Pdf Doro, egy virtuális nyomtató átalakítani vagy nyomtasson olyan PDF fájlok - video bemutató

Hi barátok, bemutató ma fogják bevezetni, hogy egy virtuális nyomtató, úgy viselkedik, mint egy nyomtató, csak ahelyett, hogy a papírra nyomtatott szinte bármilyen pdf (Portable Document Format), ez egy jó lehetőség mindenki számára akik meg akarják menteni a tartalmat egyes oldalak tárolására, PDF dokumentumok olvashatók tabletta vagy rendkívül kényelmes akár egy e-olvasó.
Doro PDF hívják szoftver és rendkívül egyszerű, csak nyomja meg a CTRL + P ahol a nyomtatni kívánt tartalom (honlap, iroda, jegyzettömb, stb) és a kijelző nyomtatáshoz, itt válaszd a Doro PDF és kész akkor automatikusan nyomtatni PDF formátumban.
Természetesen vannak még lehetőségek, mint bármely nyomtatóra, de nem hiszem, hogy lesz túl sok, nem sok mindent lehet beállítani kíváncsi megmutattuk bemutató és beállításokat, de nem zavarja őket, Doro PDF jön állítva elég jól.
Azok alternatívák léteznek a tutorial Aranyos PDF Writer, Nem ugyanaz a dolog, ha nem elégedett a Doro Pdf jó tudni, hogy van alternatíva.

Doro PDF Download

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. hol lehet letölteni a szoftvert? nincs kapcsolat deaspura bemutató

 2. Piticelul - mondta

  Cristi, de nagyon hasznos bemutató, akkor magyarázza a lényege egy PDF-formátumban:
  1.Principalul előny (megy az alapítvány jött létre, az ilyen típusú file) adják a hordozhatóság információ küldhető a világ bármely pontján, a garancia arra, hogy az információ érkezik ép.
  2.Documentele tartalmazhat PDF interaktív űrlapok, szalagok, információ, miután elkészült, sorolható könnyebben és rövidebb idő alatt.
  3.Dincolo a kíváncsiskodó szemek, ez a szám hozzá egy jelentést a nyomtatás előtt, vessző mozgatni a bal (vagy jobb, attól függően, kamat), torzítják értelmében a dokumentum, amelyre túl a jelszó " dokumentum ", PDF korlátozások vonatkozhatnak, adott esetben. Így a dokumentum elismeri, nyomtatás blokkolható tív módosítások vagy kitöltött űrlapok, nem lehet másolni egy másik dokumentumba.
  4.Programele szerkesztésére PDF fájlok költséges, legalábbis még nem. Nagyon jó, hogy minden dokumentumot (valójában bármelyik oldalon) gyorsan és ingyenesen PDF, de minden későbbi változásról, bármilyen beavatkozás tartalmi igényel speciális szoftvert, szerkesztés és a fejlett tudás gyakran jár bizonyos költségek.

  ... Összefoglalva erről Ezért van szükségünk PDF formátumban

  • Piticelul:
   Cristi, de nagyon hasznos bemutató, akkor magyarázza a lényege egy PDF-formátumban: 1.Principalul előny (megy az alapítvány jött létre, az ilyen típusú file) adják a hordozhatóság információ küldhető bárhol a világon, garantálni, hogy az információ eléri nedeteriorată.2.Documentele tartalmazhat PDF interaktív űrlapok, szalagok, információ, miután elkészült, sorolható könnyebben és egy időben scurt.3.Dincolo a kíváncsiskodó szemek, ez a szám hozzáadjuk jelentés nyomtatás előtt, vessző mozgatni a bal (vagy jobb, attól függően, kamat), torzítják értelmében a dokumentum, amelyre túl a jelszó "dokumentum" PDF fájlok alkalmazható meghatározott korlátozások, szükség szerint. Így a dokumentum elismeri, nyomtatás blokkolható tív módosítások vagy kitöltött űrlapok nem lehet másolni egy másik document.4.Programele szerkesztésére PDF fájlok költséges, legalábbis még nem. Nagyon jó, hogy minden dokumentumot (valójában bármelyik oldalon) gyorsan és ingyenesen PDF, de minden későbbi változásról, bármilyen beavatkozás tartalmi igényel speciális szoftvert, szerkesztés és a fejlett tudás gyakran jár bizonyos költségek.

   ... Összefoglalva erről Ezért van szükségünk PDF formátumban

   Hála átadások.

 3. Daniel - mondta

  Szeretnék, és tudok adni valamit, ami tetszik. miam tett helyén, vagy mondjuk milliárd kezdete egy online bolt, és én 3 angol sal zsák olasz, román, Hogy én, hogy tetszik is ász egy tutorial erről? Köszönöm mia nagyon hasznos lehet.

