Radír, biztonságos adatok törlése a helyreállítás nélkül - videó bemutató

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni biztonságos adatok törlését az a merevlemez, külső merevlemez, USB stick vagy a memóriakártyát. Mint tudod, ha töröl egy fájlt a merevlemezen elküldik a szemétbe (Lomtár) Sokan azt hiszik, hogy ezzel az egyszerű folyamat, valamint a kuka ürítése, megszökött, és adatokat, amelyeket nem lehet behajtani . Ez a felfogás a baj!
Amikor töröl egy fájlt, a Windows nem törli a fájlt, hanem magát az index csak a tiszta utat és azt mondta neki, ha a fájlrendszer, hogy a fájl törlésre kerül újraírni hozzáadása közben új adatok / fájlok. Mert az, hogy helyreállítási szoftver visszaállítani törölt fájlokat gond nélkül bármilyen tárolóeszközt.
Ezért van szükségünk szoftver, amely lehetővé teszi számunkra, hogy biztonságosan adatok törlésére vagy kemény DSK méretű USB, memória kártya. Ehhez szükségünk van egy Windows-szoftver, hogy sajnos nem tud eleget tenni egy ilyen feladat. Szerencsére MacOSX operációs rendszerek integrált biztonságos adattörlés a szemétbe, vagy hogy hívják Trash MacOSX. Talán találkozunk ez a lehetőség a jövőben a Windows operációs rendszer, a Microsoft dolgozik 8 hajnal. Mintegy híreket a Windows 8 kérjük keresse http://blog.videotutorial.ro
Soha ne eladni egy külső merevlemez, USB stick vagy memóriakártyáról törölheti nélkül biztonságosan! Egyszerű formázás nem fog megszabadulni ezeket a fájlokat is helyreállítható helyreállítási szoftver tettünk az elmúlt néhány tutorials.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (47)

  • cristian görögdinnye:
    Azt szeretnénk, hogy a bemutató a Freemake Audio Converter

    cristian görögdinnye:
    Azt szeretnénk, hogy a bemutató a Freemake Audio Converter

    Több "csupasz könyököt" hall, akit idegesít a megjegyzéseivel, azt hiszem, ez a tizedik bemutató, amelyhez olyan megjegyzéseket fűz, mint "Szeretném, ha bemutatót készítene". Csak annyit tesz, hogy botokat tesz a VideoTutorial srácok kerekei közé

    • pc204060:
      Hallani "csupasz könyök" zavaró a megjegyzéseket, azt hiszem, ez a tizedik tutorial, hogy tegyen észrevételeket, mint "Azt szeretnénk, hogy a tutorial". Te csak tedd a fiúk keresztben VideoTutorial

      Hiába unja meg, hogy Mr. Görögdinnyével ütögeti a fejét. Mintha egy másik alkalommal mondtam volna, hogy olyan, mint egy hasmenéstől szenvedő robot. Azt tervezi, hogy ezt csinálja, és semmi mást. Van egy megvalósított chipje, amely csak a szavakat tudja beírni: kérem, mutasson be egy oktatóanyagot, szeretnék egy oktatóanyagot, kérjük, készítsen oktatóanyagot ...
      Így is zavarja, hogy írni, tudott tesztprogram. De a szó, hogy a lustaság fáj rossz. Mr. és görögdinnye valós prototípus meggyőzi minket egyre több, hogy ez igaz.
      Szóval, srácok, azt javaslom, hogy ne zavarja vele, hogy ez egy szégyen, hogy fordított a billentyűket azt írja.
      Ő és én majdnem elfelejtettem, olvasás jobban vettem észre, hogy kezd egyre viselkednek, mint egy virtuális koldus ha lehet.
      Valami baj van vele kapcsolatban a keresőmezőbe, egy csomó ember bizalommal használni. Nem csalán vagy bármi vele az embereket?.
      Itt fejezem be a regényemet, mert nincs értelme folytatni a filozófiát, mert nincs senki ... Adrian Tudom, min megy keresztül, tehát légy erős, állj ellen!

  • Mítosz oktatóanyag, hasznos, ebben az oktatóanyagban 8+ osztályzatot kapok, ezeknél még érdekesebb témák vannak, de akkor is oktatókat kell készítenie a kevésbé fejletteknek és a kisebb kategóriájú tantárgyakról, ha érted, mire gondolok ... Bravo srácok!

  • Adrian, miért kell bekapcsolnom a laptopot a Windows Vista Vista Ultimate-ben, meg kell várnom, hogy 11-12 sor teljen el, majd megnyílik az ablak ... talán tudsz valamilyen módszert, amellyel csökkentheted ezeknek a soroknak a számát, amikor megnyitáskor elindul Windows Vista.

  • Ha Interesant.In SSD meghajtók, hogyan kell törölni az adatok végleg? Automatikusan törlődnek, a natív?
    Azt hiszem, érdekes lenne, de bemutató SiSoft Sandra.

    • ion:
      Ha Interesant.In SSD meghajtók, hogyan kell törölni az adatok végleg? Automatikusan törlődnek, a natív?
      Azt hiszem, érdekes lenne, de bemutató SiSoft Sandra.

      Használhatja ezt a szoftvert, és sikeresen SSD. Szintén lehetséges, hogy az oldal az SSD gyártó (mint jelen esetben az én SSD), hogy a rendelkezésre álló szoftver törölni SSD.

      • AdrianGudus: Használhatja ezt a szoftvert, és sikeresen SSD. Szintén lehetséges, hogy az oldal az SSD gyártó (mint jelen esetben az én SSD), hogy a rendelkezésre álló szoftver törölni SSD.

        Köszönöm raspuns.Am található pmagic.iso ajánlott, de 172 mb.Se fut induláskor és átalakulhat nulla helyszíneken írva.

  • Valamilyen oknál fogva kellett, hogy az új id.
    Én afiseara következő hibaüzenet

    A kérését, hogy felvesz egy partnert vett a vártnál hosszabb ideig tart.
    A művelet már succeeded.Please ellenőrizze a Messenger listán, majd

  • Köszönjük Adriane ezt videotutorial. Nagyon szerettem volna egy ilyen program, és a legjobban jött ez a bemutató az Ön által. Gratulálok.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.