DropBox online fájlmentési és szinkronizálási szolgáltatás - oktatóvideó

Üdvözlet, a mai oktatóanyagban bemutatom egy ingyenes online fájltároló szolgáltatást, amely a DropBoxról szól, egy nagyon hasznos szolgáltatás minden PC-felhasználó számára, amely fontos fájlokat biztonságban tart, de a legjobb, ha elmondja, hogy kezdődött az egész , ahogy felfedeztem a "dobozt".
Ültem egy nap, és írt egy cikket a honlapon és arra gondoltam, milyen jó lenne, hogy egy eszköz automatikus szinkronizálása dokumentumok, tudok dolgozni egy új cikk lenne bárhol, nem kell port utánam kibír minden olyan dokumentum, hogy én dolgozom a cikket. Nyissa meg a Firefox böngészőt, és indítsa el, miután az googalesc szolgáltatást, és adja át Dropbox. Az online szolgáltatás biztonsági mentés és a szinkronizálás a fájlok bármilyen típusú, amely 2G online tárhely.

Pontosan mit jelent ez a szolgáltatás Dropbox?

Egy fiók történik 2 perc maximális előny, ahogy azt fentebb már említettük 2G online tárhely és a kliens, hogy fogja a fájlokat a számítógépre, és szinkronizálja azokat a helyszínen. Hogy pontosabbak legyünk, és érti, mire gondolok itt egy kis forgatókönyv: Ön egy munkafüzet-dokumentum szerint. Ezután több mint 30 perc kell menni egy másik helyre, vagy a munkahelyen, feltételezve, hogy van egy laptop vagy a számítógép, ha mész vagy működik, ha telepíteni, hogy a PC kliens Dropbox, akkor automatikusan elindul, és töltse le a respctiv PC fájl otthonról dolgozik. Jó, hogy letöltötte a fájlt, pontosan alakított és színpad, ahol akkor volt, amikor otthon dolgozik, szerkeszteni egy kicsit hozzá valamit, és mentés. Miután mentette a fájlt és mappát visszaállította Dropbox kliens feltölteni az új módosított változata Dropbox fájlszerver. Érkező haza este, és szeretnének újraindítani a munka és a szerkesztést egy fájlt meg lehet kezdeni rögtön az állomásra, amikor a fájl utolsó mentése ll az idejét. Tehát ez nem félelmetes? Nem kell magát, amely után botokkal tele adatok és fájlok, figyelembe véve a kis méret a bot azt kockáztatja, elveszti őt, és aztán elfogyott talán a legfontosabb dokumentumokat, a bot kis lehetőség van ne feledje, hogy a kopás és üljön rá a hibát, és károsíthatja a készüléket, vagy összetörni még sok incidens nem történhet meg.

Amikor Dropbox szolgáltatás hasznos?

Egyszerre dolgozhat egy projekten barátaival vagy együttműködőivel. Ha mind a DropBox-ot használja, és megosztott egy mappát egymással, akkor az egyik feltöltheti a dokumentum elejét, a többiek pedig hozzáadhatják, kiegészíthetik vagy módosíthatják a fájlt vagy dokumentumot, anélkül, hogy egymás mellett lennének, bármikor is , mind ugyanazon a dokumentumon egyszerre dolgozhat. Tegyük fel például, hogy kezdő vagy a Photoshop alkalmazásban, megoszt egy mappát képzettebb valakivel, tedd a képet ebbe a mappába, aki segíteni akar letölteni, módosítani… vagy megteszi azt, amit nem tud vagy ha nem sikerült, helyezze vissza a mappába, és folytathatja a munkát ezen a fotón.

Milyen lehetőségek nem Dropbox?

