Tavaszi tisztítás PC-n, szoftveres tömeges eltávolítás és rendszerleíró adatbázis-tisztítás - oktatóvideó

Hi barátok, ma fogom mutatni, hogyan kell tisztítani a PC, nem úgy értem, tisztítsa meg a portól, bár nem lenne rossz, hogy nem, és hogy értem a szoftver, hogy tartsa alamizsnát PC, használjuk Abszolút Uninstaller eltávolító és CCleaner eltávolítani a törmeléket.
Tudom, hogy gyakran gondol eltávolításával régi programok már nem használható, ezek a gondolatok gyorsan eloszlatni, ha mi is lustaság, ezek a szoftverek túl sok, és mi lenne az összes időt, hogy távolítsa el. Szerencsére van egy alternatív, egy program uninstall minden program egyszerre, csak pipálja szoftvert, és kövesse a varázsló, a program csoda uninstall szoftver több egy sorban az úgynevezett abszolút Uninstaller, wow, nem tudott a jobb név ..
A programok eltávolítása után természetesen továbbra is rendetlenség van, túl szép volt ilyen gyorsan befejezni, az adatbázis eltávolításához az eltávolított alkalmazások után a "cup" CCleanert fogjuk használni, a munkáját úgy végzi, mint egy profi, inkább szakember.
És így elkészült stresszes tavaszi nagytakarítás a számítógépen, ezentúl mindent mozogni az elején, mint a szoftver emelik éjszakán, a Windows lesz több levegőt, egy másik élet a mi PC. Tudnia kell, hogy azok a programok, ha már nem használja nagymértékben lassítja PC-k, főleg az idősebb, ahol nincs elég erőforrás.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (44)

  • Nagyon jó bemutató Cristi! Most meg akartam kérdezni, ha nem egy ilyen bemutató! Te vagy a legjobb! Senki nem oktatóanyagok olyan jó, mint te!

  • Sal Cristi.Daca lásd Lord Pruteanu ezt a címet, azt mondod?
    Tavaszi nagytakarítás a PC szoftver és curarare dezinsatalarea nagy az adatbázis, - video bemutató
    Egyébként ezt a munkát nagyon buna.Bafta

    • Adi:
      Sal Cristi.Daca lásd Lord Pruteanu ezt a címet, azt mondod?
      Tavaszi nagytakarítás a PC szoftver és curarare dezinsatalarea nagy az adatbázis, - video bemutató
      Egyébként ezt a munkát nagyon buna.Bafta

      Pruteanu a sarkon fordult, ennyi!

  • milyen szoftver a rögzítés a Camtasia 7 ennyire egyértelmű?
    Nagyon egyszerű tutorial.
    "HAPPY EASTER" VIDEÓ OKTATÓ CSAPAT !!!

  • igen, átnéztem a videót, és most már értem a revounistaller-t, azt javaslom, hogy az a szoftver és a cclenr még mindig hagyjon néhány nyomot a pc-ben az eltávolítás óta, és a következtetés a revounistaller jobban eltávolítja a telepítést, és szinte egy olyan program után is tisztít, amelyet a cclenr használhat :)

  • Először is, azt szeretném, ha minden fericte ünnepek. Olvastam egy comm köti Cím tuturialului és ad, és nem adnak jogot arra, hogy az igazság az, hogy kevesen vagyunk varázslat román nyelv tetején igen, ez igaz :)) Én nem vagyok kivétel, Néha Vajon mi baklövések. A talán a rohanás, hogy ki a bemutató, hogy hibázik, furcsa probléma orvosolható asta.Orice hiba lehet rögzíteni (gondolok itt), úgyhogy értékelik és kritizálják az emberek munkát kell végezni a józan ész, hogy ezek a srácok tényleg tiszteletet érdemel.

  • Jó cikk. Én Revo Uninstaller és advenced System Care szabad, nem jó munkát. Boldog Karácsonyt mindenkinek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.