DIGI szabad domain go.ro a dinamikus IP-hez, mint a DynDNS

DIGI szabad domain go.ro a dinamikus IP-hez, mint a DynDNS

DIGI szabad domain go.ro a dinamikus IP-hez, mint a DynDNS

Üdvözlet a mai videóban, megnézhetjük, hogyan kaphatunk egy szabad domainet a nyilvános (dinamikus) IP-nek, ha van játékszerverünk, FTP-szerverünk, megfigyelő kamerák vagy más típusú szolgáltatások hogy elérhesse őket a világ bármely pontjáról.

Általános szabályként, ha egy kiszolgálót használ a hálózaton kívüli hozzáféréshez, ismernie kell az internetszolgáltató nyilvános IP-címét és a szerver által használt portot.

Hogyan nyújt dinamikus IP-t a rendszeres felhasználóknak a DIGI RCS & RDS

(ez minden internetkapcsolat esetében egy másik, amikor a tápkábelt kihúzza, vagy eltávolítja az útválasztót a konnektorból) nagyon kellemetlen azok számára, akik otthoni szervert tartanak, és bárhol is akarják elérni.

Minden alkalommal, amikor mindenféle dinamikus DNS szolgáltatást (dlinkddns.com, dyndns.com, No-IP) kell használni, amelyeknek a következő hátrányai vannak:
- Hozzon létre egy fiókot
- Ha fiókja aktív marad, havonta egyszer vagy kétszer be kell jelentkeznie
- telepítenie kellett egy klienst a számítógépére, hogy szinkronizálja az új nyilvános IP-jét a dinamikus DNS-tartománytal
- mindig nyitva kell hagynia azt a számítógépet, amelyre telepítette a dinamikus DNS-szolgáltatást

A DIGI RCS & RDS új megoldást is kínál dinamikus IP-vel rendelkező ügyfelek számára!

Csak látogasson el a felhasználói fiókjába https://digicare.rcs-rds.ro majd lépjen az ADMINISZTRÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK szakaszra, majd a Digi Net FiberLink, majd a Dinamikus DNS elemre. Itt választhatja ki a domain nevét és a „go.ro” aldomaint, amelyet a DIGI RCS & RDS ingyenesen kínál.

Mostantól az FTP-kiszolgáló, játékkiszolgáló, e-mail szerver, NAS, megfigyelő kamerák vagy bármilyen más típusú szerver eléréséhez csak a "numeleales.go.ro" -ra és a szerverport (például: dan.jedy.go.ro:8081), így hozzáférhet a saját szerveréhez a világ bármely pontjáról és bármilyen hálózatról (feltételezve, hogy már fenntartotta az útválasztó IP-címét a kiszolgálóra, amelyet meg szeretne) hozzáfér, és már elvégezte a port továbbítását a szerver útválasztójában, amelyet a helyi hálózaton kívülről szeretne elérni - LAN)

Kapcsolódó oktatóanyagok:

 • Trendnet router port forwarding beállítás Virtual Server és DMZ
 • Hogyan működik egy ingyenes domain, ha van egy dinamikus IP DynDNS
 • A modemszolgáltató gyorsabb routerrel - ONT hídprofil helyettesítése
 • Video bemutató - DIGI ingyenes domain go.ro a dinamikus IP-hez, mint például a DynDNS  Kapcsolódó oktatóanyagok  Adrian

  Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

  Hozzászólások

  1. Xantes - mondta

   Minden haszontalan, ha az útválasztó nem rendelkezik a DynDNS beállítással, akkor lehetősége van a DynDNS testreszabására! Az én routerem - egy fejlett Asus - nem rendelkezik!

