Format Factory, szoftver, amely átalakítja a fájlt bármilyen formátumú audio, video, kép - videó bemutató

Format Factory, szoftver, amely átalakítja a fájlt bármilyen formátumú audio, video, kép - videó bemutató
4.4 (14) 87.14%

Szia barátok, Ebben a leckében fogunk beszélni Format Factory, olyan szoftver, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megtérít szinte semmit semmit. Azt hiszem, mindenki, mint egy nagyszerű program, amely képes átalakítani minden fájlt a fájlt, de sajnos, nincs ilyen dolog. Format Factory közel, és lehetővé teszi, hogy konvertálni a legnépszerűbb audió formátumok, fotó és videó más formátumban audio, video, fotó. Úgy gondolom, hogy minden PC-felhasználó legyen ebben a csodálatos számítógép vagy a szoftver.
Format Factory átalakítja ki tudja?
Videó - MP4, 3GP, MPG, AVI, WMV, FLV, SWF
Audio - MP3, WMA, AMR, OGG, AAC, WAV
Fotó - JPG, BMP, PNG, TIF, ICO, GIF, TGA
Más funkciók a szoftver Format Factory
CD / DVD rippelés
Audi és videó fájlokat rögzítse sérült / sérült
Lehet össze két vagy több videoklipet
Lehet csatlakozni két vagy több audio fájlokat
Mux teszi hozzá egy audio fájlt egy videó hang nélkül
Más szóval, a szoftver ideális, hogy szeretnénk-e konvertálni a video formátumot a mobiltelefonok (Nokia, Android, iPhone), vagy konvertálni fájlokat formátumok iPod mp3. Igaz, kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. LucianGL - mondta

  nagyon összetett, a lehetőségeket a feliratot, átalakítók is, hogy már a néhány éve ...

  • Marius - mondta

   LucianGL: A nagyon összetett a lehetőségeket a feliratot, átalakítók, hogy minden, amit már a néhány éve ...

   "Options"? =)))))))))

   • Danut - mondta

    Tudja valaki, hogyan kell csinálni, hogy nyissa meg a filmet készített az iPhone? .AAE Meghosszabbítása és én kétségbeesetten nem talál semmit, bárhol megnyithatja őket, sem az iPhone nem tud bevezetni. Segíts nekem, ahogy csak tudok, hogy tört, és az idegeket, és mindent. Köszönöm,

 2. Gioni - mondta

  E konkrét video átalakítás és tömörítés fraps.Imagine minősége és tömörítési arányt mare.Foarte jó valamire moca.Mersi szoftver.

 3. Catalin - mondta

  Nagyon jó tutorial! Hogyan subtritarea film előfordulhat ékezetek? Subtritare tettem egy filmet, de látom, subtritarea Lite telefont.

 4. Calin - mondta

  Azok számára, akik nem ott letölteni letöltheti itt http://www.softpedia.com/progDownload/FormatFactory-Download-98788.html ezer ember nem mentem ott helyben, de csak itt

 5. bebe407 - mondta

  Audi és videó fájlokat rögzítse sérült / sérült
  Rossz hang ........ nem Audi ... tisztelem a munkáját, és üdvözölje

  • 3 10-15-11dan azt mondja: próbálja meg a fedelet pntreu egy e-book, de nem használja ezen az oldalon, nem tudom, hol kezdjem. kérte a bejelentkezéshez, itt jön egy doboz pntreu sorszámát, mert ez a szám trimitla nekem egy címet, ahol nem találok semmit sorszám. Tehát minden marad, mint korábban. Szeretném végül találni más oldalakra, hogy foglalkoznak ugyanazt a tevékenységet, ami borítók e-könyvek. Figyelem Adreas e-mail nem érvényes, kaptam egy mailer daemon egy zsák képletek! -3V hogy hasznosnak ezt a választ?

 6. mk3_cdj - mondta

  a legmenőbb szoftver használom sokat nagyon jól, vagy mi

 7. claudiusss - mondta

  Elnézést offtopic, de van néhány probléma, a lehetőséget, hogy a partíció win 7, hogyan kell változtatni http://img263.imageshack.us/i/capture1ev.jpg/ Ez a mappa jelenik meg, hogy ne utánozza, hogy így legyen http://img545.imageshack.us/i/capture2tv.jpg/ (Ahogy mutatni partíción alata) ms előre is a segítséget!

 8. Szeretem tapéta

 9. daniyl - mondta

  Nagyon jó szoftver egy ingyenes verziója, de nem tudom, hogyan lesz free.Va Köszönjük tisztában.

 10. Dragos - mondta

  Ez nagyon erős, így igazán akartam a programot.

