Hogyan lehet a Windows 7 felületet Windows XP -vé alakítani - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy tudjuk be 7 Windows-felület a Windows XP, ezt azért, mert attól tartanak, hogy sok felhasználó 7 Windows felületet. Alapvetően Windows XP Luna téma Windows 7. Ha azok, akik a Windows XP be őket 7 felület a Windows, a Windows 7 azoknak, akik szeretnék, hogy a régi felület a Windows XP, vagy legalábbis Windows XP témát. Ez a téma segíthet azoknak a kezdők, akik nem túl jó a Windows 7, így nekik az érzést, hogy a Windows XP, a sokkal jobban ismert számukra. A folyamat alkalmazása nagyon egyszerű téma segítette néhány fájlt. Knock, akik mindent helyettünk. Már csak jobb gombbal, és válassza a helyi menü funkció Futtatás rendszergazdaként parancsra. Luna téma Windows archív tartalmaz 7 Luna téma a Windows operációs rendszerek 7 32 bites és az is 64 kicsit. Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell eljárni, hogy telepítse a Windows XP Luna téma Windows 7, és hogyan tudjuk eltávolítani, ha valahogy nem tetszik, vagy egyszerűen unatkozni vele.

Letöltés Luna téma, Turn 7 a Windows XP

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • Nem láttam, vagy talán nem egy oktatóprogram a Windows 7 "Linux Ubuntu" telepítési felületéről. Szeretem a felületet, és nem akarom a linux-t elhelyezni, mert nem fogadja el az "exe" fájlokat. Meg tudod csinálni egy Adrian oktatóprogramot?

  • Volna egy kérésem, nevezetesen: ha élvezni feceti jó bemutató létrehozására videoklipek családi meniurilo Sony DVD Architect.Multumesc megértését!

  • Cristi, furcsa okból figyeltem a szándékosan hangtalan oktatóanyagot az írásaimat olvasó legtöbb számára: hallgattam a PSD-ülés reakcióit, amikor Geoana kizárt a pártból. Ugyanakkor még hang nélkül is jól megértettem az ön oktatóanyagát, és egy dolgot mondok: Nem gondolom, hogy ilyen dolgok készülhetnek. befejezésül köszönöm ezt az oktatóprogramot, és "tartsd fenn", mivel te vagy a legfélelmetesebb vad és legkorábbi. Dudu Pocreaca-ból, Iasi megyéből.

  • Én egy kérdés / kérés

    Telepítettem egy Win 7 32 bites memóriakártyámat, és elfelejtettem a csodálatos problémát, mely ez a verzió a 4 GB memóriájú konfigurációkkal összefüggésben ....

    adhat nekem egy megoldást a 64 bites verzióra történő frissítésre, ideális esetben frissítenék valamit ... nem telepítem újra a win-t.

    vannak megoldások ?? Elolvastam valamit a bios frissítésről ... de nem voltam 100% -ban világos.

    várt választ

    Előre is köszönöm

    • Waldi:
      Én egy kérdés / kérés

      Telepítettem vereség 7 32 kicsit a notebookon, és elfelejtette a csodálatos probléma, hogy ez a verzió, a 4 GB memória konfigurációját ....

      Tudna adni egy megoldást, hogyan kell átadni a 64 bites változat, ez lenne ideális, hogy csinál egy újra frissíteni valamit ... nem újra nyerni.

      a megoldás? Olvastam valamit a BIOS frissítés ...., de nem tűnt el 100%.

      várt választ

      Előre is köszönöm

      Nem, akkor nem kerülhetnek a 32 64 bit, akkor nem tudja frissíteni az egy 32 64. Tudod frissíteni a 32 összes többi Windows-verziók, hanem 32. Ugyanez igaz a 64

    • Iurca Dumitru:
      lehet egy részletesebb tudnivalókat XP LE leptopurile míg a lány tökéletes

      Már létezik, Írd fel a jobb felső keresőmező: Hogyan kell telepíteni a Windows XP AHCI konfiguráció, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

  • Azt szeretném megkérdezni, hogy, hogy egy sor tutorials php és html (de valamivel magasabb), hogy néhány oktató ilyen, de Su suficient.Multumesc várható.

  • Üdvözlettel.

    Én a Windows 7, és meg akarom változtatni ikonok / ikonok, hogy megmutassa, egy vagy több betűtípust, csak ikonok / ikonok fonts!
    Lehetséges ez?
    Meg akarom változtatni az ikonok / ikonok az XP, hogy jobban látható, mint a W7. A W7 jönnek létre a világos háttér, és nem a lehetőséget, hogy mely oldalak TTF, OTF években. Azok, akik több tucat, több száz betűtípusok, értem a problémát.

    Köszönet előre.

    PS I feltöltött néhány printscreenuri, hogy nekem még jobban érthető. Az egyik az ikonok betűtípusokat (TTF, OTF stb.), Az XP és a század W2 7 ahol nincs ikonok font kiemelkedik milyen betűtípus (létre a világos háttér); http://imageshack.us/f/804/fonturiw7.png/ ; http://imageshack.us/f/683/fonturixp.png/
    Ismét, ha lehet, meg akarom változtatni ikonok W7 a betűtípusok XP - ezek közül sokkal hangsúlyosabb evindentiind betűtípus.

  • Hello. Nekem van egy probléma, hogy valaki megváltoztatta a jelszót, a Facebook és a rendetlenség lehet valamit tenni, hogy törölje ezt a címet? köszönöm

    • Costel:
      Hello. Nekem van egy probléma, hogy valaki megváltoztatta a jelszót, a Facebook és a rendetlenség lehet valamit tenni, hogy törölje ezt a címet? köszönöm

      Ha e-mailben, hogy tettél számlák a tiéd, és férhetnek hozzá, akkor vissza a jelszót, vagy meg lehet változtatni bármikor.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.