   • Adrian Gudus - mondta

    Nem kell, én csak azt mondtam a bemutatóban, hogy TOCMAI hasznos azok számára, akiknek nincs támogatásuk a routerben! Nem szükséges az asztalra telepített kliens.
    A szolgáltatás az RDS szolgáltató, automatikusan új IP-cím hozzárendelésekor automatikusan megjelenik a DIGI fiókban létrehozott névben is.
    Ha a WAN-ot (mobilhálózatot vagy WiFi-ot, kivéve az otthoni hálózatot) szeretné elérni, meg kell adnia az IP-cím (az ISP által kiosztott) és a kiszolgáló portját.
    A nyilvános IP helyett, amely a videóban és a szövegben kifejtett okok miatt folyamatosan változik, és a szerver portot, a numeales.go.ro:8081 címet fogja elérni, ahol a „numeales.go.ro” mindig tükrözi az IP címet. public (függetlenül attól, hogy a nyilvános IP hányszor változik) Ezt a munkát az RDS automatikusan, a háttérben végzi el helyetted. Van tőlük internet, a Dynamic DNS szolgáltatás is tőlük. Mostantól minden szerver, amelyet létrehozott, és hozzá szeretne férni a WAN-ból (már egy kicsit fentebb elmagyaráztam, mi is a WAN), csak a szerver portjára és a numeales.go.ro-ra kell emlékeznie.
    Nem kell mindenféle dudorral foglalkozni, hogy megtalálja a nyilvános IP-címedet.

   • Adrian - mondta

    Az Asus már rendelkezik saját dns szolgáltatással!

    • Adrian Gudus - mondta

     És? Nem mindegyik van, a régi router nem rendelkezik ezzel! És hogy használja a szolgáltatást Dynamic DNS harmadik (ha nem a router) követeli meg, hogy egy fiókot, hogy a szolgáltatás Dynamic DNS, telepíteni egy kliens számítógépen jelenteni mindig az új IP-t a mezőt folyamatosan tartsa nyitva a számítógépet (a bemutató szövegében említett hátrányokat, ha elolvastad)
     Már nem feltételezi, hogy mindenki rendelkezik a vágási feltételekkel (Dynamic Integrated DNS Service Router)

  2. Cristian Cojocaru - mondta

   Érdekes, de kissé haszontalan anélkül, hogy elmagyaráznánk, hogyan lehet elérni / konfigurálni az útválasztó mögötti útválasztót / berendezést, hogy kihasználhassuk a szervert / kamerákat / tárhelyet. Tehát jöjjön egy oktatóanyag vagy több, az RDS RCS ezen "előnyein" alapulva. Nem sikerül bármilyen színű router hátuljának eléréséhez. Csak router / ftp - ez egy nagyon jó TP LINK berendezésként. Következő videó ???

   • Adrian - mondta

    nem beszélve az útválasztóról az esetről, hiszen mindenki rendelkezik vagy nem rendelkezik kívülről elérhető ajtóval,

   • Adrian Gudus - mondta

    Először is, a hálózat nélküli FTP-kiszolgálóhoz való hozzáféréshez a WAN-ból ismernie kell a nyilvános IP-címet. Pontosan ezt teszi az RDS DNS dinamikus szolgáltatása. Ahelyett, hogy megjegyezné a nyilvános IP-t (mert ez egy átjáró egy másik hálózatról, mobilhálózatról vagy egy másik helyről érkező WiFi-ről), amellyel eléri a LAN-ot (otthoni hálózatot), megjegyzi a „numeales.go.ro” szót és amikor el akarja érni az FTP-kiszolgálót, akkor azt kell elérnie: 'ftp://numeales.go.ro:21' (vagy 20 vagy 22, attól függően, hogy melyik portot választotta az FTP-kiszolgálóhoz)
    Persze, hogy miután a router nyitott (te portátirányítást FTP szerver port 21 által használt FTP szerver), hogyan kell csinálni port forwarding (hogyan lehet megnyitni a portot a router) összekapcsolása pontosan a cikk végén, a videó fölött pirosan írj

  3. Adrian - mondta

   Régóta ismerem a szolgáltatást, de ha már van egy ingyenes DNS-em, amelyet az útválasztó kínál, akkor az az fontos, hogy az rds-ből származik ...

   • Adrian Gudus - mondta

    Nem minden útválasztó rendelkezik integrált dinamikus DNS szolgáltatással! Az idősebb routerek nem rendelkeznek ezzel! Feltételezve, hogy mindenkinek van, amit kap, nem helyes. Mindenkinek megoldásoknak kell lennie, ugye?

  4. Remus - mondta

   „Új megoldás” ¿
   5 éve használom ezt a szolgáltatást. Végül ….
   Készítsen előadást a felhővel belőlük. Partícióként illeszthető pc-be. 30 gigabájt ... nem tudom pontosan. Ok pt gigabites.

