Hogyan lehet levágni egy dalt egy telefon csengőhanggá - videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató lesz egy módszert, amellyel meg tudjuk vágni egy darabot egy dal mp3, hogy egy csengőhangot a mobiltelefon.
Legtöbbször, amikor egy egész dalt csengőhangként használunk, kellemetlenségünk van a dal bevezetésének meghallgatásakor, néha ezek a bevezetések olyan hosszúak, hogy unatkozunk a kórus között, vagy bezárjuk a hívott könyvet, és nem meghallgatjuk a dal érdekes részét, a kórus gyakran az a rész, amelyet csengőhangként valójában szeretnénk. Ráadásul egy teljes mp3 dal csengőhangként történő betöltése a telefon memóriájába értékes erőforrásokat igényel, az oktatóanyagban a csengőhang méretét 1 MB-ról (1024 KB) 88 KB-ra csökkentettük, azt mondom, hogy egy kicsit
Ahhoz, hogy távolítsa el ezeket a hiányosságokat használunk free trim (vágás, beállító, vágás), ez az alkalmazás az úgynevezett FRRE Vágás MP3, és jön egy több mint barátságos felület.
Kárpitozás Free MP3 képes eltávolítani részeket, hogy nem vagyunk érdekeltek, vagy mentse el a csengőhang dallam vagy refrén csak egy adott folyosón, hogy mi tetszik.
Ingyenes Vágás Mp3 is lehetővé teszi az egyre növekvő mennyiségű dalok, ez a lehetőség akkor hasznos, ha memodiilor kis mennyiségű, azt is keverjük össze (mix) dalokat, hogy a csengőhang különleges.
Remélem tetszik az alkalmazás, és segít, ha úgy döntesz, hogy mondja el nekünk, és segít minket a hozzászólások részben, akkor is, ha akartam csinálni valami különleges, és nem tér el, meg tudod mondani nekünk, és mi megpróbáljuk vezesse.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru

Download Free Vágás MP3


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (50)

  • Azt szeretnénk, hogy a videotutorial, hogyan lehet, hogy egy negatív negatív szám, vagy távolítsa el a dalt

    • Xoned: Kár, hogy nem lehet   

      Kár, hogy ;) Ahhoz, hogy egy negatív gyümölcsös hurkok stúdióba, és el kell távolítani a negatív egy másik program kell, nem tudom a pontos nevét

      • gyors:
        Kár, hogy ;) Ahhoz, hogy egy negatív gyümölcsös hurkok stúdióba, és el kell távolítani a negatív egy másik program kell, nem tudom a pontos nevét  

        Giginelee .. A Fruity Loops Studio (FLS) pénzbe kerül;) Szerintem nem adsz 100 dollárt + egy programért (a DEMO nem jó semmire)

  • Nem határozta meg, hogy hol töltse le ezt a programot ... Néhányan már tudjuk, de nem tudom, hogy mindenki .... !! De nagyon jó bemutató .... Bravo Cristi ... Szeretnék egy érdekesebb ismertetőt a Windows 7-ről, néhány trükkövel (mennyire legális), valami olyan érdekes témával, hogy láttam őket ... Még egyszer, bravo ... Jó egészséget és sikert!

    • BGD: Nem adja meg, ahol letölthető a szoftver ... Uni már tudom, de nem tudom, hogy mindenkinek ....! De nagyon jó tutorial .... Bravo Cristi ... szeretnék egy érdekes bemutató a Windows 7 néhány trükköt (többé-kevésbé legális), valami olyan érdekes, hogy leam láttam az egészet ... Ismét bravó ... jó egészséget és sok sikert!  

      Láttam a neten több a Linux vagy Mac és elfelejtettem mondani, hogy a letöltési linkre tutorial!

  • Lehet csinálni egy tutorial, hogyan kell egyesíteni a dalt a másik?
    Letöltöttem a Free Trim MP3 szoftvert, és csatlakozni akarok két dalhoz. tel ...
    Dalai hogy 2 1.

  • igen, ez egy profi dinnye cristian javaslatának "Azt akarom, hogy készítsen egy video oktatóanyagot arról, hogyan készíthet negatívumot egy dalra, vagy eltávolíthatja a dal negatívját"

    is

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.