Emulátor és Nintendo 64 játékok (Mario, Zelda, Kart) Android telefonokhoz - Videó bemutató

Helló barátaim, a mai bemutatón látni fogjuk, hogyan játszhatunk Nintendo játékokat Android okostelefonon vagy táblagépen. Az idősebb emberek valószínűleg örömmel emlékeznek a híres Super Mario, Zelda, Turok, Goldeneye vagy Mario Kart játékokra, amelyeket 1996-ban játszottunk a Nintendo konzolokon. Noha az évek telt el, ezek a játékok továbbra is fennmaradnak. A rajongók, a gyermekek és az nosztalgikusok továbbra is keresik őket, és ugyanolyan örömmel játsszák őket, mint akkor. Sokak számára ezek a gyermekkorunk játékai, lövöldözés nélküli játékok, bűncselekmények és napjaink egyéb "kialakult" csodái.
Ha van egy Android dispoitiv segítségével egy emulátor, amit gasm Play Store, tudunk játszani Nintendo játékok Android.
Az emulátor neve N64 Emulator, a Mupen64plus emulátor villája. Amint az emulátor telepítve van, ROM-ot kell beszerezni. Sajnos nem tudunk ilyen dolgot megadni, mert jogellenes, de egy egyszerű Google-kereséssel a következő kifejezéssel: "n64 roms" sok olyan webhely található, amelyek az n64 romák letöltését kínálják Önnek.
N64 ROM általában talál .zip vagy .rar archívumok akkor kell kivonat őket. Miután kicsomagoló eredményez egyetlen kiterjesztésű fájl .v64 meg kell tenni az adatokat kártyát a smartphone vagy tabletta. És nyissa ki a N64 Player (Free N64 Emulator) telepítve a telefon vagy tabletta, és érintse meg a lehetőség Válaszd játék. Surf a kártyát a hely, ahová ROM-ot és válassza ki. Ez minden!
Ha van egy joystick vagy kontroller Bluetooth Használhatja játszani.
Itt van, hogy egy Android okostelefon vagy táblagép Bluetooth vezérlő és kábel, amelyen keresztül csatlakozni Android a TV vagy plazma, tudjuk, hogy a saját játék konzol Nintendo, hogy biztosan lelkesíteni és emlékezni fogunk gyermekkor.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan játszunk Nintendo játékok Android vagy hogyan kell átalakítani a Android telefon vagy tabletta egy Nintendo konzolra.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (24)

  • Érdekes, hogy ezek a játékok még mindig nem veszett el, akik játszottak abban az időben azt hiszem, akkor nagyon boldog leszek, mert ők ismerik ezeket jocruri, de szilárd meggyőződésem, hogy sokan nem játszott sokat akkori világ nem lát PC, de használni.

  • Adrian, frissítettem a telefont a CM 7-ről a CM 7.2-re, minden rendben van, és a wifi ... és minden, de nem működik a hívások fogadása vagy a hívás. Amikor meg akarom adni a telefon beállításait a Névjegy szakaszban, írjak valahol az Alap sáv ismeretlen részét. Korábban néztem, amikor telepítettem a flash lejátszót az LG-re, de én már személyesen nem tudok beküldeni az archívumot a multi-feltöltésből, ezt mondtam. hogy fel akartam villanni az új alapsávot, hogy működjön a GSM-jelem. Az xda-fejlesztőkön rengeteg alapsávot találtam, de nem tudom villanni. Nem tehetek semmit az LGCMD.exe programmal, vagy valami hasonlóval, mert a PC már nem telepíti helyesen az usb illesztőprogramokat. Mit tehetek, mert a CM 7.2 számos imp frissítést tartalmaz. telefonra, és nem akarok feladni, de ugyanakkor szükségem van a csengő telefon funkciójára ... ???

    PS: Van egy LG Optimus One és P500

  • Andrew:
    Adrian, frissítse a telefon tették a CM CM 7la 7.2 minden megy rendben, és a wifi .... meg minden, de nem fog hívásokat fogadni vagy hívni valakit. Amikor sétálok a Telefon beállítások részben alapsávi Ismeretlen Körülbelül levelet valahol. Néztem korábban, ha telepítette a Flash lejátszót az LG, de én személy szerint nem tudom letölteni archív menni több feltöltés, mondtam mindezt. Azt akartam, hogy villog uiesc New baseband megy a GSM jel. XDA-developers, a baseband I gasitmulte cucc, de nem villog uiesc. A kis program LGCMD.exe vagy valami hasonló, hogy az úgynevezett nem tudok semmit, mert a PC USB-illesztőprogramok telepítése nem megfelelő. Mit tehetek azért, mert CM 7.2 sok frissítések imp. telefonon, és én nem szeretnék leszokni, de ugyanakkor tim Kell a telefonhívás funkció ... ???

