Távolítsa el a szoftvert, hogy helyes uninstaler revo-videó bemutató

Ebben a leckében kezdjük üldözi, hogyan kell eltávolítani programoknak megfelelően, a professzionális szoftverek és a szabad és keresztségi nevét vagy Revo Uninstaller.
Revo Uninstaller nem csak segít, hogy megfelelően távolítsa el a programot, de azt is teszi, hogy tiszta és a megbízást, miután a rendszerleíró adatbázisban, de ideiglenes fájlok által hátrahagyott programok semmit sem akadályozza a rendszer.
Rendkívüli dolog az, tudni revo véglegesen eltávolítja az ingyenes szoftver azt jelenti, hogy mi is FREEWARE FOREVER
Tehát, hogy ezt a videót bemutató, hogy jobban megértsék a dolgok

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Marius - mondta

  Lenne egy kérdésem: ez a program jobb, mint CCleaner?

 2. admin - mondta

  Vannak különböző programok: Revo Uninstaller, és egy CCleaner egy takarítás típus.
  Én személyesen használják naponta Revo és CCleaner időről időre.

 3. Hogy - mondta

  Szia Nekem van egy intrebare.Exista a játékos, aki látja a kemény Blueray HD filmeket?

 4. Radu81 - mondta

  Nagyon hangos és nagyon mishto bemutató Ingyenes víruskereső fázis örökre :))

 5. Adrian - mondta

  Radu81 kemény fázis az, hogy rendelkezésre áll az összes program ingyenes próba vagy próba verion ... nem csak a vírusölő!

 6. adrian - mondta

  sal Cristi ... Lenne egy kérdésem .... ccleaneru mint TuneUp Utilities

 7. Adrian - mondta

  Adrian nem ugyanaz! van néhány szolgáltatás, amely TuneUp van, de nem ahogy a bemutató mind a szoftver-és a Dallam és a CCleaner, használja a keresőt a jobb felső sarokban az őket keresni és nézni!

 8. Adriann - mondta

  hálát láttam a bemutató CCleaner Cristi

 9. Ionescu - mondta

  Helló,

  Próbáltam Revo Uninstaller program, de azt mondod, a bemutató, hogy mindig víruskereső vizsgálat egy hazugság, mert megpróbáltam ezt, és az eltávolítás után, amikor telepítette a tárgyalás víruskereső helyen telepíteni ugyanazt a licencet, és megmutatta nekem a számát nap van hátra a licenc lejár, de azt kell mondani, hogy néz ki, mint egy hónap, és új engedélyt.

  őszintén
  ion

 10. @Ionescu:
  Mr. Ionescu, ne rohanjon következtetéseket levonni, mert sok felhasználó nem volt sikeres a Revo Uninstaller.
  Nem vagyunk a hibás, mert nem csinál mindent jól.
  Könnyen dobja szavakat.
  Kérjük, szép kis tiszteletet!
  Hogyan magyarázza, hogy más felhasználók sikert revo, és nem kell?

 11. Ionescu - mondta

  Helló,

  Mr. Ionescu igaza van, amikor azt mondja, hogy minden hazugság, a tutorial. Miért nem tesz a bemutató bemutató napos próbaidőszak és engedélyezett eltávolítása előtt a víruskereső, majd mutatja támogatások nap van hátra, és az engedély (seialul) újratelepítése után a tárgyalás. Ha igen, hogyan megmondani, ki venne Antivirus? A menet, amely létrehozza a víruskereső hülye, hogy ne adja SEMA ez? Mit gondolsz, te becsapni? Azt hiszem, ez a puha maszkos hirdetni.

  Tisztelettel:
  Dan

 12. @Ionescu:
  Hirdessen álarcos?
  Mi van?
  Revo ingyenes, miért csinálom kereskedelmi?
  Az emberek nézni a bemutató ismét és kövesse mindent, amit mond ott?
  Mikor van szükség újraindítást víruskereső, amely nem ad neki, hogy dobja.
  Lehetséges, hogy néhány szoftver nem működik az elv, ez a eltávolító, és a cikk címe nem mondja hosszabb próbaidő, ez egy dolog, amit észrevettem minket.
  A cikk címe az, hogy "kijavítása szoftver Revo Uninstall uninstaler video tutorial".
  Itt van néhány ember, aki nagyon rosszul képzett, hogy mondjuk a legkevésbé.
  Hallod panaszokat álarcos ember szenved rosszul!

 13. boby_admin - mondta

  Mondd el, mit akarsz eltávolítani, és nem működött
  Nem mondhatjuk, hogy ezt a trükköt a munka minden szoftververzió TIAL de sokan mentek
  Javasoljuk dezinstlati a Revo, nem csak a csípés néhány próba-szoftver, de ez jó, mert tiszta, a "rendetlenség" maradt meg, miután eltávolítása
  Ha szeretné használni, vagy sem, a választás egy szabad szoftver, és nem kell elveszíteni semmilyen előnyt, ha használ-e vagy sem
  Mint látható, van, vagy nem reklámozzák ezt a szoftvert
  Én személy szerint, és használni, hogy távolítsa Kasperscky
  És most, hogy elmondjam, hogy a próbaverzió szoftver
  Amikor telepíti, és hagyja, hogy a fájl eltávolítása után és újra élni kívánnak próbaverzió változatban látja, hogy megállapítja, hogy fájl telepítése, és automatikusan lefagy
  Revo világos, hogy hol volt automatikusan telepíti a szoftver lehetővé teszi, hogy újra kell telepíteni
  Ez az egész trükk

  Elnézést kérünk, hogy szerettem volna becsapni!

 14. Adrian - mondta

  Mr. Ionescu ... gyerünk, hogy tisztázza, milyen revo ... felszerel egy próba van? Nekik ... Gondolom, a nap, amikor lejárt trialu igaz? Trialu lejárt, és nincs pénze egy engedélyt, ha eltávolítja a modult klasszikusát remouve, vagy add meg a Vezérlőpult Programok, majd telepítse újra a tárgyalást újra, akkor látni, hogy nem szoftver telepítve menni 2 idő! erre az eltávolítás után a klasszikus marad egy kis rejtett fájl, amely automatikusan észleli, ha már megpróbálja újra, hogy a szoftver, és nem teszi lehetővé a tárgyalás telepítés 2 időben! Ezek Revo amikor tiszta uninstall és kiderül, hogy a kis fájlt, amely rejtve marad a tárgyalás, és ha eltávolítani és újratelepíteni, nem lesz az a kis kép, hogy követni, ha a szoftver már telepítve van! És mint ilyen, akkor a vizsgálati programot, amikor csak akarja! Senki nem mondta, hogy a bemutató adna revo sor kísérleti program az Ön számára! Kérjük, figyelem váll bemutató nélkül lapozzunk! És volt ... Saját Kaspersky próbaverzió lejárt és eltávolította azt, és szerettem volna telepíteni a tárgyalás újra, de nem tudtam, eltávolítása a Revo, Revo ez gyakorlatilag kiirtották, így, miután a tárgyaláson, hogy a trialu Tettem a 2 idő még nem rájött, hogy egyszer a számítógépet! A következtetés? A próbaverzió szoftver megy csak egyszer telepíthető ugyanarra a számítógépre! Így uninstaler segítsen telepíteni Revo tárgyalás és használja, amikor vrem.Informati előttünk, és dobja ötödét videotutorial.ro csapat!

 15. boby_admin - mondta

  Revo program nem garantálja ezt, és így ez egy eltávolító (uninstall program egyéb szoftvereket, és a takarítás utánuk)

  A fő téma a acetál bemutató, hogy képes eltávolítani más programokat, és így tovább.
  A trükk a próbaverzió fedeztem fel új, és nem a fő témája a bemutató
  De ez a trükk dolgozott sok látogatóink, és nagyban függ az emberi tényezőtől működik
  Vendég vagyis!

 16. Cosmin - mondta

  Helló,

  Mr. Adrian úgy gondolja, hogy ötlet cintrazice teni szoftver mindig, amit mond. Ha a Revo nem törli a rendszerleíró adatbázisban, és nem tudom használni többször egy próba ugyanazon a számítógépen, anélkül, hogy a Windows minden egyes alkalommal, amikor feküdt egy próba, akkor miért használom Revo Uninstaller? Mr. Ionescu igaza van, mert én is próbáltam eltávolítani Kaspersky 8.0.0.506 tárgyalás és tedd vissza, és azt mondod, hogy nem működik a tutorial. Miért az emberek hazudnak?

  Tisztelettel Cosmin

 17. @Cosmin:

  Május emberek, vagy ha vak, vagy nem tudsz olvasni?
  Ez a leírás egy olyan program, ami és értékesít nagy!
  Ez a leírás egy olyan program, hogy távolítsa el más programok és a "trükk", hogy rájöttem, az új, és lehetséges, hogy gyalog, vagy nem működik, nem tudjuk garantálni egy ilyen dolog egy dolog, hogy ez a szoftver nem.
  Nem találtak kínál, ahol lehet kérni a pénzt vissza 30 nap, útmutatók és így nem garantál semmiféle szoftvert és bármely PC-elem.
  De úgy tűnik, mint te buta!
  Revo Uninstaller egy olyan program eltávolító szoftver.
  Ez a program, hogy kiterjesszék a próbaidőszak a program, de nem tudod, hogyan kell olvasni vagy nem érti a nyelvet román.
  Revo Uninstaller és távolítsa el mindkettőt!
  Minden analfabéták, akik nem értik a román nyelvet, a cikk címe, hogy "kijavítása szoftver Revo Uninstall uninstaler video tutorial".
  Ébredjen az embereket, hogy a valóságot.
  Cosmin Úr azt mondja: "Miért van az emberek hazudnak?"
  Amit hazudtam?
  Próbálta eltávolítani a szoftvert, és nem sikerült?
  Jó lenne, hogy van egy kis józan ész, hogy nézd meg néhány oktató ingyen minden kötelezettség nélkül, legalább egy kis tiszteletet, és egy kis érettség nem árt inkább!
  Végül el honlapunkra, ha nem tetszik, kérjük ne megy itt, de mi nem vagyunk ostobák sértésnek, hogy lesz vostrii jogsértő őket szabadon, ha nem érzi magát, vagy ha valami házhoz jön !
  Ha nincs felkészülve, nem vagyunk bűnösök!

