CursorFX, az egérmutató testreszabására szolgáló szoftver a legapróbb részletekig - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fogjuk bemutatni Önnek a szoftver, amely lehetővé teszi a testre az egér kurzor (nyíl) a program testreszabási kurzor hívják CursorFX és ez átalakítja a megjelenését a kurzor másodpercben.
A bemutató választottam csúszka, ami úgy nézett ki, mint egy légy a tény volt, még egy falatot a programban van egy pár nagyon szép előfutárai, több kurzorok megtalálható a hivatalos honlapon.
http://www.wincustomize.com/explore/cursorfx
A rajongók a testreszabás, ez a szoftver egy áldás.
VIGYÁZAT:
Néhány beállítás csak aktív a kereskedelmi verzióját a szoftver CursorFX, én nem hiszem, hogy szükséges frissítést, van elég lehetőség az ingyenes verzió.
Ez a bemutató videó készült válaszul ismételt kérései a megjegyzések rovatban, köszönöm a javaslatokat.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (26)

  • Cristi, van egy nagyon érzékeny mikrofonnal think idők nézni az asztalon, ahogy hallja mindig, amikor, hogy a béke csak a semmit tenni tac tac tac óra mindig hallottam, hogy ha lenne egy falióra, de azt hiszem, ez egy asztali óra Nem. Cam legalább bemutató, de ez jó, várjon Sandy Bridge, hogy miután ez a híres, aki tudja, mi jelenik meg i8 mag, i9 :)) a 10 magot. Sok szerencsét !!

    • ASUSCristi, van egy nagyon érzékeny mikrofonnal think idők nézni az asztalon, ahogy hallja mindig, amikor, hogy a béke csak a semmit tenni tac tac tac óra mindig hallottam, hogy ha lenne egy falióra, de azt hiszem, ez egy órát office nincs. Cam legalább bemutató, de ez jó, várjon Sandy Bridge, hogy miután ez a híres, aki tudja, mi jelenik meg i8 mag, i9 ) A 10 magot. Sok szerencsét !!  

      Van egy falióra, kb 1,5 méterre mögöttem, ez alaplap van egy erősebb hang / érzékenyebb, mint a régi.
      Volt néhány érzelmek tekintetében hangot, amikor megváltoztatta a Sandy Bridge (P67A-GD65), de mindent mentem nem is lehetne jobb.

    • ASUS: Cristi, nagyon érzékeny mikrofonod van, szerintem van egy órád is az asztalodon, amit mindig hallasz, ha csendben vagy, csak ne mondj semmit, tedd ketyegés tick tick, az óra ezt mindig hallotta, mintha az lenne egy óra a falon, de azt hiszem, ez egy órairoda 8. sz. Kicsit rövid a tutorial de jó, várom azt a híres homokos hidat mert utána ki tudja mi fog még megjelenni (core i9, i10) XNUMX maggal. Sok szerencsét !!  

      testvére te Sylar ba =)))))))

  • Cristi meg tudod csinálni egy tutorial, hogy hogyan tudunk egy digitális fényképezőgép webkameraként hiszem, sok lesz ez, mert az egyértelműség nagyobb, mint egy webkamera 120 lej

  • Cristi, te vagy az MSI nagyapja, de nekem nagy problémáim voltak, és akiktől kaptam, megtartottak, azt hiszem, majdnem 1-2 hónapba telt egy hibás tábla cseréje. Akkoriban vettem egy MSI KT4AV-t (MS-6712), hogy jó PC-t csináljak magamnak, és vettem két egyforma kártyát, és mindkettőben ugyanaz a hiba, ütközés volt a billentyűzettel az eszközkezelőben, ütközés volt, a billentyűzet a COMPAQ-tól volt és azt mutatja, hogy ütközik a billentyűzettel az eszközkezelőben, majd kivettem a tokból és szétszedtem és elmentem vele a boltba és ott elmeséltem így a történetet, majd ő beadta a pasztát és működik, ha újra hazajövök még mindig konfliktus, mondom, várj, és üzentem a szami mio schhimbe boltban lévőknek, és nem tudom hány nap után hívnak, gyere. , uram, megoldódott, adok egy másik MSI 7021-et, és tényleg, ez jó volt, nem volt semmi konfliktusa. És nem mondom, hogy akkoriban volt egy jó, de jó kártyám, egy ASUS FX5200 128MB 64 bites ember, Cristi nem bírta az ms 6712 kártya baromságait, olyan volt, mint az összes Directx teszten, én bírtam. Nem játszom a játékkal, miután felraktam az ms 7021-et, rendben ment, abban volt valami a gyártásból, igen, nem igazán szeretem az MSI-ket, mert bugokkal voltak. Sok sikert Cristiinek a homokos hídnál!!!

  • Érdekes bemutató! Nagyon jó javaslat felett webkamera! Nem lenne jó ötlet, ha a kamerát (főleg ha van egy teljes HD) által sugárzott webkamera! Azt ncontiunare szerencsét!

  • Sziasztok srácok, elnézést az offtopicért, de nekem is van egy problémám...
    néhány hónapja át kellett vinnem az asztalt egy másik szobába, és persze a hálózati kábelt is, a kábel hálózati csatlakozójának volt helye kijönni a lyukon, ahol a kábelt behelyezték... Elvágtam a kábelt és eltávolítottam , - Elvittem ahova kellett, ott minden vezetéket külön bedugtam, szigetelve, minden jó és szép, de valahogy elveszti a jelet.

    Nem veszítek sokat pl.: torrenten 1mb/s különbség van letöltéskor, ez nem zavar, engem az zavar, hogy lemarad az online játékokban... külföldi szervereken ahol 45-50 lemaradásom volt, most 300 van..

    A nettó szalag korlátlan, retusált, hogy a manőver és 11mb / s.
    Mi a teendő ebben a helyzetben? Ms

  • sall nekem van vb-m egy barátommal és azt mondta, hogy akinek van tv tunereje, hogy ezt csinálják.Ha van videó bemenettel vagy tvtunerrel rendelkező videókártyád, kösd össze a kamera tv-kimenetét a tv-bemenettel és ennyi ... van webkamerád de nekem nem jött be szóval próbáld ki és ha működik , meséld el hogy csináltad.Szeretném netbookhoz kötni a kamerát és nincs benne tv tuner. Szeretném megkérni az oktatóvideóban résztvevőket, hogy találjanak olyan megoldást, amely szoftvert használ erre. Köszönjük a figyelmet

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.