Miért új képek, furcsa telefon

Miért új képek, furcsa telefon

Kedves barátaim bemutató ma, hogy megtudja, mi mire ébred fel egy okostelefon vagy tablet fotókkal. Fényképek hogy esetleg tudja, de azt el kell hagyni őket a múltban, és megint azok letöltését a telefon vagy tabletta.

Miért új képek, furcsa telefont?

A válasz egyszerű. Hogy automatikusan letöltődnek a telefonra vagy a fotók, tudod, mi egyszer volt köszönhető Facebook Messenger app. Ez az alkalmazás a közelmúltban kapott egy frissítést, amely aktiválja a Save Settings opciót Fotók ami azt jelenti, hogy a telefon vagy táblagép automatikusan letölti az összes képet kapott az emberektől beszélgettünk idővel a Facebook Messenger. Megállítani az automatikus letöltést ezeket a képeket, akkor megy a Facebook Messenger app beállításait és tiltsa le a Fényképek mentése. Mentsd Fotók opciót letiltani Facebook Messenger app beállításait, ezentúl fotók kapott nem kerül automatikusan a telefon. Ha meg akarjuk menteni fotók kapott meg kell adni csapot (elérni) a fedél fényképét menüben, majd érintse meg a gombot (vagy a 3 pont jobb fotó), és válassza a Kép mentése (Save image)
Miután ez az opció tudnod kell, hogy a képeket kezdtek ki kell rakodni, amíg nem jelöli automatikus letöltést őket (Save Fotók) törölni kell manuálisan Önnek.


Video bemutató - Miért jelennek meg hiába az új képek a telefonon

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (15)

  • Ha valamelyik utáni opció tiltott, a beállítások mentése Fotók alkalmazást Facebook Messenger,
    kép továbbra is felmentse magát újra a telefon vagy tabletta,
    Sürgősségi eszközök megy egy profi ördögűző.
    Ne félj! Metafizikai problémáid vannak, [ami azt jelenti, hogy a készüléke a birtokában van].
    Ellenkező esetben a beállítások rendben vannak, működik! : Lol:

  • Szia. Csoda lenne, ha elkészítünk egy oktatást arról, hogy miként blokkolhatjuk azoknak a webhelyeknek a hirdetéseit, amelyekre a Windows segítségével férünk hozzá. Ezer ideget és pokolot kapok a böngészőben megjelenő hirdetésekkel és ostobaságokkal

    • AdGuard nevű alkalmazás teszi ezt mind a PC és a Smartphone.Fara fejfájás, csak telepíteni, futtatni és navighezi.Totul e default.Functioneaza az interneten, ellentétben más futó ad-on.

  • Érdekes ez a kis bemutató! És azt szeretném tudni, hogy mi widgetet (egy óra és időjárás) és háttérképként használni nevezett.

  • Ha eltávolítom a kártyát a fényképezőgép telefon fényképeket a Facebook-on. táska a telefont, ha megjelenik a Viber. ahol fotók jelennek meg a Facebook-on, ha nem kell a kártyát a telefonba? kártyát a telefonba, és amikor eltűnnek képeket a Facebook.

  • ez Kíváncsi vagyok, de én beléptem Kikapcsoltam a beállításokat és azt gondolom, itt az ideje, hogy fb alkalmazás vagy a rendetlenség.

  • Tudom, hogy készültek. De egyszerűbben akartam ellensúlyozni az elgondolást, amivel nem értek egyet. A remény alapján nem tud munkát rúgni. Nem szabad félreérteni (mert kissé a céhben vagyok). De ha visszatekintök, azt hiszem, elég szerencsés vagyok, mert súlyos hibát követtem el. Úgy gondolom, hogy ha újból meghoznám a döntést (természetesen nem kétséges), sokkal jobban kiszámítanám magamat a kockázatok elkerülése érdekében. Mert nagyok :)

  • Miért fordulhat elő telefon között képeimet don messenger, egy kép, hogy nem látja többé? S valójában egy GIF 2 emberek, akik nem, nem láttam niciodaya gif ezt, és nem kaptam bárki, hogyan lehet ezt magyarázni?

    • Előfordul, hogy a hirdetéseket, vagy, vagy egyszerűen csak a véletlen kibocsátás, a telefon képes tárolni bizonyos képek, beleértve a gif. Ezek a képek jelenhetnek meg a galériában, ha nem törlik.

  • Kérdés. Van valamilyen módon, hogy a Facebook-on feltöltött képeket nem lehet letölteni? Van valaki, aki letölti és újraküldi őket. Nem igazán tetszik az ötlet

  • Minél rosszabb az, hogy a naptár telefonszámai megszaporodnak. Az egyik a Whatapps, az egyik a Facebook, stb Hogyan tudjuk megszabadulni tőlük?

    • megvan, de nem kerül ki, és a legkevésbé ismertek megértése miatt.
      nyisd meg a Messenger alkalmazást, és kattints a képedre a jobb felső sarokban, és kész a beállítások megadása. Görgessen lefelé, és egy kicsit lentebb látja a FOTÓ ÉS MÉDIA elemet.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.