    PS: Van egy LG Optimus One és P500

    Akkor töltse le a javítást itt: http://db.tt/ZHd7ZWv1
    Legközelebb, adjon számot száz ingyenes szolgáltatásokat kínálnak tárhelyet és ha valamiben letöltés, letöltés, és kérje, hogy ott csak abban az esetben.
    Mi bemutató szinte minden szolgáltatás, hogy ingyenes online tárhely. Megtalálni az írás fel a keresőmező jobb oldalsáv: Wuala, SugarSync, Dropbox, Amazon Drive, SkyDrive. Hit be, és meg fogja találni.

  • Van egy új laptop Compaq Presario CQ57-445EQ és nem tud belépni a BIOS-t beállítani, ahogy a boot a Windows telepítése rajta, a laptop jön az ingyenes dos, amikor elkezdi ne kérdezze meg bármelyik gombot az belép a BIOS azt mondja, nyomja meg az eSC billentyűt az indításhoz üzemmódban van és arra késztet, hogy szabad dos gondolja, ahol lehet választani a nyelvet vagyis minden 10 sokan, tud valaki segíteni, SCz a bejegyzést, egy cikket, aminek semmi köze a kérdést.

    • Próbálkozzon az F10 gomb megnyomásával (nem csak egyszer, hanem gyakran másodpercenként kétszer másodpercenként, közvetlenül az indítás után).
      Van egy barátom a Compaq-lal, és így lép be a bioszekcióba ... ha ez nem működik úgy, megpróbálja a Del billentyűvel vagy az F2-vel is.
      Minden a legjobb!

      • nagyon köszönöm, sikerült belépnem a biosz-ba az f10 billentyűvel, de újabb problémával szembesülök, még akkor is, ha a Windows 7 nem működik ezen a laptopon? nem kompatibilis? amikor először elindítottam a Windows CD-t, miután betöltettem, és elvégeztem a partíciókat, hibaüzenetet adott nekem: "Illesztőprogram betöltése - Hiányzik a szükséges CD / DVD-meghajtó eszközmeghajtó. Ha hajlékonylemez-meghajtó van , CD, DVD vagy USB flash meghajtó, kérjük, illessze be most. Megjegyzés: Ha a Windows telepítő adathordozója a CD / DVD meghajtóban van, akkor biztonságosan eltávolíthatja ehhez a lépéshez "kérjük, írja be vagy töltse le az adatokat Windows és ez újabb hibát okozott, és átgondoltam a próbálkozást a Windows xp kipróbálásával, és ez a meglepetés telepítve lett, igazán nem értem ?!

        • nézze meg a bioszámlákban, hogy még nem aktiválta az A meghajtót (azaz a flopist) kapcsolja ki "letiltásra", akkor jó, ha a W7 telepítése előtt aktív AHCI mód van (nem IDE, bár IDE móddal kell telepíteni), így a DVD-meghajtó az "első indító eszköz", a HDD pedig a "második indító eszköz".
          A W7-es DVD tökéletesen kifogástalan karcolások nélkül! telepítette-e már egy másik számítógépre? látja, hogy egyes laptopok DVD-meghajtói törékenyebbek, és nem olvasják el olyan könnyen "használt" lemezeket, mint az asztali PC! sata, ez nem azt jelenti, hogy a DVD-meghajtó hibás.
          próbáljon meg készíteni egy bootolható USB memóriakártyát a W7-rel (megtalálható itt a weboldalon) a "win to flash" segédprogrammal, majd próbáld meg a telepítést, de ne felejtsd el beállítani a BIOS-ban az USB-ről való indítást ... és ha így akar folytatni egy USB-meghajtót, akkor látja, hogy a telepítés során az első újraindítás után be kell lépnie a bios-ba, és át kell állnia a HDD-re, mint az első indító eszközre, mert különben a telepítés első részét folytatja !!!!
          a végén ... HA NEM MŰKÖDIK, próbálkozzon újra a fenti opciókkal, de egy másik W7 lemezzel .... egy másik forrásból ... egy olyan személytől, aki dolgozik .... akinek nincs "problémája" licenccel ... tudod ... meg tudod kezdeni!

          app vásárlás .... hogy elsajátítsák az egészséges és garancia nélkül! :)
          sajnálom az adminisztrátorokat az offtopic miatt ...

          • W7 telepítve fog menni, nem dc nem működik, de hátha találsz illesztőprogramokat W7. Azt javasoljuk, hogy ne csak a hivatalos honlapján támogatást Compaq nem más forrásból, ha úgy találja, van jó, bár kellett aggódni a vásárlás előtt ezt a kérdést!