 18. Adrian - mondta

  Cosmin fürdőszoba figyelj ... ez nem ér uram mondd azt mondtad nekem, és köszönöm ... hány éves informatikai apu? vagy IT ... ne hány éves vagy, hány éves? és hány éves vagy a PC? Talán te egy gyerek, aki tudja, hogy 12 éve, hogy játszanak a winamp, és állni, vagy hogy massuri a messenger ... mi "fiúk" itt, hogy megverte a játékot ... van némi tapasztalata cosmine fürdőszoba, és néhány év IT vissza olyan könnyen a szavakkal Nene sírba! Ha nem tetszik a nevetés ezen az oldalon gyorsan, öblítse ki a szemét valami mást, ha nem tetszik, ha megtanulják, hogy telepítse Winamp instaluri csinálok a Windows BIOS beállításokat, és hálózatok cosmine fürdőszoba bai.Si megtanulnak írni, mint te olyan ... jobb, ha nem mondom azt bánom!

 19. Cosmin - mondta

  Jó fürdőszoba,

  Úgy tűnik, hogy nem kell a hazai 7, illetve a fennmaradó éves informatikai hogy dicsekedni, hogy én is, semmi esetre sem. Azt hiszem, mondtam, úgy gondolja, szeretné, de ha ideges véleményem azt jelenti, hogy van némi igazság.

 20. Adrian - mondta

  Good fürdőszoba ... a vélemény az, amikor azt mondod, hogy nem tetszik az oldal, vagy azt, hogy már szerelmes, de egy másik dolog! Te kezdted dobott bántó szavakat, hogy mi volt hazugok, hiszen hirdet maszkolt (Brother szoftver ingyenes!, Hogy a kereskedelmi? Mutasd milyen gondosan volt, amikor azt mondták, a bemutató egy ingyenes szoftver! =)) ), illetve a megkezdését követően a szomszéd viszont megsértődött! mi romanu által nyáj Ha valaki azt mondja, hogy veti meg és a többi a padló hideg nem ugyanaz, mijto gondolkodás az ember nem érdemli meg, hogy beszéljek veled, vagy nem tudod, hogy nem vagyok meglepve, hogy respecti.Nici a dolog, és nem megy a Revo, ha még nem is hallottam, hogy bemutató mondták, hogy ez egy szabad szoftver, hogy adjon ez a válasz? minden világos! =)) Látod, milyen szorosan voltál! és mit, és sikerült használni =)) Annyira buta ember többet szeretne, mint ami meg tudja magyarázni? Belesta a szemét, és nézni a bemutató! Milyen igazság beszélni? =)) LOL LOL LOL én nem bánom a véleménye, mint a vélemény, de ha volt, sértő szavakat "hazugok, ami a reklám a maszk" ezt a nevet gondolod ...? Abból, amit látok, vagy írjon nem tudom ember!

 21. Cosmin - mondta

  Jó fürdőszoba,

  Nem ért semmit, akkor nagyon sokat kell tanulni, így kap az iskolában.

 22. Oncescu Cosmin - mondta

  Néhány évvel ezelőtt telepített Acronis True Image (letölthető isoHunt), csináltam egy biztonsági mentés és a mentés CD-t, de addig én dezactivat.L program, amit eltávolítani, hanem talált egy teljes keresés maradék fájlokat, amelyeket nem törölje (a program files, és más fájlok), még mindig azt mondják, hogy ez a program még mindig utilizat.Nu nem tudom törölni sem Revo.
  Ha arra gondolok, én nem csináltam jól, és másolja uninstall ez a program (Acronis Secure Zone) készített egy partíciót. Nagyra értékelném, ha tanácsot, hogy megszabaduljon a program teljes egészében (nem az, hogy nem lenne jó, de ebben a pillanatban nem lehet használni).

 23. Mihai c - mondta

  Cristi és van egy hello boby revo.am lekérdezések Jetico tűzfal és tudom, hogy minden eltávolítás a program modul előnye, csatlakozik az internethez Revo-hálózati kapcsolat (nincs bejelölve Frissítés keresése) valahogy küld bizalmas információt távolítsa el őket? egyfajta Big Brother? küldje köszönöm ezt pt.tot

 24. Adrian - mondta

  @Mihai c: Wow ember, akit a képzelet! nem pedig egy hosszú lövés barátom! Egyszerűen csatlakozik a net, és ellenőrizze a rendelkezésre álló frissítéseket is! ennyi az egész! Bármely szoftver van, és winamp és VLC, meg minden ... és most attól függ, hogyan állítsa be a telepítés, néhány át a telepítés, és törölje a lehetőséget a frissítéseket (elnézést angol), és mások pedig anélkül, hogy gondatlan next next és befejezni !

 25. Adrian - mondta

  @Oncescu Cosmin: Az első kellett távolítani a revo! speciális módban! Most attól tartok, ez túl tazriu! Tudod megpróbál bejutni üzemmódra, és távolítsa el ... vagy ha tudod használni kulccsal, van egy tutorial róla, keresés a kereső jobb felső sarkában a lap ír Unlocker és adja meg!

 26. Mihai - mondta

  Az oktatóprogramok nagy azoknak jó szándékú, vagyis azoknak, akik szeretnének tanulni valamit. Carcotasii mindig megtalálja a "bíráló", és javasolja, hogy figyelmen kívül hagyja őket.
  Köszönet minden, amit csinál.

 27. @Mihai:
  Jobb Mihai, aki azt akarja, hogy valami hasznosat tanulni videotutorial.ro ülni és aki csak akar a dolgok eltévedni könnyű időt más oldalakon, és élvezze videók "funy".
  A végén, aki azt gondolja valami marad a fejedben?
  Azt gondolom, hogy akik videók trilulilu funy a legokosabb buta film után treapie a pocsék minőség.
  Bármit is dönt, gondolom, mit választ!

 28. Pascquale - mondta

  Hi guys.
  Szép munka faceti.Am helyszínen véletlenül fedezte 3 nappal ezelőtt, és azóta én figyeltem sok oktató.
  Van egy rugaminte.Ajutati megérteni, miért nem lehet "aktív" a csúcsa dc, mert adtam a régi PC, telepítettem a router wirelles az MSI, és most van egy notebook.
  Ha lehetséges, a tutorial lenne jó, és elnézést kérek, ha már létezik.
  Tisztelettel.

 29. Nelu - mondta

  Igazad van, vegye figyelembe, érdemes 10 +, különösen azért, mert a fordítás és román mellett az eszközök (szerszámok) számos hasznos lehetőség: Junk File tisztább és cleaner.Daca számokat használunk leírt román nyelvű, mi minden.

 30. Iustin - mondta

  Köszöntöm mindenkinek, aki olvassa EUI meam mondott véleményt sait ETSI nagyon hasznos idézni CNE akar tanulni valamit, most azt mondani, hogy mi történt a szegfűszeggel Acronis azzal, hogy a teljesítmény törött calculatoru meam én gondatlanság 2 alkalommal igen nem program, vagy a helyszínen

 31. @Iustin:
  Tudom, hogy amíg nem tört a számítógép néhányszor tanultam.
  A szavamat adom, hogy az első hónap, amikor megkaptam a számítógép Azt hiszem, eltört valami a 15 - 16 alkalommal, hogy csak az első hónapban.
  Anélkül kutat nem tanulnak semmit.
  Bravo Gratulálok, nem azért, mert eltörte a PC, de van bátorság, és nem kell félni.
  Tudd, hogy nagy kár, hogy a PC-n nem olyan hosszú, mint a szoftver csak tönkre.
  Legyen óvatos, ne bütykölni bios viteldíj jól dokumentált, hogy veszélyes és nem megfelelő részek érintetlenül.
  Menj be, mint kiderül, nem az iskolában, az iskola nem tanít semmit PC.

 32. Boddy - mondta

  nem bánom uram admin_cristi
  az ugyanaz a dolog történt velem a Kaspersky Internet Security v.8.0.0.506
  akkor lehet a csekk, és adja meg a választ, és az új
  lehet, hogy a bemutató távolítania ezt a verziót Cuy
  Kaspersky. Az, hogy én nem törlődik, és
  tudni, hogy a lépések, követtem a
  Boddy
  Köszönjük, és kérjük kedves egy választ
  talán még tutorial ebben a témában
  Talán ez a verzió csak nem működik
  Ami Boddy

 33. György - mondta

  Üdvözlöm és kreatív WEP IEU szobában, és nem kell, hogy akárcsak a cd telepíteni

 34. Marius - mondta

  Van egy nagy tiszteletben, amit csinálnak a fiúk, amit noi.Daca mennek próbálnak tanítani nekünk nagyon bine.Dar ha nem .... ez nem jelenti azt, hogy beszélni jicnim vagy kérni több mindent grele.Multumiri Felejtsd el, amit nem faceti.NU bokrok erdő .... nem ..... Tisztelet!

 35. Adrian - mondta

  @Marius: Köszönöm, hogy nem csak nekünk ... de én, attól függ, hogy a lelked a megfigyelés és a figyelmet, hogy a stand ahogy az oktató, ha óvatos, és megnézed, anélkül, hogy hátra lehet nem kezelni , mit tanulni itt!

 36. Kedves Cristi adminisztrátor, már értem, miért vagy ideges valami hogy csak, amit akar ő oktató. A túlnyomó többség nagyon tisztelem a munkát neked, és szeretném, ha további sikereket.

 37. geoker - mondta

  nagyon jó Revo

 38. radu_admin - mondta

  Srácok, segít sok nerds, mint én ... de ebben a szakaszban vagyok, nem is dolgozik. Futtassunk le néhány tesztet, ha vissza a comentariu.Multumesc, sokat tanultam tőled, és több tanulást. Nos egyedül és jó egészséget, hogy ezt bemutató egyáltalán ....

