Dexpot, 4 vagy több virtuális asztali számítógép Windows számára - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni egy programot, amely segít abban, hogy több asztali jön csak 4 alapértelmezett, de még több, a szoftver neve Dexpot és fut hihetetlenül jól.
Azok, akik használják Ubuntu vagy más Linux disztribúciók tudom nagyon jól, hogy a Linux platform több asztali vagy munkaterületeken, segítenek jobban kezelni környezetben egy asztali tudjuk használni, a munka / iskola és egy a társasági és egy navigációs és így tovább.
Amellett, hogy nyilvánvaló előnyei, Dexpot van egy csomó beállítás, akkor kérjük, még a legigényesebb amatőr csíp.
Dexpot egy egyszerű szoftver testreszabását, ez lehet egy igazi áldás számunkra, ha szükségünk van tágas munkaterületet. Ahogy a számítógépek egyre hatékonyabb, hogy normális, hogy halad a számos alkalmazás egyidejű, alkalmazások sajnos ez fut ugyanazon a asztali számítógép teljesítményét, hogy van-e vagy sem.
Remélem tetszik a Dexpot, kellemes benyomást kelt nekem a szellős térből, korlátok nélkül ...

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (28)

  • Kivételes eszköz pt.cine dolgozik keményen számos területen.
    Azonban a pt.nevoile tűnik túlságosan mare.Stie valaki, hogy a kisebb alternatív használható jó eredménnyel?
    nSpaces majdnem 10 szor kisebb, mint például, de láttam néhány nem annyira kedvező véleménye.

  • Tudtam, hogy erről a programról 6 hónapot, és nagyon jó, hogy tettem a bemutató, még te is azt ajánlom, hogy a tutorial régen, de most én raspuns.Nu resurse.sper fogyasztanak többet, hogy és én ugyanazt a teljesítményt, mint te, és sikerül, hogy a Windows telepítve van a zile.cum 80 Ön által írsz, hogy hány nap van a licenc telepítése lb lb Román Román vagy a módosított adatbázis?

  • Ha lehet, hogy egy bemutató a szoftver, robot, amely kölcsönhatásba lép a felhasználó hangomat, és kinyitja a számítógép szinte minden egyedül választani, hogy mit kell keresni okos a böngésző vagy a számítógép és sok más paraméter különböző parancsokat, a program, mint - Ultra Hal Assistant, virtuális asszisztens Denise-or-1.0. amelyek a részleteket a Google, és ha ugrik, és nyelv sikeresen Romina mint perfect.Mult tartani a válasz asa.Astept savacezar@yahoo.com

    • Sava Caesar:
      Ha lehet, hogy egy bemutató a szoftver, robot, amely kölcsönhatásba lép a felhasználó hangomat, és kinyitja a számítógép szinte minden egyedül választani, hogy mit kell keresni okos a böngésző vagy a számítógép és sok más paraméter különböző parancsokat, a program, mint - Ultra Hal Assistant, virtuális asszisztens Denise-or-1.0. amelyek a részleteket a Google, és ha ugrik, és nyelv sikeresen Romina mint perfect.Mult tartani a válasz asa.Astept savacezar@yahoo.com

      Nos, ez a segédprogram a Windows 7, amit mondott

  • ... barátom, az emberek szabadon maradnak mindaddig, amíg természetes módon kiszáradnak! ... kivéve, ha vírus vagy féreg beavatkozik ... különben rendben van, nincs hiba

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.