A CurrPorts segít figyelemmel kísérni a hálózatot és megtudni azok IP-címét, akikkel beszélgetünk - oktatóvideó

Szia barátok, a mai video tutorial akkor fogják bevezetni, a hálózat és az alkalmazás felügyeleti szoftver, különösen az internet-kapcsolat, az alkalmazás neve CurrPorts, és rendkívül barátságos, még tapasztalatlan felhasználók számára.
A piacon sok az ilyen jellegű programok, CurrPorts számos előnye van, mint nekik.
A CurrPorts nincs telepítve, ez egy hordozható program, az összes "rendetlenség" a mappájában történik, a mappából kell indítani, ha tisztán akarjuk tartani az asztalt, és ha fordítást akarunk használni, mert van még fordítás román nyelvre.
Ezzel a hálózati felügyeleti szoftver képes felismerni és IP kivel ülnek beszélgetni CurrPorts IP képes érzékelni, ha beszélgetni alkalmazások közvetlen kapcsolatot (Skype, MSN Messenger), ha a kapcsolat közvetíti a szerver kimutatható az IP /, hogy a talk (Yahoo Messenger, Google Plus).
Szűrők és keresési funkciók teszik CurrPorts egy intuitív alkalmazás, amely alkalmas azok számára, akik kevesebb tapasztalattal.
Mostantól jobban meg fogja érteni, mi történik a hálózaton, mely alkalmazások frissítik, mely alkalmazások küldnek „otthoni” jelentéseket, mely alkalmazások használják és mennyit.
CurrPorts az alkalmazás, amely megnyitja a szemünket, és megtanulják, hogy megértsék a hálózat!

Hivatalos alkalmazás helyén CurrPorts:

http://www.nirsoft.net/utils/cports.html

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (35)

  • szia szuper bemutató akarok egy tutorial ESET csomóponton 32 5 versiea a ESIT most, hogy azt hiszem, nagyon jó Kear legjobb csináltam egy tesztet csomópont 32de Kaspersky Virus 6000 sv és csomót 32 nyert szeretném a véleményét .

  • A "szakképzettebb" felhasználók megpróbálják kijátszani a Microsoft biztonsági erőfeszítéseit ... ezt rosszindulat nélkül mondják, mert a minap nyilvánosságra hozott közleményben bemutató bootkit készült, amely sikerrel jár (vagy nem nagyon, hajlamos vagyok elhinni, hogy nem is), hogy a támadó hozzáférést biztosítson az operációs rendszer erőforrásainak nagy részéhez, még a titkosított fájlok elérését is lehetővé téve. A Microsoft a felfedezés nyilvánosságra hozatala előtt jelentette be a talált sebezhetőséget, nem tudom, hogyan tudtam meg ... az ötlet az, hogy a férfi meggyújtotta a tüzet, és a regényből nem hiányzik az ÖTLET :))) ... remélem hogy egyik este sem unatkoztam túl ... bocs egy szép reggelért!

  • ... jó látni és megnézni a valahogyan a Backtrack vagy a Blackbuntu behatolásával kapcsolatos oktatóanyagokat, de a valóság más ... jó, szóval Cristi véleményem nem az, hogy butaságokra buzdítsam a gyerekeket, különösen a tizenéveseket, akik mindenkit látnak, sajnálom buta hackerek és mindenki "fut" a középiskolai társ-infókhoz WOW-val (játék) és i-phone-val fituici helyett ... hányás! ... megbecsülés a törpétől!

  • Szia Sajnálom, de elkalandoztam Mr. Cristian kérem csinál egy tutorial, hogyan kell rutam a tabletta Asus Eee Pad Transformer is kérjük, hogy a bemutató

  • Egy másik hasonló alkalmazás a TCPView, de nem annyira complexa.Aceasta ad több információt arról, hogy mi történik retea.E OK.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.