 39. Adrianov - mondta

  baietzi suteti kiar fff ország ... Szeretem a telek ... van egy oldal, f NUJ hideg .... és akkor biztosan előnyös nekem ... de kiérdemelte a bizalmat és rokonszenvet ... én gyakran látogatnak HTMGB ... BAFTA-ben contiunare

 40. Viorel - mondta

  Köszönjük, hogy a betét a támogatás érdekében, hogy megértsék, mit csinálnak, és hogyan kell telepíteni bizonyos programokat, tudom, hogy nehéz, de próbáld meg figyelmen kívül hagyni őket dobni a bántó szavakat, akkor 10 megjegyzés minden, amit csinál nekünk . Csak a jobb és oktató.

 41. Ovidiu Stefanescu - mondta

  Van egy webkamera és elvesztettem cd meghajtó A4TECH d rá, és akkor nem lehet telepíteni, mit tegyek.

 42. Adrian - mondta

  @Ovidiu Stefanescu: Nézd meg a bemutató, kérjük https://www.videotutorial.ro/?p=99 Kell menni a honlapon ... a A4Tech és töltse le a kamerát driveru a sorozat, vagy mit rajta ... modelltől függően ... A4Tech írj a Google, és belépsz ... elfeledett és bemutató, hogy én adtam neked felett ...

 43. Thomas Christian - mondta

  Kérjük meg tudná mondani, milyen szoftver elfogták video tutorial? köszönöm

 44. @Thomas Christian:
  Ha elfog a különböző szoftverek, cam stúdió, különösen Camtasia Snagit.

 45. viorelpicu - mondta

  A Cristi_admin,
  Más hozzászólás a tiéd csinálnak specifikáció, amely jelzi, hogy kell telepíteni, mielőtt revo programokat dezinstala.De Miért nem mondtad felett? Lehet, és ez megmagyarázza lor.Eu hiba, de még nem próbáltam a Kaspersky Más programok keretében chestia.Zic nekem ez ára le a nyitott és a Revo lui.De méretét, amikor újra az operációs rendszer, és én elég gyakran (Van egy másik pc kényes egy megőrül) első program, hogy sikeres self revo.Cu nem írom figyelembe carcotasi

 46. danezu - mondta

  Gyönyörű szerencse folytatta, gondoltam a programot, és használja hatékonyan.

 47. július - mondta

  Én nem lehet eltávolítani a webkamera vezérlőpult, mit tegyek? Ajutatima és én

 48. Azt kérdezem magamtól, hol lehet tanulni online [ingyenes] valami db: d.adica ... Azt hiszem, nem is tudom .. kurzusok vagy De tudom, ha van egy hely az alapokat .. minden elemi és a legkevésbé bonyolult. köszönöm.

 49. @ane:
  De azt gondolom, hogy amit küzd, hogy itt csinálni?
  Ez az oldal azoknak szól, akik szeretnék, hogy az enyém tanulni számítógép, nem megkérni másokat, hogy töltse fel őket.
  Ha azt akarjuk, hogy ha nehezen vagy egyáltalán nem érthető, ha nem tudod, mit kell ajánlani.
  Megtudjuk, minden lehetséges forrásból, hogy van egy titkos hely, ahonnan felhívjuk az SAP egy éjszakán keresztül, mint a vámpírok.

 50. Nos, őszintén szólva sokat tanultam itt. ez talán az egyik leghasznosabb oldalak. Örülök, hogy legalább valaki úgy gondolta, hogy tegyen valamit a feje. Köszönhetjük. reszelő. . srácok rock!

 51. dumitru32 - mondta

  Köszönöm, kellett, hogy megoldja a problémát antivírus ...

 52. hóember - mondta

  A 46 években, még mindig meglepett, hogy milyen messzire lehet rossz, és irigylem én oldalamon unora.Din legmenőbb helyén ezt a profilt, hogy én találtam eddig net.Se talán jobb, de még mindig jó . BAFTA!

 53. dns - mondta

  Nagyra értékelem, amit csinálsz ezen az oldalon, de a megoldás Revo Uninstaller ptr KASP nem működik .. de hasznos program KASP nem volt ..
  folyamatos siker ..

  Nos, talán ha mester AutoCAD, CATIA, stb, és adjunk hozzá egy leírást, hogyan kell használni őket ... és a parancs gombok kezdő szinten

 54. Edy666 - mondta

  boby bravo, hála mult.si Kérjük továbbá hivatkoztak a régebbi útmutatók, hogy a helyszínen ... Találtam a következő bemutató Kaspersky ez a bemutató, akkor szükség van!

 55. Andrada - mondta

  Követtem a bemutató előtt, de nem hagyott megjegyzést, mert azt gondoltam, hogy haszontalan, hogy írjon egy pár szót a dicséret mellett az összes többi már exstente on site.Insa Mostantól figyeljük bemutató Nero volt a régebbi verziót, és szerettem volna ragaszkodni a verzió. Bineantels Eltávolítottam nero a revo unistaller és végül én is csodálkoztam, hogy milyen sok mindent maradtam volna a számítógép. Elképesztő, hogy mit tehetünk programel.Nu ellenállt a kísértésnek, és visszament a bemutató ismét kifejezni megbecsülését és tiszteletét voi.Sunteti a legjobb!

 56. daniel_mdd - mondta

  Hi Követtem a bemutató nagyon szeretem.
  Van lekérdezések: ló Telepítettem az eltávolító Your Uninstaller 2006 a legjobb, hogy törli gyökerei legjobb
  Nagyon szépen köszönöm, és kívánok sok sikert

 57. Dan Sandu - mondta

  Hey all. Ez a szó. : Ne nézzen ajándék ló fogát ....
  Ajánlatos lenne az, hogy a vágy, hogy mentesül a savas megjegyzéseket és a sértéseket, vagy közepesen egy kicsit, különösen, ha kilép a téma (és a szabályok tisztesség).
  Köszönjük az. minden, amit csinál. Bár kezdtük 386 által 1997, még mindig nagyon sokat tanultam tőled. Ha így találtam néhány barátja megpróbál választ adni, mint én értem, most küldök https://www.videotutorial.ro. Még egyszer köszönöm a fáradozását, a csodálat!

 58. morisman - mondta

  ADRIAN DNU akartam uninstall revo GetRight ével végződő időszakra vonatkozó 30 nap, és telepítse újra, és meglepő, hogy nem szerepel a listán a revo így tudok uninstall ez, kerestem és CCleaner és a központ az UNINSTAL de van sehol a start menü és az ikon az asztalon, de csak akkor nyílik semmit letölteni, akkor azt mondják, ahol már GetRight, hogy távolítsa el azt?

 59. morisman - mondta

  eltávolította Revo nehogy egy nappal a tárgyalás előtt időszak végén? szeretné, hogy képes legyen megtalálni a revo?

 60. morisman - mondta

  ADRIAN DNU

 61. morisman - mondta

  Nem megy veled telepítse újra a programot Revo DIS próba, majd újratelepíti és én megpróbál, hogy rögtön idejének leteltével tárgyalás és nem találtam a Revo dis föl, és hangol rá Revo hogy én dis Van rá 20 nap és úgy néz ki, újra, és én nem vagyunk az első napon, de a 10 egész nap, így nem mentem minta

 62. Adrian - mondta

  @morisman: Ha megnézzük a cím alatt ír kis bemutató, amikor írt ez a bemutató, mely napon mikor, attól kezdve napjainkig revo ki 5 verziói szoftver! Megváltozott a működésükről is a GhetRight! Ezt fedezte fel Boby dolog, nem egy szabály, akkor foate mint használó szoftver! Bár ez egy bizonyos ponton revo.dezinstaland vele, és újratelepíteni a szoftvert, minden 30 nap próba, ez volt talán jobb volt Revo akkor ... akkor nem volt szabály vagy előírás, mint a Revo tenné ezt, vagy akkor az ilyen dolog, ahogy ezt mondta fedezte Boby ...

 63. morisman - mondta

  Köszönöm, fogom használni Get Flash és fejlett System Care PT WINRAR ingyenes próbaverzió, és ér véget, amikor ÖN WINRAR INGYEN mondani, melyik?

 64. morisman - mondta

  És ahelyett, hogy WINZIP 7ZIP INGYENES PRÓBA jó?

 65. Adrian - mondta

  @morisman: Igen 7Zip legszélesebb körben használt archív / csomagolja sokan használják is, teszi a dolgát jól, valamint ingyenes, némelyik még jobb, mint a Winrar!

 66. morisman - mondta

  Én WinZip önkicsomagoló vizsgálat mit cserélni után vagy 7zip tenni, és mit zipul győzelem?

 67. Adrian - mondta

  @morisman: Igen 7Zip csinál mindent csinál, és WinRAR és winzip az oldalon

 68. morisman - mondta

  kész, kösz

 69. Kent - mondta

  Hi guys. Ez az első megjegyzés az oldalon. Most fedezte fel véletlenül 3 nap. Azóta ül rajta. Ez nagyon-nagyon jó. Sokat tanultam a hasznos dolgokat. Köszönjük, hogy minden, amit csinál, és remélem, hogy továbbra.

 70. web web web webes és én valaki segíteni kell telepíteni webkamera?

