Az EASEUS Partition Master, egy ingyenes particionáló program, jobb lehetőség, mint a Lemezkezelés a Windows rendszerben - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató látni fogja, hogyan kell változtatni a partíció, hogyan kell átméretezni, hogyan kell törölni, és több, a szabad particionálás EASEUS Partition Master.
Ez egy nagyon jó program particionálás és nem tudja, hogyan kell csinálni más dolog, például, lehet másolni egy lemezre egy másik lemezre vagy partíció egy másik partícióra tudjuk visszaállítani a törölt partíció vagy formázott tévedésből.
Ebben a videóban bemutató szoktam 3 körülbelül particionálás forgatókönyv igaz dolgokat, hogy én csináltam nélkül EASEUS Partition Master nem lehetett volna.
Az első esetben létrehoztunk egy 150 MB partíció formátumot egy bottal 16 FAT8 GB lemezkezelő ez nem lehetséges, kivéve, ha a bot kisebb 4 GB.
A második forgatókönyv tettem magam a cipő egy ember, egy digitális fényképezőgép idősebb, aki használja a kártyát 8 vagy 16 GB kamerák idősebb lehet formázni a memóriakártyát FAT 16 és így marad a kártya 4 GB valójában ez egy partíciót 4 GB, a többi szabad területet, sokan nem tudják ezt, és azt hiszik, hogy megvette a boltban, amikor a kártyát becsapni.
Forgatókönyv száma három leírja, ha vásárol egy laptop és egy partíció C: a GB 200, 200 GB abszurd a rendszer használatához, ez nem egy nagy munka 50 vagy 60 GB, ebben az esetben meg kell csinálni egy átméretezés C- vívmányok előtt, hogy valóban kell csinálni egy töredezettségmentesítés, hogy összegyűjti az összes fájlt elején a partíciót.
A leghasznosabb opció az "Visszavonás", ezzel a gombbal bármikor meggondolhatjuk magunkat, természetesen csak addig lehet használni, amíg az "Alkalmazás" változások be nem kerülnek.
EASEUS Partition Master lehet használni más feladatok elvégzése, függetlenül a rakomány teszi a dolgát rendkívül gyors, ez egy lelkiismeretes munkás, és teljesen ingyenes.
Biztos vagyok benne, meg fogja találni nagyon hasznos ez a szoftver, nem tudok bánni velem nélküle.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Letöltés EASEUS

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (99)

  • Nagyon jó tutorial. Nagyon jó avertizatile, én történt vele hasonló programokkal, én összetört az összes adatot egy teljes HDD.

    • Nekem van egy nehéz 500 GB osztva C és D = 30 470 GB GB. Mindkettő beállítva elsődleges. Mivel én csak ingyenes C 6gb szeretném átméretezni a 60 GB. Bementem, de nem engedi, hogy EASEUS Partition növekedés C. Mi a teendő?
      PS C: Telepítettem OS.
      Én sikkaszt a két partíciót.

      • Titi:
        Nekem van egy nehéz 500 GB osztva C és D = 30 470 GB GB. Mindkettő beállítva elsődleges. Mivel én csak ingyenes C 6gb szeretném átméretezni a 60 GB. Bementem, de nem engedi, hogy EASEUS Partition növekedés C. Mi a teendő?
        PS A C: OS instalat.Am csináltam egy sikkaszt a két partíciót.

        .................................................. .
        1. Átméretezése partíció D: a 470 400 GB GB vagy macska teszi redemensionare, 70 GB fennmaradó helyet [Hipotetikusan] marad szabad terület [Ez lesz látható szoftver particionálás]
        2. Csak most meg tudod csinálni a partíció nagyítás saptiu C:Eloszlatása a szabad területet, ezt a helyet, hogy bárki tud járni bárhol, és még kapcsolja be egy másik partícióra, ha szükséges.

        .................................................. .