 4. cristian görögdinnye - mondta

  Üdvözlöm, hogy csinál egy tutorial arról AIMP 3 béta kérem?

 5. Legjobb doPDF eu.Oricum mondani, gratulálok és köszönöm, hogy mit csinálsz dl. Cristi.

 6. Catalin - mondta

  Egy hasonló program is Bullzip Nyomtató, használja sokáig, egyszerű és nagyon hasznos. http://www.bullzip.com/

 7. Simina - mondta

  Ha a linux (Ubuntut használok) egyik alternatíva, hogy megtaláltuk, és megyek is: http://www.arsgeek.com/2007/05/17/5-steps-to-create-a-pdf-printer-print-to-pdf-in-ubuntu/
  Szanálás pdf hazamenni / PDF

 8. Gyere emlékezni ugyanezt tehetné su aranyos pdf

 9. Volt egy félreértés
  Miért nem aranyos pdf Doro nem ment semmiféle situ ép zászlók eltűnnek, és nem mutat képet, ha van situ
  annál inkább takarít csak mi van írva a helyszínen

 10. Mam bejegyzett Counter Strike a Fraps és nyitva maradt mia ... most azt találtuk, lehet regisztrálni a konzultáció. Egyébként én semmi köze velük PC tudnak találni a neten bármikor, azt mondta, csak vam

  • Emy:
   Mam bejegyzett Counter Strike a Fraps és nyitva maradt mia ... most azt találtuk, lehet regisztrálni a konzultáció. Egyébként én semmi köze velük PC tudnak találni a neten bármikor, azt mondta, csak vam

   Ha szeretné, annyira, hogy rögzítse tananyagokat Camtasia, hogy kap egy buna.Fraps teljesítmény csak jocuri.Dar hogy azt mondtad, hogy mit tudunk letölteni útmutatók itt látsz, különösen, mint az én site.Mai úgy tűnik, nagyon gyorsan helyszínen, hogy játékos azonnal betöltődik és a legújabb Google Chrome unokatestvérek terhelés másodpercben 2,5 oldalon.

 11. PDF Creator sokkal jobb.

 12. marinescu77 - mondta

  Nagyon jó szoftver, köszönöm szépen, Cristi és Tineo tot.

 13. Nicu Dumitrescu - mondta

  Akik hosszabb dokumentumok Word és többre van szüksége, beszúrások vagy rendszer vagy hogy milyen, azt ajánlom, "ImagePrinter" "EasyCapture" és a "PicPick"
  Lehet, hogy jön a figyelmet a Mr. Cristi (ha még nem tette meg)
  Ez a három program 2007 + Szó descur vagyok félelmetes.
  Milyen gyakran, mennyivel inkább ismerjük a jobb.
  Mellesleg Mr. Cristi, én Leiratkozott értesítéseket. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ha már ilyen leveleket kapni több. Köszönjük!

  • cristian görögdinnye - mondta

   Nicu Dumitrescu:
   Kinek hosszabb dokumentumok Word és többre van szüksége, beszúrások vagy rendszerek minden fajtája, azt ajánlom "ImagePrinter" "EasyCapture" és a "PicPick"
   Lehet, hogy jön a figyelmet a Mr. Cristi (ha még nem történt meg) Ez a három program 2007 + Szó descur vagyok félelmetes.
   Milyen gyakran, mennyivel inkább ismerjük a jobb.
   Mellesleg Mr. Cristi, én Leiratkozott értesítéseket. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ha már ilyen leveleket kapni több. Köszönjük!

   fogalmad sincs, mire képes AIMP3beta természetesen

 14. Mircea P - mondta

  Helló szeretnék adni egy ötlet, hogyan bemutató megvalósítani egy dekódolja modemek 3g, van egy narancs és a Huawei e160 szeretné sal dekódolni de igényel némi hatalmas árak

  • AdrianGudus - mondta

   P Mircea:
   Helló szeretnék adni egy ötlet, hogyan bemutató megvalósítani egy dekódolja modemek 3g, van egy narancs és a Huawei e160 szeretné sal dekódolni de igényel némi hatalmas árak

   Sok dolog az életben meg kell fizetni. Miért új az a benyomása, hogy mindent meg kell mokka vagy annyi neki köszönhető? Kíváncsi vagyok, hogy kér egy ilyen dolog, ha tudja, hogyan kell csinálni? Nem megbosszulja azt a tényt, hogy van szüksége, ha már senki nem segített? Azt kérdezed, és nem kell a nagy áron, hogy másokat is, és akkor miért is felülmúlta?

