Két vagy több Dropbox-fiók ugyanazon a számítógépen egyszerre - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk futtatni a két vagy több Dropbox számlák egyszerre ugyanazon a számítógépen. Normális esetben ez a szolgáltatás egy asztali kliens, amely kezeli a hozzáférést és az automatikus szinkronizálás a fájlok Dropbox, de sajnos nem ad nekünk a lehetőséget, hogy több beszámoló, hogy jelentkezzen be a szolgáltatás Dopbox minket.
Azonban van egy megoldás!
Az első fázisban meg kell már telepítve Dropbox fiók aktuális Windows felhasználó. Ezután létre kell hoznunk egy új felhasználói fiókot a Windows és a jelszót az új fiók. Az alábbiakban, hogyan lehet létrehozni egy új felhasználói fiókot minden Windows-verzió:
Windows XP:
Start> Vezérlőpult> Felhasználói fiókok> új fiók létrehozása
A Windows Vista és a Windows 7:
Start> Vezérlőpult> Felhasználói fiókok> Másik fiók kezelése> Új fiók létrehozása
A Windows 8:
A Windows 8 volt látható a bemutató.
Ezt a lépést követően került sor, és lesz ennek jelentkezzen ki az aktuális felhasználói fiók és bejelentkezés új felhasználói fiókot létre a fenti lépéseket. Egyszer mi vagyunk a Desktop felületen, nyissa meg a böngészőt, töltse le és telepítse a Dropbox. Jelentkezzen ki, majd ismét teszünk be újra a fő rendszergazda fiók. Nyissa meg a Sajátgép és a Windows Intéző címsorába írni a következő címre:
Windows XP
C: \ documents and settings \ NumeDeUtilizatorNouCreat \ Application Data \ Dropbox
Windows Vista, Windows 7 és 8:
Ez volt látható a videó bemutató.
A kissé fent említett útvonal Dropbox mappájában nyissa meg a "bin" almappát, és itt kattintson a jobb gombbal a Dropbox.exe fájlra, és válassza a helyi menü "Küldés> Asztal" menüpontját. Az asztalon már lesz egy Dropbox ikon (gyorsbillentyű), de az újhoz kattintson a jobb gombbal, és válassza a helyi menü Tulajdonságok parancsát. Itt a Cél mezőben a már meglévő elérési út előtt hozzáadjuk a következő parancsot: „runas / user: Daniel”
Végül én esetemben, az utolsó út a cél így néz ki:
runas / user: Daniel C: \ Users \ Daniel \ AppData \ Roaming \ Dropbox \ bin \ Dropbox.exe
Ott már csak, hogy dupla kattintás a Dropbox shortucut hozott új és módosított asztali és tálcán fogja, két példányban Dropbox fut két különböző számlákat. Ha többet szeretne, és a 3 századi fiókja, akkor tegye meg ugyanezeket a lépéseket csak a felhasználónév helyére.
Azok számára, akik nem tudják, mi Dropbox követheti ezt a bemutató: Dropbox egy online biztonsági mentés és a fájl szinkronizálást
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudjuk futtatni két vagy több példányban Dropbox ugyanazon a számítógépen egyszerre.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (37)

  • Kedves látogatók, ma ünnepeljük a mi nagyra becsült kollégánk Cristian Cismaru aki ünnepli 35 éve!
    Happy Birthday Mr. Cristian Cismaru, egészségügyi és inspiráció a jövőbeli tutorials!

  • Adrian Gudus:
    Kedves látogatók, ma ünnepeljük a mi nagyra becsült kollégánk Cristian Cismaru aki ünnepli 35 éve!
    Happy Birthday Mr. Cristian Cismaru, egészségügyi és inspiráció a jövőbeli tutorials!


    merci

  • Boldog születésnapot Mr. CISMARU CRISTIAN, a legnagyobb szakember, aki "cizmát" készít, sajnálom, online oktatóanyagokat. Cristi úr, az ország legnagyobb CISMAR-ja lettél, aki helyrehozza és elkészíti a cizmát, és természetesen személyes oldalára helyezi őket. "Neked kaptam az ötletet. Remélem, nem bánod, hogy ezt mondtam neked. Különben is, boldog születésnapot és további oktatóanyagokat."

  • Boldog új évet !!! Problémám van a Windows 7 telepítésével az 60gb SSD-re, és mindig a processzort az 35% -on állom a Task Manager CPU Usage 36% -án, mindig figyelembe véve, hogy ez az, amikor tiszta módon telepítik illesztőprogram nélkül, ez a probléma az indulásakor. 02%, és amint életben van, az 50% -ra ugrik, miután az 35% oszcillált, miért? Mi a probléma és a csúcspontja azoknak az ablakoknak, amelyek egy másik számítógépen vannak, és ez az 01%? Az 02-05% között ülök, miért csak az alábbi 35% -ban nem csökken, a másik pedig az 05% -ban. Mi a probléma, nem a kétes probléma?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.