 71. ramona - mondta

  valaki segítsen nekem telepíteni weben?
  my id ramona_gagica_tare
  plsssssssssssssss lépjen velem kapcsolatba

 72. stefan - mondta

  Én EasyCleaner és Revo

 73. Emanuel - mondta

  Nem tudom, mi történik ezzel a szoftverrel használtam Revo Uninstaller sikeresen uninstall próbaverzióját Kaspersky, működött, amikor telepítve az új víruskereső, de most nem működik, amikor telepíti az új víruskereső nem működik, mint korábban, azaz nem im nem adja meg a próba verziót inceput.care a probléma?
  Üdvözlettel Emanuel Savu

 74. ynfect - mondta

  Van egy problémám kapcsolatot velem ASAP egy admin rooog

 75. ynfect - mondta

  jók ynfect Nekem van egy probléma, az internet és a számítógépes biztonsági cucodul Kérjük játszani ajutatima

 76. Adrian - mondta

  Emanuel: Nem tudom, mi történik ezzel a szoftverrel használtam Revo Uninstaller sikeresen uninstall próbaverzióját Kaspersky, működött, amikor telepítve az új víruskereső, de most nem működik, amikor telepíti az új víruskereső nem működik, mint korábban, azaz nem legtöbb im-i így a próba verziót inceput.care a probléma?
  Üdvözlettel Emanuel Savu

  A probléma nem az, csak, hogy a Kaspersky megtalálta a dolog, és ezt korrigálni gyengesége a víruskereső ... így már semmi köze!

 77. Adrian - mondta

  ynfect: Jó az ynfect Nekem van egy probléma, az internet és a számítógépes biztonsági cucodul Kérjük játszani ajutatima

  Hívja provideru (a cég), a net, és mondd el nekik a problémát, van számuk a szerződés ... ha valaki ellopta a jelszavát segélyhívások és a jelentést a vállalat nettó probléma, mi nem tetszik, hogy segítsen, net, de nem adunk neked ... és akkor nem ad további részletek ... szóval ... akkor dobott a "kérdés" ... Akárhogy provideru megoldás az, hogy hívja fel az internet!

 78. daniyl - mondta

  Nagyon nehéz boby ff ez a program és a bemutató nagyon jól sikerült, mint egy tanár lépést tartani a jó munka

 79. Én is szerettem volna, hogy távolítsa el Snagit intrebare.am egy srác, és megállapította millió 8000 és az ilyen fájlokat sters.daca megvastagodott nekik, hogy törölje az összes, általunk létrehozott mappákba más programokkal ceva.nu megint?

 80. Adrian - mondta

  emi: Én is akartam, hogy távolítsa el Snagit intrebare.am egy srác, és megállapította millió 8000 és az ilyen fájlokat sters.daca megvastagodott nekik, hogy törölje az összes, általunk létrehozott mappákba más programokkal ceva.nu megint?

  Törölnie kell mindent látni mind a merész és törölhetjük, ha megtalálta, amit vastag, folderu Ez nem feltétlenül a program, hogy azt szeretné, hogy fiatalokat, lehet rendszer mappákat, és ha töröl egy hogy hiba windows ne légy bolond, és csak a mi látható a bemutató, csak jelölje be, amely egyszerre merész és mappákat nem, akkor lehet használni a szisztémás vagy más programok!

 81. Adrian:
  Törölnie kell mindent látni mind a merész és törölhetjük, ha megtalálta, amit vastag, folderu Ez nem feltétlenül a program, hogy azt szeretné, hogy fiatalokat, lehet rendszer mappákat, és ha töröl egy hogy hiba windows ne légy bolond, és csak a mi látható a bemutató, csak jelölje be, amely egyszerre merész és mappákat nem, akkor lehet használni a szisztémás vagy más programok!

  ok

 82. Volt dezinstalat.Am utorent, és néztem a bemutató, azt mondtam, és azt tapasztaltam, hogy revo indításkor jelenik utorent.cum engem Revo eltávolítás bármi is maradt belőle? mert nézett ki, mint én kaptam a sarok és találtunk utorent de látom, hogy a visszavonás történik. azt jelenti, hogy több a maradék. Meg tudom csinálni a revo vagy nekem kell egy másik program?
  Nagyon köszönöm az egész csapatnak! Siker minden, amit csinál!

 83. Adrian - mondta

  maria: Volt utorent és dezinstalat.Am néztem ez a bemutató, én mondom, és azt tapasztaltam, hogy revo indításkor jelenik utorent.cum engem Revo törli minden, ami maradt belőle? mert nézett ki, mint én kaptam a sarok és találtunk utorent de látom, hogy a visszavonás történik. azt jelenti, hogy több a maradék. Meg tudom csinálni a revo vagy nekem kell egy másik program?
  Nagyon köszönöm az egész csapatnak! Siker minden, amit csinál!

  Revo nyitva, kattintson a fenti az Eszközök, majd kattintson a Autorun Manager és törölje a doboz előtt uTorrent, majd jobb klikk a bejegyzés uTorrent van a listában, majd kattintson a Kijelölt törlése, testvérek tanulni angolul! elengedhetetlen, ha előtte a PC!

 84. maria - mondta

  Jó reggelt mindenkinek!

  Adrian köszönöm raspuns.Cred valaki használ egy programot az első alkalommal, ez normális, hogy még incurce.Cat az angol, tudom, kell, hogy nagyon érdekes nézni ezeket a gyakorlatokat, akkor biztos lehet benne, hogy töltse ki, és a tudás kapcsolódó angol.
  Önnek teljesen igaza van, és bevallom én nem tudok sokat, úgyhogy elnézést kérek előre a számtalan kérdés, hogy volt, és még mindig nem.
  Én nagyon köszönöm a türelmét és támogatását, és remélem, megért engem is.
  kérdés:
  Én eltávolított egy programot (vagy úgy gondoltam talán) a revo.cand néztem a listában, ahol normális távolítsa el őket, hogy a program volt, és adott neki, és hogy közben remove.mentionez uninstall Revo, aki ma arra figyelmeztetett, hogy nem tudja befejezni dezinstalrea, hanem ment a végéig. Mi történt? hol tévedtem?
  Nagyon köszönöm, hogy mindent, és a legjobb az egészben!

 85. Iustin - mondta

  Helló Nem akarok tanulni angolul és románul bánni velem, ha megtanulod, nem jelenti azt, hogy a többi továbbra is tanuljunk sikeresen.

 86. Adrian - mondta

  IustinSzia Én nem akarom, hogy tanulni angolul, és kijönni Ronan, ha megtanulta, nem jelenti azt, hogy a többi továbbra is tanuljunk sikeresen.

  Nos, ha nem akarsz tanulni angolul, majd ülni és nézni a szoftver, hogy tudjuk, ki az új kaput! Soha nem tudja, hogyan kell használni a szoftvert anélkül, hogy tudnánk angolul és dokumentáció összes szoftver az angol! (Utalok a súgó fájlt), ha nem akar tanulni angolul, ha nem hound másikra ilyen kérdéseket: Domle hogy ez mit jelent, vagy ailalta! Ez azt jelenti, tudatlanság van, azt jelenti, hogy nem igazán érdekli, hogy a szoftvert, és alig várja, hogy ismerem őt biztos vagyok benne, több, mint 14 éve téged. Ha nem akar tanulni, akkor nincs igényét mások meg lefordítani, vagy megmondja, hogy mi egy szót vagy egy másik, mert senki sem kénytelen dolgozni az Ön számára, vagy kapsz egy nyakkendőt!

 87. IustinSzia Nem akarok tanulni angolul és románul bánni velem, ha megtanulod, nem jelenti azt, hogy a többi továbbra is tanuljunk sikeresen.

  Jó dolog, amit tettem szerkesztett hozzászólása, akkor azt írta, hogy "kijönni Ronan és" úgy tűnik, hogy sem a román nem kezeli túl jól.
  Először is meg kell írni a nagybetűvel, mint a tisztelet jele, így tanultam az iskolában.
  Aki nem akar megtanulni egy másik nyelvet nem ismeri, mint az amerikaiak, hogy nem tudok semmit.
  Amíg egymást kell tanulni idegen nyelveket, mert még nem világhatalom, mikor leszünk világhatalom engedheti meg magának, nem tanulnak idegen nyelveket, akkor él teljes tudatlanság akárcsak az amerikaiak.

 88. cristynicu - mondta

  Hello srácok ... Én találkoztam egy probléma ... k tudod Krisztust bemutató jelentheti k kiar revo uninstall és a víruskereső próbaverzió, és telepítse az új k az Ön számára, hogy nem ismeri fel a számítógép, amit a Kaspersky Internet ... 2010 biztonság a tárgyalás után ... Én exiprat próbáltam eltávolítani azt revo ... és akkor semmi KND próbálja meg újra telepíti azt mondta nekem, k lejárt .... Tehát tévedtél amit antivirusurilor próba vagy hogy lehet a probléma? ... mondom, törölte az összes sort k revo megvastagodott a deinstall .... köszönöm ... és remélem, hogy egy reszelő ....

 89. Adrian - mondta

  cristynicuHello srácok ... Én találkoztam egy probléma ... k tudod Krisztust bemutató jelentheti k kiar revo uninstall és a víruskereső próbaverzió, és telepítse vissza k nem vallják be, hogy ha számítógép ... Én a Kaspersky 2010 internetes biztonsági vizsgálat ... és miután exiprat próbáltam eltávolítani azt revo ... és akkor semmi KND próbálja meg újra telepíti azt mondta nekem, k lejárt .... Tehát tévedtél amit antivirusurilor próba vagy lehet a probléma? ... mondom, törölte az összes sort k revo megvastagodott a deinstall .... köszönöm ... és remélem, hogy egy reszelő ....

  Elolvasta, és a többi értékelés a bemutató? 5 olyan oldalak tele hozzászólás Revo ez a bemutató! Voltál abban az időben volt kifüggesztett a bemutató alatt a címre? Innentől kezdve egészen most ki egy új verziója Revo 5 hová tette, amikor nem volt a tervezetben 2010 Kaspersky! Ez a leírás egy másik célja, nevezetesen, hogy megmutassa, hogyan kell használni Revo, ne írjon a cím: "milyen hülye azt Kasperski"! Ez egy dolog, ami történik majd, és fedezte fel Cristi. még akkor is abban az időben nem volt kőbe vésve, hogy megy, hogy bárki és mindenki.

 90. Mihaela - mondta

  Jó, talán segíthet nekem is van néhány játék, amit nem lehet eltávolítani, nem talál a Minden program indul denevér, hogy megtalálja az egyik, de nem a központ eltávolítás sem nem sem Revo találta ezt a program nem találja őket, akkor többet, mint én nem fogják Mihaela stiu.Multumesc

 91. daniel - mondta

  hallja, amit a program ad lőni videókat?

