Chrome kényszerítve YouTube videó lejátszás Flash Player

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan nyomja Chrome böngésző megjeleníteni a videókat a YouTube-on Flash Player, és nem HTML5 akárcsak Chrome két változatban ettől.
Ha a Google Chrome böngésző minden nap, akkor valószínűleg már rájött, hogy ha valami baj van a YouTube oldalon. Játék klipek nehézkes, videók nem lát olyan jól bármely felbontást 1080, nem csökken a keretek, hang és képek nincsenek szinkronban, a játékos ellenőrzése a teljes képernyős, vagy a hang reagál a parancsokra végén néhány esetben megjelenik leletek processzor a számítógép van egy állványon 100%, és bár akkor valószínűleg a videokártya teljesítménye.
Nos mindez azért van, mert, mert több változata, a Google Chrome játssza le a videókat player Flash Player HTML5 Nem mintha nem más böngészők.
Az előnye, hogy segítségével a Flash Player nagyszerű, különösen, ha olyan videokártya, akkor használja a hardveres gyorsítást a videó kártya, így figyelembe az összes munkát videolejátszás processzor meghagyva így több szabad CPU más alkalmazások számára, hogy fut a háttérben. Ha van egy újabb generációs Intel processzor támogatja Quick Sync technológiaFlash Player tudja, hogyan kell használni ezt a technológiát lejátszott videó tartalom nagyon jó körülmények között, még állásfoglalások 4K x 4096 2160, függetlenül attól, hogy van egy dedikált videokártya hatékonyabb.
Ha áttekinti ezeket a magyarázatokat, annak érdekében, hogy a Google Chrome böngészőt a videó tartalom Flash Player-ben, és nem a HTML5 formátumban történő lejátszására kényszerítsük, el kell törölnünk egy „ffmpegsumo.dll” fájlt, amely abban a mappában található, ahol a Chrome böngésző telepítve van. Véglegesen törölheti, vagy áthelyezheti egy másik mappába arra az esetre, ha később visszatér a videók lejátszásához a HTML5 formátumban.
VIGYÁZAT: Tudnia kell azt is, hogy ilyen módon a H264 kodeket használó alkalmazások már nem működnek a Google Chrome böngészőben! Ha a Google Chrome frissít egy másik verzióra, akkor az "ffmpegsumo.dll" fájl visszatér az új verzióval. És meg kell ismételnie a lépéseket a törléséhez vagy áthelyezéséhez
Végső felhívni a hivatalos Google reméli kigyullad az előnyöket HTML5 és megmondja nekünk, vagy megmagyarázni, hogy miért fogunk ragaszkodni, és erőt átjárás HTML5?!?!


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (40)

  • Su magam, miközben észrevettem, hogy a YouTube lépés nehezebb akkoriban eltávolítjuk az ideiglenes fájlokat és a sütiket, majd néztem, és rájöttem, hogy a HTML 5 került a helyére a Flash Player, de azt hiszem, ez egy jó dolog jó.
    HTML 5 elején van, ezért ezeket a hibákat, de az idő minden bizonnyal javítani most fogyaszt értékes, mint a processzor, sokkal több, mint a flash player, de html 5 biztosan optimalizálva fogyasztás sokkal alacsonyabb, mint most, az asztal nem zavar minket szinte nincs fogyasztás, de amikor a hordozható dispozitiele ez rendkívül fontos. HTML 5 lesz rugalmasabb deka Flash Player.
    Nem bánom ezeket az úgynevezett hibákat, mert azt hiszem, hogy nagyon sok voltak a HTML 5-ben, még ha sok is létezik, az oktatóprogramban említett hibák között nem említette azt a tényt, hogy ha megnyitja 3 vagy több lap, amelyen 1080p tartalom villog, a böngésző azonnal összeomlik.

  • És tudtam, hogy ez a módszer, de azt használja a User-Agent Switcher Chrome, hogy változtassa meg a böngésző. Az én jelenlegi PC nem is érez semmilyen különbséget a teljesítményt egy i5 4430, de a régi számítógépen, a dolgok teljesen más.
    Még meg kell jegyezni, hogy a google chrome egy kissé eltérő felépítésű, ppapi alapú flash lejátszóval érkezik. Beírhatja a következőt: plugins a címsorba ... kattintson a részletekre a jobb felső sarokban, és deaktiválhatja a Flash Player ppapi fájlt. Ha le van tiltva, akkor az az npapi flash player, azaz a rendszerbe telepített flash player váltja fel. Miért ajánlom ezt? Amit észrevettem, egy nvidia gforce gt 610 videokártyával rendelkező régi számítógépem esetében nincs grafikus gyorsítás a youtube-ban, a szoftver megjelenítését használják ... és mivel a processzor egy 331-os intel celeron d 2006, a megjelenítés egyszerűen katasztrofális. A ppapi flash player sokkal gyengébb teljesítményét, mint a szokásos npapi, többször megvitatták a fórumokon.
    A probléma az, hogy amint hallottam, a google chrome teljes mértékben el akarja hagyni az npapi támogatást, ez már megtörtént a linuxon. Lássuk, mi lesz a Windows jövőbeli verzióiban. Szerintem ennek elég rossz következményei lennének. Oké ... biztonsági szempontból talán jobb, de más szempontból nem tudom .... a google chrome funkcionalitása megszakad. Például a java runtime környezetet például a Google Chromában fejlesztő megoldás nélkül már nem lehet futtatni.

  • Abban az esetben, nem voltam elég egyértelmű flash lejátszó NPAPI gyorsítjuk a youtube video kártya, de a ppapi nincs meg. Magától értetődik, hogy telepítette a Flash lejátszót más böngészők, hogy rendelkezésre állnak NPAPI flash player. Ez ugyanaz a játékos, hogy használja a vakut és firefox pl.

  • Számomra a laptop fut HTML5 folyékonyan 4k klipek helyett a flash player fut szaggatott. Összefoglalva azt hiszem, az emberek a Google nem volt annyira hülye, hogy feladja flash player.

  • Salut! Én törölte a fájlt, és én fut Chrome Flash Player, de most, mikor egy videót a YouTube-on a bal alsó sarokban tönkre a videó URL-t és nem akar eltűnni, mint én is, hogy már nem fordul elő?

    • Chrome és IE böngészők előtelepített Flash 11. Ha arra gondol, hogy futtat magad is alapértelmezettre (alap) YouTube site Flash és a HTML 5 nem valószínű nincs frissítéseket böngészőt.

  • miután a bemutató videókat a YouTube-on tökéletesen fut, lányok Bati jobb, és adja vissza tökéletesen tedd Alina Eremia jól adja vissza Bati és most már nem lefagy a seggét
    És én távolítottam el a Google Chrome, mert a fogyasztása több RAM és nem fizet Google.Inc
    Jó bemutató Rájöttem, hogy felmondja a szerződést Romtelecom.
    Valójában azt kell eladni a laptop, és megtalálja Mercador vevő.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.