A hackerré válás vágya miatt sok felhasználó hackerek áldozatává válik - oktatóvideó

Ebben a videóban bemutató látható egy érdekes, de rendkívül veszélyes szoftver létre, hogy a számítógépek a többiek, akik sajnos használja lesz az áldozat maga, vagy azok, akik a programot a vezérlő, hanem puha kémkedés.

Meglepő módon ez a szoftver pénzbe kerül, a világ érdekli, mert tudja, ha az ember beteg volt a kíváncsiság, hogy tudja, mi az, mi a szomszéd üzlet, ahol a pénz van a plazma?

Hogyan juthat el odáig, hogy kém helyett áldozat legyen? Számos fiatal számítógép-felhasználó a tévében látja, hogy a számítógép "kézművesei" betörnek az adatbázisokba és bizalmas adatokat lopnak el. A TV-ben olyan hősökként mutatják be őket, akik olyan nagyszerű dolgokat csinálnak, amelyeket egy halandó még csak nem is tudott megtenni. gondolkodj.

Azok a fiatalok, akik látják ezeket a "hackerek" hőstetteit, viszont hackerekké akarnak válni, és kitörik, ki tudja milyen szervert a NASA-tól, a CIA-tól, az FBI-tól stb. Ezek a fiatalok is kezdik a google keresést és a "hacker programok" vagy a "hack programok" keresését, szerencsére ilyen programok nem léteznek a google-ban, ehelyett olyan gyerekes naivitás toborzására szolgáló oldalakat találnak, mint amilyeneket a bemutató bemutat , akik kedvesen hozzáférhetővé teszik az "üzenetküldő jelszó megszakítója" funkcióval rendelkezők számára egy hack szoftvert, pontosabban egy szoftvert a számítógép távvezérléséhez, természetesen kis összegért, "hogy ott legyenek egy cico ”.

Úgy gondolom, hogy a szoftverért fizetett ár minden kétséget kizár az eladó hitelképességével kapcsolatban, mondván: "Ha becsapna, nem kérne tőlem pénzt a szoftverért".

Én meg itt a történet, hadd kövesse a bemutató, és kérjük, csatlakoztassa az érzékek, csodálom azokat, akik imádták a hackerek és a kár, hogy nem.

Egy másik alkalommal a hackerekről fogunk beszélni, amilyenek voltak korábban és amilyenek ma is, ma minden torz, a hacker már nem vív vállalatiellenes harcot, ma más dolgokkal foglalkozik, ezekről mi fogunk beszéljen egy másik alkalommal, most meghagyom Önnek, hogy megnézze ezt a videó oktatóanyagot.

Kellemes böngészést, nyisd ki a szemed!

Constantin Necula (Corleone)

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (214)

  • a szép tutorial azért jó, mert megmutatja, mit szenvedhetnek mások, ha megterhelnek járni tamponnal :)

  • csőr:
    bn tutorialu szép, hogy azt mutatja, hogy mások is baja esik, ha a töltésük járni hülye

    Gratulálok, nagyon érdekes, Mr. CIOC igaza van!

  • sajnos én is "teszteltem"... találtam rá egy keygen-t a neten és már régen telepítettem..(2 éve)! rögtön utána elvesztettem a jelszavamat a Steamen .. sok pénzt adtam a steam játékokra... A jelszót is megtudtam a mess-nél téged is kirabol...! Később rájöttem, hogy ez egy olyan program, ami valóban fáj neked... de nem tudtam róla mindent, ahogyan az ebben az oktatóanyagban bemutatásra került ..! köszönöm az oktatóanyagot, nagyon érdekes!

    Megjegyzés .. Ez videotutorial történik meg a hogyan működik a program ..!

    NE TELEPÍTSE EZT A PROGRAMOT! AZ ÖSSZES LICENCES JÁTÉKOT ÉS MINDENT, AMIT ÉRT SZÁMÍTÓGÉPÉBEN ELVESZ (jelszavak, fiókok, licencek, fontos adatok stb.!) Szia!

  • Hi all
    bravo te szikla
    egy ideig én találtam ezt az oldalt a neten
    ez szuper
    megijeszteni meg tudod csinálni néhány program

  • Urak ff tari.eu egy vár rám, ha jól értettem, amit régen ceva.mi köszönöm.
    kérdés. Ugyanez történik a TeamViewer programot?

  • Preda Viorel: Urak ff tari.eu egy vár rám, ha jól értettem, amit régen ceva.mi köszönöm.
    kérdés. Ugyanez történik a TeamViewer programot?

    Nézze meg, van-e oktatóprogramunk a TeamViewerhez, írja be a Keresés mezőbe a jobb felső sarokban. TeamViewer írja be, és nézze meg az oktatóanyagot, és látni fogja a különbséget ... a TeamViewerrel nem léphet be a másik személy beleegyezése nélkül

  • Adrian: K látjuk bemutató a TeamViewer, írsz jobb felső Search TeamViewer belépsz, és nézni a bemutató, és akkor nézd meg magad a különbséget ... a TeamViewer nem jön anélkül, hogy a többi

    Elnézést a kérdés, tudtam, hogy az oktató bemutatta demult.scuze újra. Tekintetében minden.

  • Haver alig néz ala proxy szerencsét és minden jót, amit tehetünk, amint tutorialaul egyik proxy, kérjük, tovább!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.