Töltse le a Mozilla Firefox és a hozzá tartozó kiegészítő telepítését és beállítását - oktatóvideó

Mozilla Firefox a legkedveltebb és legjobb böngésző jelenleg előttünk böngészővel minden Windows-felhasználó van telepítve (Internet Explorer)

Az ereje abban rejlik, hogy a sok modern böngésző kiegészítő (kiterjesztések) ingyenesen letölthető, és milyen könnyen fel vannak szerelve a firefox.

A kategóriák kiterjesztése a leginkább változatos, a multimédia és töltse le akár a biztonság és a webes fejlesztés, így kielégíti a legigényesebb felhasználók számára.

De jobb, ha ezt a videót bemutató a legjobb böngésző jelenleg nevezetesen Mozilla Firefox.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (93)

  • Nem hiszem, hogy ez az egyetlen olyan weboldal video tutorials, de minden bizonnyal az egyetlen oldal, ingyenes video oktatóanyagokat és lényegre törő, érthető.
    Köszönöm, és várj.

  • Nagyon jó bemutató a Mozilla Firefoxról. Remélem, hogy elkészít egy ilyent az Operaról is. Tényleg ... Ön szerint melyik a jobb a kettő között?

  • Irinel egyszerű: tedd a firefox dolgozni, és meg kell kérni, hogy mind ezen az oldalon, és látni k firefox betölteni az oldalt, akkor gyorsabb, jobb, mint a Firefox Opera!

  • Nagyon jó bemutató !!! továbbra is problémát jelent, telepítettem a Mozilla Firefox video bemutatója szerint és az interfész románul van, van-e angol nyelvű beállítás, kiterjesztés valami, vagy újra kell telepíteni? Őszintén szólva nem szokom meg a fordítást. Köszönöm

  • @Cata: meglátogatja a Firefox oldalt, és a jobb felső sarokban van néhány kategória a „Termékek / Firefox” szöveg alatt. A termékek feketén vannak írva és a Firefox fehéren vannak felírva. Ezen írás alatt az utolsó „Egyéb rendszerek és nyelvek” nevű kategóriája van rá. .és lehetővé teszi a Firefox letöltését bármilyen nyelven, a kívánt operációs rendszerhez! siker!

  • @Traian: kifejezettebben mire gondolsz? nem lehet letölteni a hálóból? eltávolítani a számítógépről? Lásd: k van egy bemutatónk a revo uninstaller egy nagyon jó eltávolítójáról, amely biztos vagyok benne, hogy sokat segít! A revo oktatóprogramban megtanulja egy program eltávolítását is. Gyere, ez nem nehéz, csak óvatosnak kell lennie! Ahhoz, hogy megtalálja az oktatóprogramot a revo-val, írjon fel a jobb oldali mezőbe, keresse meg a "revo" elemet, és írja be, és megtalálja az oktatóprogramot!

  • a legmenőbb bemutató srácok! őszintén szólva, nem igazán sétáltam, de innen nagyon sok mindent megtanultam: Bármelyik telepítéskor először követlek: D Egy dolog, amit szeretnék kérdezni: HOGYAN BETÖLTSEK A VÖRÖS KÖRET A bal kattintásra? KÖSZÖNÖM

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.