Fastforward a Slowmotion hatások és utóhatások és SonyVegas

Hé, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan lehet változtatni a mozgási sebessége a videó / film.
Ez tehetünk alkalmazásával nagyon egyszerű 2 hatása Adobe After Effects és a Sony Vegas Slow Motion hatás és a hatás Fast Forward.
Bár ezek a hatások is alkalmazható 2 nagyon egyszerű, azt gondoltam, hogy a legjobb, hogy a tutorial ebben a témában.
Slow Motion.
Ez a hatás leginkább használható, ha a forgatás a 50 60 vagy képkocka másodpercenként, hogy lelassítja a műveletet. A normál felvételi 50 perc másodpercenként kapunk 2 perc Slow Motion. Ez a hatás is megfigyelhető ismétléseket alatt sportversenyek. Még ha nincs kamera, amely képes a lövés 50 60-képkocka másodpercenként, de mi a jó munkát forgatás 25 30-képkocka másodpercenként, segítségével több szoftverek.
Gyors előre.
Ez a hatás akkor alkalmazható, ha azt akarjuk, a nagy sietség cselekvésre szállítására lépéseket. Ezt fel lehet használni a time-lapse (egymást követő képeket együtt a teremtés egy rövid film), hogy a virág, mint nő, vagy, hogy egy teljes napot egy perc időzített.

Alex: Szeretek minden, ami az IT-vel kapcsolatos, különösképp a videó és a grafika szerkesztési részét, és örömmel osztom meg tudásaimat.

Megjegyzések megtekintése (29)

  • Hogyan lehet eltávolítani a háttérzaj [például mentőautó] ​​ki capture audio / video anélkül video és hang minőségét elsősorban. Egy ötlet a jövőbeli tutorial. Igen én vagyok egy kicsit ironikus!

  • Nagyon jó tutorialu, Bravo.
    Talán a jövőben bemutató elmagyarázza többet renderelés, ami formátumok melyik beállításokat, és esetleg teszi az üzletet, hogy a megmászása után klip a YouTube-on nem veszít túl sok minőségi.

    PS Úgy értem Sony Vegas.

    BAFTA.

  • Duallpannel: Hogyan lehet eltávolítani háttérzaj [például mentőautó] ​​ki capture audio / video anélkül video és hang minőségét elsősorban. Egy ötlet a jövőbeli tutorial. Igen én vagyok egy kicsit ironikus!

    Tudod ki fehér keverékéből sok szín? (Paint, mosható) válasz megtaláltad! A hang lehet vágni frecventeEQ! 1Khz Ha a frekvencia a játék több eszköz egyszerre nem seppara!

  • Cristi, kérjük, mondja el nekünk, ha HACHINTOSH pc rendszert lehet-e készíteni Intel Haswell processzorokkal
    akarok egyet

  • davidCristi Mondd kérlek, ha tudod, hogy a PC Intel Haswell HACHINTOSH cuprocesoarele akarok egyet

    Elméletileg kell menni, alapvetően nem tesz kezét tüzet. Meg kell várni egy kicsit, hátha működik-e vagy sem, hogy úgy valamit, hogy CPU / alaplap a fejlesztők.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.