Ingyenes alkalmazások, az összes szoftver telepítése vagy eltávolítása egyetlen kattintással - oktatóvideó

Szia barátok, a következő video tutorial fogom bemutatni egy nagyon erős szoftver, amellyel telepítheti az összes kedvenc szoftver után, hallottam, telepíthet több szoftver egyszerre.
Nagy nevű szoftvert Free Apps és segíthet menteni egy csomó időt, akkor is telepítse a legújabb verzióját a szoftver már telepítve van, mi segítünk Önnek uninstall szoftver csak néhány kattintás, és a fenti azt mondja, hogy időnként Giveaway (kereskedelmi szoftver által kínált ingyen) is megjelent.
Biztos vagyok benne, hogy azonnal csatolja ezt a szoftvert, akkor hasznos, különösen, miután újra a Windows, amikor mindannyian tudjuk, meddig kell veszíteni, hogy telepítse az összes kedvenc szoftver.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (54)

    • sal, gratulálok az összes oktató, van egy feladat megjegyezni 10 +!
      Szeretnék, ha lehetséges, a videotutorial hogyan dizinstaleza / telepíteni a videó illesztőprogramokat, ha szükséges semmiféle külön szoftver, és azt is, hogy mondja meg, ha tudom letölteni a frissített illesztőprogramot a gyártó honlapján (az én esetemben NVIDIA) , és én is a telepítő meghajtó már van a számítógép!?
      várom, hogy a video / válasz, a javaslatot!

      • daniel:
        sal, gratulálok az összes oktató, van egy feladat megjegyezni 10 +!
        Szeretnék, ha lehetséges, a videotutorial hogyan dizinstaleza / telepíteni a videó illesztőprogramokat, ha szükséges semmiféle külön szoftver, és azt is, hogy mondja meg, ha tudom letölteni a frissített illesztőprogramot a gyártó honlapján (az én esetemben NVIDIA) , és én is a telepítő meghajtó már van a számítógép!?
        várom, hogy a video / válasz, a javaslatot!

        Mielőtt normál távolítania a régi illesztőprogramot, majd az új illesztőprogram telepítése, ha szükséges újraindítás adjon el.
        Gyakran illesztőprogramok telepítése és újra, de nem ajánlott.
        A legbiztonságosabb az, hogy távolítsa el a régi vezető előtt.

  • üdvözlet
    Gratulálok ehhez az oktatóanyaghoz is – nagyon hasznosnak és szükségesnek tartom.
    Kérdés: Valami hasonló, de ami észleli a rendszer összetevőit - hozza nekik a legmegfelelőbb drivereket a netről és telepíti, nem találjuk?

    tiszteletteljesen
    moshulescu

    • moshulescu: Hello
      Gratulálunk a bemutató - Szerintem nagyon hasznos és szükséges.
      Kérdés: valami hasonló, de érzékeli a rendszer komponensei - hozza a legtöbb megfelelő illesztőprogramokat, és telepíti őket a neten, találunk? Tekintetében
      moshulescu  

      - Valami ilyesmire van szüksége: DriverEasy, Driver Genius, Driver Mgic vagy Driver Scanner – ez a szoftver kivételes, de mindegyik licenccel rendelkezik.
      - Ingyenes lenne a Device Doctor, egy olyan szoftver, amely átvizsgálja a számítógépet, hogy „lássa”, mely összetevők léteznek, majd lehetőséget kínál az észlelt összetevők illesztőprogramjainak letöltésére. A DriverMax is ingyenes lenne. Lesznek más ingyenes szoftverek is, de nem tudom.
      Sok szerencsét!

  • Milyen nagyszerű ez a bemutató... Bravó, nagyon jó munkát végez, gratulálok! De van egy gondom is, Mozila Firefox 4 Beta és IE 9 van, mindkettőt másik kettővel telepítettem... az első napokban mindkettő nagyon jól ment minden gond nélkül de kb 2-3 nap múlva már nem megy. egyik sem működik, és nem csináltam semmit, csak a letöltési oldal (asztal) és ennyi, a Mozillában azt mondja, hogy ez a kapcsolatok vagy a tűzfal miatt van (a windows 7-ben aktiváltam) és IE 9 nekem nem mond semmit, hogy nem indul el a kezdőlap vagy ha ugyanígy keresek a címsorban akkor üres az oldal, szó nélkül fehér! Most Google Chrome-ot használok, és jól működik, a Mozilla és az IE pedig nem működik (mindhárom még telepítve van) ..... Segíts kérlek!!

