Az Everest ultimate kiadása az overclock letöltés telepítéséhez és beállításához - oktatóvideó

Ebben a videóban bemutató látni fogjuk, hogyan kell csinálni letölteni, telepíteni és beállítás egy szoftver termék cég Lavalys hogy mi fog használni ezeket a video tutorials a borítani, ez a szoftver neve Everest, és nem kapcsolódik a tetején a Himalája és az Everest sem Everest.

Ez a szoftver nagy szerelmeseinek borítani jó, de nem csak, hogy ő tehet mindenféle jelentések és diagnózisok operációs rendszer hardver és szoftver.

Tesztek (benchmark) készült Everest egy mérföldkő a legtöbb tesztelők és a tuningolók, akik használják, mert ez egy eszköz, amely lehet próbálni sok PC alkatrészek és ezáltal feleslegessé teszi több alkalmazás és csökkenti a természeti erőforrások fogyasztott.

Könnyebb lenne azt mondani, mit everest (nem élelmiszer), mint azt mondani, hogy igen, ez egy nagyon komplett és komplex, mégis könnyen használható, amely idéz választ mindenre.

Ezentúl, ha mi csináljuk borítani everest video tutorials lesz a hivatalos kérelmet vizsgáló teljesítményt kapunk, és a rendszer stabilitását.

Telepíteni kell, és ha akarsz velünk, és buneinteles borítani ismeri, még ha te nem csinálsz borítani Everest egy nagyon jó eszköz a mérési paraméterek PC és vizualizációs dolog, hogy normális volt nagyon nehéz elérni anélkül, hogy az Everest.

Végén ez a szöveg, kérjük sokat nézni a teljes videót videotutorial, mert nagyon fontos, hogy mindent tudsz erről alkalmazás, amely segít bennünket mostantól ezek a video tutorials az oldalon borítani.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (118)

  • Cristi, ha készítenél egy oktatóanyagot a Microsoft Word-ről (lehetőleg 2003-ról) (esetleg oktatóanyagok sorozatát), amelyben részletesen bemutatod az összes funkcióját (például, hogyan kell beszúrni és módosítani egy grafikont; hogyan kell matematikai képletet írni integrálok, radikális stb...) rendkívüli lenne! Biztosan sokan értékelnék az ilyesmit...

  • Megpróbáljuk csinálni, és ez kiváló 2007 irodai programcsomag, látni fogod, mire gondolok.

  • Különösen most, mindenki dolgozik, szó otthoni és / vagy munkahelyi, és ez a program nélkülözhetetlenné vált! És ha nem a teljes Microsoft Office programcsomag, annál jobb! Sok szerencsét, és Boby tovább!

  • kiváló oktatóanyag, és szeretném, ha készítene egy oktatóanyagot a 2007-es Office Suite-ról, mert telepítettem a számítógépemre, és szeretnék többet megtudni róla. Minden jót

  • jó jó bv bv....szép tutorial még ha 1 órát is tartott őszintén fej és farka elég intelligensen megnéztem....GRATULÁLUNK ha lehet még több tutorial a stresszről Igyekszem szeretni a vákuumot és az overclockot ha lehet SIKER!! !

  • Hú őszintén...szótlanul hagytál, életemben nem láttam ennyi szenvedélyt, ennyi elhivatottságot, ez a tutorial fenomenális és vadállat.Sok újdonság, amiről eddig fogalmam sem volt! De lenne egy kérdésem, hogyan lehet a Swap oldalt keményre cserélni? fogsz erről beszélni a jövőbeni oktatóanyagokban a túlhajtásról?Tényleg érdekelne, hogy ez hogyan történik. Üdv Cristi és találkozunk a további oktatóanyagokban!

  • Super hangos ms Everest eddig csak használt, hogy lássa, hőmérséklet, de nem használja még 0.1%-a nagyobb kristályok ms

  • Sziasztok én is megnéztem a tutorialt az overclockingról és szeretnék kérdezni valamit, az overclocking csak a PC tesztelésére vagy a PC teljesítményének növelésére szolgál és ez így is marad, én is várom a választ köszönöm, szuper vagy! :)

  • Észrevettem a tutorialban, hogy a CPU Usage-ban 3% volt a max. 6% 100%-ban folyamatosan. ALT+CTRL+DELETE = WINDOWS TASK MANAGER, ha tud erről egy oktatóanyagot készíteni, az rendben lenne, és igen, készített oktatóanyagokat kezdőknek. legalább mondja meg, hogy ez rossz vagy jó nekem.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.