Kerítések, egy program, amely segít nekünk gyorsan rendet tenni az asztal káoszában - videó bemutató

Szia barátok, a bemutató programot fognak benyújtani, amely segít rendelni az asztalon, bizonyára sokan asztal a káosz, fájlok, mappák, parancsikonok stb dobni mindenhol őket vagy mentette az asztalon, és megfeledkezett róluk, miközben szorította egyre nagyobb, és karcolja meg a retina.
kerítések "kerítések" nevezzük azt az alkalmazást, amelyet bemutatni fogok, virtuális "kerítések" segítségével elkészítek néhány óvodát, ahol a mappák, hivatkozások, fájlok, mentett weboldalak és mások kerülnek.
Mivel a kerítés telepítése elrendezi az asztalunkat, csak egyet kell értenünk, és másodperc alatt minden rendben van, ha nem tetszik, hogy hogyan rendezték el, akkor saját maga is megszervezheti őket, új óvodai "kerítéseket" hozhat létre amit elkészíthet, amit akar, az óvodák átméretezhetők és testreszabhatók (színezés, átlátszóság, címke stb.).
Ha újra akarod élni a káoszt, akkor ez nem jelent problémát, a kerítések a kezdetektől megjegyezték a rendetlen asztalát, és azonnal helyreállíthatják azt.
Mivel én ezt app, ha kevesebb ikonok az asztalon, de valójában annyi tűnik, kevésbé, míg a szerveztünk kategóriákba, megtalálja, amit keresek gyorsabb és a teljes desktop néz ki sokkal jobban, ha volt a fejem, amikor láttam, hogy ilyen rendetlen.
Remélem, hogy hasznosnak találja ezt az asztali kezelőalkalmazást, nem hiszem, hogy valaha is részt veszek vele, ha az asztalra nézem, úgy érzem, hiányzik a "cucc", de csak egy benyomás, látni fogja Ön, kerítések használatával nem lesz „katasztrófa” az asztalon.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (63)

  • Végül kaptam, hogy amikor először comentetor! Még nem néztem a bemutató, mert rohan, akkor is, ha azokat nem tárgya a bemutató, de én lenni összhangban nap!
    Szóval szeretném, ha minden boldog ünnepek, jó egészséget, hogy élvezze a szeretteivel e szent ünnepe.
    Boldog születésnapot!

  • ti srácok videotutorial.ro niki karácsony napján nem állnak Muk: X
    és csak bobokii IT-ipar
    szerintem sokan hálásak neked: Inclusive eo :)
    Boldog születésnapot, egy év nouu legjobb, jó egészséget minden JI több oktató ;))

    vb venint e felülvizsgálat

    programot km felesleges nekem

    k minket egyedül nem tudtuk, hogy egy mappát az asztalon, hogy tegye meg a kre ritkán használja :)) :))

    de nem csinál mindent kt dekt jtim lehető leghamarabb, és természetesen a rossz ji

    dekt tegyük be az összes programot a pc-be, jobb, ha hagyjuk az asztalon, amit leggyakrabban használunk, vagy egy parancsikont a "start"-nál;)

    Véleményem szerint :)

    de amit akar q fiekre PC
    oriqm
    szép bemutató: X

    ji ink egyszer BOLDOG KARÁCSONYT ALL: x

  • Szuper programot. Azt mondják, hogy a szervezet lesz a gyenge pontja, a rómaiak. Tehát úgy gondolom, hogy a románok meg fogja találni hasznos.

    Két program, hogy én vagyok nagyon izgatott, és én vagyok az egyetlen, aki lehetővé teszi, hogy automatikusan elindul a Windows:
    CLICKDEX - hasznos, ha nem tud angolul, vagy nem tud jól románul.
    READPAL - ha nincs pénze e-könyv olvasóra, és a monitoron szeretne könyvet olvasni, anélkül, hogy a szeme fájna.

  • Szia Cristi, itt a helyzet sajnos valami más, mint a téma
    comment.
    Vettem egy pillantást EMAG parancsára videokártyák AMD Radeon 2 6870
    Láttam, hogy a CrossFire sokkal jobb, mint az AMD (ek) radeon 5970
    de van egy alaplapi chipset gibagyte h55
    és az Intel Core i3 540
    Tudom, hogy a processzor gyenge Daka 2 6870 videokártya CrossFire
    ?
    még valami, a videokártyák egyenként 8 soros teljesítményt kapnak!
    és forrás a 6 csendes, mert van egy ATI r.5770
    , és nem elégedett vele, hogy a játék minden alkalommal .. és szeretne játszani
    jobb körülmények között!.
    és egy másik processzor vásárlása nem felel meg nekem (ez egy válság)
    Már töltöttem egy hatalmas költségvetést ez a rendszer!
    válaszra vár

    • Mihai: Szia Cristi, itt a helyzet sajnos valami más, mint én subiectulcomentariului.uite megrendelést az EMAG a videó kártya AMD Radeon 2 6870 látott CrossFire sokkal jobb, mint az AMD (ek), de van egy radeon 5970 gibagyte alaplapi lapkakészlet az Intel Core i55 h3si 540vreau tudni Daka processzor gyenge 2 6870 videokártya CrossFire? incaceva, video kártyák hatalom 8 vezetékek minden! 6 és forrás a sorokat, mert van egy ATI r.5770
      , és nem elégedett vele, hogy a játék minden alkalommal .. és szeretne játszani
      jobb körülmények között!. és elfogadja, hogy nem ír ca'sa kap egy másik processzor (ok krízis) már töltött egy hatalmas költségvetést ez a rendszer!
      válaszra vár  

      A jobb processzor kapsz jobb eredményt, a quad (valós) példa Intel i5 760 volt megfelelő, a konfigurációk ilyen típusú húzta le a gyenge processzor, a forrás legyen nagyon jó, ha multi GPU konfiguráció (CrossFire, SLI) legalább 750 800-W áramerősség szilárd, legalább egy sorban 60 , azt ajánlom, Corsair AX750Nem olyan drága, ez egy nagyon erős forrás.

  • Rendkívüli bemutató. Nagyon hasznos program, és szebbé teszi az asztalt. (Ötlet a jövőbeli oktatóanyagokhoz: valami a megjelenő új processzorokról? Vagy néhány oktatóvideó a pc-összetevőkről, inkább egy áttekintés (amiben le kell filmezni egy adott komponenst, ami megéri rá a pénzt, és bemutatni az előnyeit ill. hátrányai...)

  • Kedves rendszergazdák és fejlesztők a videotutorialu által, kívánok boldog ünnepek, az egészség és a jólét! Ugyanaz a kedves olvasó itt egyszer egy évben, annak ellenére, hogy követi a napi írás az első felülvizsgálat tanultam tőled minden is sok a IT! megbecsülés és tisztelet!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.