Hol és hogyan desarca illesztőprogramok Dell laptop

Van egy Dell laptop, és nem találja a megfelelő illesztőprogramot, vagy vezetők, hogy letöltött nem jó. Megvan a megfelelő bemutató, meg fogom mutatni, hogyan kell letölteni illesztőprogramokat portivite a Dell laptop.
Az összes gyártó a laptopok, a Dell a legjobb munkát az ügyfeleik számára. Fájlok letöltése a Dell hivatalos honlapja egyszerű, még a letöltési folyamat maga nagyon jól sikerült. Először is tudni kell, hogy a laptop tulajdonosa választhat a letöltési módot avantajaza:
1. Letöltése egy vezető.
2. Letöltése több illesztőprogramok egy letöltés menedzser a CDN (Content Delivery Network) Akamai
3. Letöltés az összes driver, és hozzon létre egy ISO kép automatikusan
Ez minden felhasználó telepítése után a Windows, hogy megtalálják a megfelelő illesztőprogramokat a laptop, telepítése nélkül vezetők vakon abban a reményben, hogy eléri a pálya végén. Valójában itt hiba kezdete egy operációs rendszer telepítése a véletlenre.
A legjobb dolog az, hogy töltse le a vezetők maguk, hanem automatikus felismerése a hardver, mind a gyártók feltétlenül hajtják végre.
Felhívjuk figyelmét, hogy használja az automatikus érzékelő szolgáltatást tag van szüksége. NET Framework és 4 4.5.
Letöltés. NET Framework 4.5


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (33)

  • Cristi Még mindig nem értem, le kell töltenünk a legújabb illesztőprogramokat, vagy akár mindegyiket, még ha régebbi is, és van egy dell laptopom, és nem tudom, mit tegyek az összes vagy a legújabb letöltéséhez

    • vég:
      Cristi mind meg kell érteniük nam descarcampe legújabb illesztőprogramok vagy az összes chear, ha a régi, és nekem van egy Dell laptop, és nem tudom, mit FACS le őket, vagy legújabb

      Cristi Bocs, ha tettem meg rajta választ Mr. End.
      Mr. End, csak letöltötte az új vezetők (általában ezek a mi hogy nagyobb a rendszer teljesítményét, javíts ki néhány hibát.)

  • Razvan:
    Hé tudnád, hogy a PC-n :) vagy ez az egész egy

    Razvan:
    Hé tudnád, hogy a PC-n :) vagy ez az egész egy

    Razvan:
    Hé tudnád, hogy a PC-n :) vagy ez az egész egy

    Letölthet illesztőprogramokat az alaplapjára, de ez a márkától függ, például attól, hogy hogyan ASUS és belépek a hivatalos webhelyükre, és megadom az opciót a támogatás és a letöltés nagyon kevéssé különbözik a laptop illesztőprogramjaitól, és ha nem tévedek az alaplapon csak akkor rendelkezik hálózati hálózattal a videokártya chipset-illesztőprogrammal ezen a táblán, ha az az alaplapon van, és az audio realtek (hang)

    • Megy a "Vezérlőpultra", keresse meg a "Mappa opciókat". Ezután lépjen az új ablak "Nézet" lapjára, és törölje a jelet az "Mindig jelenítsen meg ikonokat, soha nem miniatűröket" jelölőnégyzetből. Remélem segített neked. Minden jót !

  • Helló Cristi,
    És az én laptop Dell XPS 15, akkor ugyanazt a módszert letöltött illesztőprogramokat, most kíváncsi vagyok, ez normális, hogy halad a CPU ~ 60 fok (temp.masurata a SpeedFan 4.49)?

    • Helló, a processzor kell, hogy között 45 és 80 fok, attól függően, hogy az intenzitás a műveletek, rendelkezésre állás és hatékonyság a hűtőrendszer.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.