  • Helló Cristi,
    V. jó és f.util tutorialul.Cu Nemrég kísérlet átméretezni partíciót (akár a EASEUS) sikerült mibusesc két rendszer a PC-n (szerencsés volt az összes tárolt adatokat egy külső merevlemez) most után ez a bemutató, azt hiszem reusi.Totusi a kérdést: a bemutató mondani (többször), amely átméretezés előtt, hogy a formázás és egyszer defragmentare.Personal mondom, azt hiszem, ez a töredezettségmentesítés, és nem formázás (formázás során adatvesztés.) Tisztelettel.

  • Nagyon jó és többnyire szabad szoftver Acronis Disk Director teszi aentia azonos treaba.Cat a vele dolgozni, azoknak, akik használják Acronis semmi félelem, és vannak hasonló intézkedések precautie.Felicitari kristály bemutató .

    • TytusHi, hogyan kell csinálni egy részét olvassa 1tb hdd? Varogfrumos cinstiesa el innen  

      Helyezze el a C 50-60G-t, és amit hagyott, adjon be 2-et, és készítsen 2 partíciót ... Én megtenném.

  • Próbáltam sokszor nekem meg netul az ubuntu, és nem
    Próbáltam a felhasználónevet és a jelszót, és én még mindig nem tiszta
    Ki tud segíteni nekem

    • virgil009: Megpróbáltam sokszor nekem meg netul az ubuntu, és nem
      Próbáltam a felhasználónevet és a jelszót, és én még mindig nem tiszta
      Ki tud segíteni nekem  

      A bemutató a témában nézted? Írjon a jobb felső keresőmező: Hogyan telepítsük Ubuntu Linux Wubi anélkül, hogy a Windows és hogyan kell beállítani a PPPoE kapcsolat RDS, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

  • Lenne egy kérdésem, lehet másolni, hogy az a rendszer partíciót a HDD, és rendesen működik, úgy értem, hogy másolni beleértve a boot, stb?
    Például van egy webhelyem az 30 gb hdd-jén, és azt szeretném, hogy az 200gb új hdd-jére tegyem, csak a partíció átmásolásával kezdődik, mint a régi, komplikáció nélkül?

    • Nelutu: Lenne egy kérdésem, lehet másolni, hogy az a rendszer partíciót a HDD, és rendesen működik, úgy értem, hogy másolni beleértve a boot, stb? Például van egy HDD 30 SITEM a gbsi szeretnénk, hogy azt az új HDD 200gb csak a másolás az indító partíciót, mint a régi, és nem szövődmények?  

      Nem, mert a Windows már tartalmazza a vezetők és a létrehozása és konfigurálása az alaplap, akkor csatlakozik. Ha fel egy másik rendszert, vagy ha a gyerekek rá egy másik HDD-t és csatlakoztassa egy másik alaplap, valószínűleg nem lehetett indítani a Windows-t. Azért mondtam a fenti

    • Nelutu: Lenne egy kérdésem, lehet másolni, hogy az a rendszer partíciót a HDD, és rendesen működik, úgy értem, hogy másolni beleértve a boot, stb? Például van egy HDD 30 SITEM a gbsi szeretnénk, hogy azt az új HDD 200gb csak a másolás az indító partíciót, mint a régi, és nem szövődmények?  

      Lásd ezt: program klón merevlemez, video tutorial Acronis
      Kattintson ide:https://www.videotutorial.ro/?p=320
      Ez a program a következő:
      Acronis egy kicsit puha, és nem sok lehetőség, de szinte nélkülözhetetlen sok esetben.
      Program lehetőségünk a következő video tutorial száma kettő, nevezetesen: klón lemez és új lemezre.
      Más szavakkal segít klón a merevlemezt, vagy egy új merevlemezt egy támogatott környezetben.
      A hatalom a szoftver fogja már csak a bemutató az Acronis True Image, amit várunk nézni, miután látta Acronis.
      Meghívjuk Önt, hogy ezt a videót bemutató, de azok, akik követik a sorozatot Acronis szoftvert.
      Sok szerencsét!

