Bolyhos App, szoftver, felhő szolgáltatás, amely kezeli a nyomtatási képernyő oldalak, mint senki más - video bemutató

Bolyhos App, szoftver, felhő szolgáltatás, amely kezeli a nyomtatási képernyő oldalak, mint senki más - video bemutató
5 (2) 100%

Szia barátok, ez a bemutató, hogy bevezetésre kerül a program, amely tudja, hogyan kell kezelni felhő szuper oldalak jó nyomtatási képernyőt egy gombnyomással futtatásához 3 feladatok:
1. Lehetővé teszi a Print Screen
2. Nyomtassa online automatikusan emelkedik
3. Automatikusan másolni a vágólapra link nyomtatni.
Lehet, hogy nem tűnik látványos, de ha úgy gondoljuk, hogy mindent, nyomja meg egy gombot, vagy a billentyűkombinációk .... A program neve Bolyhos app, és ez ingyenes, használja infrastruktúra CloudApp legismertebb a világon az iOS.
Nem tér limit, csak feltöltések napi limit és mérete maximum feltöltött, nem tudom megmondani, mászni bármilyen fájlt, még könyvjelzők.
Korlátozása 10 feltölt egy nap nem vésett kő, mászni a sok fájl, ha törli az őket, így marad a mérethatár, akkor feltöltését 25 MB.
Mint minden üzleti, CloudApp egy kereskedelmi változata a szolgáltatás, ahol nem korlátozhatják a feltöltések, csak korlátozza a méretét feltöltött fájlokat, akkor feltöltését 250 MB, nem rossz, ha figyelembe vesszük, hogy ez felhő tér, no limit.
Természetesen, több online tárolási szolgáltatást ajánlatot infrastruktúrával CloudApp App Fluffy app világít, amikor a screenshotok, minden megnyomásával egy kulcsot.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

  1. Iulian - mondta

    Szeretem, hogy az utóbbi időben oktató rövid és érdekes, lépést tartani a jó bv!

  2. gaby0 - mondta

    nagyon hasznos bemutató

  3. pc1990 - mondta

    Imádom ezt a szoftver nagyon könnyű dolgozni vele :))

  4. @ Cristi: apar.Arhiva fájlok csak utolsó 4 után megjelent törölte, hogy ps.

  5. florin - mondta
  6. Tiberiu Chislea - mondta

    Cristi lásd a avast.
    Ne használja a Kaspersky vagy lejárt tudta licenta.bun tutorial!
    Meg tudod csinálni a tutorial winbubble?

  7. sklipy - mondta

    Cristi / Adrian, gondoltam valamit :)) remélem nem kapom aa káromkodás .. most szeretne tenni valamit, mint egy verseny hűséges látogatók? például valami ilyesmit: ami a legérdekesebb bemutató, hogy felkerül videotutorial (meghívott természetesen :)) nem admin) talán ez is lehetne felfedezni más érdekes titkokat pc vagy bármi újat területén, részt veszek és én

  8. Roland - mondta

    Szia, nagy bemutató és az alkalmazás is. Ez sokat segített!
    Köszönjük!

    Lenne egy kérdésem, amit ezek a videotutoriale rögzített műsor?

  9. nekem, hogy ne PrintScreen Marega a képernyőn. csak megy a ctrl PrintScreen shift és jelölje ki az összes

  10. unix - mondta

    érdekes "eszköz." Ki érdekel egy nagyon jó screencast egy felhő alapú itt. És úgy tűnik, hogy nem korlátozza a méretet, időtartamát vagy rekordok száma

    • AdrianGudus - mondta

      unix:
      érdekes "eszköz." Ki érdekel egy nagyon jó screencast egy felhő alapú., és úgy tűnik, hogy nincs határa a mérete, időtartama, illetve rekordok száma