 92. meglepetés - mondta

  jó .. Új vagyok itt ... és az új rendszerek a laptop .... van egy kis gondom. Nemrég vettem egy Toshiba Satellite l500 a 7 és McAfee őt nyerni Németországban. Minden szép és jó, amíg a kézi-és könnyűfegyverek két nap, amikor én beiktatott ESET 32 csomópont (Azt hiszem, telepített McAfee vagy a tevékenység nyomon követése, mert én nem tudom, hogy sok mindent kell németül, és hagytam vesztesnek) kezdeti A következő napon, amikor kinyitom a laptopot ragasztani jelszót, majd belépett a jelszót, de nem vállal semmilyen asztali parancs megmutatja, hogy a terhelés, legalábbis azt mutatják, cerculetzul kék vezeték nélküli töltés, de le van tiltva , nem tud semmi a vezérlőpulton, hogy tiltsa ESET. úgy tűnik, az asztalon (bocsánat a fordítást végzi Google Translate, ez nem túl sikeres):

  A rendszer rendelkezik a merevlemez-visszanyerő rendszer. Ha a számítógép úgy van beállítva, hogy visszaállítsa a gyári állapotra, lehetőség van közvetlenül a merevlemezről. számítógépek nyomtatni a korai F8 választanak "informatikai hiba", és kövesse az utasításokat a képernyőn. Alternatívaként, akkor vissza tudja állítani a rendszert egy sor helyreállítási környezet erre a célra.
  Toshiba javasolja Toshiba Recovery Media Creator hozható létre a helyreállítási adathordozó, így vissza tudja állítani a számítógépet az eredeti állapotba, ha a rendszer súlyosan megsérült.

  Bementem csökkentett módban, és megy .. de őszintén szólva nem tudom, mit tegyek. Aztán visszatért, és adtam neki Directory Service Restore Mode, aztán visszatért, és adtam helyes konfiguráció, így le van zárva

  Jól jönne Revo csökkentett módban? vagy milyen más tanácsot adok, csak megy laptop.

  szépen kérlek, ha tudsz segíteni nekem néhány tanácsot, mit tehetek.
  Köszönöm,
  Mirabela

  • Adrian - mondta

   meglepetés: Szia .. Új vagyok itt ... és az új rendszerek a laptop .... van egy kis gondom. Nemrég vettem egy Toshiba Satellite l500 a 7 és McAfee őt nyerni Németországban. Minden szép és jó, amíg a kézi-és könnyűfegyverek két nap, amikor én beiktatott ESET 32 csomópont (Azt hiszem, telepített McAfee vagy a tevékenység nyomon követése, mert én nem tudom, hogy sok mindent kell németül, és hagytam vesztesnek) kezdeti A következő napon, amikor kinyitom a laptopot ragasztani jelszót, majd belépett a jelszót, de nem vállal semmilyen asztali parancs megmutatja, hogy a terhelés, legalábbis azt mutatják, cerculetzul kék vezeték nélküli töltés, de le van tiltva , nem tud semmi a vezérlőpulton, hogy tiltsa ESET. úgy tűnik, az asztalon (bocsánat a fordítást végzi Google Translate, ez nem túl sikeres) a rendszer fel van szerelve a merevlemez-visszanyerő rendszer. Ha a számítógép úgy van beállítva, hogy visszaállítsa a gyári állapotra, lehetőség van közvetlenül a merevlemezről. számítógépek nyomtatni a korai F8 választanak "informatikai hiba", és kövesse az utasításokat a képernyőn. Alternatívaként, akkor vissza tudja állítani a rendszert egy sor helyreállítási környezet erre a célra.
   Toshiba javasolja Toshiba Recovery Media Creator hozható létre a helyreállítási adathordozó, így vissza tudja állítani a számítógépet az eredeti állapotba, ha a rendszer súlyosan deteriorată.am be csökkentett módban, és megy .. de én őszintén szólva nem Tudom, mit kell tenni. Aztán visszatért, és adtam neki Directory Service Restore Mode, aztán visszatért, és adtam helyes konfiguráció, ezért használja revo e.as ragadt csökkentett módban? vagy milyen más tanácsot adni nekem, csak lépjen laptop ul.va jó, ha tud nekem segíteni néhány tanácsot, mit tehetek.
   Köszönöm,
   Mirabela

   A legjobb, hogy őt valaki, aki tudja, hogy a szolgáltatás dolog, mert ezek a magyarázatok nem adható a hozzászólások, meg kell írni a szöveget chilometric itt. És őszintén szólva nem értettem sokat, hogy mit magyarázni. És te nem biztos magában, és nem tudom. Nem akarom, hogy gátolják meg, de a kezdet .... Amíg több tanulni valamit, ahhoz, hogy csináld magad a kezével csak akkor megy vele ... tudom, hogy valaki van a költsége, de ... kéne enni, és amit a srácok a szolgáltatás ?

 93. Salutare.Iata még mindig egy jó és hasznos dolog, hogy van facut.Multumim.
  Nekem van egy kérdése: ha már a szoftverek, játékok eltávolítása, mielőtt ezt a kis programot, hogy eltávolításra Programok telepítése és törlése klasszikus, most már a Revo Uninstaller, hogy megtalálja és eltávolítsa az ételmaradékokat uninstallations Ha igen, hogyan?
  És, mint egy vicc, hogyan lehet megfelelően eltávolítani Revo Uninstaller?
  Várom vostru.Multumesc választ újra.

  • LPS: Salutare.Iata még mindig egy jó és hasznos dolog, hogy van, és én facut.Multumim.Am lekérdezések: ha már a szoftverek, játékok eltávolítása, mielőtt ezt a kis programot, hogy eltávolításra Programok telepítése és törlése klasszikus Most már a Revo Uninstaller, hogy megtalálja és eltávolítsa az ételmaradékokat eltávolító? Ha igen, hogyan? És, mint egy vicc, hogyan tudjuk helyesen uninstall Revo Uninstaller? Várom vostru.Multumesc választ újra. (Idéz me)

   Thanks Barátságos ui.Astept válasz törölt mappa, ha lehet, jó válasz és intrebare.Toate

 94. Elkezdtem eltávolításával a program megpróbál néhány játékot, nem elrontani ceva.La játék eltávolítás után és miután talált néhány dolgot, hogy én törölt, mondtam, hogy nem találta mappákat vagy fájlokat Megnéztem és törölt (ez volt a mappát, ahol mentette a játékot). OK.La másik játék helyett, követve a lépéseket, úgy maradt, ahol megmentettem játék mappájába teljes szöveges fájlok és más fájlokat PCX fájltípus, CD fájl, BMX fájl ... Miért nem törölte őket törölheti manuálisan törli mindent a mappában? köszönhetően

  • Adrian - mondta

   LPS: Elkezdtem eltávolításával a program megpróbál néhány játékot, nem elrontani ceva.La játék eltávolítás után és miután talált néhány dolgot, hogy azt el kell hagyni, azt mondtam, hogy a mappa vagy fájl található Megnéztem, és én törölte (ez volt a mappát, ahol mentette a játékot). OK.La másik játék helyett, követve a lépéseket, úgy maradt, ahol megmentettem játék mappájába teljes szöveges fájlok és más fájlokat PCX fájltípus, CD fájl, BMX fájl ... Miért nem törölte őket törölheti manuálisan törli mindent a mappában? köszönhetően

   Nincs szükség szoftver tökéletes! Igen, törölheti a mappában

 95. Sajnálom, de vissza nou.Am kerestem választ a kérdésre, de reusit.Putem ezzel a programmal, hogy megtalálja és eltávolítsa a maradványokat, elemek maradt más szoftver oldalakon korábban eltávolított a Remove Programs ha igen, hogyan?
  Köszönöm.

 96. jó bemutató, de még mindig jól példázza ez a program lehet, fo, OSI maxim.Adica is folosidirectv május tmizi fejlett a felhasználók és után Advanced Uninstaller még mindig jó, hogy dobja oldalra a rendszerleíró adatbázis, ami nem annyira pare.neaparat rózsaszín, mint a start-regedit parancsot, elveszíti kevesebb időt, hiszen mindig is idézni valamit, pl. Kaspersky és általában hagyja, hogy a biztonsági típusú programok codite.DE magunkat Ezért amikor takarítás BAZAROGRAMELOR meg tudjuk csinálni kézzel [nem csak a fülünk, hogy ott], majd próbálja meg és tisztítás. Azonban nehéz

 97. Radu Dorina - mondta

  Hello!
  im először köszönöm a jó tanácsot / rájöttem / Idővel beléptem ezen az oldalon / rövid, de sajnálom, hogy / azt tapasztaltam, nagyon nehéz véletlenül ..
  A kérdésem az, ha Revo Uninstaller kis program lehet, hogy távolítsa el nyomait a törölt programok klasszikus, vagy milyen programot s / tehette ezt?
  Köszönjük!

  • Adrian - mondta

   Radu Dorina: Hello!
   im először köszönöm a jó tanácsot / rájöttem / Idővel beléptem ezen az oldalon / rövid, de sajnálom, hogy / azt tapasztaltam, nagyon nehéz véletlenül ..
   A kérdésem az, ha Revo Uninstaller kis program lehet, hogy távolítsa el nyomait a törölt programok klasszikus, vagy milyen programot s / tehette ezt?
   Köszönjük!

   Örülünk, hogy megtalált minket, és ki tudja, mi is lesz, és hűséges látogatók, vagy menjen "hír" ezen az oldalon ... Használja CCleaner amiről van tutorial. Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: CCleaner, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 98. bogdan - mondta

  Én próbáltam, de úgy tűnik, hogy BitDefender functioneaza.Dupa eltávolítása és törölje az összes fájlt és elrejtése mit adnak újraindít újra a víruskereső és kap mesakul: BitDefender lejárt a számítógép nem a legújabb verzióját revo.Poate protejat.Am Én csinálok valamit rosszul próbál.

