DriveImage XML, ingyenes biztonsági mentési, visszaállítási és klónozó szoftver - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató én lesz egy szabad szoftver mentési, visszaállítási és partíció klónozása nevű program Drive Image XML.
A program felülete nagyon egyszerű, a lehetőségek a bal alsó, ezek a következők:
1. Biztonsági mentés, amellyel biztonságos képet készíthetünk egy partícióról, akár ez a C: partíció, akár bármely más partíció a biztonsági mentési folyamat során. A DriveImage XML két lehetőséget használ a rendszer által használt fájlok elérésére, mindenekelőtt a Drive Image XML próbáljon meg használni a „kötetzárat”, ha nem működik, akkor a Windows Volume Shadow Szolgáltatással fogja használni árnyékmásolatot (a rendszer által használt fájlok tükrös másolata).
A biztonsági mentés varázsló helyett a RAW opcióval is találkozunk, és ezt a négyzetet bejelölve kapunk egy „szektoronként” biztonsági mentési képet, amely nem lesz elérhető, tehát nem javaslom a RAW négyzet bejelölését. Kiválaszthatjuk a "Split" opciót is, ha ezt a jelölőnégyzetet bejelöljük, a mentés további fájlokra osztódik, mindegyik kb. 700 megapixeles méretben, amelyeket CD-re tudunk helyezni.
Megvan a képessége, hogy tömöríteni a mentési képet, itt mindenki kiválaszthatja a tömörítés mértékét, annál nagyobb a tömörítés annál a mentési kép kisebb lesz, és természetesen a biztonsági mentés létrehozása növeli.
2. Recovery vagy hasznosítás, így tudjuk indítani a helyreállítási varázsló írni a partíciót korábban létrehozott kép.
3. Vezessen vezetni, az ezt az opciót lehet másolni a partíció egy másik partícióra, mint egy cloanare a teljes partíció kerül át egy másik partícióra egy másik meghajtóra vagy akár ugyanazon a meghajtón, a funkció nagyon hasznos azok számára, akik egy új meghajtó és szeretné, hogy az ablakok az összes program a merevlemezen a régi merevlemez újra.
Ha azt akarjuk, a kilábalás a BIOS-ban, olyan esetekben, amikor a Windows nem indul el, mi is létrehozhatunk egy Windows XP Live CD segítségével Bart PE, ha azt szeretnénk, hogy egy CD-t, amely szintén tartalmaz szoftvereket Drive Image XML, azt ajánljuk, hogy nézni ezt BartPE bemutató.
4. Böngésszen mentés ezzel az opcióval megadhat egy korábban létrehozott mentési képet kivonat a fájlokat, hogy mi érdekel.
Remélem, hogy szeretem ezt a puha, különösen azért, mert nagyon könnyen használható.
VIGYÁZAT:
A szoftver használatához el kell indítania a Volume Shadow szolgáltatást, ha nem aktív ez a szolgáltatás, akkor aktiválhatja azt a szolgáltatásokból, kattintson a jobb gombbal a Sajátgép / Kezelés / Szolgáltatások és Alkalmazások / Szolgáltatások elemre, itt keresse meg a "kötet árnyékmásolata" listában automatikusan elindul, ha nem, akkor jobb egérgombbal és "indítással" indíthatja el, automatikusan jobb egérgombbal állíthatja be "propeties" -re, és a legördülő menüből válassza az "automatikus" -ot, természetesen majd alkalmazza és rendben.
Az más kérdés, látogasson el a GYIK részben a hivatalos honlapján:
http://www.runtime.org/driveimage_faq.htm
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
UPDATE:
Ez egy kép a helyreállítás alatt, pontosan az oktatóprogramban látott XML kép helyreállítása 20:03 perc alatt történt a Hirens Boot CD 12 segítségével, amelyet egy usb-botra helyeztek. a botokra rentns boot cd-t tettünk ”.
https://www.videotutorial.ro/wp-content/uploads/2010/11/IMAG0031.jpg
Összefoglalva, a helyreállítás lehet tenni a windows xp live cd készült BartPE hanem Hirens Boot CD 12.
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • Cristi Van egy 2.8 3 gb-os Intecl processzorom, ddr2 800 ddr30, és az a rész, melyben 15 gn van, 41 gb van, és XNUMX percet akar a telefonon ...!

