Fotók a Yahoo Mail alkalmazásban, nem mellékletként, hanem beágyazott elemekként - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy mi is egy fényképet egy e-mailt, és nem csatolt fájlként, de ez az elem a szövegben küldött Yahoo Mail. Sajnos ingyenes e-mail szolgáltatások nem kínálnak nekünk a lehetőséget, hogy hozzon létre egy HTML e-mail, amelyben mi is be a különböző elemeket, képeket és így tovább. Van néhány lehetőség formázására szöveget írsz az e-mail, és ennyi az egész.
Előfordulhat, hogy azt szeretnénk, ha az a személy, akinek e-mailt küldünk, azonnal látni fogja a képet, amikor egy e-mailt küld, anélkül, hogy a fényképet mellékletként csatolnánk ahhoz, hogy a címzettnek letöltenie kell a képet, majd duplán rá kattintva nyisd ki. Ez lehet egy üdvözlőkártya, amelyet a Photoshopban vagy a Gimpben készített, vagy bármilyen más videószerkesztő szoftverrel. Vagy egyszerűen: fényképeztél vakációra, és valószínűleg azt szeretnéd elküldeni a nagyszülőknek, akik műszaki emberek, egy kicsit „bonyolultabb” számukra, hogy megértsék, mi van a mellékletekkel, mit kell tenni, amikor képet küld nekik melléklet, hogyan kell menteni, hogyan lehet megnyitni és így tovább. Egyszerűen ágyazza be a levélbe, írjon néhány gondolatot a kép fölé vagy alá, és a nagyszülők, amikor kinyitják az e-mailt, azonnal láthatják a képet, anélkül, hogy további lépéseket kellene tenniük a fénykép megtekintéséhez. Ennek ellenére felkérem Önt, hogy nézze meg a videó bemutatóját, hogy pontosan megtudja, hogyan kell csatolni egy képet a Yahoo Mail alkalmazáshoz, nem mellékletként, hanem elemként.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (47)

  • Ha megnézed a megjegyzés a harmadik bemutató a HDD telepítés, amikor javasoltam, ha lehetséges, hogy a show, mint rejtett partíció 7 Windows telepítő, hogy ahelyett, hogy a win dvd táska, boot után partíció (HDD).

    • ASUS:
      Ha megnézed a megjegyzés a harmadik bemutató a HDD telepítés, amikor javasoltam, ha lehetséges, hogy a show, mint rejtett partíció 7 Windows telepítő, hogy ahelyett, hogy a win dvd táska, boot után partíció (HDD).

      Ennek a megjegyzésnek semmi köze nincs ehhez az oktatóanyaghoz ... tehát Adrian és Cristi figyelmen kívül hagyja Önt ... használja a fekete szegély jobb felső sarkában található keresőmezőt, és keresse meg a megjegyzéshez kapcsolódó oktatóanyagot .... most kapcsolat azzal a partícióval ... Nem hiszem, hogy lehetséges ....

  • BRAVO VIDEOTUTORIAL a legjobb Tartsa így megéri, hogy itt NOI.EXCELENT kiváló helyszínen kiváló bemutató magyarázatot adni BRAVO

  • Próbáltam működik, nagyon finom, de van egy rugamine jövőben lehet, hogy egy bemutató, hogy hogyan lehet használni, mint a CPS puha leptop amit én próbáltam iGO, Garmin de sikerült nélkül unul.multumesc

  • Mi salut.Da egy jó ötlet, de mivel én nem használom a Gmail és a Yahoo megpróbáltam lesz, minden probléma nélkül, így, aki nem használja a Yahoo, mint én is ugyanezt csinálja a Gmail.

  • Szeretném megkérdezni, hogy a bemutató jobb ceva.Nustiu de csoda, ha nem tud egy biztonsági csomag például a Kaspersky Internet Security 2012 egy CD-t és CD-t a meghajtóba, amikor töltelék az én számítógépen jelenik meg, mintha a CD egy képet, hogy játszik, amikor a Windows, illetve, hogy kattintson duplán a CD / DVD-meghajtó, hogy futtassa a telepítőt, hogy ez a csomag?

    • Andrei:

      Adtam végén végül.
      Igen, szeretnénk, hogy egy CD-t egy futtatható csak annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy szöveges dokumentumot, hogy írjon:
      „[Autorun]
      OPEN = Setup.exe
      ICON = Setup.exe, 0 ", ahol a" Setup "helyére a végrehajtható fájl neve, például" Pidgin.exe "kerül.
      Mentse el ezt a fájlt "Autorun.inf" néven, majd írja be a végrehajtható fájlt és a korábban létrehozott fájlt egy CD-re anélkül, hogy más mappákba tenné őket.

    • sziklás:
      Mi salut.Da egy jó ötlet, de mivel én nem használom a Gmail és a Yahoo megpróbáltam lesz, minden probléma nélkül, így, aki nem használja a Yahoo, mint én is ugyanezt csinálja a Gmail.

      Andrei:
      Szeretném megkérdezni, hogy a bemutató jobb ceva.Nustiu de csoda, ha nem tud egy biztonsági csomag például a Kaspersky Internet Security 2012 egy CD-t és CD-t a meghajtóba, amikor töltelék az én számítógépen jelenik meg, mintha a CD egy képet, hogy játszik, amikor a Windows, illetve, hogy kattintson duplán a CD / DVD-meghajtó, hogy futtassa a telepítőt, hogy ez a csomag?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.