Hosszabbítsa a laptop akkumulátorának élettartamát a Microsoft Fix it - oktatóvideóval

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, hogyan tudjuk kiterjeszteni laptop akkumulátor Dewar, aki telepítve az operációs rendszer Windows XP, Vista vagy Windows 7. Próbálja megoldani a problémákat energiát használunk egy kis segédprogram által rendelkezésre bocsátott Microsoft Fix It Center Microaoft keresztül segítséget központ, ahol ki tudja javítani mindenféle probléma találkozik a Windows.
Ami a probléma sok laptopok használatát MicrosoftFixit.power.Run FOM enegrgie fogyasztást. Ez átnézi a PC ügyvezető keresi a lehetséges problémákat, hogy a készülék lehet a akkut feleslegesen fogyasztás, mint alvó üzemmód beállítása rossz, rossz beállítás vagy képernyőt megmentő.
Itt a pontos listát azokról a problémákról meg tudod oldani MicrosoftFixit.power.Run:
- A várakozási idő, mielőtt a készülék alvó üzemmódba lép, túl hosszú
- A képernyővédőt a készülék alvó üzemmódba lépése helyett használják
- A kijelző fényereje túl erős
- Az energiagazdálkodási tervet nem választjuk hatékonyan a készülékünkhöz
- A vezeték nélküli hálózati kártya nincs optimalizálva az energiafogyasztás csökkentésére
- A processzor állapotkorlátja túl magasra van állítva, amikor semmit sem csinálunk az eszközön
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudjuk kiterjeszteni az akkumulátor élettartamát a netbookok és notebookok.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (29)

  • Szeretnék kérdezni valamit.
    Szóval laptop (otthon), nagyon ritkán tudom megváltoztatni egyik helyről a másikra.
    és szeretném tudni, hogy mi a jobb: csatlakoztatásához 24 / 24 óra (bár én azt csak néhány órát egy nap), vagy tedd a foglalatba, ha a számítógép?
    kérheti, hogy megtudja, hogyan lehet a legjobban laptop akkumulátor, ill.

    Köszönöm.

  • Van egy javaslatom a bloggerrel kapcsolatban. Volt néhány új beállítás - keresési beállítások - hibák és átirányítások, bejárók és indexelés, valamint van egy figyelmeztetés is: Figyelem! Óvatosan használja. Ezeknek a funkcióknak a helytelen használata oda vezethet, hogy a keresőmotorok figyelmen kívül hagyják a blogodat. Őszintén szólva használnám ezeket a funkciókat, de miután elolvastam róluk valamit, még mindig nem sokat értettem.

  • Ana:

    Szeretnék kérdezni valamit.
    Szóval laptop (otthon), nagyon ritkán tudom megváltoztatni egyik helyről a másikra.
    és szeretném tudni, hogy mi a jobb: csatlakoztatásához 24 / 24 óra (bár én azt csak néhány órát egy nap), vagy tedd a foglalatba, ha a számítógép?
    kérheti, hogy megtudja, hogyan lehet a legjobban laptop akkumulátor, ill.

    Köszönöm.

    Ha otthon, és tudod tartani a laptop csatlakoztatva, akkor javasoljuk, hogy húzza ki az akkumulátort, ha tele van. Csatlakoztassa az akkumulátor csak akkor, ha nem akarjuk, hogy a mobil, és nem függ a socket.
    Nincs akadálya annak, hogy a laptop és a dugót, és beilleszteni laptop akkumulátort. Ezzel csökkenti az akkumulátor élettartamát.
    Szeretné, hogy ülni a laptop hálózatban? Hagyd abba, távolítsa el az akkumulátort, helyezze be az akkumulátort csatlakoztassa a laptop, és indítsa el.
    Szeretne maradni az akkumulátor? Állítsa laptop, húzza ki a dugót az akkumulátort, helyezze be az akkumulátort, és indítsa el a laptop (anélkül, hogy újra az akkumulátort csak az akkumulátor lemerül)

    • tudja tartani a laptop akkumulátort, ha ez dugva a falba nem probléma. Dacian látni, hogy melegíti csak az akkumulátor ki, de ez a ritka eset, f. ha az akkumulátor 100%-os terhelés elválasztja, és adja meg akkor működik, ha áramkimaradás vagy húzza ki a tápkábelt. Így inkább tönkreteszi az akkumulátort, ha tartod a fiókba, ha nem fogja meg a laptop.

  • Augustin:
    Van egy javaslatom a cublogger.Au volt néhány frissítésekről beállítások-beállítások-hibák és átirányítások keresés és a feltérképezés és az indexelés, és egyben egy figyelmeztetés: Figyelem! Használja óvatosan. Helytelen használata ezeket a funkciókat vezethet figyelmen kívül hagyva a blog căutare.Sincer motor is használja ezeket az eszközöket, de miután amcitit valamit nekik, hogy még mindig nem érted.

    Akkor nem értem, amíg tájékozódjon amit a kereső működik, hogy az információ gyűjtése a kereső, ami számít neki a szabályok, hogy a kereső működik.

  • Ideális esetben, videókat feltölteni a youtube-on, mert nincs elég szalagot, és összetörik minden percben, hogy 2 puffer. Nem én vagyok az egyetlen, amely vonzza a figyelmet erre a problémára. Ez kínos, hogy 2012 váró betölteni klip, mint az Ön esetében! Egyébként minden jó.

  • Oache:
    Ideális esetben, videókat feltölteni a youtube-on, mert nincs elég szalagot, és összetörik minden percben, hogy 2 puffer. Nem én vagyok az egyetlen, amely vonzza a figyelmet erre a problémára. Ez kínos, hogy 2012 váró betölteni klip, mint az Ön esetében! Egyébként minden jó.

    Nincs probléma a szalag betöltése az új hálózat alatt 20%, a probléma az, hogy. Beszéljen a szolgáltató vagy leállításához háttérben futó programot.

  • Észrevettem, hogy az utóbbi időben oktató menni nehéz. Oldja meg a problémát! Nem lesz jövője, mint a válasz (ami tudom, hogy) nem a PC-n. Más oldalak jól működik 1080p, 720p.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.