CyanogenMod telepítőt Android szuper egyszerű

Hi barátok, a mai bemutató megmutatja, hogyan kell telepíteni Cyanogenmod Android telefon vagy tabletta könnyebb, mint valaha, az új CyanogenMod telepítő. Tulajdonképpen telepítése CyanogenMod ROM már nem hasonlít a flashuire egyáltalán, érdemes egy stréber, hamarosan új telepítési rutin szoftver telepítése hasonlít, hogy még egy gyerek is meg tudja csinálni.
In 12-15 perc Cyanogenmod telepítve, akkor nem kell bootloader nyitva, akkor nem kell a root, akkor nem kell után a felépülés piacon, minden automatikusan történik a telepítés során rutin, csak akkor kell kérelmet CyanogenMod telepítő telefonra telepített és asztali segítő alkalmazás.
Az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy fenntartsák és ellenőrizni fogja valami néha.
Azok számára, akik nem tudják, CyanogenMod leginkább értékelik, legstabilabb és legjobban elterjedt rum után piacra. Ez alapján az Android, és csak néhány változtatást, amely azt jelentette, hogy a hiányzó funkciók AOSP. Van egy ROM felesleges sallangot, minden pontosan hol kell lennie.
Általában a piacon lévő romákat „készítik” szenvedélyes fejlesztők készségével és elkötelezettségével, és csak egy eszközhez vagy legfeljebb kettőhöz érhetők el, például a Galaxy S3 és a Nexus S esetében a fejlesztő képes működni, mert csak ezek az eszközök Megvan. A CyanogenMod több eszközhöz tartozó fejlesztők csoportja, így a CyanogenMod szinte bármilyen Android készülékre telepíthető, néha akár a Windows Mobile vagy a Windows Phone eszközökre. Azt mondhatjuk, hogy a CyanogenMod csapat a legmegbízhatóbb fejlesztői csapat, természetesen a Google Android csapata kivételével.
Néhány évvel ezelőtt kimutatta, hogyan telepítsük a Cyanogenmodot a „régi divatos módon”, Elmagyaráztam mindent, majd valami egyedi ROM-ok, a hasznosítás, gyökér és más csodák. Ma vagyunk előtt a legegyszerűbb módja, hogy telepíteni az Android nem is hivatalos Nexus Android nem olyan könnyű telepíteni.
Miért van szükség?
1. Kompatibilis telefon.
Kompatibilis telefonok (bővülésével rendszeresen):
Google Nexus S
Google Galaxy Nexus
Google Nexus 4
Google Nexus 7
Google Nexus 10
Google Nexus 7 2013
Samsung Galaxy S II
Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note II
HTC One
2. szoftver CyanogenMod Installer for Android
3. szoftver CyanogenMod Installer for Windows (Vista, 7, 8 vagy 8.1).

FIGYELEM!

Mielőtt bármilyen műveletet flash, gyökér, frissítés, stb, jelzett KÖTELEZŐ mentés fotók, dokumentumok, fájlok, stb Videotutorial.ro csapat nem tehető felelőssé semmilyen kellemetlenséget, hogy a találkozás, csináld a saját kockázatát.

Ismétlés!

Hát, hát, hát!


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (269)

  • Cristi Helló szeretnék csinálni egy bemutató, ahol segíteni vesz nekem egy tablettát 3g 7inch bármilyen bármely 7 millió vagy tabletta van 10inch nélkül 3g körülbelül 1gb ram 8gb tárolására. Kérem! 4

    • Kétféle lehetősége van: vagy vásárolsz egy „román” táblagépet, vagy valami mást teszel, és valami jobbat vásárolsz, mint például a Nexus7.
      Nehéz a kis pénzt, és 3g.
      Tip.
      Nézze meg alaposan, hogy ne hagyja SatNav.

      • Nem tudom, mi van a román tablettákkal szemben, van egy román e-boda táblagépem és egy Allview telefonom, és elégedett vagyok velük. Volt egy Samsung telefonom, és feladtam egy román telefonért. hülye ", de nem olyan sajnálom, mint mondom.

      • Helló, van egy vodafone Smart 4, és nehéz telepíteni a ciánmodult, de ez nem kompatibilis ...

        Mi van, ha telepíti imtempla ??????

          • Ms. De telepíteni akarom a régi módszerrel .... Ne mondja el nekem a Vodafone törött 4 törött rumát ??? Nem találom ...