    • BGD: Ez egy jó tutorial, hogy ... Bravo, hogy egy nagyon jó munkát végzett, gratulálok! De van egy probléma, hogy a Mozilla Firefox és az IE Beta 4 9, telepítettem mindkettőjüket Dua más ... az első napokban mentek mind a ketten nagyon jól, minden gond nélkül, de miután ragasztás 2 3 nap nem működik, vagy nincs beállításokat, és nem csak letölteni helyben (desktop), és így a Mozilla azt mondja, hogy azért, mert a kapcsolat vagy tűzfal (Van, hogy lehetővé tette a Windows 7), valamint az IE 9 nem mond semmit csak nem indul honlapon, vagy ha keresni a címsorban ugyanaz üres lapot fehér nincs szó! Most a Google Chrome és a Mozilla elromlik, és az IE nem működik (mindhárom telepítve most) ..... Ajutatima kérem!  

      Mivel mind a béta verzió még mindig nem vagyok túl stabil. Emiatt nehéz kitalálni a problémát. Próbálja meg a következőt:
      - távolítsa el a két problémás böngészőt;
      - megtisztítja a registry-t (pl. CCleanerrel);
      - majd telepítse újra a böngészőket.
      Úgy gondolom, hogy ezzel érheti el a legjobb eredményeket. Valami más csak "foltozás" lenne. Általánosságban elmondható, hogy béta verziók használatakor és problémák esetén a legjobb megoldás az újratelepítés (bármely program érvényes).
      Sok szerencsét!

      • Francisc:
        Mivel mind a béta verzió még mindig nem vagyok túl stabil. Emiatt nehéz kitalálni a problémát. Próbálja meg a következőt:
        - távolítsa el a két problémás böngészőt;
        - megtisztítja a registry-t (pl. CCleanerrel);
        - majd telepítse újra a böngészőket.
        Azt hiszem, ezt, hogy a legjobb eredményt. Bármi más csak a "patch". Általában amikor a béta verzió, és ha probléma merül fel, a legjobb megoldás az, hogy újra (minden program áll rendelkezésre.)
        Sok szerencsét!  

        Megpróbáltam újratelepíteni de még mindig nem megy...nem tudom mit kezdjek vele....

        • BGD:
          Próbáltam revouninstal, és még mindig nem működik ... Nem tudom, mit kell tenni velük ....  

          - Blokkolhat egy biztonsági programot (tűzfal, HIPS). Van egy ThreatFire? Talán ez a hibás. nincs módom megtudni. Ellenőrizze a Windows 7 tűzfal szabályait is.

          - Az Internet Explorer 9 eltávolításához olvassa el ezt:
          "http://www.stealthsettings.com/internet-explorer-9-news-and-install.html"

          - A Mozilla Firefox 4 Beta egyszerű eltávolítása az Add/Remov programból. Próbáljon meg minden nyomot megkeresni, és manuálisan törölni a következő helyről:
          a) Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő (HKEY_CURRENT_USER, HKEY_LOCAL_MACHINE és HKEY_USERS).
          b) Application Data (meg kell állítani, hogy a rejtett fájlok)
          Ezt követően, majd próbálja újra.

          - Lehet, hogy adware / spyware - szkennelés:
          a) Dr.WEB CureIt! 6.00.4 – letöltheti innen: "http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Dr-WEB-CureIt.shtml"
          b) Malwarebytes' Anti-Malware 1.46 – töltse le innen: "http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Malwarebytes-Anti-Malware.shtml"

  • Igen. Érdekes. A szükséges programokat viszont inkább "közvetítők" nélkül telepítem. Szeretem ezeket a programokat "az anyukájuktól, otthonról" átvinni (persze ahol lehet). Ilyenkor inkább a biztonsági programot (vírusirtó/tűzfal vagy programcsomag) telepítem anélkül, hogy csatlakoznék a nethez (csak a telepítés befejezése után csatlakozom a nethez a frissítésekhez – persze vannak kivételek abból a szempontból, hogy vannak olyan programok, amelyek csak a hálózathoz való csatlakozással telepíthető).
    De ez nagyon hasznos azok számára, akik rohanás.
    Egy figyelmeztetés a lehetséges eszköztárak tartalmazhatnak programokat javasolt a telepítéshez:
    - a "http://www.freenew.net/#none" oldal elérése után olvassa el az ablak alján található megjegyzéseket; nagyon fontosak; Például a "*" bizonyos programok mellett azt jelenti, hogy tartalmaznak eszköztárakat stb.

