Töltse le és hozzon létre egy USB-meghajtót a Windows 8 rendszerrel további szoftverek nélkül (1. rész) - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet letölteni ingyenes és legális a Windows 8 Enterprise. Ha minden hivatalosan is elindította a Windows 8, azt mondtam, hogy ezt bemutató elérni, amit akarsz, hogy töltse le és telepítse a Windows 8. A Windows és a Windows 8 Pro Enterprise 8 nincs különbség csak az, hogy az Enterprise változat használható egy korlátozott 90 nap. Mégis itt van egy jogi kiskapu, hogy meghosszabbítja a napok 90 3 többször paranccsal Visszaállítása
Ez az első egy sor oktató szentelt az új operációs rendszer a Windows 8 de ma úgy döntött, hogy mutassa meg, hol le, ahogy le, mert meg kell teljesíteni feltételek és milyen kicsi is 8 Enterprise Windows-ISO kép egy USB stick vagy hogyan éget egy bootolható DVD ISO kép.
A felhasználók a Windows XP nem lesz képes, hogy az ISO a botot leírt módszer szerint a bemutató, és nem lesz képes, hogy éget a ISO kép azt a tutorial. Számukra mi más útmutatók, hogy segíteni fog. Például, hogy a bot a Windows 8 WinToFlash bemutató végzett kollégám Cristi. Továbbá, hogy egy bootolható DVD Windows 8 használhatja kollégánk Boby a bemutató Hogyan készítsünk egy bootolható CD-t egy ISO kép nero
Ha már telepített Vista fő rendszer, a Windows és a Windows 7 8, akkor megy előre az összes lépést tett a bemutató videót.
Még egy dolog, amit a Windows 8 Enterprise, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy telepítse a Windows 8 egy külső merevlemezre vagy egy USB stick a Windows To Go és később indítani, mert bármilyen operációs rendszeren. Alapvetően vesszük mindenütt velünk a Windows laptop a kedvenc beállítások és fájlok fontos számunkra. Így telepíteni a Windows 8 egy külső merevlemez vagy USB stick szükséges, hogy telepítve, mint a fő operációs rendszer, a Windows 8 Enterprise. Kollégám Cristi tett a múltban a bemutató a témában, és meg lehet nézni, hogy kattintson Telepítse a Windows 8 egy külső merevlemez vagy USB a Windows To Go
Meg kell említeni, hogy a Windows 8 elérhető a felhasználók számára TechNet Értékelő Központ.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan és hol kell letölteni ingyenes és legális a Windows 8 Enterprise, és hogyan lehet, hogy egy bootolható USB stick vagy éget a DVD-re bootolható ISO kép letölthető.

Letöltés Windows Enterprise Final 8 32 64 és bitek

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (58)

  • Laurentiu:
    Salut!
    Van-e különbség a Windows 8 Enterprise most induló, és a nyáron?

    Ez a végleges verzió, de nem veszi észre nagy különbséget. Ha megvan a változata a nyár, és te frissítések naponta, nem csinál problémát

  • Az alábbiakban a Win 4 vagy Win 7 rendszerindító memóriakártyájának (8 GB) elkészítésének lépései, a Win 7 és a Win 8 futtatása alatt / futtatása nélkül, segédszoftver használata nélkül (sajnos csak angolul):
    1. Helyezze be a 4 GB-os flash meghajtót a számítógépbe
    2. Nyisson meg egy cmd-t
    3. cmd ablakban írja be a diskpart-ot
    4. típus: listalemez
    5. a bemutatott lemezek listájából határozza meg, melyik a flash meghajtó
    6. Írja be: válassza az x lemezt (a lemez száma; "x" a flash meghajtó száma), és nyomja meg az ENTER billentyűt
    7. típus: tiszta> ENTER
    8. típus: partíció létrehozása elsődleges> ENTER
    9. típus: válassza ki az 1. partíciót> ENTER
    10. típus: aktív> ENTER
    11. írja be: format fs = fat32 quick> ENTER, és várja meg a partíció formázását
    A következő üzenet jelenik meg: "A DiskPart sikeresen formázta a kötetet.
    12. típus: exit> ENTER
    13. Szerelhető ISO fájlt a Windows 7 rögzítő alkalmazást (Magic Disk vagy Daemon Tools)
    14. típus: xcopy x: \ *. * / S / e / ff: \> ENTER ("x:" a csatlakoztatott DVD betű és "f:" a flash meghajtó betűje)
    15. Várjon, amíg a fájlok lemásolódnak a csatlakoztatott Windows 7 DVD lemezről a flash meghajtóra ... eltart egy ideig
    16. Várja meg a másolás megerősítő üzenetét: "x fájl (ok) másolva"
    17. Zárja be a cmd ablakot, és itt van ... egy Windows 7 telepíthető botable meghajtó.