 11. Azt használják hosszabb ideig tudom mondani, hogy én nem megy OK.Am a román sutitrare egy filmben, hogy nem tudtam használni diacriticele.Urmariti ezt a videót http://www.youtube.com/

 12. Marius - mondta

  Adi Köszönöm a bemutató ... Én is használtam ezt a programot ... Én reinstalled a Windows, és elfelejtettem, mi volt a neve.: D

 13. Razvan - mondta

  van-e olyan prog. amellyel eltávolítása audio-video fájlokat a neten. vagy a számítógép tőlem, és tedd az autós GPS.?
  Nagyon köszönöm!

 14. Cristi - mondta

  Biztos vagyok benne, a jó kipróbálni, de még egy kicsit sétálni a beállításokat (néhány), hogy hogyan kell csinálni a kép, köszönöm.

 15. sumomanu - mondta

  köszönöm a bemutató

 16. stefan - mondta

  köszönöm a szoftver
  nagyon hasznos

 17. prigoana70 - mondta

  Adrian Bravo a videotutorial! Régebben ezt a szoftvert, és azt mondom, hogy ez nagyon jó. Azt ajánlom, és én szívesen. BAFTA tovább ... Nézem, hogy ...

 18. axelluny - mondta

  Gratulálunk tutorial.Este öröm nézni, ha találnak időt necesar.Sunteti igazi szakemberek, és azt hiszem, az egyetlenek, akik a Romania.Faceti kiváló szolgáltatást és hazánk promavand román nyelv a bemutató, hanem szemléletváltoztatásban a rómaiak, mint az intelligens, és nem csak a tolvajok, vagy bármi más.
  Látjuk, hogy tudjuk, hogy ez a program hordozható által unzipping a 7z.

 19. Azt mondom, nem megfejteni, mi a teendő?

  • AdrianGudus - mondta

   par: Azt mondom, nem megfejteni, mi a teendő?

   Szeretném telepíteni csomag kodekek. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Klit, nyomd meg az Entert, nézze meg a bemutató, amit mondtak, és ott meg kell dolgozni.
   Jó volt, ha volt Kereskedelmi információk melyik fájlt megpróbálta átalakítani a formátum?

 20. florin - mondta

  Hol van a javítási lehetőség? Automatikusan, amikor kiválasztják a konverzió?

 21. cuibaru - mondta

  Hogyan látja a szélességét, ha az átalakítás? Van egy DVD-lejátszó csatlakozik a tv után Converse látja hosszú, zenekar oldalán 2 TV ului.as, mint látni a képernyőn, mint ahogy filmele.mentionez dvd lejátszó jól beállítva

  • AdrianGudus - mondta

   cuibaru: Hogyan látod a szélességét, ha az átalakítás? Van egy DVD-lejátszó csatlakozik a tv után Converse látja hosszú, zenekar oldalán 2 TV ului.as szeretnék látni a képernyőn, mint filmele.mentionez A DVD-lejátszó jól beállítva

   Menj, és a beállításokat (ez látható a bemutató), és válasszon ki egy nagyobb felbontású, minden fájl formátum speciális beállításokat. Ha dobja a klipet a szoftverek listája ablak jelenik meg, ahol ki lehet választani a kívánt formátumot konvertálni. Kattintás után, és válassza ki a kívánt formátumot konvertálni a videót, kattintson a Beállítások gombra az ugyanabban az ablakban, amelyben látható vide formátumok és válassza ki a kívánt felbontást, és kiválasztani 16 Aspect Ratio: 9 vagy teljes mértékben bővíteni

   • cuibaru - mondta

    sok köszönet

    AdrianGudus:
    Menj, és a beállításokat (ez látható a bemutató), és válasszon ki egy nagyobb felbontású, minden fájl formátum speciális beállításokat. Ha dobja a klipet a szoftverek listája ablak jelenik meg, ahol ki lehet választani a kívánt formátumot konvertálni. Kattintás után, és válassza ki a kívánt formátumot konvertálni a videót, kattintson a Beállítások gombra az ugyanabban az ablakban, amelyben látható vide formátumok és válassza ki a kívánt felbontást, és kiválasztani 16 Aspect Ratio: 9 vagy teljes mértékben bővíteni

 22. Paullik83 - mondta

  nem támogatja az ékezeteket. Tudom, hogy ez a dolog javítócsomag telepítés helyét az LB. RO Windows.
  Tudja valaki, hogy egy másik lehetőség?

 23. tibyarad - mondta

  Nagyon jó program, hogy egy pont
  Ez kezd megjelenni, és frissítse rá jobb változata.
  Jó, hogy ez ingyenes, Xilisoft megkérdezte Vree hogy pénzt gyári formátumban.