    • Octav: Ha lehetséges egy bemutató videót HijackThis?  

      Nem tudom, hogy egy oktatóvideó a Trend Micro HijackThis segítségével hogyan segíthetne Önnek. Ez egy PC diagnosztikai program, és a futás után megjelenő eredmény értelmezése a fontos (megmutatja, hogy mi és hol fut át ​​az adott PC-n, a programok által az eltávolítás után hagyott nyomok stb.). Az eredmény esetenként eltérő. A bennfentes észreveheti a megjelenített „napló” szabálytalanságait, és kijavíthatja azokat. Nem általánosan érvényes, nem létezhet olyan szabály, amely alapján bármilyen problémát megoldhatna.
      Mindenesetre legalább elmagyaráztam magamnak. kell egy tutorial) ..

      • Francisc:
        Én nem tudom, mi segíthet a videotutorial a Trend Micro HijackThis. Ez a diagnosztikai program a PC és fontos értelmezését az eredmény után megjelenik fut (azt mutatja, hogy mit és hol PC, amely végigfut a nyomokat hagyott eltávolítása után programok, stb.). Az eredmények eltérőek esetben. Látszólagos szabálytalanságok kezdeményezte a "log" a kijelző, és javítani. Ez nem általános érvényű, nem adhat egy szabályt, amely képes megoldani minden problémát.
        Különben is, lehet, hogy nem egy bemutató, de addig nem használja segítsége nélkül engedéllyel rendelkező személy (kivéve, ha ez a személy, akkor valahogy mindent, amit mondtam esik - de ebben az esetben van szüksége van egy tutorial) ..  

        Felkeltette az érdeklődésemet, mert egy kicsit más és egy kicsit bonyolultabb...

        Francisc:
        Én nem tudom, mi segíthet a videotutorial a Trend Micro HijackThis. Ez a diagnosztikai program a PC és fontos értelmezését az eredmény után megjelenik fut (azt mutatja, hogy mit és hol PC, amely végigfut a nyomokat hagyott eltávolítása után programok, stb.). Az eredmények eltérőek esetben. Látszólagos szabálytalanságok kezdeményezte a "log" a kijelző, és javítani. Ez nem általános érvényű, nem adhat egy szabályt, amely képes megoldani minden problémát.
        Különben is, lehet, hogy nem egy bemutató, de addig nem használja segítsége nélkül engedéllyel rendelkező személy (kivéve, ha ez a személy, akkor valahogy mindent, amit mondtam esik - de ebben az esetben van szüksége van egy tutorial) ..  

        Felkeltette az érdeklődésemet, neki ez egy kicsit különlegesebb...

        • Octav:
          Ma aggodalmat keltett, mert ez egy kicsit más módon, és coplicat neki ...
          Ő egy kicsit különleges érdekek okozott neki ...  

          Ahelyett, hogy meghal cuiozitate fel lesz bemutató, olvass tovább itt:
          "http://www.netsecinteractive.ro/blog/hijackthis-anti-spyware-inteligent.html"
          si
          "http://blogger-warning.blogspot.com/2010/08/analiza-unui-log-hijack-this.html"
          si
          "http://devirusare.com/2010/04/23/hijackthis-2-0-4-final-devirusare-pc-gratuit/"
          si
          "http://cornelcaruntu.blogspot.com/2010/05/ce-este-hijackthis-si-ce-putem-face-cu.html"
          Megérkezik. Spor olvasni.

  • Nem tudom, mi a fix jöttél fel ez a bemutató. Most fogok keresni Adonai azt, amit meg kell menteni a bemutató a Mozilla addons aztán megyek újra a Windows, és azt tervezem, hogy használni ninito hogy tettél a bemutató előtt, de a megváltás a bűntudat és a Ön számára ez a szuper bemutató

    • Surfer: Szép kis program, de ellentétben Ninite úgy néz ki, és telepíti toolbarurile jöttél egyes programok ...  

      Igen, egészségesebb a Ninite használata. Fentebb kifejtettem a véleményemet egy ilyen programról, de ha valami ilyesmit használnék, akkor is pont a Ninite-ot választanám, mert: Idézem az oldalról: "No toolbars or junk. No clicking Next. Just the apps you want, fast."

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.