 99. florin .. paly1977 - mondta

  baieti.am jó, és adj egy probléma .. én letölt ez ad nekem, hogy töltse le az újabb gép, és tudják, hogyan kell dolgozni a ele.de Hol kaphatom meg ezt a verziót mutatunk be az tutorial.Am Kerestem, de nem találtam . többé figyelembe venni minden, csobogó, hogy lehet, hogy nem tudja, hány éjszakát és napot hiányozni fogsz a jó nostru.multumesc és én válaszoltam.

  • Adrian - mondta

   florin .. paly1977: Jó baieti.am és adok probléma .. amikor letölt ez ad nekem, hogy töltse le az újabb gép, és tudják, hogyan kell dolgozni a ele.de Hol kaphatom meg ezt a verziót, amit bemutatott tutorial.Am keresett, de gasesc.nu azt is figyelembe vette, a csobogó, hogy lehet, hogy nem tudja, hány éjszakát és napot hiányozni fogsz a jó nostru.multumesc és én válaszoltam.

   kettyenés ITT és olyan lesz, mint a bemutató. Ön letöltheti, újabb változat, de te profi változat egy ideig egy professzionális változata a szoftvert, de ők és a szabad. Ha nem tudom, hogy néz ki calumea november angolul, és nem tudom, mit tegyek?

 100. florin .. paly1977 - mondta

  Köszönöm raspuns.sunteti a legjobb, mert rájöttem, hogy én már nem szemét az útmutatók excelent.asteptam és mások tette őket annyira jó.

 101. Oktav - mondta

  Szeretnék egy videotutorial a Revo Uninstaller Szakmai és dumneavoasta következtetésre jutott, hogy hatékonyabb, Revo Uninstaller Revo Uninstaller vagy szakmai.

 102. koryna - mondta

  ezer nagyon jó anyag voltam segítséget, követtem a lépéseket, pontosan és eltávolítja az antivírus szakember, ha szabad így mondanom, bravo megjegyzés 10 +

 103. zame77 - mondta

  Üdvözöljük uraim követtem ez a bemutató nagyon óvatosan, többször is, úgy eltávolítása KASPERSKY 2010, aztán használt CCleaner, és szeretné telepíteni KASPERSKY 2010 (ismét), az eredmény ugyanaz, mint ez távolítható rendesen (na jó, a rendszer marad, porszívó), de azt mondja, hogy a licence expirat.Unde hiba? ismételni tudtam pontosan ugyanazokat a lépéseket, mint a többi dumneavoastra.In kívánok is, és marad is a nagy emberek!

  • Francisc - mondta

   zame77: Will Helló uraim, követtem a bemutató nagyon óvatosan, többször is, úgy eltávolítása KASPERSKY 2010, aztán használt CCleaner, és szeretné telepíteni KASPERSKY 2010 (ismét), az eredmény ugyanaz, mint Én eltávolított normális (na jó, a rendszer marad, porszívó), de azt mondja, hogy a licence expirat.Unde hiba? ismételje én pontosan ugyanazokat a lépéseket, mint a többi dumneavoastra.In kívánok is, és marad is a nagy emberek! Idéz nekem

   Ha szeretné eltávolítani a Kaspersky, és nem megy a program és a „Control Panel” használatával „Uninstall Kaspersky 2010” nevezett „KAVRemover 10” letölthető a termelőtől.
   Ez az FELU következő:
   - letölti "KAVRemover 10"
   - kicsomagolás "KAVRemover 10"
   - Internet-kapcsolat bontása
   - gördülő "KAVRemover 10"
   - Helyezze be a szám, amely megmutatja, ha regisztrál hatástalanítására
   - Kattintson a "Remove"
   - Miután a megerősítő üzenet, indítsa újra a PC
   - Ne felejtsük el kikapcsolni „Self Protection” (vagy valami ilyesmi)
   - A tisztítás PC program, hogy telepítette ezt művelet
   - Indítsa újra a PC újra
   Kész.
   BAFTA!

   • Adrian - mondta

    Francisc:
    Ha szeretné eltávolítani a Kaspersky, és nem megy a program vagy a "Control Panel" a "Uninstall Kaspersky 2010" úgynevezett "KAVRemover 10" letölthető a gyártótól.
    Ez az FELU következő:
    - Tölti le "KAVRemover 10"
    - Csomagold "KAVRemover 10"
    - Internet-kapcsolat bontása
    - Run "KAVRemover 10"
    - Helyezze be a szám, amely megmutatja, ha regisztrál hatástalanítására
    - Kattintson a "Remove"
    - Miután a megerősítő üzenet, indítsa újra a PC
    - Ne felejtsd el kikapcsolni a "Self Protection" (vagy valami ilyesmi)
    - A tisztítás PC program, hogy telepítette ezt művelet
    - Indítsa újra a PC újra
    Kész.
    BAFTA!

    Azt hiszem, kezelni Uninstallers de akar mást, nem akar becsapni, tudja, hogy a Kaspersky egykor telepítve a számítógépre, és újra a tárgyalás, bár volt egyszer PC és lejárt. Hát akkor nem bolond meg! És a módszer feltárta a szerző a Bemutató nincs kőbe vésve, hogy ez mindig működik. Ez nem az a szerepe a revo, akkor újra vizsgálati helyszínt! De jobb tiszta mögött, miután uninstall szoftver.

 104. bogdan - mondta

  Igen úgy tűnik, nem működik minden változatát bármely szakmai, sem a free.Eu a legújabb verziók.

 105. zame77 - mondta

  Uraim, köszönöm sfaturi.Nu akarja becsapni az emberek Kaspersky, én most már, mert ez a csodálatos csapatot tanácsolta nekem, Avast + Online Armor (ingyenes szoftver nenica), de kértem a tutorial elmondható, hogy a dolog, vagy így Intels eu.A kérdezni valamit, tudom, hogy nem bűn az idő eu.Oricum jobb köszönöm ezt echipe.Acum Megértem, hogy ez a szoftver nem regula.Oricum, jelentése " REVO "szuper jó sistem.Multa egészségügyi és tekintettel az összes.

 106. ionutz - mondta

  Köszönöm szépen hasznos volt gyűlölt tutorialu Gratulálunk Bogan

 107. ionutz - mondta

  Egyébként hogyan tudok szavazni? :)

  • Adrian - mondta

   Egyébként hogyan tudok szavazni? :)

   Felett a címe 5 csillag ..., ha azt szeretné, hogy a bemutató kattintson a csillagok 5 5 a csillagokat, és így tovább.

 108. bogdan - mondta

  Hello! Mint megszabadulni a korábbi verziók a BIOS? Köszönöm

 109. xxcrazyn3sxx - mondta

  de a többi unistaller, ahogy mentem: ((szépen kérlek

  • Francisc - mondta

   Azt is ingyenes verziója. És ez elég jó.
   Töltse le és részletek itt:
   "Hxxp :/ / www.revouninstaller.com / revo_uninstaller_free_download.html"
   Download "Ingyenes" a

 110. Francisc - mondta

  - Akkor használja sikerrel és modulok „eltávolító” programok tisztító / karbantartás, például a CCleaner, WinUtilities, TuneUp stb
  - Vagy speciális programok közül: SS Uninstall Manager 2.1, 1.1 Handy Uninstaller Abszolút Uninstaller 2.6 stb Írja és Google „szabad programok eltávolítására”.

 111. xxcrazyn3sxx - mondta

  Köszönöm szépen, de szeretem revo, bízom benne

 112. Anonymous - fukar - mondta

  Helló,
  Nekem van egy probléma, komoly véleményem:
  Én csak beiktatott utolsó joc.Data revo.De eltávolította azt az idő, amikor újra telepíteni nem jelenik meg az eltávolítás listában.: (
  Említettem már, hogy nincs telepítve a Program Files.
  Köszönet előre.
  Remélem is eltávolítható, és nem tudja, és "tisztítás" a mappák maradt.

 113. Silviu - mondta

  Sziasztok, gratulálok Bobby ez a bemutató, van egy kis dilemma, hogy telepítettem egy próbaverzió Able2Extract Professional v6.0. Egy hét múlva, amikor a tárgyalás lejárt Eltávolítottam a programot Reva. Ahhoz, hogy biztos, hogy nem egy tiszta és CCleaner. Adtam egy újraindítás, aztán újratelepíti Able2Extract Professional v6.0 egy másik partícióra, de meglepetésemre engem megvenni, és nem kínálnak neki egy ingyenes héten. Kérem, mondja meg, mit tegyek, így tudom használni ezt a programot még tovább próbaverzió. Köszönöm

 114. Andreea - mondta


  Én és a számítógép, mint a síneken :) ... Telepítettem quicktime figyelembe gondoltam, talán kaptam egy próba a neten azt hittem, hogy kövesse ezt a videót ...http://www.youtube.com/watch?v=RwS68C6kD08, A programokat
  Láttam, hogy nem tudja megnyitni a fájlokat, extensia.mov és szerettem volna, hogy távolítsa el azt, majd telepítse újra ... de ... nem tudom módosítani vagy törölni ... Clik on .. leveszem egy ablak jelenik meg a következő megjegyzést:

  Quick Time Pro installed.If akkor folytassa a telepíti a QuickTime Pro Key regisztrált CORE MAFIA regisztrációs kód a
  DFXY-5TJN-HU3N-DQXF-WDQ3 el lesz távolítva a computer.Continue az eltávolítás?

