A lapok, bővítmények, jelszavak és könyvjelzők szinkronizálása a Google Chrome-ban - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell használni a Chrome szinkronizálási opciót a Google Chrome böngésző és alkalmazásai. Nos, mindannyian Használjon olyan böngészőt, mentse könyvjelzők, jelszavak bejelentkezés társadalmi hálózatok és más helyszíneken. Chrome Sync szinkronizálja a Google véve minden böngésző, adatok, mint például:
- alkalmazások
- az űrlap kitöltésekor automatikusan kitöltendő adatok
- kedvenc oldalak (könyvjelzők)
- telepített bővítmények
- címsor előzményei
- beírt jelszavak
- a böngészőben elvégzett beállítások
- a böngészőbe telepített témák
- nyitott fülek
A Chrome szinkronizálás segíteni?
Ha sync Google Chrome a Google fiókot, amikor mi egy újra a Windows, egyszerűen újra a Google Chrome böngésző, hogy jelentkezzen be, hogy Google Sync a Google fiókot, és frissen telepített Chrome könyvjelzők újra beállításait böngészővel házi lapok megnyitni a régi böngészőt. Alapvetően nem kell vigyázni mentés böngészőben, akkor nem kell menteni külső könyvjelzők, beállítások visszaállítása a kedvenc böngésző.
Egy másik helyzet az lenne, hogy a Google Chrome a számítógépre telepített otthon és az irodában az összes Google Chrome. Nos, ha mi is, be ugyanazzal a számlát Google Sync Google, amikor egy könyvjelzõt menteni a Chrome irodájában, amikor hazaérünk, akkor elérhető a Google Chrome böngésző a PC-n Home.
A közelmúltban, a kibocsátás a Google Chrome 19 lehetővé teszi számunkra, hogy szinkronizálja és nyitott fülek. Nap a bemutató nem működik, mert az asztali PC volt a hordozható verzió a Google Chrome és akkor valószínűleg tudja, hordozható alkalmazások nagyon jó integráció az operációs rendszer.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell használni a Google Sync a Google Chrome böngésző beállításait, hogy megmentse, és szinkronizálja a böngésző könyvjelzőit, témák és a jelszavakat.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (14)

  • Helló, Adrian, van egy kérésem is, tudom, hogy ez egy kicsit témán kívüli, és elnézést kérek, de nem tudtam, kit kérdezem, talán szerencsém vagyok, és tudod, miről van szó. Elkészítettem egy bootolható Windows 8 cd-t. Nagyon jó és szép, bementem a bioszpontokba, és mindent megválasztottam a CD-ről való indításhoz, de nem tudom, miért nem akar tovább indulni, és ez nem csak a CD-n van, megpróbáltam egy másikt 7 ő sem akarja, egyszerűen semmi nem történik, látja a munkáját, visszatér a rendszerbe. Szeretném megemlíteni, hogy egy régebbi számítógépen is teszteltem, és nem volt probléma, kiderült, hogy rendben van ......

  • Cosmin:
    Hi Adrian Volna egy kérésem, tudom, hogy ez egy kicsit off-topic, és elnézést kérek, de nem tudtam, kit kell kérdezni, talán én vagyok szerencsés, és tudja, miről van szó. Csináltam egy CD-t a Windows 8 ma bootabil.Toate finom, beléptem a BIOS választottam mindent, amit kiválasztott dugványok a CD-t, de nem tudom, mi az oka nem akar elindulni a, és ez nem csak ezzel cd, megpróbáltam egy ablak nélküli 7 ember akar egyszerűen nem történik semmi a saját dolgom, vissza a rendszerbe. Azt lehet mondani, amit tesztelni régebbi PC, és nem volt gond bootolt ok ......

    Nem menteni a beállításokat, miután te. Miután ezzel BIOS beállításokat és ki akar lépni, majd nyomja meg az Y, majd nyomja meg az Enter F10

    • Igen, én is megtettem, semmi sem történik. Ezután bementem és megnéztem, hogy mentették-e a beállított beállításokat, és igen, mentették, de semmi sem történik, elvégzi a munkáját, visszamegyek az ablakokba. Nem igazán tudom, mi lehet az ......

  • Kipróbáltam, és én dolgoztam egész szinkronizálást modulokat. És az egyik fület, hogy a bemutató nem működik.
    Úgy tűnik, hogy a Goole Chrome hordozható verziója, amely csak fejfájást okozna magának, nem az első oktatóprogram, amely problémákat okoz Önnek, mindazonáltal adok „+” -ot, mert rájöttél, miért nem neked működik.

