Hídkapcsolat létrehozása, a net és egy másik számítógép router nélküli használata - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom mutatni, hogyan lehet a kapcsolat típusát híd, akkor az számunkra, hogy dolgozzon az egyik gépről a másikra net, amikor nem tud csatlakozni az utóbbi hálózaton.
Összekapcsoljuk a hálózati kártyák közötti hídkapcsolatot ugyanazon a számítógépen, és befejezzük azt a számítógépet, amely szerint az „igen” -nek egyértelműen legalább két hálózati kártyával kell rendelkeznie ahhoz, hogy áthidalható legyen.
Tehetünk egy híd kapcsolatot a vezetékes hálózati kártya vezetékes, vezeték nélküli vagy vezetékes.
Wireless-hidat lehet tenni egy router és egy hozzáférési pontot.
A bemutató látni fogjuk, hogy ez könnyű, hogy egy kapcsolat típusát hídon.
Sokan írásbeli megjegyzések rovatban a kapcsolat oldalon, és kértünk tőle egy tutorial ebben a témában, az egyik vagy másik ok miatt nem mindenki van a router, de van egy másik PC, hogy akarnak tőle törvény a net. A híd van szükség, ha nincs a router, amikor nem tud csatlakozni a vezeték nélküli hálózathoz, mint a laptop, vagy ha kell felhívni a neten egy konzolt, vagy a televízió és nincs router. Egy kis fantázia látni fogja, hogy a hidat lehet használni több esetben.
Ha azt szeretnénk, hogy a vezeték nélküli, vezeték nélküli híd, amire szükség van a router és a hozzáférési pont, kollégánk Dan rájött bemutató Konfigurálja a vezeték nélküli kapcsolat a router és a hozzáférési pontEz segít konfigurálása vezeték nélküli híd.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (74)

  • Nem értem. Milyen vezetéket ki a laptop? Típusú kábel típusú 2 RJ45 feje, mint amit az előző bemutató? Hogy egy darab csatlakozó RJ45 be egy darab laptop és asztali csatlakozó RJ45 be?

  • Szia Cristi, Kaphatok néhány tanácsot, van egy alaplap socket izé 462 (A), amit 2,5V megfelelő feszültség a memória, cserélje ki, hogy a 2,5V én 3,3V, és nem pedig, hogy a BIOS, csak egyszerűen nem kapcsol semmit kezdődik, monitor, billentyűzet NumLock LED meghalt. Ha a memória piuiee őket, sokkal később, stb. Mit gondol, lesz gond, miután fedélzeti feszültség szabályozó, a tábla volt a teszt ment neki megnyerni és működött, másodszor nem kezdett fájni valami. Ahogy két lemez mint 2,5V nem megfelelő feszültséget 3,3V és az emlékek csak nem indul el a BIOS. Mi tanácsot adni? Mintha nem dobja, hogy Condes miután befejezte.

  • jó lenne, hogy egy bemutató, hogyan kell csinálni fájlmegosztás nagy sebességű UTP kábel nélküli router és a nettó, azaz csak az ex pc és a laptop. és ha meg tudná csinálni, és az XP és a Windows vagy 8 7 által hozzá UTP

    Tineo egész annyira szuper bemutató

  • Szia Cristi, szuper bemutató, de ha lehet ász, mint egy bemutató crossover, mert van egy régebbi számítógépet, és szeretném másolni a képeket, és az új számítógép, amit csak ATA SATA, és abból, amit olvastam eddig tud csatlakozni a vezeték nélküli számítógépek egy crossover, de nem igazán értem, hogy jól van, hogy ez a munka. Előre is köszönjük.

  • De ha a nettó RDS és ethernet port foglalt ez azt jelentené, hogy több vegyél egy hálózati kártya? És, hogy a másik számítógép net, azt jelentené, hogy továbbra is nyitva tartani az első számítógép?

  • Cristi-admin:
    Mondták már neked, állítsa vissza a BIOS-t.
    Apropó, mi kell, hogy a régi kondenzátorok, hogy gyűjthető?

    Hát nem, nem értették látogató, aki azt mondta, hogy nem, ez sokkal bonyolultabb, az nem oldja meg a memória feszültség 2,5V az emlékek már 3,3V, és nem indul el, ez egyáltalán nem a CPU hűtő forog így is marad. Rajta egy AMD Duron a 750mhz és szabályozási elindul a beadványok nem hideg, és az a processzor forró, nem megy azt 2,5V feszültséget jobban érthető, amit lehet? Még mindig megvan az összes 2 462 ASRock lapok egyik, a másik a 478 aljzatba, és így vagyok 2,5V 3,3V és így nem indul el, akkor nem csinál semmit, csak forog, nem PIU semmit. Ez olyan, mint te lenyomva a Reset gombot a ház így. Így mérjük a memória feszültség a Pinu 2,5V a 2,5V és nézek 3,3V égett, talán tudja, ha nem teszik ki az összes kondenzátor (más forrásból alaplap, stb.)

  • Senki sem tudja, mi lehet az északi híd, bármely szabályozó hatóság 3.3V 2.5V nem kellene normális, minden kondenzátor valami Cristi tényleg nem tudom, hogy mit lehet? Automatikusan visszaáll a BIOS nem akkumulátort, mert vettem halott 0.48V :)), nem kapcsolja be a BIOS-ban nem jelenik meg a képernyőn, ő forog a processzor hűvösebb, és továbbra is így, a szabályozók hideg jég, csak azok a processzor meleg kicsit, és ez lenne a probléma a vezetékeket a területen, ahol az északi híd is több sárga van egy más színű, mint a normál cablujul ami meleg volt, de rossz az északi híd Azt mondtam neki, hogy működjön együtt a Windows, és egyszer sem fordult be. ((

      • Alaplap enyém nem volt egy barátom, és én adtam, azt mondta, hogy elvitte i5 és én dolgoztam ott megyünk, hogy tegye a Team Viewer frissítést, vizsgál, és így tovább Így megy

        • Én még mindig nem tőle, így még mindig ugyanazt a két lemez dörzsölje minden aljzat 478 ASRock Albatron az aljzat és a többi normális 939 1 DDR és így nem hagy, nem pedig a BIOS-ban, de semmi sípolás így csak ülnek forog a CPU hűtő, így. Tehát, hogy Cristi emlékezetemben banknak 2.5V, és ez nem történik meg azt 3.3V valami elromlott, de nem tudom, miért. De elnézést commuri doboz tele probl. de ez az én kell megjavítani.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.