- új fájlok és mappák létrehozásának vagy törlésének lehetősége
- a fájlok és mappák letöltésének lehetősége a böngészőn vagy a telepíthető DropBox kliensen keresztül
- a fájlok vagy mappák áthelyezése vagy másolása egyik mappából a másikba
- a fájlok és mappák átnevezésének lehetősége mind a böngészőből, mind a PC-jére telepíthető DropBox klienstől
- képes megosztani egy mappát barátaival
- online fotógaléria létrehozásának lehetősége
- a szerkesztett, törölt, áthelyezett, módosított, átnevezett fájlok előzményeinek megtekintése
- a módosított vagy törölt fájlok visszaállításának lehetősége a legördülő menü „Előző verzió” opciójának egyszerű kiválasztásával és kiválasztásával. Visszaállíthatjuk őket mind a böngészőből a DropBox kliens telepítése nélkül, mind a DropBox kliensről a PC-re.
- lehetősége bármilyen más számítógép hozzáadására vagy leválasztására a DropBox fiókjába / a fiókjához
- a Dropbox fiókhoz hozzáadott számítógépek átnevezésének lehetősége a könnyebb megkülönböztetés érdekében
- lehetőség tárolóhelyünk 250 MB-val történő növelésére minden olyan felhasználónál, aki regisztrál a DropBox-on az Ön hivatkozási kapcsolatán keresztül, 8G-n belül

Összességében a szolgáltatás jó, ha azt szeretné, hogy működjenek együtt másokkal távolról a különböző projektek vagy fontos dokumentumokat az Ön számára. Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy ezt a videót bemutató.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Hozd létre a Dropbox fiók

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (64)

  • Jó szolgáltatás, különösen azok számára, akik együtt dolgoznak, vagy akik telepíteni akarnak egy "dropbox" klienst a számítógépükre. A probléma az, hogy túl kevés ingyenes tárhelyet kínál ...
    Azok, akik nem szükségszerűen azokat a lehetőségeket, kipróbálhatja a adrive.com szolgáltatásokat. Nem nyújtanak kliens is telepítve van a számítógépre, le-és feltöltési sebesség szerény, de kínálnak 50 GB tárhelyet. Kiadták 1998 (vannak régi) úgy tűnik, stabil szolgáltatást.
    Természetesen vannak további lehetőségek felár ellenében.

    • Jó szolgáltatás különösen a dolgozók a közösség, vagy szeretné telepíteni a kliens "dropbox" a számítógépen. A probléma az, hogy olyan kevés tárhely ingyen ...
      Azok, akik nem szükségszerűen azokat a lehetőségeket, kipróbálhatja a adrive.com szolgáltatásokat. Nem nyújtanak kliens is telepítve van a számítógépre, le-és feltöltési sebesség szerény, de kínálnak 50 GB tárhelyet. Kiadták 1998 (vannak régi) úgy tűnik, stabil szolgáltatást.
      Természetesen vannak további lehetőségek felár ellenében.  

      Köszönöm szépen a tölteléket.
      Most nem tudom megérteni ... és ezt már "kikapcsoltam" korábban, de mivel még mindig vitát hoztál, itt is ezt mondom.

      Még a fejemben sem tudom megérteni, hogy Isten miért bocsásson meg nekem: a román mindent ingyen akar? mindenki ingyenes, minden ingyenes, bármi ingyenes ... OK, tökéletesen megértem ... "szegény" ország vagyunk, de ha megkérdezem azokat, akik ingyen akarnak valamit, akkor INGYENES kézművesek kínálnak valamit ingyen ? Ingyenes kapzsi vagy, ingyen dolgozik? Kapzsi emberek csinálnak valamit ingyen? miért érzi a román azt a benyomást, hogy mindennek neki kell lennie, és neki mindennek szabadnak kell lennie? kicsoda vagy te, vagy annyira, hogy ingyen kapnak neked? mit csinálsz ingyen, hogy ingyen kínálhass valamit?