      Érdekes, de a minőség hagy sok kívánnivalót maga után ... találok Screenr.com legjobb szolgáltatást, hogy ugyanaz a dolog, de egy sokkal jobb minőségű és az extra szolgáltatások, lehetővé teszi, hogy letölthető videó, vagy feltölteni a YouTube-ra, integráció a társadalmi szolgáltatások, így ha írt a klip, ha azt szeretnénk, hogy közzé kell tenni automatikusan Facebook vagy a Twitter falra. A tutorial screenr meg ITT

  11. Jellfis - mondta

    A "Screenr" Van némi extra kattintásokat (rá Giurgiulesti
    Bolyhos egy kicsit instabil, nagyon könnyen használható, nyomógombos és hoppá kép, mit is mondhatnék még kaptam ezt a "cloud" D.Pt netezés mennyi ez Fluffy lipsesca nem kell.

    • AdrianGudus - mondta

      Jellfis:
      A "Screenr" Azt kell, hogy némi extra kattintásokat (neki Giurgiulesti) jól ismert, hogy a avantazele.
      Bolyhos egy kicsit instabil, nagyon könnyen használható, nyomógombos és hoppá kép, mit is mondhatnék még kaptam ezt a "cloud" D.Pt netezés mennyi ez Fluffy lipsesca nem kell.

      Megzavarja a dolgokat! Fluffy teszi Print Screen (csak a kép / kép az asztalon) screenr Ne fogás Desktop rögzíti, amit csinál a számítógépen, és az eredmény videó.

  12. Jellfis - mondta

    Mondtam már, hogy megvannak a maga előnyei Screenr + +, sőt semmit nem szükséges telepíteni, de azt mondta: "ha a gigulesti" kattints ott ... jobb klikk, nigaleala! Szeretetét és kinek hasznos a folosesca bizalommal.
    Screenr csak "megragadta" a telek, fórumok, stb .. ez egy nagy segítség, nyomja meg a gombot, és kinyomtatni, és lincku a vágólapra, így: a "cloud" nem fog hiányozni a PC ami.
    Köszönjük!

  13. Jellfis - mondta

    Sorry:
    Fluffy csak "megragadta" a telek, fórumok, stb .. ez egy nagy segítség, nyomja meg a gombot, és kinyomtatni, és lincku a vágólapra, így: a "cloud" nem fog hiányozni a PC ami.
    Köszönjük!

  14. Alexandru Serban - mondta

    Cristi bemutató küldtem a kapcsolat oldalon.

  15. videotutorial fan - mondta

    Hello!
    Kérem, segítsen nekem megoldásában a következő problémákat:
    A haverom már a BIOS jelszó és az elfelejtett jelszó. A kérdés az, hogy mi a teendő ebben a helyzetben? Van-e olyan szoftver, amely visszaállíthatja a BIOS jelszót, hogy korábban, és a beckup BIOS, ha hiba történik a folyamat során alaphelyzetbe a jelszavát?

    Várja a választ.

    Előre is köszönöm!

    • Calin - mondta

      vegye ki az akkumulátort a számítógépből, és pornestel, akkumulátor és fog kinézni a jelszavak a memóriában, majd miután fel az akkumulátort jól érthető állítsa le először, majd tegye az akkumulátort, és a dugót scoatel ha fel az akkumulátort, majd tegye a hely

      videotutorial fan:
      Hello!
      Kérem, segítsen nekem megoldásában a következő problémákat:
      A haverom már a BIOS jelszó és az elfelejtett jelszó. A kérdés az, hogy mi a teendő ebben a helyzetben? Van-e olyan szoftver, amely visszaállíthatja a BIOS jelszót, és ápolja előre, és a beckup uluiin a BIOS, ha hiba történik a folyamat során alaphelyzetbe a jelszavát?

      Várja a választ.

      Előre is köszönöm!

  16. sklipy - mondta

    Próbáld "option", hogy távolítsa el a BIOS elemet, és hagyja, hogy egy néhány pillanattal azelőtt, hogy tegye vissza, és vigyázzon, hogy ha a BIOS-ahogy kell, nem jelszó

  17. Gepeto - mondta

    Nagyon jó és üzembiztos Programelu 10 csillag a szám 5 Aja :))

    és Daka minden nem Print Screen hagyni és a memória itt

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.