  Ha rákattintok a igen .. írni - végzetes hiba a szerelés-

  Nagyon kell megnyitni a fájlokat extensia.mov mert az általuk használt egy videoszerkesztő program az ilyen fájlok nem támogatottak ... Ráadásul nem tudom letölteni a fájlokat. Mályva, ahol a helyszínen vesznek a neten ...
  Előre is köszönöm, és nézd megoldások :)

  • Liviu - mondta

   Andreea: Hi,
   Én és a számítógép, mint a síneken :) ... Telepítettem quicktime figyelembe gondolkodás talán van egy próba a neten azt hittem, hogy kövesse ezt a videót ... http://www.youtube.com/watch? v = RwS68C6kD08, rekord programok
   Láttam, hogy nem tudja megnyitni a fájlokat, extensia.mov és szerettem volna, hogy távolítsa el azt, majd telepítse újra ... de ... nem tudom módosítani vagy törölni ... Clik on .. leveszem egy ablak jelenik meg a következő megjegyzést: Quick Time Pro Folytassa ezt installed.If telepítse a QuickTime Pro Key regisztrált CORE MAFIA regisztrációs kód a
   DFXY-5TJN-HU3N-DQXF-WDQ3 el lesz távolítva a computer.Continue az eltávolítás? Ha adsz kattintva igen .. írni - végzetes hiba a szerelés, tényleg kell megnyitni extensia.mov hogy az általuk alkalmazott egy videoszerkesztő program az ilyen fájlok nem támogatottak ... Plus Nem tudom letölteni a fájlokat. mályva, ahol a helyszínen vesznek a neten ...
   Előre is köszönöm, és nézd megoldások :)

   megpróbálja eltávolítani a revo uninstaler

  • Adrian - mondta

   Andreea: Hi,
   Én és a számítógép, mint a síneken :) ... Telepítettem quicktime figyelembe gondolkodás talán van egy próba a neten azt hittem, hogy kövesse ezt a videót ... http://www.youtube.com/watch? v = RwS68C6kD08, rekord programok
   Láttam, hogy nem tudja megnyitni a fájlokat, extensia.mov és szerettem volna, hogy távolítsa el azt, majd telepítse újra ... de ... nem tudom módosítani vagy törölni ... Clik on .. leveszem egy ablak jelenik meg a következő megjegyzést: Quick Time Pro Folytassa ezt installed.If telepítse a QuickTime Pro Key regisztrált CORE MAFIA regisztrációs kód a
   DFXY-5TJN-HU3N-DQXF-WDQ3 el lesz távolítva a computer.Continue az eltávolítás? Ha adsz kattintva igen .. írni - végzetes hiba a szerelés, tényleg kell megnyitni extensia.mov hogy az általuk alkalmazott egy videoszerkesztő program az ilyen fájlok nem támogatottak ... Plus Nem tudom letölteni a fájlokat. mályva, ahol a helyszínen vesznek a neten ...
   Előre is köszönöm, és nézd megoldások :)

   nézze EZ bemutató (kattintson erre szót írt piros), és amit mondtak ott. Mit szólnál eltávolítása QuickTime nem sok mondanivalója tényleg nem a türelem, hogy feküdt a comment Hogyan távolítsuk el manuálisan a szoftver, hogy nagyon a típusú szoftver, mások a különböző bejegyzéseket a többi szoftver nem a egyéb ráfordítások és egyéb mappák PC-n keresztül, ez sokat beszélni. Ki fogsz dobni a szoftver telepítését elolvasása nélkül a neten anélkül, ellenőrizze, hogy van ingyenes alternatíva a gyors idő. Minden, a nettó, amit sokkal jobb és ingyenes alternatíva ...

  • Francisc - mondta

   AndreeaHelló, én és a számítógép, mint a síneken :) ... Telepítettem quicktime figyelembe gondoltam, talán kaptam egy próba a neten azt hittem, hogy kövesse ezt a videót ... http://www.youtube.com / watch? v = RwS68C6kD08, rekord látható a program nem tudja megnyitni fájlokat extensia.mov és szerettem volna, hogy távolítsa el azt, majd telepítse újra ... de ... nem tudom módosítani vagy törölni ... eltávolít Clik tovább .. én lép fel Egy ablak a következő értesítés: Quick idő Pro installed.If akkor folytassa a telepíti a QuickTime Pro Key regisztrált CORE MAFIA Bejegyzés CodeDFXY-5TJN-HU3N-DQXF-WDQ3 el lesz távolítva a computer.Continue az eltávolítás? Ha hogy kattintson az Igen .. írni - végzetes hiba a szerelés, tényleg kell megnyitni a fájlokat extensia.mov mert az általuk használt egy videoszerkesztő program az ilyen fájlok nem támogatottak ... Ráadásul nem tudom letölteni a fájlokat. mov a helyszínen, ahol vesznek a neten ... Előre is köszönöm, és nézd megoldások :) Idéz nekem

   Tiltania a neten, akkor próbálja újra eltávolítani a programot:

   1), mint te - az Add-Eltávolítás - lásd itt a lépéseket:
   - "http://support.apple.com/kb/HT1786"

   2), vagy olvassa el a szegénység az alábbi oldalakon (ez az angol, de lehet kezelni), először olvasd el az összes lehetőséget, majd dönteni, hogy mit és hogyan:
   - "http://kb2.adobe.com/cps/332/332237.html"
   - "http://ezinearticles.com/?How-to-Completely-Remove-Quicktime-on-Windows-XP&id=3403408" - itt jönnek ide "http://www.uninstallhelper.com/"
   - "Http://www.alvinpoh.com/how-to-remove-the-quicktime-annoyance-internet-explorer-ie-firefox/"

   3), vagy a "Revo Uninstaler"
   - Resprecta videotutorialul lépésre innen

   4) Telepítse újra Quick Time Pro - Indítsa újra a PC - Registry Cleaner - net letiltja a - eltávolító program (egy változata pontja 1) 2) vagy 3))

 115. MIHAI10 - mondta

  Elég legyen szíves mondja meg nekem, hogy hallani FAC egérrel dolog?

  • Adrian - mondta

   MIHAI10: Elég legyen szíves mondja meg nekem, hogy hallani FAC egérrel dolog?

   "Dolog", ami hallható csak a bemutató, de ha mi bemutató érvényesülhet capture szoftver rögzíti, amit teszünk az asztalon, és hallható csak a rögzítés, de a végső hatás a fájlban megadott utolsó videó, nem hallom, hogy hatást, miközben ezzel a tutorial!

 116. Ionut - mondta

  Tudom, hogy hatást az egér forró

 117. mikrofon - mondta

  menj és nyerj 7?

 118. Cosmin - mondta

  Hello friends! Nekem van egy probléma, amelynek megoldása még mindig nem találta meg, és ezért vonzó az Ön számára: néhány hónappal ezelőtt volt egy játék (Batman Arkham Asylum, 8gb), hogy akkor biztos vagyok benne én még nem eltávolítani corect.Metoda on Én használtam az egyik a "Control Panel" - "Programok és szolgáltatások". Néhány nappal ezelőtt megpróbáltam újra telepíteni a játékot, de azt tapasztaltam, hogy a "Programok és szolgáltatások" hagyott egy fájlt a Batman Arkham Asylum csak 10 mb azt megpróbálja eltávolítani azt sikertelenül zárul hiba. A játék nem működik, hogyan kell telepíteni, mert úgy tűnik, telepíti a fájlt, ami nem is lehet eltávolítani a listából, a "Programok és szolgáltatások". Ha tudna segíteni nekem, hogy nagyon hálás ..... Én is szeretnék gratulálni a csapat Videotutorial.ro csinál egy nagy munka, és kívánok nekik további sikereket csak bn ... Előre is köszönöm

 119. Hellén - mondta

  Helló, és gratulálok, amit csinálsz itt!

  Megpróbáltam épít egy problémát, és én még nem jött rá.

  Nem vagyok egy informatikai szakember bizonyítéka felraktunk egy ingyenes Kaspersky 7 a neten, hogy jutott a hazai telepítési hiba, én majd távolítsa el a vonal Start / Vezérlőpult
  Panel / Add eltávolítása .. de úgy tűnik,
  valami beszorult számítógép
  hogy minden oldal információkat tartalmazó megpróbálok hozzáférni a víruskereső programot automatikusan be hiba. Idézet:

  "Aktiválási hiba: Nem lehet beállítani szervert. kapcsolat "
  si
  "Hoppá! coulf firefox, hogy nem http://www.kaspersky.help.com
  sugestions:
  Próbálja relooding az oldalt
  Seorch a Google "

  Találkoztam ezt a csodálatos programot bemutató és többször távolítsa sikertelenül.

  Bárcsak kijavítani ezt a hibát, ha tudod irányítani, mert hozom a víruskereső nem engedte viselje ő anyja és protokoll oldalon, így nem tudom telepíteni!

  Köszönjük!

  • Francisc - mondta

   Hellén: Hello, és gratulálunk, amit te itt, megpróbáltam épít egy problémát, és én még nem jött rá.
   Nem vagyok egy informatikai szakember bizonyítéka felraktunk egy ingyenes Kaspersky 7 a neten, hogy jutott a hazai telepítési hiba, én majd távolítsa el a vonal Start / Vezérlőpult
   Panel / Add eltávolítása .. de úgy tűnik,
   valami beszorult számítógép
   hogy minden oldal információkat tartalmazó megpróbálok hozzáférni a víruskereső programot automatikusan be hiba. Idézem: "aktiválási hiba: Nem lehet beállítani szervert. kapcsolat "
   si
   "Hoppá! coulf firefox, hogy nem http://www.kaspersky.help.com
   sugestions:
   Próbálja relooding az oldalt
   Seorch a Google "bemutató megismertem ezt a csodálatos programot, és azt többször is uninstall nélkül succes.As bárcsak kijavítani ezt a hibát, ha tudod irányítani, mert hozom a víruskereső nem engedte viselje ő anyja és protokoll így oldal tudok telepíteni! Köszönjük!

   Azt hiszem, ez a Conficker.
   Tegye a következőket (olvassa el a fejtől a farok, mindent írok az alábbiakban, és nem pontosan):

   1) Olvassa el a "Biztonsági intézkedések" oldalszám 1 - "Francis mondta május 3 2010 a 11: 13" - "Fertőtlenítés: Win32.Downadup, Win32.Conficker, Win32.Kido". Itt mindent megtalál, amit meg kell, hogy megszabaduljon a fertőzés (ha jól sejtette jobb a problémát.)

