Számítógépes diktálja még román ékezetek

Ebben a leckében fogom bemutatni diktáló alkalmazás, amely segít abban, hogy diktálni román számítógép, ideális lusta. Úgy alakult, egy indiai fejlesztő tett egy nagyon jó munkát végzett, ő használta a hangfelismerés motor a Google, hogy egy nagyon jó kompatibilis a Google Chrome böngészőt.
Az a könnyedség, amellyel fel lehet használni, ez az app hihetetlen, akkor csak meg kell, hogy nyomja meg a Start gombot, majd hallgatni, hogy beszéljen, és hogy az írás alkalmazás, az egyetlen feltétel az lenne, hogy kimondani a szavakat is, és türelem, nem rohan a alkalmazás felismeri jól szava román, mert mindannyian tudjuk, hogy a román nyelv az a nyelv, elég nehéz, főleg, hogy az egység a mesterséges intelligencia.
A beállítási alkalmazás szinte használhatatlan a diktálás angol több parancs is használható:
1. Az "Új mondat" befejezi a jelenlegi mondatunkat, véget vet és új mondatot indít, természetesen nagybetűkkel.
2. Az "Új bekezdés" mondat befejezése, vége és új bekezdés elindítása, természetesen nagybetűkkel.
3. A "Stop Listening" leállítja a diktálást, az alkalmazás gyakorlatilag már nem hallgat.
Sajnos a három parancs csak akkor érvényesek, ha a diktafon angolul. Remélhetőleg hamarosan bemutatja néhány semleges hangutasítások, hogy a munka függetlenül a használt nyelv diktálás.
A mi diktálás app kap egy kezdeti bemutató 10 ha én adtam 9,9 figyelmét már meg vannak győződve arról, hogy érdemes figyelembe 10.
Azt kell mondanom, hogy ez a szöveg nem vették fel a diktálás, tettem semmit, hogy kis korrekciókat, hogy egy vesszőt változtatni bekezdések és kijavítani néhány szót, a többit végezte diktálás alkalmazás.
Most van egy mesterséges titkára ...
Diktálás - a Google Chrome számára


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (72)

  • Amikor megláttam jöttem tutorialu7l sem hiszem, hogy milyen jó volt a diktálás, úgy gondoltam, nem megyek dolgozni. Próbáltam az első elismert diktálás, én diktált egy kis idő, és mi 3 már csak egy hiba. Megjegyzés 10 az alkalmazás, én soha nem gondoltam rommana nyelvet ismeri olyan jól.
    Thanks videotutorial.ro csinál egy nagy munka számunkra

  • PaulV:
    Amikor megláttam jöttem tutorialu7l sem hiszem, hogy milyen jó volt a diktálás, úgy gondoltam, nem megyek dolgozni. Próbáltam az első elismert diktálás, én diktált egy kis idő, és mi 3 már csak egy hiba. Megjegyzés 10 az alkalmazás, én soha nem gondoltam rommana nyelvet ismeri olyan jól.
    Thanks videotutorial.ro csinál egy nagy munka számunkra

    Mielőtt a bemutató azt mondtam, jó lenne csinálni néhány vizsgálatot, ne hozz kínos helyzetbe. Mindegyik diktálás teszt ismerték tökéletesen, amikor megláttam az ékezeteket, emellett hang szöveggé, azt mondjuk, hogy az alkalmazás egyenesen fikció.
    Bármely lusta karrier álma ...

  • Helló,

    A Dragon NaturallySpeaking szoftvert használom, amely nem rendelkezik román nyelvvel. Ez az alkalmazás nagyszerűnek tűnik számomra, csak alapértelmezés szerint az angol nyelvemet vett igénybe, és amikor románul beszélek, angolul is ír nekem. Azt mondta, hogy automatikusan felismeri a nyelvet. Megcsinálta, mert angolul beszéltem. De hogyan tudják felismerni a románomat? Mivel nem teszi meg automatikusan ... töröltem és újból telepítettem ... Ugyanez viselkedik.

    Próbáld ki ezt: beszélj angolul, majd próbáld ki a románt. Vagy fordítva...

  • Egy másik nagyon fontos eszköze a diktafon román nyelven megtalálható az iPhone, amelyeket a hozzátartozók a sárkány.

    Alkalmazás, amely felismeri és ellenőrzi, mint a pont, vessző, pont, stb /

  • Claudiu B:
    Helló,

    Én Dragon NaturallySpeaking, ami végre a román. Ez az alkalmazás úgy tűnik jó, csak elvitt az angol az alapértelmezett, és amikor románul írni mindent angolul. Azt mondta, automatikusan felismeri a nyelvet. Azt tettem, mert beszélt angolul. De hogyan ismeri fel a román? Ez automatikusan nem ... Én megtörölte, és telepítettem újra ... ugyanúgy viselkedik.

    Próbálja meg: angolul, miután megpróbálta román. Vagy fordítva ...

    Most próbáltam a diktáló app megy román és angol nyelven egyszerre, akkor diktálja, hogy a román mondatot fele-fele angolul.
    Ez szuper nehéz.

  • Marius Agavriloaie: Egy másik nagyon fontos eszköze a diktafon román nyelven megtalálható az iPhone által készített emberek Dragon.Aplicatia amely felismeri és ellenőrzi, mint a pont, vessző, pont, stb /

    Például mit pontosság?

  • Claudiu B: Mint például a pontosság?

    Azt hiszem, nem beszélhetünk pontosság az alkalmazás. Sok változó játék, ilyen ügyekben: mi mikrofont, ha a zaj körülötted, hogy jól döntött, stb.
    Attól függ, egyénenként.
    Most nagyon jól felismerte az összes szavamat, de ha iszom néhány sört, nem tudom, mi lesz az eredmény ...

  • Cristian Cismaru: Most próbáltam a diktáló app megy román és angol nyelven egyszerre, akkor diktálni a fele mondatot román, félig a engleza.E szuper nehéz.

    Csak az angol működik nekem. Nem román, nem francia, nem orosz, nem spanyol. Azt hiszem, agyvérzésem van. Szükségem van ennek a szoftvernek a levegőjére. A Dragon NaturallySpeaking-et használom (bénult vagyok), de nincs román. Beszéljünk egy kicsit a Skype-on. Az én azonosítóm a claudiu.bita

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.