A különbség a jó és a rossz forrás, a csatlakozók, a zaj és az indító hideg források között - hardver műhely

Szia barátok, ebben a hardveres video bemutató megmutatja a különbség a két forrás, egy tucat termék (vagy a márka-elfelejt) Aline, a másik jó forrás által termelt Seasonic.
Papíron egy tucat forrás jobbnak tűnhet, mivel 450 wattja van, és a Seasonicnak csak 430 wattja van, a valóságban egy forrásnak többet kell tennie, mint hogy "450 wattot fogyaszt a hálózatból". Egy ideje beszélek veled egy útmutató vétel egy forrás hardverAzt mondta, részletesen, hogy milyen óvatosnak kell lenni, hogyan kell kiválasztani a forrást, én még egy pár ajánlást, most mi a vizsgálat élő, majd meglátjuk, mi jön csatlakozók minden forrás felszerelt, milyen hangos vagy csendes is, mint a bónusz tanulunk, és hogyan tudjuk be a forrást, amely nincs felszerelve a számítógéphez. FIGYELEM: Ne játssz a források, akkor is, ha csak 12V, 5V vagy 3.3V, akkor megáll a szív egy pillanatra.
Forrás Seasonic van tanúsító 80 PLUS Silver, ez azt jelenti, 85-90% a bemeneti elektromos áramot a hálózatból alakítjuk egyenáramú (DC) hasznos az alaplap, alkatrészek és perifériák, maradék 13-15% elveszett a hangulat, ezt a veszteséget az úgynevezett maradék energia (fűtés alkatrészek belső forrás). Meg kell vizsgálni, hogy a legjobban teljesítő források a világon (termékeket a) igazolt 80 PLUS Platinum van egy hatékonyságát 90-94%, függetlenül a munkaterhelés incerdibil de ezek a források drágák. Összefoglalva, a forrásunk nagyon jó az ára.
Azok számára, akik szeretnének egy megbízható forrásból, jó áron tökéletes forrása, ha csak egy videokártya rendben van, a forrás fogja ezt a munkát csendben. Azt processzor i7 2600 egy Nvidia GTX 460, 3 HDD, SSD 1, 1 DVD, TV tuner HD és minden simán megy, azt tedd még a stressz, Prime95 + Furmark szinte 3 óra, a forrás nem is túlmelegedhet, ventilátor ül 50%.
Ha érdekel:
Forrás Seasonic S12II-430 bronz, ATX12V, 430W

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (51)

  • madutz:
    Szia, meg tudná mondani, kérem Cristi numeleaplicatiei szép a telefon? Köszönöm!

    Az alkalmazás által használt engem bemutató mérésére zajszintet nevezik Noise Meter és a rendelkezésre álló piaci, vagy bármi a Google Play.

  • Cristi, tudtam, hogy a dolog akkor kezdődött, de volt egy csipesz segítségével, de van egy forrás Astec a 145W hogy ha adok lendületet nem indul egy kicsit remegő ventilátor és kész, de ha inkább az alaplap simán megy, nem tudom, ki lenne okozhat. És van egy Compaq ATX 150W hogy ha adsz, hogy lendületet borotva nem tudom, mi a probléma

  • cuibaru:
    Hi! Kérem, mondja meg, hogy mit filmre? Köszönöm!

    Videokamerával.
    Ha kíváncsi a modell a Panasonic HDC SD20.
    Nem ajánlom, hogy vásároljon, nem lenne jó, de van jobb választás a piacon most.

  • ASUS:
    Cristi, tudtam, hogy a dolog akkor kezdődött, de volt egy csipesz segítségével, de van egy forrás Astec a 145W hogy ha adok lendületet nem indul egy kicsit remegő ventilátor és kész, de ha inkább az alaplap simán megy, nem tudom, ki lenne okozhat. És van egy Compaq ATX 150W hogy ha adsz, hogy lendületet borotva nem tudom, mi a probléma

    Nem az impulzusról van szó, a zöldnek kontaktusban kell maradnia a feketével, ha azt akarja, hogy a forrás működjön, az impulzus munka érvényes az alaplapon, ahol rövidre zárja a „pwr_sw” csapokat a tábla alján. az alap.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.