      Egy másik szempont, amelyet nem értek, az az, amelyben az emberek panaszkodnak az ingyenes termékekre, ezekből meghalnak ... már nem tudnak. Nem értem, hogy Isten miként panaszkodhat valamiben, mivel valamit ingyen kínálnak nektek? Ha nem tetszik, ne használja, és kész, de NE sírj !!! Vagy csinálsz valamit jobban, és nézzük meg, mennyire szabadon hagyja a szíve terjeszteni, megosztani ??? Szeretne minőséget? akarsz valami jót? Olyan professzionális szoftvert akar, amely nem zavarja a felbukkanó ablakokat és mindenféle hirdetést, és nem ró korlátozásokat rád? Akkor fizessen pénzt goguleeee, mert senki sem rabszolga !!!! Több tárhelyet szeretne ???? akkor fizetni maneeee. Nem akarsz? rendben, akkor ne panaszkodj többé ... neked nem szabad panaszkodni a jutalmakért, ez erkölcsileg nem helyes és nem csak erkölcsileg, hanem tisztelet hiánya az iránt, aki gondolkodott erről a keserűbbről és felajánlotta azt a terméket ... hogy könnyebb, hogy rosszabb minőségű, hogy nem tele van pozíciókkal, de ingyenesen felajánlotta másoknak !!!! Kíváncsi vagyok, hányan fognak övet vásárolni tízmilliós hardverszerverre és tízmillió merevlemezre, és INGYEN 50G tárhelyet kínálni. Éé ??? hány ilyen gyászoló, akik panaszkodnak a freebiesre, meg tudja tartani az övét, hogy megverje pénzét, hogy ingyen kínáljon, és a világ panaszkodjon termékeikkel ???

      A dolgokat, mint olyan, és tartsa be! van valami élni ebben a világban, nem lehet ingyenes, és nem említi a többi meggazdagodni, és te nem boldogabb!

      • Adrian:
        Köszönöm szépen a tölteléket.
        Most mi nem értem ... és maidemult a "ki", de, mint mondod a beszélgetés mondjuk itt.
        Nem értem, hogy miért nem sehogy romanu Isten bocsássa meg nekem mindent akar ingyen? Mindenki azt akarja, szabad, minden szabad, minden szabad ... Oké, én tökéletesen megértem ... mi egy ország "szegény", de ha megkérdezem, azoknak, akik szeretnének valamit ingyen, én ezeket a hőn áhított ingyenes turn után valamit ingyen? Én ezek után áhított jutalom megy ingyen dolgoznak? Én áhított ezek a hálapénz után, hogy valamit ingyen? A regény a benyomásunk, hogy mindent meg kell, illetve, hogy neki kell lennie szabad? Ki vagy te, vagy ala, vagy egy másik, hogy az Ön neked ingyen? amit te szabadon kínálhatják valamit ingyen?Egy másik szempont, hogy nem értem, amikor az emberek panaszkodnak mentes termékek, die srácok ... Nem tudom. Isten nem értem, hogyan lehet panaszkodni, amit, mert, hogy a felajánlott ingyen? Ha nem tetszik, ne használja azt, és készen áll, de PLANGEEEE! Vagy te valami jobbat, és látom, hogy ingyenes szív segítségével terjeszteni, megosztani? Akar minőség? nem valami jó? szeretne egy professzionális szoftver, amely nem zavarja meg a lakosság és a mindenféle hirdetéseket, és akkor nem korlátozásokat? Majd fizetni goguleeee érme, mert senki nem rabszolga senkinek! Szeretne több tárhely? akkor fizetendő maneeee. Nem igaz? OK, akkor ne sírj ... nem szabad panaszkodni hálapénz nem erkölcsi és nem csak erkölcsileg helyes, ez hiányzik a tisztelet az egy, aki úgy gondolta, hogy a keserű és a felajánlott termék fickó ... ő még mindig beteg, mint ő gyengébb, hogy nem teljes a funkciók, de kínálnak másoknak ingyen! Kíváncsi vagyok, hányan akkor lesz az öv vásárolni szerver hardver értéke több tízmillió és tízmillió összes meghajtón, és tárhely ingyen 50G így. Um? hány ilyen srácok, akik panaszkodnak plangaciosii hálapénz vagy ő tudja tartani a szíjat, hogy pénzüket a vonalon, hogy az ingyenes és a világ, hogy panaszkodnak a termékek?A dolgokat, mint olyan, és tartsa be! van valami élni ebben a világban, nem lehet ingyenes, és nem említi a többi meggazdagodni, és te nem boldogabb!  