          • Készíthet egy rövid videót a Vodafone smart 4 segítségével, hogy megmutassa, hogyan telepítsem ... Legyen rövid, mert nem tudom, hogyan ... csinálta a Samsung galaxis jegyzeteivel ... Kérem ... Tudom, hogy jó fiú vagy .. A Vodafone smart 4 rövid bemutatóján legalább 6-7 percig tartani

          • Tudna nekem segíteni, hogy újra 4.4.2 android? Van egy Lenovo S60 kapott 4.4.2 és frissítettem 5.0.2! Eltartott egy csomó memóriát és nem tudja telepíteni túl sok mellett! Emiatt szeretnék visszamenni 4.4.2! A telefon új, garancia! Köszönjük!

      • Ez lehet, de manuálisan kell telepíteni éjszakai változatát.
        CM telepítő képes telepíteni csak a támogatott verzió, jelenleg nem támogatott cm12 éjszakai. Azért, mert ez egy olyan változata, amely nem halad át a Google minősített (éjszakai) és a hivatalos nem tudja futtatni a szolgáltatások és alkalmazások élén a Google Play Store.

  • Köszönöm, nagyon érdekes.
    Kétértelműségem van ... valójában több, de mint általában, a válasz (valószínűleg) más kérdéseket vet fel.

    Van egy S4-es, aki most töltötte le a frissítést, de még nem telepítettem (olvastam valahol, hogy ha telepíti ezt a frissítést, akkor települ az új rendszerbetöltő program - úgy tűnik, hogy a Knox hívja), amelyet már nem lehet feloldani, vagy nem még). A CyanogenMod telepítésekor a számláló jelez nekem valamit? Azért kérdezem, mert probléma van a képernyővel (a képernyő alján enyhén lila árnyalatú, nem zavaró), ezért egy időre elküldöm szervizhez, és nem akarom elveszíteni a garanciát.

    Köszönöm.

  • Örülök, hogy jeleztem a telepítő megjelenését a YouTube-csatornádon. Én is írtam Adriannak az Android 4.4 bemutatásakor megjegyzéseiben, de ő nekem törölte .... Jó, hogy szuper fiú vagy, aki szeretne mindenki számára hasznos hasznot hozni. Sok szerencsét!

    • Ez nagyon egyszerű, megcsinálom a téma oktatóját hamarosan.
      Talán olyan egyszerű, mint telepítése CyanogenMod, egyszerűen csatlakoztassa a telefont a számítógéphez, és így néhány kattintással.

  • Helló, van oktatóprogramja a rögzített MAC-címről? A telefonon lévő MAC-címem nem érhető el. Nem tudom használni a Wi-Fi-t, a Bluetooth-ot vagy az FM-rádiót. Arra gondoltam, hogy az azért van, mert ledobtam a földre, és valami eltörhet a hardverből. Köszönöm!

    • Ha leesett a földre, és valami tört, akkor nem hiszem, hogy bármit megjavíthat a pipacs megváltoztatásával. Ez azt jelenti, hogy az antennát telefonon leválasztották, és a legjobb, ha viseli a szervizbe vagy javítja ki saját maga.

  • Szia! Szeretném tudni, hogy a CyanogenMod telepítve van-e a HTC ONE X-re is. A telepítés után ez is irányul, és ha elveszíti a garanciát a CyanogenMod telepítése után, és hogyan lehet visszatérni az eredeti rumhoz.

    Csak így tovább a jó munkát, sokat kell tanulni tőled!

  • Cristi Hello! CyanogenMod lehet telepíteni a HTC One X?
    A telepítés után elvész minden: programok, képek, beállítások, stb.?
    És gyökér a telepítés CyanogenMod?
    Azt is vissza tudja állítani az eredeti rum JB 4.2.2?

    • Amikor uiesti flash egy rom mindent elveszít, ezért írtam a szöveget, ez kötelező tenni hát, hogy az, hogy mentse, amire a telefonon keresztül.
      HTC One X még nem támogatott, de biztosan hamarosan.
      CyanogenMod egy kész gyökerezik rom.
      Bármikor visszatérhet állomány, de nem ugyanazzal a módszerrel. Ez a legjobb, hogy nem az általános tartalék korábban, így könnyen visszatérhet raktáron. Az is jó, hogy nézd meg a módszer ibtoarcere állomány ROM előtt flashuirea CM.

  • Prestigio Duo 4300 esetén hogyan telepíthetek egy CM-t, mert hívás közben összeomlik ... Nem kapok tőlük jobb szoftvert

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.