  5. Kermex - mondta

   Köszönjük a bemutatót! Egy darabig próbáltam megérteni ezt a dolgot, és ezúttal sem sikerül. Túl bonyolult.

  6. DiteiR - mondta

   Jobban tenned ezt a vpn szerverrel az XDUMUM és az alagút málnával. Azáltal, hogy megmutatják nekünk, amit ip előre, hogyan férünk hozzá d3n külső hálózat és egy másik országban, és DynDNS, hogy továbbra is statikus ip Mura száját. Nem világos. Így tudsz köszönetet mondani mindenkinek

   • Adrian Gudus - mondta

    Dinamikus DNS a DIGI-ból, mint a DynDNS. Nem kell még egy DynDNS router is benne. Mi a legtöbb nem érti, hogy nem számít, hogy milyen szerver haza, amikor belép a külső hálózat (mobil vagy WiFi net oldalon egy másik helyen) van szüksége nyilvános IP
    A nyilvános IP-cím az internetes vállalat által felkínált kapcsolattartó, ahonnan a hálózatod van. Sokszor az internetes cégek által kínált IP-ek dinamikusak (rendszeresen változnak, áramkimaradás esetén, vagy amikor eltávolítják az útválasztót a konnektorból)
    Most, ha dinamikus IP (ami folyamatosan változik), és te ki az országból, mint tudjuk az IP az otthoni vagy még mindig ugyanaz, hogy tudod, az utóbbi időben, mielőtt elhagyja az országot?
    Nos, nincs rá szükséged! Itt van az RDS dinamikus DNS-je!
    Ha el szeretné érni a szerver otthoni használata helyett IP állami (és azt mondom, hogy a legtöbb esetben dinamikus, ezért folyamatosan változik bármilyen okból) nem használja a választott név a dinamikus DNS-nevek mindig, nem számít, hány vagy az Ön nyilvános IP-címe megváltozik, automatikusan az otthoni nyilvánosságra mutató IP-jét tükrözi. Nem kell megkeresnie vagy telepítenie olyan eszközöket, amelyekkel jelentheti Önt, ahol Ön az állami IP-haza
    Ez a lehető legegyszerűbb!
    Minden kiszolgáló egy adott portot használ, amelyen keresztül elérheti az internetet, és elérhető az internetről. Ha hozzáférést szeretne elérni, az adott kiszolgálóval kommunikáló böngészőben vagy alkalmazásban meg kell adnia a nyilvános IP-címet otthon és a kiszolgáló által használt porthoz.
    Ahelyett, hogy a nyilvános IP-címet folyamatosan vadásznád otthon, mindig a választott nevet fogja használni a dinamikus DNS-ben, majd azt a portot, amelyet a saját kiszolgáló használ. A fenti példát Cristian Cojocaru válaszoltam.

  7. DiteiR - mondta

   Sal, megoldottam a telepítést. Megváltoztattam az adminisztrátori jelszót, az ssh azt mondja, hogy aktív. Amikor megpróbálok bejelentkezni az ssh-be, a pi felhasználóhoz és a málna átadásához, ő nem ismeri fel semmit. Próbáltam root és admin, openmediavault. Nem ismeri fel a privát kulcsot. Megoldható a megoldás?
   Köszönjük!

  8. Alex - mondta

   Helló,
   Van egy routerem a Digi-től, a DNS-emet mentesítettem tőlük, és továbbra sem tudok kívülről hozzáférni az útválasztómhoz. (Ha az otthoni hálózathoz vagy Wifi-hez csatlakozom, akkor működik ... DNS-sel) a routerről és hiába.kívülről nem férek hozzá

  9. György - mondta

   @ Alex: menj https://whatismyipaddress.com/

   Ha külső címe 172.xxx vagy 10.xxx vagy 169.xxx típusú, akkor az a Carrier Grade NAT (CG NAT) mögött van ->
   https://en.wikipedia.org/wiki/Carrier-grade_NAT
   https://en.wikipedia.org/wiki/Private_network

   Ez azt jelenti, hogy a külső kapcsolatok összes portja le van tiltva, nem állíthat be semmilyen beállítást a feloldáshoz vagy a továbbításhoz. Van néhány bypass módszer, de összetett és nehézkes + a különböző VPN vállalatok költségei. Ezen túlmenően, még az RDS-ből származó DynDNS-ről is, ez nem fog működni veled ebben a konfigurációban.