        Igen, jobb

  • Nem akartam bántani senkit. Hoztam egy kiegészítést, és ennyi ... Mit tegyek, ha 50 GB ingyen kínálnak? Ez az ő ajánlatuk.
    Igen, ez a kérdés a mentalitás, a regény akar mindent szabad, nem sehogy nem vesz egy programot, az operációs rendszer vagy a zenei CD-t.
    Miért? egyszerű. Lehet, hogy kérni őket, hogy nem szabad (ez néhány kattintásnyira van.)
    Között az ingyenes és egyszerű program, de sok lehetőséget, hivatalos szakmai de én általában választani a nyilvánvaló kereskedelmi.
    Végül is ingyenes ... :)
    Lehet, hogy nem pontosan így van, de a legtöbb román (és mások) nem ugyanaz.

    • Nem akartam, hogy bárki ideges. Hoztam egy befejezése és kész ... Mit tehetek, ha kínálnak 50 GB szabad? Ez a munkájuk.
      Igen, ez a kérdés a mentalitás, a regény akar mindent szabad, nem sehogy nem vesz egy programot, az operációs rendszer vagy a zenei CD-t.
      Miért? egyszerű. Lehet, hogy kérni őket, hogy nem szabad (ez néhány kattintásnyira van.)
      Között az ingyenes és egyszerű program, de sok lehetőséget, hivatalos szakmai de én általában választani a nyilvánvaló kereskedelmi.
      Végül minden ingyen van ...
      Lehet, hogy nem pontosan így van, de a legtöbb román (és mások) nem ugyanaz.  

      Rendben, ez a választás, de ne sírj, ha a repedésekre és a keygenre kattintva vírusolja a PC-jét, ne panaszkodjon, hogy nem működik Nem tudom mit, és hogy ez ad neked nem tudom, milyen hiba van !!! Nincs benned, hogy csodálkozzon, vagy azon gondolkodjon, miért? amikor valami rosszul történik, vagy nem működik megfelelően, mert nincs joga, mert nem fizetett érte, mert nem rendelkezik és senki sem garantálja neked a kalóz szoftvert, és mivel a panaszkodás érzéketlenségének csúcspontja lenne olyasmit, amit Te vagy más megoldasz! Azt hiszem, ez a legalacsonyabb dolog, amit tehetnél, az, hogy panaszkodsz valami STOLEN miatt, vagy kérdezd meg magadtól, hogy miért nem ez és mi nem működik, vagy miért hibázik. Ellopta? ellopod? lemosta a fejét, ellopta? akkor "megosztja" a tény ugyanazt az "értékét".

      • "Adrian --- Rendben, ez a választás, de ne sírj, ha vírusod a számítógépedre kattintva a repedésekre és a keygenre, ne panaszkodj, hogy nem működik Nem tudom mit, és hogy ez ad neked nem tudom mi a hiba !!! Nem kell annyira gondolni, hogy felteszi magának a kérdést: „miért?” amikor valami rosszul történik, vagy nem működik megfelelően, mert nincs joga, mert nem fizetett érte, mert nem rendelkezik és senki sem garantálja neked a kalóz szoftvert, és mivel a panaszkodás érzéketlenségének csúcspontja lenne Az egyik dolog, amit ön vagy valaki más ellop, a legalacsonyabb dolog, amit megtehetsz, azaz panaszt tenni valami ellopott tárgyról, vagy feltenni magadtól, hogy miért nem működik ez és ez. "Mik a hibáid? Ellopta? Megbirkózott, ellopta? Mosson vele a fejed, elloptad?" A tény ugyanazon "értékét" fogja kapni. "

        Igen, ott van a lehetőség a vírusok vagy más dolog. De hát + a virtualizációs program, ez a kockázat minimális.

