Hogyan lehet a Windows 7 interfészt Mac OS X-be alakítani - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan kell átalakítani a Windows 7 a Mac OS X. Igen, ismét egy tutorial Windows testreszabása. Ezúttal fogjuk, hogy úgy tűnjön, mint a Mac OS X operációs rendszer, megváltoztatja a bejelentkezési kép, ikon, kurzor, ikonok mappákba, válaszfalak, a központ ikonok, háttérképek, tálcán hatásai Emellett speciális Dasboard híres Mac OS X, a hangok be-és kijelentkezést, induló, kapcsolja ki. Mindössze annyit kell tennie, hogy kézzel. Mindössze annyit kell tennie, hogy az, hogy töltse le a téma csomagot, hogy kattintson duplán a telepítés megkezdéséhez, és kövesse a telepítő varázslót. Azt javaslom, mielőtt telepíti pachestul a témát, hogy a biztonsági mentés vagy visszaállítási egy ponton. Ha nem ezeket a dolgokat, akkor már kezelni az ilyen témákat a múltban. Írd fel a keresési mezőbe a jobb oldalon: hogyan lehet egy tartalék vagy hogyan kell használni a rendszer-visszaállítás nyomja meg az Enter és meg fogja találni oktató.
Az is jobb, hogy letiltja a témája csomagok telepítését és a tűzfal, ha van egy telepített, antivírus és UAC (User vehetik Control). A skálán 1 10, hogy ez a csomag a Mac OSX téma 10 megjegyzés hatásai miatt, a minimális általuk használt erőforrások, működés és kompatibilitás a Windows 7. Első pillantásra az asztalra ezzel a téma telepítve, bárki is esküszöm, hogy ez egy igazi operációs rendszer a Mac OS X legalábbis a interfész és a funkcionalitás miatt azonban Dasboard híres.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (54)

  • Nagyon jó, de nem tetszik, hogy hozzászoktam az ablakokhoz is, idegesítőnek találom a MACOSX-t, de az oktatóprogram 10. osztályú.

  • Ez rendben szeretem a tutorial, most, hogy láttam a bemutató eszembe jutott, mit csináltam, amikor jöttem szembe először egy Mac OS :))) Én nem tudom, hol kattintva, vagy ismét egy nehéz treba volt törölni valamit;) ) Pfff, hány idegek tettem ..da végül rendben volt, és megtanultam olyan nagy, hogy használja azt

  • nagyon szép bemutató ... Szeretném, ha elkészítene egy, amelyben elmagyarázza, hogy az ubuntu hogyan változik mac os-ké

    • alex:
      nagyon szép bemutató ... szeretném, hogy egy, amelyben hogyan lehet ubuntu Mac OS

      macubuntu yutub keres valamit tettem asha ubuntu 10.04 és megfordult újonc sikerek

    • alex:
      nagyon szép bemutató ... szeretném, hogy egy, amelyben hogyan lehet ubuntu Mac OS

      Ha azt szeretnénk, hogy ez a dolog könnyen: http://sourceforge.net/projects/macbuntu/

      sokkal egyszerűbb telepíteni, és az eredmény valóban egy igazi Mac OS. ha megmutatod, hogy valaki azt mondani, hogy van egy asztali Mac, nem ubunutu :))

      "sokkal tökéletesbbé teszi", mint amit ez az alkalmazás a Windows 7-rel tesz :):)

      a video oktatóprogramból származó emberek készíthetnek egy oktatóanyagot ezzel a dologgal, mert kevesebb ideig tart, és azt hiszem, hogy sok ember nyugszik rajta;)

  • Nem tetszik ez a téma, én nem igazán megy a témák, kurzorok, bőr, ikonok, stb. Ha még mindig népszerű a Mac téma miért nem pénzt takarít meg, és vesz egy.

  • Nagyon érdekes bemutató!
    Az AS-nek egy oktatójavaslata volt: ugyanúgy, ahogy bemutatta ezt a témát, amely a Win 7-et Mac os x-ként alakítja, és bemutatja a témát, amelyben a Win 7-et ubuntuvá alakíthatja, akár az Ubuntu Skin Pack 4.0-rel, akár ha nem, akkor egy másik módszer a telepítés. A maverick_for_win7_by_dpcdpc11 téma a "vak" megváltoztatásához, a navigációs gombok a Windows 7 navigációs gombok testreszabásával és a tálca a 7CONIFIER-rel nagyon szépnek tűnnek.

  • Telepítettem a csomagot, ez jó, de van egy probléma a rakéta dock amit úgy tűnik, de én kétségbe monitorral ikon külön-külön. Tudja, hogyan lehet megoldani ezt a problémát?

  • Nagyon szép bemutató! Mint minden eddiginél, de van egy kérdésem, Adrian ... hogyan sikerült az Aero a virtuális rendszerben? ^^

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.