   Mit tehet: értesítést küldhet az RDS-nek a vezetékes internetről, és közölje velük, hogy külső IP-címét szeretné megkapni, még a szerződés szerint is, dinamikusan, de nem a 10-es típusú „hordozó minőségű NAT” privát osztályától. xxx (Ön IP-címét adja meg) Erre azért van szükség, hogy lehetőséget biztosítson a belső hálózat elérésére az internetről, és a szolgáltatói szintű NAT blokkolja.

   Ezt tettem, és azóta (~ 1 év) nem kaptam címeket a CG NAT mögül. Valószínűleg rendelkeznek egy listával az x CG NAT berendezésekről, és kérésre felvehetnek egy „feketelistára”, amely nem kap tőlük címeket, ha még mindig rendelkeznek ingyenes külső IP-címmel.

   A CG NAT ezt használja, mert nem rendelkeznek elegendő IPV4 címmel az összes ügyfél számára (az IPV4 ingyenes IP-címek évek óta kimerültek). A CG NAT ezt teszi (pl.) Az 1000 kliensek az 4 külső címek helyett ugyanazon 1 külső címmel érhetik el az internetet az ipv1000-en.

   Az RDS az a ciklusból származik, hogy "ha nem vették észre, hogy blokkolva vannak a NAT elől, valószínűleg nem kell megkapniuk a nyilvános külső címet, és a privát eléri őket", és aki tudja / szükséges, kérésre megoldható a feketelistáról

  10. meerceea - mondta

   Domain: [e-mail védett]
   de a szerver címén a beállítás?

  11. Cristi - mondta

   Számomra egy ideje az „erdiesh” kapcsolódik az IP 100.100 IP-hez. *. *… Sem a noip.com ddns-jével, sem a digi ddns-jével nem látom a térfigyelő kameráimat. Felhívtam őket támogatásra és: 1. Nem is hallottak erről az IP osztályról, és azt mondták, hogy ilyen nincs bennük; 2. Amikor a ddns szolgáltatásukról kérdeztem őket, azt mondták, hogy Digi nem kínálja ezt a szolgáltatást! Mit tehetek?

  12. Cristi - mondta

   Hello! Kattintottam az Ön által említett szolgáltatás linkjére, és elvisz a Digi honlapjára. Tudja, hogyan tudom elérni?

   Köszönjük!

  13. Cristi - mondta

   Megoldottuk.

   Folytattam https://www.digiromania.ro/my-account/my-services#
   És akkor a Digi Net Fiberlink -> Dinamikus DNS
   Nagyon köszönöm a javasolt megoldást. Nem tudtam erről a funkcióról

  14. Adrian - mondta

   Adrian Gudus segíthetsz nekem a telefonszámoddal, hogy privátul beszélhessek? köszönöm

  15. @George, van ötleted a probléma megoldásáról? 🙂

   Am IP WAN: 100.103.xx.xx

   Hogyan oldhatom meg az RDS-sel egy külső / csatlakoztatható IP hozzárendelését?

   Az ötlet az, hogy a qbittorrent-et használom, és a feltöltés gyakorlatilag nem létezik.

   Az útválasztóm egy Huawei ONT-hez csatlakozik az RDS-től. PPPoe hitelesítést végzek az útválasztómról, ez azt jelenti, hogy ONT-jük híd módban van, feltételezem ...

  16. Mihai - mondta

   Jó estét! Nem tudom megnyitni a kamerához rendelt 8000 portot. Próbáltam a ping.eu-t, és a port bezárt. Pontosan úgy végeztem el a beállításokat, ahogy mondtad: nem tudok békét kötni! SEGÍTSÉG !!!

  17. Ciprian Velea - mondta

   A duiadnokat használom, mert velük a saját domainjét használhatja a dyn dns-hez, és ez ingyenes!
   https://www.duiadns.net/register-custom

  Speak Your Mind

  *

  Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.