      • Ha nem gloit és a Trash (kuka), akkor vissza a törölt fájlokat. Ha bejelentkezik a fiókjába a böngésző fel egy ikont (a szemetes kosár), ha tartani a képre az egeret akkor írja megjelenítése törölt fájlokat. Kattints rá, és akkor megjelenik a törölt fájlokat

  • Én személyesen használják SkyDrive (25 GB) és a Microsoft Office Live Workspace (5GB.) De ez nagyon jó, és a szolgáltatás, csak nem tudom, mennyire stabil van.

    • Én személyesen használják SkyDrive (25 GB) és a Microsoft Office Live Workspace (5GB.) De ez nagyon jó, és a szolgáltatás, csak nem tudom, mennyire stabil van.

      Személy szerint én is a SkyDrive-t használom ... nagyon praktikusnak tűnik és sok tárhelyet kínál ...

      • Én személyesen használják SkyDrive, és minden ... látom, hogy nagyon praktikus és egy csomó tárhelyet ...  

        És tudom használni ezt a SkyDrive.

    • Én személyesen használják SkyDrive (25 GB) és a Microsoft Office Live Workspace (5GB.) De ez nagyon jó, és a szolgáltatás, csak nem tudom, mennyire stabil van.  

      Rendkívül rendkívül stabil, nem új szolgáltatás, kívül egy régi "jelenlegi", igaz, hogy kevés hely van ... de azzal a lehetőséggel, hogy pénzt megújíthatunk pénzzel vagy azon a hivatkozási linken keresztül, amelyen keresztül Ön növelheti a helyet akár 8G-val, plusz 2G-vel, amelyek már a kezdetektől teszik a 10G-t. És valami extra, ami a SkyDrive-nél nincs, az, hogy a Dropboxnak nincs letöltési vagy feltöltési korlátja !!! A Skydrive oldalon nem tölthet fel 50 MB-nál nagyobb fájlt, de a Dropboxon nem számít a méret, ha 2G van és 700 MB memóriájú filmet szeretne feltölteni, mondjuk, hogy tedd a My Dropbox mappába, és feltölti még akkor is, ha 700 MB van, tehát nem feltöltési korlátozás !! - Dropbox előnye !!!

    • Cool, de van egy kérdés, hogyan sikerül lőni HD útmutatók ?, House nagyon cool!  

      Mindenkinek jó a munkája. Mi lenne, ha tudnánk, hogyan sikerül egy ékszerésznek, vagy mit csinál, hogy ilyen szép csillogást adjon az ékszereknek? elviszne valaki az ékszerészhez, ha mindannyian tudnánk az ékszerész titkait? Mindannyian otthon maradnánk, és csiszolnánk ékszereinket, nem igaz? Mindenki jó abban, amit csinál, mindenki jó a munkájában, mindenkinek megvan a munkája titka. Összegezve: ez a mi feladatunk, mivel sikerrel járunk, és anélkül, hogy felborulnánk, ez a szakmai titok ...

      • Minden jó a munkája lenne tudni, hogyan kezeli az összes teszi egy ékszerész, vagy ad egy csillogás olyan szép ékszereket? Vezethet, hogy valaki ugrik ékszerész ékszerész, ha mindannyian tudjuk titkokat? mindannyian otthon ülni, és nem fen ékszerek? Minden jó, hogy mit tesz az egyes ismeri a munkájára, mindenki titkait kereskedelem. Összefoglalva ez a mi feladatunk, és hogyan tudjuk kezelni anélkül szakmai szem előtt a titkot ...  