   2) majd beolvasni a "teljes" PC-vel Dr.WebCureIT (ai bemutató itt az oldalon, ahol azt mutatja, hogyan kell használni), és Malwarebytes'Anti-Malware (megtalálni a "Biztonság" oldalszám 1 - " Francis mondja: Május 3 2010 a 10: 27 "-" Használat Malwarebytes'Anti-Malware "

   3) FIGYELEM: minden vizsgál, az összes közmű / program a "Safe Mode" és netul ki.

   4) után fertőtlenítés: használja az eltávolító segédprogramot Kaspersky (értem itt „http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463”), akkor tiszta adatbázis töredezettségmentesítésére és (ami a közművek telepítette érte ).

   5) Ha problémád van fertőtlenítés után használja a következő eszközöket:
   - Re-engedélyezése v2 portable.exe, ez sokkal összetettebb és használ sok helyzetben (fix mellékhatások fertőzést követően a vírus, sok vírus változnak, és letiltja a Windows gomb összetevők: Task Manager, System Configuration Tool Registry szerkesztő, stb.) Megtalálható itt: "http: // www. tangosoft. co. uk / re - lehetővé% 20v2. html "

   vagy:

   - Exefix_xp.com, ha probléma fut a ".exe" (write nevét a google, és akkor biztosan talál -, ha megnézi verzió vista, mikor ez ugyanazon a helyszínen);
   - TaskManagerFix.exe ha problémák TaskManager (biztosan talál neki a google);

   Ha megy, akkor ... újra kell telepíteni az operációs rendszert.

 120. Francisc - mondta

  Válasz az Elena
  Látom, ezt a megjegyzést nem jelent meg, így a kockázat ismételni magam ...:

  Azt hiszem, ez a Conficker.
  Tegye a következőket (olvassa el a fejtől a farok, mindent írok az alábbiakban, és nem pontosan):

  1) Olvassa el a "Biztonsági intézkedések" oldalszám 1 - "Francis mondta május 3 2010 a 11: 13" - "Fertőtlenítés: Win32.Downadup, Win32.Conficker, Win32.Kido". Itt mindent megtalál, amit meg kell, hogy megszabaduljon a fertőzés (ha jól sejtette jobb a problémát.)

  2) majd beolvasni a "teljes" PC-vel Dr.WebCureIT (ai bemutató itt az oldalon, ahol azt mutatja, hogyan kell használni), és Malwarebytes'Anti-Malware (megtalálni a "Biztonság" oldalszám 1 - " Francis mondja: Május 3 2010 a 10: 27 "-" Használat Malwarebytes'Anti-Malware "

  3) FIGYELEM: minden vizsgál, az összes közmű / program a "Safe Mode" és netul ki.

  4) után fertőtlenítés: használja az eltávolító segédprogramot Kaspersky (értem itt „http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463”), akkor tiszta adatbázis töredezettségmentesítésére és (ami a közművek telepítette érte ).

  5) Ha problémád van fertőtlenítés után használja a következő eszközöket:
  - Re-engedélyezése v2 portable.exe, ez sokkal összetettebb és használ sok helyzetben (fix mellékhatások fertőzést követően a vírus, sok vírus változnak, és letiltja a Windows gomb összetevők: Task Manager, System Configuration Tool Registry szerkesztő, stb.) Megtalálható itt: "http: // www. tangosoft. co. uk / re - lehetővé% 20v2. html "

  vagy:

  - Exefix_xp.com, ha probléma fut a ".exe" (write nevét a google, és akkor biztosan talál -, ha megnézi verzió vista, mikor ez ugyanazon a helyszínen);
  - TaskManagerFix.exe ha problémák TaskManager (biztosan talál neki a google);

  Ha megy, akkor ... újra kell telepíteni az operációs rendszert.

 121. mostwanted - mondta

  nagyon jó műsor!

 122. stefy - mondta

  Hogyan távolítható el a program egy másik partícióra?

 123. Cristi - mondta

  te vagy a legmenőbb módja annak, hogy az egészet, és nem fogja fel a lélek, amit az úgynevezett szakértők azt mondják, soha nem tudhatod, hogy mit tanultál a bemutató ez a véleményem, és tartsa őket, amíg tanulni mindenkinek
  Ami Cristi Sinaia.

 124. Daniel F. - mondta

  Sz (Windows Vista Home Premium x64) a "Revo Uninstaller 1.92" nem jelenik meg az Eszközök - Tracks Cleaner - Browser tisztítása opció Firefox, de az Internet Explorer, az Opera és Netecape. Miért nincs, és a Firefox? Mit kell tennem, hogy jöjjön át, és a Firefox a tisztítási lehetőségeket böngésző? Valaki foglalkozott ezzel a helyzettel? Megemlíteni, hogy az előző verzió volt (mint 1.52) és a Firefox volt, elején, de egy idő után az "eltűnt". Telepítettem Revo 1.92, de most ... semmi. Nem jelenik meg a böngészőben. És kell venni és a többi beállítást 1.92 Revo régebbi verzió? Amikor telepíti az új verziót is beszélve, hogy eltávolította a régi verziót a Revo 1.52 előre ... de azt telepíteni "a régi helyére."

 125. János - mondta

  Hogyan távolítsuk el az kiváló helyszínek (például crackuit játék), hogy megszabaduljon az összes szemetet adatbázis egy ilyen program?

 126. Gabriela - mondta

  Érdekes és hasznos Buna.Foarte mit találtam itt, de ahogy megszabadulni Avast Antivirus, ha nem volt a vezérlőpulton? Már csak program fájlokat.

 127. Ceapaev - mondta

  Gyönyörű tutorialul.Si használom RevoUninstaller de a Advanced Uninstaller Pro vagy TuneUp Utilities.Mi tűnik, csere bune.In nem hiszem, törölni az összes urmele.Am Cutting optimisation.Dupa volt telepítve vizsgálat lejárati (valójában én eltávolítása hamarosan) Én nem hagyom, hogy újra, még ha én megváltoztatta a dátumot és sistemului.Pun kérdést: van-e program, hogy törölje az összes "farka"? Köszönöm.

 128. nekem nem tudok megszabadulni a ESET csomópont 32 én deinstalat Vezérlőpult de még mindig semmi, ha karpeski táska mondja, hogy telepíteni ESET csomópont 32, és nem mehet be valaki azt mondja nekem, hogy hogyan is csomót Scoda? ??????

 129. Adryan - mondta

  Igen ... ez jó tutorial. Én használni eltávolítani a „Your Uninstaller PRO 2010”, és azt lehet mondani, hogy jobb, mint a Revo. Uninstall „Your Uninstaller” a mellett eltávolító segédprogramot és sok más eszközt fenntartani a Windows tiszta. Nekem is van amellett, hogy ezt a programot, és a „DLL-fájl-fixáló” a jegyzék vizsgálat, amely átvizsgálja regisztrációs teljesen használhatatlan (I feltörni változat a neten). És azt lehet mondani, hogy ez a két program nagyon jó, főleg dll fájl-fixáló (nagyon jó) Én a Windows a 3 év (Windows XP sp2) és a fiúk 3 évek során telepíthetők és távolíthatók el mindenféle alkalmazások, programok, játékok, stb ... És őszintén mondom, hogy mivel a két program, a Windows my mozogni is, és még jobb, ha telepítettem a szél. Ez a két program nagy fenntartásában a Windows.

  Szeretnék gratulálni Önnek ez a bemutató. Sokan "lehet kezdeni" Szükségünk van a konzultáció.

  Bravo gratulálok!

 130. Voicu Valeriu - mondta

  fogadtatás

  Szuper jó Revo uninstaler használni, és szuper boldog
  Érdekel kérem, ha van egy változata Android vagy más programok, nem ugyanaz a dolog, mint a revo, de az Android?

 131. Gaya - mondta

  Azt javaslom, a Pro változat. Még PRO

 132. Hello srácok szíves mondja meg hogyan tudok magamnak egy soros revo unistaller a LAM Intal a tárgyalás időpontját és a lejárati dátumot követően megvenni, hogy nekem jobban megértsék a LAM eltávolította a Vezérlőpult de amikor megpróbáltam telepíteni sal Ismét hadd újra sal, de nem engedi, hogy tette a sal SAL USE vásárolni, akkor segítsen, mit tegyek, és kapok egy ingyenes műsor, ha tudod, kaptam kemény nélküle (revo) Ön szerint lehet tenni kap egy szabad soros nincs sal vétel, ha yah eltarthat szabadságot, ha nem is tudnék sal be újra kérem, segítsen, és köszönjük MINE.va

 133. Jó. kaptam valakitől ezt a linket az oldalon, és az új. Ő ajánlotta a TPU jhonyboxing Unisstaller Revo mert érdekesnek találom, és gyorsan kipróbálni magam, és gyere vissza megjegyzéseket.

 134. Hogyan távolítsa el a Yahoo SAMSUNG OMNIA I900 16 G Mersi

 135. Marius - mondta

  Üdvözöllek! Van egy kérdésem: Én már letöltötte Revo ... de viszont 30 napos időszak! Megértem, hogy ez már nem ingyenes, ingyen? Kérjük, megvilágosodott számomra és én! Nagyon szépen köszönöm, és szeretnék gratulálni én jövök a oktatóanyagok járó munkát nem vicc! Minden jót!

 136. Marian - mondta

  Hello. ÉN használ Revo Uninstaller, tanultam itt. De ma már elhagyták az eltávolítás több DLL-fájlt még kikapcsolás után PC újbóli megnyitását. Sok és foglal több helyet. Hogyan kell törölni őket? Köszönöm.

Trackbacks

 1. [...] Move eltávolítani a felesleges alkalmazásokat, amelyek nem használják őket gyakran a segítségével Revo Uninstaller vagy alkalmazás használhatja Steam Mover, hogy úgy döntöttünk, hogy jelen van a bemutató ma. [...]

 2. [...] Mi eltávolítja a klasszikus mód a Programok és szolgáltatások> módosítása vagy eltávolítása program, vagy a Revo Uninstaller, akkor nem jelenik meg a listában a telepített programok, mint a bemutatott módszerrel a videó [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.