Hogyan kell lefordítani és kiejteni az angolt helyesen - HD video bemutató

Ez a videó bemutató egy kicsit szokatlan, mert nem jelent olyan szoftvert vagy érdekes dolog, ami egy program vagy egy másik, bemutatunk két weboldalak, amelyek segítenek jobban megérteni és kimondani angol.

Az első bemutatott weboldal a Google Translate, amely bármit lefordíthat angolról - románra, románra - angolról, és nem csak a Google Translate támogatja sok idegen nyelvet.

A második megoldás egy weboldal, amely megmutatja, hogyan kell helyesen kiejteni minden szót angolul, akkor HowJsay.com (ahogy mondod, hogy hogyan mondjuk), ez a honlap bizonyos hang minden szót angolul, hogy amikor hengerelt megmutatja nekünk, hogyan ezek a helyesírási angol szavakat.

Ez a videó bemutató érkezik, hogy segítsen azoknak, akik nem nagyon ismerik az angol nyelv és kiejtés a szó ebben a nemzetközi nyelv.

Kívánok kellemes és reméljük, hogy érdekes e két honlapon.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (54)

  • Érdeklődéssel nézem az oktatóanyagokat. Szeretem, hogy kicsit leegyszerűsítse ezt az oktatóanyagot, de oktató jellegű, és ezen oktatóanyag kiegészítéseként azok számára, akik valamit gyorsabban akarnak lefordítani, még a gogle-ban lévő nyílt eszközök fordításakor megjelenő weboldal az oszlopba kerül írja meg a román nyelvet, és bal kattintással vegye be a román nyelvet, és tegye a felső sávba, és amikor egy weboldalt akar lefordítani, kattintson rá csak a román nyelvre, és az oldal automatikusan és gyorsan lefordul, kérlek, bocsásson meg, ha hibát követtem el ezzel a kitöltéssel és ne aggódjon, annyi oktatást és minél több látogatót kívánok neked a webhelyen.

  • valóban "[...] kissé egyszerűsítve ezt az oktatást, de oktató [...], Eugen
    De az irinelnek is igaza van .... nem jó, ha nagyobb szövegeket teszel ... vagy ha 2,3 mondatot teszel ... egyszerűen megváltoztatja a jelentését a mondat 30% -ával .......
    Bft tovább

  • más megoldások vannak például annak érdekében, hogy megtudjuk, hogyan kell kiejteni néhány szót angolul, például:
    "Vezérlőpult" -> "Beszéd" -> "A következő szöveg használatával tekintse meg a hang előnézetét" -> Írja be a kívánt szót -> Kattintson a "Hang előnézete" elemre .... és alul kiválasztjuk a kiejtés sebességét! :)

  • @ Irinel:
    poi pe c tipp de windows ... are aia cu "[...]" Vezérlőpult "->" Beszéd "->" A következő szöveg használata a hang előnézetéhez "-> Scriem cuvantul dorit -> Kattintson a Pe" Előnézet hang ”… és az alábbiakban kiválasztjuk a kiejtés sebességét! :) [...]"

    Néztem egy Windows Vista otthoni prémiumot ... nem rendelkezik.!: ((..
    Megnéztem egy másik windws 7 !: D
    nem rendelkezik...
    milyen típusú d nyerni ???

  • Gratulálunk a video oktatóanyaghoz, nagyon érdekes, de kiegészítéssel járnék, az oldalra, ahol megírja a kívánt szavakat, hogyan kell mondani angolul, alján található a fonetiks.org link, ahol ugyanazt a trükköt megtalálhatja más nyelveken is. hogy nem bánod, hogy ezzel a kiegészítéssel jöttem, de néhány megjegyzésében azt mondtad, hogy jó kiegészíteni egymást, ha bizonyos információkat elhagyunk, függetlenül attól, hogy azok ismertek-e vagy sem. Ezt észrevettem a videó bemutatójának megnézése után, nem az, hogy mindentudó vagyok.

  • @som: Senki ideges, ha jön néhány megjegyzés a bemutató !!! Mindenkit szeretettel várunk, hogy a szerepe a megjegyzéseket, amelyek célja, hogy kiegészítse a bemutató, és Cristi mondta bemutatója Comments + = Perfect !!! Relax az ember nem bánja ellenkezőleg, ez az érzés, amit akarsz itt a honlapon, hogy mindenki van valami completare.Iti Köszönöm, és várják magad!

  • Igen, nagyon jó ez a videotutorial akkor köröm a bravo neked annyira sokan nem tudnak angolul, vagy legalábbis néhány szempontból tinetio így is elvárják a következő videotutorial

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.