Hogyan törölheti a bizalmas adatokat a PrivaZer segítségével a számítógép eladása előtt

Hogyan törölhet bizalmas adatokat a PrivaZer segítségével

Miről szól ez a videó bemutató? Hogyan törölheti a bizalmas adatokat a PrivaZer segítségével?

Az érzékeny adatok törléséről a PrivaZer alkalmazásban bemutatja, hogyan kell alaposan megtisztítani a Windows rendszerben.

Tisztítjuk és töröljük a Windows nyomait az adatvédelem érdekében, és mielőtt eladnánk az operációs rendszert futtató számítógépet vagy merevlemezt.

Miért jó a Windows tisztítása?

Az idő múlásával az operációs rendszerben mindenféle ideiglenes fájl, érvénytelen bejegyzés, a böngészők régi előzményei stb.

Ez az adat akadályozza az operációs rendszer megfelelő működését, és azt a benyomást kelti a felhasználóban, hogy a számítógépe régi és elavult, bár valójában csak felesleges adatokba fulladt.

Ne tisztítsa az operációs rendszert, mintha soha nem mosnánk és nem tisztítanánk a házat.

Miért jó a bizalmas adatok törlése a Windows rendszerből?

Amikor bizalmas adatokat hagyunk a számítógépen, például a böngészőben tárolt jelszavakat vagy a munkamenet-sütiket, könnyen feltörhetünk minket, ha később valaki hozzáfér a PC-hez.

Ugyanez történik akkor is, amikor az operációs rendszernek számító PC-t vagy merevlemezt értékesítjük; tele van érzékeny adatokkal, amelyek sebezhetővé tesznek minket.

Miért jó törölni a Windows és a böngésző használati előzményeit?

Akár tudja, akár nem, a Windows rendszerben lehetőség nyílik a használati előzmények megtekintésére, vagyis arra, hogy mit csinált előtted a PC-t használó személy.

Készítettem egy oktatóanyagot is, amelyben megmutattam Hogyan lehet megtudni, ha belépett a számítógépet, és mit csinált.

Még a böngésző előzményei is rendkívül fontosak. Bárkinek megmutathatja, mire gondol, mire vágyik stb. Vagyis közvetlenebbül, a böngésző előzményeinek felhasználásával létrehozhat egy profilt.

Mi az a PrivaZer, és hogyan törölheti a bizalmas adatokat a PrivaZer segítségével?

A PrivaZer egy CCleaner-szerű alkalmazás, de kissé fejlettebb és kevésbé tolakodó.

A PrivaZer segítségével törölheti azokat a fájlokat, amelyekre már nincs szükség, intelligens módon törölheti a böngésző előzményeit és a cookie-kat, valamint törölheti a Windows használatának nyomait.

A PrivaZer az, aki takarít utánad!

Töltse le a PrivaZer-t

Adatvédelmi oktatóanyagok és nyomok törlése:

 1. Detektor a mikrofon és a kamera csalárd felhasználása az Android telefonokon
 2. Egyszerű, egyszerű biztonsági beállítás a Windows rendszeren
 3. Hogyan lehet megtudni, ha belépett a számítógépet, és mit csinált
 4. Mennyire biztonságos vagy névtelen Incognito (privát vagy InPrivate)
 5. Hogyan állíthatja le a viselkedési hirdetéseket, a hirdetések a gondolataikat olvassák

Videó bemutató - Hogyan lehet törölni az érzékeny adatokat PrivaZer

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Nelu - mondta

  A Total Commander-en 192 G szabad, a beolvasás után 189 G szabad volt

  • A PrivaZer hivatalos válasza:

   Ennek oka a PrivaZer által végrehajtott módosításokat tároló visszaállítási pontok. Egyszerűen töröljön néhány helyreállítási pontot, és visszakapja szabad helyét.

 2. A PrivaZer csapat - mondta

  Ennek oka a PrivaZer által végrehajtott módosításokat tároló helyreállítási pontok. Egyszerűen töröljön néhány helyreállítási pontot, és visszakapja szabad helyét. (ha le tudja fordítani azt a keresztényt).

  A PrivaZer csapat

  Fordítás:
  Ennek oka a PrivaZer által végrehajtott módosításokat tároló visszaállítási pontok. Egyszerűen töröljön néhány helyreállítási pontot, és visszakapja szabad helyét. (ha le tudja fordítani Cristiant).

  A PrivaZer csapata

 3. iohan h - mondta

  Nagyon érdekes és összetett. Könnyen kezelhető, közepes és haladó. A lány úgy néz ki, mint egy hangoló segédprogram, tegnap este arra gondoltam, hogy hol láttam a képet a klaszterekkel. Pozitívan lenyűgözött. Bleachbit-et használok. És a revo megtisztította a nyomokat copmp.Succes.

Trackbacks

 1. […] Hogyan törölje a bizalmas adatokat a PrivaZer segítségével a számítógép eladása előtt […]

 2. […] Hogyan törölje a bizalmas adatokat a PrivaZer segítségével a számítógép eladása előtt […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.