   • Mircea P - mondta

    AdrianGudus: Sok dolog az életben meg kell fizetni. Miért új az a benyomása, hogy mindent meg kell mokka vagy annyi neki köszönhető? Kíváncsi vagyok, hogy kér egy ilyen dolog, ha tudja, hogyan kell csinálni? Nem megbosszulja azt a tényt, hogy van szüksége, ha már senki nem segített? Azt kérdezed, és nem kell a nagy áron, hogy másokat is, és akkor miért is felülmúlta?

    Őszintén Dasta ország megy a lefolyóba, miért fizet, amikor tehetem a csont treaba.Ex mosni az autót kell fizetni, amit fizetni? Mikor mosni, és nem dobja a pénzt te aiurea.Daca ez nem jelenti az összes remek sunt.Si ahogy én találtam egy másik helyszínen kívüli lépések, hogy képes dekódolni

    • AdrianGudus - mondta

     P Mircea: Őszintén Dasta ország megy a lefolyóba, miért fizet, amikor tehetem a csont treaba.Ex mosni az autót kell fizetni, amit fizetni? Mikor mosni, és nem dobja pénzt aiurea.Daca ez nem jelenti azt, hogy lusta sunt.Si egészen, találtam egy másik helyszínen kívüli lépések, hogy képes dekódolni

     Bravo és gratulálok. Ez az egész "prédikál", és sok éven át. Be autodidakta, olvasni, nézni és tanulni. Senki sem mondja, hogy meg kell adni pénzt, de soha nem a joga megítélni valakit, aki nem ezt a pénzért, ez a munka, és értékeli, ahogy akar, nem kéne, hogy ha kell kérni őket, mint "kérdezed Domle pénz "... jól tanulni, hogy nem, és tetszik neki, és kérjen pénzt, ne hagyja, hogy valaki?. Ha nem akar fizetni, ha te, mint amennyit kezelni, tudod, hogyan kell, és mit gondol.

 15. Flavius - mondta

  az emberek jobb, egy tutorial görögdinnye Cristian örvendetes lenne ... mi a fene kell magyarázni a program? ... Van regisztráció és miért? ... Nos van néhány "jucarele", de nem tudok, amely segít a dinnye Cristian

 16. daniel - mondta

  Köszönöm a bemutató!

 17. decebal12345 - mondta

  Hello.
  Nem frissítse a Flash és nézheti oktatóanyagok Firefox befogadására összeomlást.
  Vannak olyan megoldások?

 18. cristian görögdinnye - mondta

  offff nem akar csinálni egy bemutató AIMP3beta gondolja nehéz használni, hogy megadja vissza Cristian görögdinnye ... én tett tudni

 19. Whybal - mondta

  Gratulálok, vagy inkább wow.
  Te adtad nekem egy csodálatos ötlet ezt a programot.
  származók [Email protected] néhány könyvet CD-nagymamák díjakat. De nem lehet telepíteni a „könyv”, mint bármely 3 alkalommal (nem ad PDF-fájlok nem szaporodnak CD), és a nyomtatás egy oldalra. Hogy ha az oldalak dolgozik 300 testvér.
  Én akkor is működik, ha megpróbál tenni valamit a pdf a könyv.
  Tehát nagyon köszönöm, hogy beszéltünk a program és mások.

 20. Egy másik program, amit használni egy ideig, és hogy szükség van "PDF Creator", de kevesebb funkciók, mint a "Doro Pdf'.Oricum mindkettő jó és üdvözlendő. Aki nem rendelkezik a nyomtató tökéletes.

 21. mikor szeretné kinyomtatni a dokumentumot a böngésző, vagy mentse el és nyomtassa ki a kiválasztott szöveget hoz létre pdf gol.Ma Tud valaki segíteni?

  Üdvözlettel!

 22. Ionel - mondta

  Nagyon hasznos információkat, bravó !!! ... És sok köszönet ... én fog keresni útmutatók ezen az oldalon, én biztosan Gosi különböző megoldásokat ismeretlen problémákat.
  Minden tisztelet !!!

 23. Nicu Dumitrescu-Nae - mondta

  Vannak olyan programok, mint például a „Kép nyomtatót” IMAC?

Trackbacks

 1. [...] És ezen kívül kínálunk nagy dolog, PDF Split és Merge pontosan mit tesz ígéreteket és szuper gyors. Sumatra PDF, Aranyos PDF Writer vagy szoftver Doro PDF kiváló dolgozó PDF-, amelyhez [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.