    • stefbabanuCristi Van egy folyamat 2.8 3 intecl celorom gb ddr2 rami a 800si felek 30 én vagyok elfoglalt gn és gb 15 41 Dorat perc cronometat a telefont ...!  

      31 perces bocsánatot Dorut tévesen írta 41

  • elfelejtette a nagyon jó tutorial szeretnék csinálni egy bemutató, hogyan lehet a Counter-Strike játék szerver meg tudná csinálni???

  • Szép bemutató, nagyon jól bemutatott, ahogy általában Cristi ... Akik nem ismerik, azt mondom, hogy a biztonsági másolat készítéséhez használja az Ön által korábban bemutatott módszereket. :) Ne legyél ideges, könnyen megtanulnak.

  • Minden jót neked, és visszaállítani a következő üzenet jelenik meg: cél partíció nem lehet a rendszer meghajtó

    • Perianu TudorMinden jó, amíg helyreállítása és a következő üzenet: cél partíció nem lehet a rendszer meghajtó  

      Állítsa vissza az csak a boot, nincs tartalék szoftver helyreállítása C-helyben (vigyázz, beszélni csak C) a Windows törölni kell, és cserélje fájlokról, illetve ha a fájlokat, hogy ki kell cserélnie használja a rendszer (Windows), hogy ő is futni, és hogyan lehet visszaállítani a képet. Ez olyan, mint próbál változtatni egy autó kerék futás közben az autópályán, logikus gondolkodásra!

    • Perianu TudorMinden jó, amíg helyreállítása és a következő üzenet: cél partíció nem lehet a rendszer meghajtó  

      Ha nézd át a fenti szöveg bemutató, látni fogja, hogy feltettem egy egyszerű link egy másik bemutató, amely segít a nem a BartPE live cd segítségével nem nehéz egyáltalán, live CD, amely képes használja sok más tevékenység segítségével a mentés vissza tudja állítani a partíciót C.
      Figyelmeztetés:
      Ennek során a CD BartPE, ne felejtsd el kiválasztani felvétel DriveImage XML szoftver projekt persze, ha még nem tartalmazza.

    • Perianu TudorMinden jó, amíg helyreállítása és a következő üzenet: cél partíció nem lehet a rendszer meghajtó  

      UPDATE:
      Ez egy kép a helyreállítás alatt, pontosan az oktatóprogramban látott XML kép helyreállítása 20:03 perc alatt történt, a Hirens Boot CD 12 segítségével, amelyet egy usb-botra helyeztek, és egy oktatóanyag lesz a "hogyan kell a kibővített boot cd-t a botra tettük ".
      https://www.videotutorial.ro/wp-content/uploads/2010/11/IMAG0031.jpg
      Összegezve, a helyreállítás elvégezhető egy élő Windows XP CD-vel, amelyet BartPE-vel készítettünk, de a Hirens Boot CD 12-rel is.

  • Helló. Azt mondom (véleményem szerint), hogy jó biztonsági másolatot készítünk fejjel lefelé, vagyis anélkül, hogy bekapcsolnánk az ablakokat stb. Még mindig az Acronis True Image "BOOTABLE" oldalán maradok.

    • Jellfis: Salut.Eu mondjuk (véleményem szerint), mint a jó hát az, aki benne van az évben, vagyis anélkül, hogy az ablak az összes Acronis True Image etc.Raman "indítható".  

      Persze, Acronis jobb, de költség.

  • Off: Cristi a nap valahogy nem egy bemutató, hogyan lehet a CS szerver Steam nem? Természetesen itt videotutoril.ro nem csak azt tudják az oldal még mondani, hogy tutorialu / fejek készülnek reggel (~ 6 7dimineata).

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.