        Igen, igazad van! Így tartani minden olyan XD

    • Cool, de van egy kérdés, hogyan sikerül lőni HD útmutatók ?, House nagyon cool!  

      léteznek képernyőfelvételi programok :) vagy gondolod, hogy vannak-e a kamerájukkal és forgatnak? :)

    • Cool, de van egy kérdés, hogyan sikerül lőni HD útmutatók ?, House nagyon cool!  

      Camtasia Studio 6, vagy más szoftver segítségével rögzítheti asztalon.

    • Cool, de van egy kérdés, hogyan sikerül lőni HD útmutatók ?, House nagyon cool!

      BB FlashBack Pro

  • Helló, sajnálom, írok ide, de segítségre van szükségem ... Ön is segíthet nekem ADRIAN egy lenovo 3000 n200 laptop problémájával kapcsolatban. Telepítettem rá egy Windows XP-t, és nincs illesztőprogramom a ő és én elvittük őket a helyről tőlük, és nem működnek. És sürgős illesztőprogramra is szükségük van számukra, és hogyan működnek? .. előre köszönöm

  • Jó bemutató. De ne készítsen bemutatókat a BitDefenter Free antivírusról? Gyere kérem, jó dolgokat hallottam róla ...

    • Jó tutorial. De kb BitDefenter Free Antivirus nem tesz bemutató? Kérjük, ossza meg egyébként hallottam jó dolgokat róla ...  Idéz nekem

      Ott BitDefender Free. Ez csak egy eszköz a szkennelés nem ajánlott helyett használható antivírus, csak alkalmankénti vizsgál. Ez az alkalmazás nem érdemes, hogy a tutorial. De olyan sok biztonsági funkciók itt! Nem felelnek meg?

    • Dropbox hasonlít 4shared, gratulálok bemutató  

      Köszönöm szépen, és várják meg magad!

    • Dropboxot 15 nap szabad, akkor meg kell fizetnie  

      ki hazudott neked, mint ez a barát? Van érvei? Hónapok óta van a számítógépemben, és az oktatóanyagban azt is elmondtam, hogy már régóta használom, ki tudja, milyen csalásoldalon találkozott ... érveljen azzal, ha állításokat tesz, ha nem tartózkodik a világ megtévesztéséről.

    • Dropboxot 15 nap szabad, akkor meg kell fizetnie  

      Általános kultúrájához, ha egy termék korlátozott vagy korlátozott kifejezésű, ezt meg kell határozni. Ha úgy gondolta, hogy nem írt ingyenes, de ingyenes 14 napos próbaverziót, akkor semmit nem látok, mint a Free egru szó fehér alapon, ne mondjon hülye dolgokat, ha mások nem tájékoztatták őket, de azok, akik elolvassák a megjegyzésüket, megtévesztik, vagy hangosan nevetni fognak, és azt mondják: "milyen pampalau ez testvér ... hallani 15 napot"

  • Azt mondtad, hogy az eredeti fájl a számítógépen automatikusan megváltozik, amikor online "klónon" dolgozik. Mindkét módszert megpróbáltam (először módosítottam a fájlt a számítógépen, majd megpróbáltam a fájlt online módosítani, de az automatikus változtatás nem történt meg, mivel adja meg az oktatóprogramban)

    • Azt mondta, hogy az eredeti fájlt a számítógépre, automatikusan változik, amikor dolgozik "klón" online.Am megpróbálta mindkét irányban (módosított fájlt a számítógépén, majd megpróbáltam az online fájl változás, de a változás nem történt meg automatikusan, mint precíziós bemutató)  

      Mint látható, a bemutató, ha nézett végig dolgozott nekem nem csak azt mondta, de azt is bizonyították, hogy valóban ste. Valószínűleg a Dropbox kliens PC blokkolja tűzfal, és hogy nem tette meg a kapcsolat a szerverrel a fájlok szinkronizálásához. Ha a Windows tűzfal aktív az én tanácsom az, hogy tiltsa meg egyébként, mert a por és hangosabb megzavarja te, nem jelzi semmilyen módon, amikor blokkol minden alkalmazás

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.