A telefon használata számítógépes távirányítóként a controlfreak szoftver használatával - HD videó bemutató

Helló, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan használjuk a telefont, mint egy távirányító távirányító a játékos, ez igaz a mobil symbian tartomány S60 v1 v2, és ez az egyetlen módja annak, hogy a szabad Gyors hozzáférés vezérlésére egy távoli számítógépen.

A bemutató bemutatja: hogyan a kapcsolat létrejött, amire szükségünk van erre, és hogyan működik az egész szerelvényt.

Sokunknak lehetősége van arra, hogy telefont használjon a számítógép felett, ez az egyik módszer. Ha rendelkezik a ControlFreak alkalmazással kompatibilis telefonnal és számítógéppel, amely képes Bluetooth-kapcsolatokat létrehozni, akkor ezt a kapcsolati módot mindig használhatja, hogy kényelmet nyújtson Önnek különböző helyzetekben. Szüksége lesz a winamp lejátszóra, hogy sikeresen futtassa a ControlFreak alkalmazást a telefonján, valamint egy Windows 2000 vagy Windows XP operációs rendszeren. Kompatibilis telefonmodellek: Nokia 3230, 3600, 3620, 3650, 3660, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, 7650, N-Gage és N-Gage QD, N70, N90, Siemens SX-1, Sendo X és Panasonic X700.

Lehetséges, hogy a lista legyen magasabb, de az alkalmazás célja a telefonok Symbian S60 v1 és v2, meg kell mutatni arra, hogy nem működik az újabb verziói Symbian S60 v3 (v átlag változat)

Készítek egy azonos oktatóvideót, de ennél több lesz, pontosabban bemutatom, hogyan tudunk teljes irányítást gyakorolni a számítógép felett közvetlenül a telefonról (a távolságtól és a telefon márkájától vagy modelljétől függetlenül, feltéve, hogy ez lehetséges) újabb generáció).

Lucian bazsalikom

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (47)

  • Cristi nem tudom, miért, de úgy, hogy az Ön e-mail értesítést az új útmutatók jelentek meg, különösen az utolsó két nem jött mail.Te Kérjük, ellenőrizze a ce.Multumesc.

  • Szia, szeretném elmondani, hogy tudna-e egy oktatóprogramot adni néhány PC-adatról, például a középiskolában, ha szeretnék menni, például az msconfig-ben ez nem teszi lehetővé, hogy néhány beállítást megváltoztassak regedit-ről, mivel nem igen, vagy ha nem adna meg virtuális memóriát, röviden nem adna meg néhány alapvető beállítás megváltoztatásához. üdvözlet ms.

  • @Ionut: Számomra normálisnak tűnik, hogy az iskolai számítógépek jól vannak rögzítve, hogy ezek a kis jaxorikusok ne tegyék az orrukat oda, ahol az edény nem fog forralni, így nem tudod "beültetni" a billentyűzárakat vagy más "rejtett" beállításokat, amelyeket te megkönnyíti a jelszavak tárolását a yahoo Messenger alkalmazásban ... nem tanítunk meg ilyesmit ... nem tanítjuk meg, hogyan kell károsítani vagy behatolni az iskolai számítógépek biztonságába! Senkit nem tanítunk meg feltörni, feltörni, nem kínálunk szoftveres sorozatokat vagy kulcsokat, és nem tanítjuk meg senkinek, hogyan kell "feltörni" vagy "ellopni" a jelszavakat horgászat, átverés és egyebek előállításához ... ezeket, ha te magad akarod őket megtanítani, mi nem tanítunk neked vagy másoknak ilyesmit!

  • @bl:
    Megnéztem, és jelenleg az adatbázisunkban azoktól, akik megerősítették, (hogy a rossz, és meg kell megkapni e-mailben).
    Lehetőség van megkapni e-mailben miatt el kellett halasztani a nagy levelek száma, hogy el kell küldeni egy idő rövid is lehet, hogy a levelek, hogy a spam a postafiókjába.
    Az utóbbi időben elég nagy volt a forgalom, és jöhet a késés.
    De nem kap egyáltalán, vagy kap most?

  • Sziasztok! Van is egy kíváncsiságom ... szeretném tudni, hogy van-e program a telefonhoz Symbian-tal ... például távirányító a tévékhez ... adik dak a telefont TV-távirányítóként használhatnám ..
    ms előre!

  • -Akarod, hogy kémkedjen a számítógép közvetlenül a telefonra?
    -Szeretné, hogy egy teljes ellenőrzése alatt a számítógép közvetlenül a telefonról ?
    -Nem szeretné használni a telefont, mint egy távoli?
    -Szeretné tudni, mi van barátok, barátnők, gyerekek, vagy bárki, aki egy számítógép vagy laptop akkor is, ha hosszú távú, és minden időpillanatban telefonon ?
    Van egy telefon után gyártott évre 2005? (Általában telefonok után gyártott idén végre Java támogatás MIDP2.0)
    -Lehet csatlakoztatni a Bluetooth vagy az Internet (wi-fi)?
    Ez azt jelenti, hogy ... érdekli, hogy mit fogok bemutatni a következő "gyújtó" oktatóanyagban, csak a Videotutorial.ro webhelyen (először)

    ... amit az őrült vezérléssel bemutattam, az a következő rész fűtési része :)

  • ms lucy ... de működik a symbian v3-on?
    Alig várom az új oktatóanyagodat ... ez arról szól, hogyan lehet abszolút irányítani a telefont ... siker

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.