  • kasszasiker:
    Alább a lépéseket, hogy bootolható stick (4GB) Win Win 7 8 vagy a / futás atatWin 7, mint 8 siWin, anélkül, hogy bármilyen kiegészítő szoftver (sajnos csak angolul):
    1. Helyezze a flash meghajtót a számítógép 4GB
    2. Nyisson meg egy cmd innstance
    3. a cmd ablak típusa diskpart
    4. típus: list disk
    5. Látható lemezeket a listából meg Melyik a flash meghajtó
    6. típus: select disk x (a szám a lemez, "x" a szám a flash meghajtó), és nyomja meg az ENTER
    7. típus: tiszta> ENTER
    8. típus: partíció létrehozása elsődleges> ENTER
    9. típus: válassza ki az 1. partíciót> ENTER
    10. típus: aktív> ENTER
    11. írja be: format fs = fat32 quick> ENTER és várja meg a partíció formázását. Ekkor a következő üzenetet kapja: „A DiskPart sikeresen formázta a kötetet.
    12. típus: exit> ENTER
    13. Szerelhető ISO fájlt a Windows 7 rögzítő alkalmazást (Magic Disk vagy Daemon Tools)
    14. típus: xcopy x: \ *. * / S / e / ff: \> ENTER („x:” a csatlakoztatott DVD betű, „f:” a flash meghajtó betűje)
    15. Várja meg, amíg a fájlok átmásolása a felcsatolt Windows 7 DVD lemez a flash drive ... eltart egy darabig
    16. Várja meg, amíg a másolat megerősítő üzenet: "x Fájl (ok) másolása"
    17. Csukd be a cmd ablakot, és itt van ... a Windows telepítő botable 7 flash meghajtót.

    Nos, ez az, amit mutattam magam a bemutató, azt használják ugyanazt a módszert román. Mi értelme van a hozzászólás? Nézze meg a bemutató, és olvassa el a teljes szöveget, mielőtt hozzászólások!

    • Mi az a pont teljesen olvasni, amit írtál, ha megnézem a bemutató, és olvassa megjegyzéseket, és ez az, akkor nincs értelme, hogy álljak meg írásban, ha tesz egy video tutorial, ha kap egy órát, és kétszer chear

  • Thanks Adrian, arra számítva, ez a bemutató, én letöltötte és telepítette a Windows-8 Enterprise héten volt kíváncsi, ha én jól. Nézd meg és bemutató a telepítés és beállítások. Ha meg tudjuk mutatni, hogy a helyet meg Weather Maps és alkalmazások választott egy Bukarest.

  • Üdvözlet mindenkinek. Van egy kérdésem is. Mi történik, ha a ventilátort a porszívóval megtisztítom a készülék kinyitása nélkül?

  • fogadtatás
    1.mi-PC újraindul adva másolja a fájlokat, azt követte a lépéseket
    az oktatóprogramból. 2. A számítógép nem indul, ha stiku ntfs (nem tudok olvasni ...), és a fat32 működik, de lassabban, mint a dvd
    mb-M4 P800M4

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.