  Köszönöm a bemutató

  Self Tibyarad

 24. yonuts_01 - mondta

  Már akartam próbálni ezt soft sh
  de mindig is volt probléma
  Azt mondta: "Érvénytelen fájlnév"
  IAM megváltoztatta a nevét, a videó
  de semmi
  : | |: |: |: |

 25. marian - mondta

  tisztelet! pt.munca tiéd!

 26. Flobo - mondta

  bravo nagyon jó szoftver sokat tanultam itt. és hogyan kell telepíteni a Windows, stb

 27. dokocr - mondta

  Nagyon jó program. Videotutorial.ro magas. Köszönöm.

 28. Cristian Cretu - mondta

  hello my name is Cristian Cretu, és arra gondoltam, ha lehet, hogy egy videotutorial Az AutoCAD 2007, én már hasznos lehet

 29. Galati - mondta

  legjobb konverziós szoftver, amit valaha folosot.

 30. lázadó - mondta

  azzal, amit a program, és hogyan kell átalakítani a videoklipet fotó képek (hogy minden kép, fénykép automatikusan minden video) Köszönöm!

 31. Gabriel Lungu - mondta

  Adrian Köszönöm szépen! Te egy millió

 32. vegavi - mondta

  legyen szíves mondja meg, hogyan kell megjavítani audio fájlokat a program, köszönöm

 33. Bau25Bau - mondta

  Salut!
  Van egy AMR fájlt, és amikor belép a program, és azt szeretnék, hogy ez nem wma.
  Ez ad nekem a hiba "Kivétel Encoder"
  Tudna segíteni?

 34. Ediline - mondta

  Helló,
  nagyon kérem, segítsen nekem, hogy bemutassam a telefon audio file kiterjesztése. AAX. Előre is köszönöm.
  Ediline

 35. amrad64 - mondta

  üdvözlet
  Hogyan tudok nézni videókat a TV-n. samsung full hd, mert ha bekapcsolja a fényképezőgépet (Olympus VG - 130) a videó azt mondom, a tv nem támogatja a felbontást.

 36. Dan Demeter - mondta

  Szia kérlek hogyan lehet megmondani, ha én 8 fájlokat MPG formátumú kamerája felvette őket egy fájlban, akkor azt fogja alakítani MP 4.

 37. Florina - mondta

  Nagyon köszönöm a bemutató, én segítőkész! Spor minden, amit csinál!

 38. Cristian - mondta

  Üdvözlöm
  Próbáltam ezt a szoftvert, nagyon jól működik, és nagyon tetszik, de valami történik a konverzió idején.
  A szoftver használata A Corel szerkeszteni videó vagy fotó kollázs zenével, itt már túl sok lehetőség közül választhat audio formade de mp.3 van, most van egy videó fájl formátum mp.4 letöltött Facebook valamint az Ytube, tettem ez a puha, és ez tesz engem mp.3 gond nélkül, de ha azt akarjuk, túl szoftver Corel azt mondja, hogy van ez a fájl, és nem lehet megnyitni. Megpróbáltam újra 11 konverziós szoftver és ugyanazt az üzenetet, de ha kellő időt, hogy megtalálja a számítógép mp.3 látja őket, és telepíti őket, háttérzene. Mi történhet a konverziós? Bármi nem mp.3 hogy a másik dal, hogy van. Elég kérem, segítsen nekem, hogy felfedezzék ezt a különös jelenséget, konverzió, mit lehet tenni. Köszönöm szépen.

 39. Dan Iv. - mondta

  Nagyon jó bemutató: hogyan lehet kivonni a hangsávot egy PPS-ből.
  Kérdés: Miért jelenik meg a Error00001 a hang kinyerésekor. ?
  Pontosan követtem a dcaf-t, ahogy az eljárást leírtuk.

 40. Dan Iv. - mondta

  23.04.2019 - Hello Mr. Burlugeanu,
  Vissza a kérés, hogy visszatérjen az én miért MP3 kivonat hangsávot több PPS oldalak
  a végén, amikor várom az Erorr 0 konverziót, ooooooo1.
  Csak követtem a bemutatónkat. Hol van a hiba, amit csinálnak?

más referenciák

 1. [...] Azt akarom, hogy újrahasznosítják azt más formátumban, akkor konvertálni .avi a Format Factory vagy más videó konverziós szoftver Győződjön meg arról, hogy a számítógépre telepített csomag [...]

 2. [...] A WMA (Windows Media Audio) formátumban, amely azután könnyen átalakítható a Format Factory mp3 vagy más szoftver, amely foglalkozik a konvertáló audio fájlok FIGYELEM: Bár a bemutató videó I [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.