  • Cosmin:
    Hi Adrian Volna egy kérésem, tudom, hogy ez egy kicsit off-topic, és elnézést kérek, de nem tudtam, kit kell kérdezni, talán én vagyok szerencsés, és tudja, miről van szó. Csináltam egy CD-t a Windows 8 ma bootabil.Toate finom, beléptem a BIOS választottam mindent, amit kiválasztott dugványok a CD-t, de nem tudom, mi az oka nem akar elindulni a, és ez nem csak ezzel cd, megpróbáltam egy ablak nélküli 7 ember akar egyszerűen nem történik semmi a saját dolgom, vissza a rendszerbe. Azt lehet mondani, amit tesztelni régebbi PC, és nem volt gond bootolt ok ......

    Arról, hogy hogyan lehet elindítani DVD-t a Windows 8 rendszerrel, Cristi kollégám két nappal ezelőtt készített egy rögzített útmutatót, ha a weboldal főoldalára (Kezdőlap) lép, egy kicsit tovább az oldalon a „Legújabb oktatóanyagok” kategóriában, akkor a címet megtalálja "Az új Windows 8 kiadás előnézete, töltse le és írja be az ISO képet DVD-re - video bemutató", piros színű betűkkel. A cím egyetlen kattintással eljuthat a video oktatóanyaghoz, ahol a kérdése megfelelőbb volt. Helyezze el a szükséges türelmet, és ne szennyezze a megjegyzés mezőket független kérdésekkel. Mivel türelmünket és idejét az ilyen oktatóanyagok készítésére fordítottuk, és türelmét kell fordítania egy fej-farok bemutató megtekintésére, az ismertető megjegyzéseinek és az oktatóanyag feletti szöveg elolvasására, valamint az Önt érdeklő téma keresésére. A probléma az öné, ezért ha meg akarja oldani, rendelje el a szükséges időt. Ha nem csinálja, ne várja el tőlünk.

  • Videotutorial.ro nyílik sebességgel példa a múltban. Biztos, hogy nem a véletlen műve. Ceva.Va Gratulálok srácok igen.

  • Nelu Gherghisan:
    Videotutorial.ro nyílik sebességgel példa a múltban. Biztos, hogy nem a véletlen műve. Ceva.Va Gratulálok srácok igen.

    Van egy szuper sima szerver még megpróbáltuk, és boldogok vagyunk, úgy érzi. Van egy nagyon erős konfigurálása okos tárolási alkalmazások alacsonyabb elérési idő és SSD olyan alkalmazásokhoz, amelyek helyet meghajtók RAID konfigurációkat. Egész csodája van egy Gigabit adtea és a HTTP-kiszolgáló, amely eltarthat több tízezer simán kérések másodpercenként.
    A legjobb az, hogy nem kell gondolni, meg lehet nézni, oktatóanyagok jó állapotban van, futtatható nélkül bármikor várni.
    Célunk a videó buffert 0 másodperc fut valós időben elérte, mi van a legfejlettebb streaming video platform Romániában, sőt Európában.
    Most még nagyobb hangsúlyt kap a tartalom.

    Nelu Gherghisan:
    Videotutorial.ro nyílik sebességgel példa a múltban. Biztos, hogy nem a véletlen műve. Ceva.Va Gratulálok srácok igen.

    • Köszönhetően elsősorban fejlesztések, hanem részletes és gyors választ. Ahhoz, hogy teljesen boldog, amit úgy néz ki, nem akar, mint az gyakoriságának növekedése cikkek a minőség már kialakult.
      Gratulálok ismét.

  • Szeretnék gratulálni neked az anyagához. Állandóan követlek téged, és bár még nem mondtam, itt vagyok ...
    Ehhez az anyaghoz sajnos, és nem az ön hibája, hogy nem működik teljesen helyesen. személyesen még soha nem láttam olyan információt, hogyan szinkronizálhatom azokat a kiterjesztéseket, amelyek nem szinkronizálódnak automatikusan, és hidd el, hogy van néhány ...
    Az utóbbi időben voltam sújtotta ez a probléma kerestem a megoldást, de úgy tűnik, hogy olyan rossz, még nem találtam egyet. Talán úgy gondolja nekem, és segítsen nekem ezzel, ha bármilyen ötlete. Személy szerint én megpróbáltam szinkronizálni kiterjesztések közvetlenül appdata egy felhő szinkronizálási szolgáltatásra, de nem tettem még ki. Sok dolgot kell figyelembe venni, és sajnos az idő meglehetősen korlátozott.
    Ami Remus

  • Helló,

    Miután szinkronizált adatokat, és azt követően, hogy hozzá adatokat könyvjelző, adja hozzá a jelszavakat, bővítmények, stb, hogyan szinkronizálhatja, hogy a frissítést.

    Kérdezem ezt, mert én patito miután telepítette króm megint, én csak meg szinkronizálva, amíg nem volt a szinkron, minden más adat, hogy megmentettem után egy ideig kb 3,4 hónapig , nem fordult elő.

    A kérdés az, hogy hogyan tudom frissíteni kell szinkronizálni?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.