Adobe Photoshop-szerű online szerkesztők itt, az oldalon - online eszközök

Szia barátok, ez nem egy video tutorial mint már tudjuk, ma ezen az oldalon találsz két online grafikai szerkesztő, mint az Adobe Photoshop vagy a Gimp, a különbség az, hogy az kell telepíteni, és az is találsz Itt közvetlenül irányítani a böngészőben.

Azt tanácsolom, hogy a legújabb Flash Player jobb folyékonyság kiadó is net kapcsolat, van, hogy egy rendes terhelés késni fog néhány másodperc a legrosszabb esetben, így Légy türelmes, nem rohan.
Az első szerkesztő használata egyszerű, kisebb módosításokkal szemben, átméretezés, szín, stb. Hatások, a második lesz a bonyolultabb szerkesztési következetes, természetesen, ezek két online szerkesztő nem tud versenyezni a Photoshop vagy a Gimp, de ez egy másik érdemes figyelembe venni, ha meg kell változtatni egy gyors fénykép és átméretezése banner.

Ahhoz, hogy ezeket két online szerkesztő kell csak egy böngésző (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, stb), a böngésző kell a legújabb Flash Player, de valószínűleg sokan villog, ha nem volt Flash Player nem tudja követni video tutorials.

Azt akarjuk, művészi ihlet!

Cristian Cismaru

Az első szerkesztő egy könnyen használható, ajánlott Celra kevésbé ismert, a grafika és a design.


Adobe Photoshop Express online szerkesztő egyaránt itt az oldalon

A második sokkal összetettebb szerkesztő szakmai eredmények, de a kezdők is nehézségekbe ütközhetnek.

Online szerkesztő Adobe Photoshop egyaránt itt az oldalon

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (53)

  • Alin, álmok még mindig nem talál ilyen program, a jelszó esetleg lopott rendetlenség semmilyen esetben lehet sparta.Si lopj érdeklődni már, amit nem találsz itt siguranta.Sant sok más érdekes és hasznos dolgok ezen az oldalon.

  • @par: Nincs még ott, és mi nem azt tanítják, hogy! Soha nem lesz ezen az oldalon, mint a bemutató, ha azt szeretné, hogy jaxor, tanulni más!

  • Nem tudom, hogy mit használ, hogy mindenféle szar dastea a spartu jelszóval velük megtalálni Számomra úgy tűnik, a hulladék az idő és a számítógép mellett több érdekes dolgot tanulni!

  • Lehetséges, hogy a Vdeotutorial webhely belépett az inspirációs válságba ... (és nem vagyok boldog) .Attól függően, hogy mit jelentenek nekünk ettől a pillanattól kezdve, remélem, hogy továbbra is sikeres lesz. , úgy tűnt, hogy kimerülnek (véleményem szerint menedzsmenthiba volt). Megkértem őket, hogy állítsanak le az első oktatóprogram után, de nem értettek meg. Mondtam korábban ... a dinamika és a meglepetés örömet okoz azoknak, akik a video oktatóanyagokat nézik. A Windows 3 nagy teljesítményű és sokféle dolgot old meg a video oktatóanyagokban bemutatott kérdésekben. Azt is mondtam ... hangsúly a 7-es győzelemre, mivel a maradék egy kicsit találat: sok sikert kívánok az új operációs rendszer bemutatásához

  • @par: Általában arra törekszik, hogy valaki áldozatul váljon, áldozatává válhat. A szavakkal (csúnya Spart mondta) nagyon óvatosnak kell lennie, miután megismerte a jelszót, akinek meg akarja adni az első másodpercet, és megváltoztatja az útlevélét. Tehát légy jó, és ha akarsz ezen az oldalon megtanulod megtalálni a "http: // .........." rendetlenséghez tartozó jelszavakat. Mindennek van kezdete !!!

  • @ Cikk: Mit tennél, ha valaki azt találja a Yahoo Messenger és jelszót, akkor változtassa meg, vagy esetleg akkor olvassa el az e-maileket rendszeresen, anélkül, hogy meg kelljen kitalálni?

  • @Fanibu: Ez csak a véleményed !!! És te vagy az egyetlen, aki ilyen módon tette ki magát !! Ne kerüljünk újra a "vitabe", úgy gondolja, hogy okos vagy, de mások nem, sokan vannak itt, akiknek fogalma sincs, ha haladó felhasználó vagy, az ... de mások nem! Ahogy tegnap láttad a LightScribe bemutatóján, sokan még azt sem tudták, mi ez vagy hogy van valami ilyesmi a számítógépükön !!! Ami a Windows 7-et, mondtam neked, mi a baj, még mindig enni kell, hogy előmozdítsák, még mindig növekednie kell, egyszer megérti, hogy nincs mit megmutatni róla, ez nem a végső ember !!! Mit kell tanulniuk az embereknek? hogy megtanítsák őket béta használatára? CR? ébredj maneee !!! Rengeteg idő van neki is !!! Azt mondtad, hogy jól játszik a Windows 7-ben, és felbüszkélkedett, hogy többet tud, mint sokan tudnak ... ok, adj nekünk egy bemutatót erről, ha azt mondod, hogy olyan "jó". Őszintén szólva, nem tetszik, nem stabil rendben, ha szabadon tartja, ha 10 szoftvert tesz rá, akkor már megmutatja valódi arcát, hibákat, néhány másodpercre lefagy a folyamatok során, majd rosszul "megszorítja". NEM STABIL ember! MIT JÁT BEMUTATNI? "Jó emberek telepítik a Windows 7-et, és ha nem találja meg a sofőröket ... Helyezze vissza XP-jét VISSZA", ezt szeretnéd bemutatni ??? az az illesztőprogramokkal kapcsolatos adatbázis, amelyet egy másik megjegyzésben említettek, nem teljes !!! sok járművezető fut, sokuknak vannak problémái a 7 éves járművezetőkkel !!!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.