Filmek, zene és fényképek PC-ről vagy telefonról vezeték nélküli TV-n, DLNA-val - video bemutató

Hi barátok, ma azt fogja magyarázni, hogy mit jelent és mi ez a DLNA, hogy azért, mert sokan talán DLNA tanúsítvánnyal rendelkező eszközön és / vagy az UPnP.
A készülékek csatlakoztatása köztük egy nagy probléma, meg a számítógép hátulján, és akkor azonnal elkapni a gondolat, ha a vezeték nélküli oldalon lehet alkalmazni minden jó lenne, elképzelni egy számítógép csatlakozik csak az elektromos hálózatra, és hogy a többit majd a vezeték nélküli kapcsolatok, a vezeték nélküli hangrendszerek (vannak részlegesen), vezeték nélküli monitor, vezeték nélküli billentyűzet és egér (ott).
A DLNA a Digital Living Network Appliances jelentést jelenti, ez egy olyan szervezet, amely kifejlesztett egy olyan intézkedéscsomagot, amelyet be kell tartani, hogy a multimédiás eszközök "beszéljen" egymással azon a közös hálózaton keresztül, amelyhez kapcsolódnak (ugyanazon a routerön), a DLNA több sok tanúsítvány vonatkozik az eszközökre, de a szoftverekre is. Még a Windows 7 operációs rendszer is DLNA-tanúsítással rendelkezik, a Windows Media Playerben DLNA-bajnok (kérésre készítek vele egy bemutatót).
UPnP jelenti Universal Plug and Play és egy sor protokollok, amelyek lehetővé teszik a multimédiás eszközökkel, vagy a munka akadálytalan, Utorrent vagy BitComet példák alkalmazások UPnP, tudnak létrehozni az utat a sűrű portok nélkül port forwarding (ha UPnP támogatott és aktiválódik a router).
Térjünk vissza a DLNA-hoz, képzeljük el, hogy a házban található DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező eszközök közvetlen kapcsolat nélkül (hdmi, scart, vga) "beszélhetnek" egymással, csak a vezetékes vagy vezeték nélküli hálózati kapcsolatot használva. Nincs szükség hitelesítésre, hihetetlenül egyszerűen küldünk fájlokat az egyikről a másikra.
Láttátok, milyen nehéz nézni fényképeket a telefonról a TV vagy a számítógép, meg kell kábeleket, a járművezetők és az idő, hogy fájlokat, de ha nincs kábel?
Mint látni fogja, és n bemutató, ha van egy TV és egy telefon DLNA tanúsítvánnyal DLNA vagy UPnP legalább tudjuk nézni szuper kényelmes filmeket, fényképeket vagy zenét hallgatunk.
Megtekintéséhez telefon tartalmát a TV nem is kell járni a telefont, indítsa el a DLNA szervert a telefon (ahol a Samsung az alkalmazás AllShare), majd meg mindent a TV távirányító, igen, hogy a DLNA nem egyszerű kommunikációs protokoll ez bonyolultabb.
Még egy PC lehet letölteni a fájlokat, a fájlok lenne, feltéve, hogy vagy a Windows Madia játékos a könyvtárban, vagy lehet a szerveren, hogy a Samsung AllShare.
A legjobb dolog az, hogy a felhasználónak nem kell speciális tudás hálózatok szüksége csak DLNA tanúsítvánnyal rendelkező eszközön.
Figyelmeztetés:
Ha új TV-t vagy okostelefont vásárol, ellenőrizze, hogy DLNA-tanúsítással rendelkezik vagy legalább "ismeri" az UPnP-t, általában a legújabb modelleket Samsung, LG, Philips, Sony vagy a Panasonic DLNA képes. még A legújabb okostelefonok képes megbirkózni UPnP és / vagy DLNA.

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (48)

    • cristian:
      Melyik országban a telefon gyártott Galaxy Note?

      Kérjük, korlátozza magát a témát bemutató, vagy legalábbis a közeli tárgyak, megjegyzések, mint például ez múlva törlődik.

  • Cristi jó! Nagyon érdekes, köszönöm Pc AllShare szoftver Letöltöttem segítségével a fenti linkre. Van egy Samsung GT-C6712 tel dual sim 2011 Kínában gyártott, amely tavaly vettem, és az AllShare lehetőséget. Merge szoftver PC és a mobil? Sok köszönet!

    • ionutz:
      Bárcsak tudnám, hogyan kell csinálni a PC Windows 7 DLNA.

      Ha Windows 7 használhatja a Windows Media Player, vagy olvassa el a fenti megjegyzések, adtam egy linket Samsung AllShare alkalmazás.

  • Vissza: Kedves Cristi! Nagyon érdekes, köszönöm Pc AllShare szoftver Letöltöttem segítségével a fenti linkre. Van egy Samsung GT-C6712 tel dual sim 2011 Kínában gyártott, amely tavaly vettem, és az AllShare lehetőséget. Merge szoftver PC és a mobil? Sok köszönet!

    • György:
      Vissza: Kedves Cristi! Nagyon érdekes, köszönöm Pc AllShare szoftver Letöltöttem segítségével a fenti linkre. Van egy Samsung GT-C6712 tel dual sim 2011 Kínában gyártott, amely tavaly vettem, és az AllShare lehetőséget. Merge szoftver PC és a mobil? Sok köszönet!

      Nem lehet telepíteni a szoftvert a PC és a telefon, és a Windows Phone sem.
      A telefon nem okostelefon, de talán a Samsung kínál néhány alkalmazás a telefon, azt nem tudom, mert már nem volt foglalkozni vele.
      Android vagy iOS egyszerűen egy hely, ahol mindenféle szoftver, Android Market és az iOS App Store-ban.

  • Mr. Cristi szia, gratulációk ezer oktató.
    Amikor megnyitom a programot a számítógépemen, nem jelenik meg a telefonnév, ott az alább CSATLAKOZOTT MEGOSZTOTT ESZKÖZBEN nem látok semmilyen eszközt ... MI ???
    PROGRAMU ott ha becsukom a poszt jelenik meg minden, de ha adok, hogy egy képet a telefon nem talál semmilyen eszközt a telefon, mi a probléma ??

  • Mia tetszett a bemutató csinálni, de van egy kérdésem: hogyan tudok csinálni egy adatátviteli (fotó, muzica.imagini) PC-ről, vagy fordítva tlf.la vezeték nélküli adatátviteli vagy nem találja eu.Va Koszonom

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.