A Start menü tisztítása és rendezése Windows 7, XP és Vista rendszerben - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni arról, hogy a Start menü a Windows XP, Vista vagy 7 és hogyan kezelhetjük az alkalmazásokat a Start menü jobb kihasználása, és a gyorsabb elindítása.
Mindannyian tudjuk, hogy függetlenül attól, hogy a Windows használt alkalmazások a Start menüben megtalálja az összes létesítmény idővel. Ha sok alkalmazást telepített, akkor biztosan azt jelenti, hogy van egy nagyon vastag és csúnya start menü szervezett.
A bemutató ma megtanulják, hogyan kell megszervezni úgy, hogy tisztább és jobban szervezett, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy megtalálják alkalmazások akarjuk futtatni a sokkal gyorsabb.
A Windows Start menüjében csak egy út a rejtett mappát a C meghajtó teljes hivatkozások más mappákba egyedül futtatható alkalmazások. Láttam már sok felhasználó, hogy a megjegyzések rovatban azt kérdezi, hogyan lehet indítani egy alkalmazást, ha törlik parancsikont az asztalon vagy a Start menüben meg? Nem kell pánikba esni! Ez nagyon egyszerű. Mint azt bizonyára jól tudják, az alkalmazások vannak telepítve a C: \ Program Files. A Program Files mappa mappák megtalálja az összes telepített alkalmazások az operációs rendszer. Egyszer itt, akkor csak meg kell, hogy menjen be a mappát, amely a az alkalmazás nevét és megtalálni a programot, ami elindítja az alkalmazást. Miután azonosították futtatható, akkor kattintson a jobb egérgombbal, és a helyi menüben válassza a Címzett:, majd Asztal (parancsikon létrehozása). Ha törlöm mappák alkalmazás parancsikonok a Start menüből vagy asztali, nem jelenti azt, eltávolítani vagy törölni app ikon csak néhány KB amely dupla kattintással (ha be van kapcsolva az asztalon), vagy egyetlen kattintással (ha van a Start menüben) irányítjuk, hogy az alkalmazás futtatható is.
Elérni, amit akartunk, tesszük láthatóvá a rejtett fájlokat és mappákat és a vitorla a C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ Start Menu.
Ezen a ponton, akkor új mappákat nevezték kategóriák: Players, átalakítók, böngésző, az Üzenetek, tudjuk szerkeszteni, és másolja őket megtalálni hivatkozások Programs mappájába Start Menu mappába. Miután másolt hivatkozások mappákba nevezték a kategória, akkor törölje az eredeti mappát, amit másolni a hivatkozások menüben, és így van egy sokkal tisztább és sokkal több szervezett akkor lehetővé teszi számunkra, hogy könnyen megtalálják a kívánt alkalmazás nélkül elveszítjük a sok mappa, amely a Start menüben. Advantage azok számára, akik a Windows XP lesz, hogy lesz sokkal kisebb sub / kompakt, amikor megy a Minden program menüben. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell csinálni, hogy a Start menü a Windows, legyen az XP, Vista vagy 7 sokkal jobban szervezett és tiszta.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (33)

  • A Microsoftnak fel kell hívnia Önt, hogy ötletet adjon nekik, amikor elkészítik az operációs rendszert. :)
    Legyen egy jó nap.

  • Helló, nem ismersz olyan programot, amellyel tudok hangszínszabályzót létrehozni a dalokhoz, és képes mindegyikre konvertálni, nem létezik ?? Hogy ezt meg akarom tenni, hogy beállítsam a basszust és a mélységet, de nem akarok mindegyiket deluxe hangrögzítővel lőni, mert pazarolom az időmet, ha tudsz egy műsorról, amelyre bemutatom, kérlek :)

  • Jó estét, egy teljesen más témához kapcsolódó kérdésem is van, hogyan lehet feliratot készíteni, mert a rajzfilm csak németül található, és a felirat egyáltalán nem található (Sissi hercegnő) rajzfilm, nem pedig a film

    • Oana:
      Jó estét, és nekem is van egy kérdésem egy teljesen más téma, hogyan lehet a subtritrare mert desenuk talált állatok csak a német és nubtritrare nem találjuk meg (Princess Sissi) rajzfilm film nem
      .................................................. ..
      "Copilut" Oana!, Román felirat a Princess Sissi (TV sorozat 1997) Még nem találja meg a feliratok oldalain, de ha igazán szeretné megnézni kedvenc, románul feliratozott rajzfilmét, ingyenesen nézheti meg online. "Http://desenecopii.info/2011/03/07 / hercegnő-sissi-epizód-1-romana / "Sissi hercegnő online. Kedvenc sorozatain kívül más rajzfilmeket is találhat, amelyek tetszhetnek Önnek.
      .................................................. ..

  • hello videotutorial.ro ... van egy kérdésem neked .... van egy online rádióm, és vannak hallgatók ... a probléma az, hogy nem tudom, hogyan tudom a zenét folyamatosan lejátszani, ha a számítógép nem működik ... szeretnék tudni melyik a legelőnyösebb megoldás ... vagy ha van ingyenes, akkor ideális lenne .... nagyon köszönöm

  • Prodan:
    ziau videotutorial.ro jó ... Az Ön amo .... Van egy kérdésem az online rádióhallgatók és valamit .. A probléma az, hogy nem tudom, hogyan kell futtatni nonstop zenét PC nélkül dolgozni ... Azt akarom tudni, hogy melyik a leginkább előnyös oldatok ... vagy ha nem lenne ideális .... köszönöm szépen

    Sajnáljuk, de arra kértük, hogy vegye figyelembe a témát, amikor megjegyzést fűz hozzá. A véleményednek semmi köze sincs ehhez az oktatóanyaghoz és annak témájához. Kérjük, keresse meg a "Rádióállomás létrehozása" útmutatót a jobb felső sarokban található keresőmezővel, és tegye fel kérdését. Ha olyan kommentárokat küld, amelyek nem kapcsolódnak a témához, akkor a megjegyzést nem veszik figyelembe!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.