          • flopy aktiválta, amit láttam, csak egy kis zacskó engem tudom beállítani a BIOS kikapcsolni.
            Nem találtam az AHCI módot vagy az IDE-t ezen a bioszférán keresztül, nincs benne Advanced, csak néhány lehetőség van, amelyek megváltoztathatják őket, ami számomra nagyon kevésnek tűnik. Ha a floppy letiltása egyébként nem működik, akkor pontosan úgy fogok elindítani egy bootolható botot, ahogy mondtad. Megtaláltam az illesztőprogramokat a Compaq cég támogatása alapján. Cd-re kell tenni valamit, hogy kéznél legyenek, miután befejeztem a Windows telepítését, vagy hogyan? Nagyon köszönöm a válaszokat! Később visszajövök, hogy kiderítsem, mit és hogyan oldottam meg. Szeretnék köszönetet mondani az adminisztrátoroknak is, hogy hagytak néhány témát a témáról

  • gyerünk, végre sikerült telepítenem a Windows 7-et, minden jól ment, egy ideig maradt, és most már 0% -kal bővíti a Windows fájlt, és azt hittem, hogy ez ismét hibát okoz, csak letiltottam a flopot a bios különben semmit nem csináltam. most már csendesen élvezem :) köszönöm a válaszokat és a Catalinnak nyújtott segítséget!

  • @ Claudio: Rendben! Örülök, hogy lefoglalt! :)

    Kérdés: Mit gondolsz a "Huawei U8650 Sonic" -ról?
    Holnap szeretnék vásárolni egy ilyen eszközt ... 500 lej (új) áron, ami valódi belépő szintű Android telefon, de a 2.3-tal (mézeskalács) érkezik, és dicséretes, hogy jól működik 2.3, bár kevés forrással rendelkezik ...
    Tudom, hogy ebben az évben Barcelonában a Huawei nagyon versenyképes eszközöket mutatott be ... bízhatok benne? Azt kérdezem, mert ez egy kínai márka, és nem olyan népszerű hazánkban? Nagyon szeretem az U8650 kinézetét, a felbontás elfogadható, 1400mAh akkumulátor, 2.3-zal érkezik, és ... az ár számomra FELELŐS tűnik! Szeretne valaki újabb ajánlást?

  • Catalin.81-Rm.S:
    @ Claudio: Ok! Örülök, hogy rezilvat!

    Kérdés: Mit gondolsz a "U8650 Huawei Sonic"?
    Szeretnék vásárolni egy ilyen készüléket holnap ... ára £ 500 (ismét), mi van a belépő szintű Android telefon, de jön a 2.3 (Gingerbread), és dicsérik, mint f fut jó, annak ellenére, hogy kevés erőforrás 2.3 ...
    Tudom, hogy idén Barcelonában, a Huawei bemutatta versenyképes készülékek f ... tudnak bízni? Kérem ezt, mert a kínai márka, és ez nem annyira népszerű velünk? Szeretem a megjelenés U8650, a felbontás is elfogadható 1400mAh elem jön 2.3 ... Ár tűnik verhetetlen! Tudja valaki vr újabb ajánlást?

    Az Optimus One P500 esetén az akkumulátor 1500 mAh, a hivatalos ROM-tal ..... egy kicsit gyorsan megy. Nem is akarok gondolkodni azon, hogy a Huawei 1400 miként fog menni ...
    Azt is észrevetted, hogy a Huawei egy kicsit későn reagál. Az Optimus One P500 számomra nagyon viccesnek tűnik

    • Adriane nem feltétlenül számít, hogy milyen erős az akkumulátor, akkor mindegy milyen jól kezeli az energia készüléket. Akár Huawei jobban kezelni az energia jobb, mert van néhány alkatrész, hogy a legtöbb "alacsony", mint a p500.
      P500 egy kicsit régi, és több RAM, ami növeli a fogyasztást sokkal több, mint 256MB nem szükséges figyelembe véve a felbontást.

  • Cristi-admin:
    Adriane nem feltétlenül számít, hogy milyen erős az akkumulátor, akkor mindegy milyen jól kezeli az energia készüléket. Akár Huawei jobban kezelni az energia jobb, mert van néhány alkatrész, hogy a legtöbb "alacsony", mint a p500.
    P500 egy kicsit régi, és több RAM, ami növeli a fogyasztást sokkal több, mint 256MB nem szükséges figyelembe véve a felbontást.

    Igen, így van ... Megemlítettem azt is, hogy észrevettem a Huawei lassabb válaszidejét. itt neki, rendben van ... Nincs semmi ellene .... mondtam a véleményem ...
    Én őszintén, és az enyém tűnik, elég lassú, és azt akarom, hogy valami hamarosan. Ami RAM
    Ha Ön az első okostelefonnál van, a Huawei jó vásárlás, de én nem vásárolnék ilyet. Már tudom, hogy vannak a dolgok, és nem lennék türelmes valami oly gyenge ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.