Flash Player Android Lollipop 5

Miért nem megy Flash Player az Android?
A több éves, hardvergyártók együtt nagyvállalatok (Google, Apple, Microsoft), hadat üzent a flash player. Ennek számos oka lehet, és értelmetlen, hogy megvitassák őket ide. A tény az, hogy az Android sikere az első fázisban volt köszönhető, hogy támogatja a Flash player. Android felhasználók vándorolt, hogy a talált flash player, aki abban az időben (2008-2009) nem támogatta bármilyen platformon.
Közben a Google is sikerült megszabadulni a flash, folyik HTML5 kezét, ami sajnos nem áll kapcsolatban a vaku és amelyek nem támogatják RTMP streaming, flash oldalak és flash játékok.
Azon felhasználók, akik már az android flash player, tudom elérni flash tartalmat, mert a Google Chrome nem támogatja az összes flash player.
1 megoldás Flash Player Android:
Dolphin Browser Flash Player + Android = flash player
Sajnos, ez a megoldás nem működik egyáltalán; Gyengébb eszközök, amelyek a Flash player.
2 megoldás Flash Player Android:
Puffin Browser, még vaku nélkül képes megjeleníteni tartalmat vaku.
Nos hogyan?
Puffin nem egy egyszerű böngésző, ez egy fajta játékos, aki egy patak streaming, jelenítse meg az oldalt nyújtott a felhő, hogy a telefonban. Úgy működik mint OnLive. Nem kell telepíteni flash player egyáltalán.

Letöltési linkek

Flash Player Android apk

Dolphin böngésző

Puffin böngésző ingyen


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (16)

  • Bocs, ennek a DOLPHIN-nak vannak hangutasításai is, kipróbáltam a "videotutorial"-t, és megnyitott valamit az amazonnal..., másodszorra azt írta, hogy "videotutorial/dot/ro" és nekem adta az első oldalt neked. Őrült!
    OnePlus / 64 Gb-on teszteltem :D (jobb, mint Cristié! ... hahahaha), csak viccelek!
    BAFTA!

  • Ha tudnál segíteni Cristi, hálás lennék. Nekem van egy LG Optimus G 32 GB és jön 4.1.2 telepítve mint tudja, tegnap akartam, hogy frissítéseket a program 4.4.2 LG frissítés.
    A dolog nem igazán élvezetek nekem az új Android. Hogyan jutok vissza a régi?

    • Nos, miért cserélni?
      Az interneten sok olyan oldal található, amely flasht használ, például a "speedtest".
      Flash-még szükséges, játékok, animációk, grafikus felhasználói interfész, streaming video és így tovább.
      Html5 nem terjed ki az összes mezőt, hogy a flash eltűnése hagyná.

  • Krisztusom, ellentmondok neked. mit mondtál a tutorialban, hogy kell egy újabb, erősebb telefon stb ahhoz, hogy delfinről futtasd a flash playert. nekem tökéletesen működik még egy nem túl erős telefonon is.

    • Gratulálunk, akkor van egy nagyon jó telefon. Próbáltam a két telefont, az egyik kislemez és 512 és a második kettős és 1 ráz; Sajnos bonyolítja Flash böngésző és én elég sok feladta.
      Nexus One jól megy 4 és Oneplus.

      • Samsung mini galaxy s2-n és egy barátom allview-n teszteltem, már nem ismerem a modellt és 500 MB RAM körül volt és egymagos processzor, a frekvenciát már nem tudom és gond nélkül mozog. most szerintem ez attól is függ, hogy mennyire tetszik nekik a telefon, úgymond ez a flash player nem hivatalos. és mit felejtettél el megadni, hogy bizonyos oldalak akkor sem működnek, ha megvan ez a flash lejátszó, és akkor is kérni fogják a flash playert, ha van. Találkoztam már ilyen helyzetekkel.

  • hello all, sajnálom, hogy nem ez a lényeg.
    Nekem "sony xperia m4 aqua" van, az a gond, hogy nem tudom közvetlenül a lejátszóról törölni a zenét. ha a telefon belső tárhelyén van, akkor tudom, de nem tudom törölni, ha az SD kártyán van.
    Ne feledje, hogy ha egy fájlkezelő Probléma van a törölt fájlokat az SD, csak a játékos nem tud.
    PSAM próbáltam több játékos, de semmi.
    már bárki történt veled?
    köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.