    • Nelutu: Lenne egy kérdésem, lehet másolni, hogy az a rendszer partíciót a HDD, és rendesen működik, úgy értem, hogy másolni beleértve a boot, stb? Például van egy HDD 30 SITEM a gbsi szeretnénk, hogy azt az új HDD 200gb csak a másolás az indító partíciót, mint a régi, és nem szövődmények?

      Nelutu: Lenne egy kérdésem, lehet másolni, hogy az a rendszer partíciót a HDD, és rendesen működik, úgy értem, hogy másolni beleértve a boot, stb? Például van egy HDD 30 SITEM a gbsi szeretnénk, hogy azt az új HDD 200gb csak a másolás az indító partíciót, mint a régi, és nem szövődmények?

      Helló. Igen, lehetséges. Ezt a problémát a "hiren's CD" -nel oldom meg, mert "DOS-ban" fut (sajnálom a kifejezést), és kevesebb időbe telik. Hogyan folytassam a helyed:
      1. Meg kell, hogy megbizonyosodjon arról, 30 Gb HDD tökéletesen működőképes, nincs hiba kerüljön az operációs rendszer, és meggyőződni arról, hogy az operációs rendszer ki van kapcsolva megfelelően (hogy ne néhány kérdés alatt klónozás HDD) . Továbbá, azt törölje az ideiglenes fájlokat az operációs rendszer, hogy több, mint a clonarii.Daca bármelyik HDD vagy HDD-két telek, ha rossz klónozás hibákat.
      2. A számítógép kikapcsolt állapotában telepíteném a 200 hdd-t a számítógépre, így két hdd-m van a számítógépen: A 30 GB-os HDD-t master-ként állítják be (ha IDE), vagy a SATA 1-es portra telepítik. " Helyesen az alaplapon elindítom a számítógépet, és belépek a BIOS-ba -> "boot" -> "merevlemez indítási sorrendje". Itt ellenőrizem, hogy a 200 gigás HDD-t a számítógép prioritásként "látja-e" indításkor ("MASTER "), és a 2 GB-os HDD-t" SZOLGÁLAT "-nak tekintik. Ezután beállítottam a pc-t a CD-ről való indításra. Elmentem a BIOS-ban elvégzett beállításokat és a pc újraindul.
      3. Újraindítás után beteszek egy CD-t "hirens cd", függetlenül attól, hogy milyen verzió, megyek a "boot boot CD" -> "biztonsági eszközök" elemre, ahol a "norton ghost" -t választom (nem számít milyen verzió) -> "Ghost" "Ha a" szellem normál "lehetőséget választom, akkor a megjelenő üzenetablakoknál a" nem "lehetőséget választom, ekkor megjelenik egy grafikus menü.
      4. A grafikus menübe való belépés után a "helyi" -> "lemez" -> "lemezre" lehetőséget választom.
      5. Miután a "lemezt" választotta, megjelenik egy új ablak, ahol meg kell jelennie a "forrásnál" a 30 Gb HDD-n és a "rendeltetési helyen" a 200 GB-os HDD-n. Ezután képes lesz klónozni a 30 gigabájtos hdd a 200 gb-oson. Kell egy kis "villája" a partíciók méretével, ezt a problémát a "mágikus partícióval" történő klónozás után oldjuk meg, ez egy program a "rentn's CD-jén" is. Alapvetően ezt teszem, gyerünk, én futás közben írtam neked, ha még kérdése van kérdéssel (ha akarod) ...

  • Salu srácok remek munkát megjegyzés 10 minden tiszteletem az Ön számára .. meg ez a szoftver nagyon hasznos, mert növeli partíció C most 7 gb, és szeretnék egyesíteni egy másik partíció 25 gb tudtam ezzel a szoftverrel anélkül, hogy az operációs rendszert?

  • Gratulálok a jó tutorial.foarte avertizarile.eu én patit.as szeretem, ha van ideje, hogy a bemutató a BIOS alaplapokon video.multumesc.sarbatori boldog.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.