stb. Az irigység miatt láttam, hogy igen, mert nem láttad. kérlek much.ms

    • Cosmin: Jó bemutató, akkor lehet, hogy az egyik a Microsoft Office 2010?  

      Tehát a kíváncsiságból kérdezem Önt ... a jobb oldali keresőmezőbe is beírták a fekete szélén: Microsoft Word, és beírtad? vagy Open Office?

  • De ahogy dokumentumokat és fényképeket, hogy feltölteni a szerverre? S
    kell dokumentumokat szerkeszteni, és átalakítani őket, hogy maradjanak a szerveren az adatbázisba? Mégis, ez egy jó Abby Fine Reader.

    • Dady: De az úton dokumentumok és fényképek, hogy feltölteni a szerverre? S
      kell dokumentumokat szerkeszteni, és átalakítani őket, hogy maradjanak a szerveren az adatbázisba? Mégis, ez egy jó Abby Fine Reader.  

      Ez egy másik, a felhasználók által megvitatott téma: D A Google azt mondja, hogy megtartja őket, de nem nézi át őket, de mások ellentmondnak egymásnak. Magabiztosan használja, hogy senki sem törődik azzal, hogy milyen dokumentumokat tett oda, és nem kell google-ra fordítania. szavai, hogy megtudja, mi található a dokumentumban;)

    • PESTEANCRISTI: Milyen programot kell tennem, hogy SUBTRITATE filmletöltő SAMI e és milyen szomorú?  

      Írja meg a jobb felső keresőmező a fekete él: Hogyan tölts le filmet az új és szinkronizált feliratot nekik, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. És ne írj nagybetűvel, hogy nem vagyunk vakok!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.