Hogyan és mivel helyettesíthetjük a Start menüt a Windows 8 Consumer Preview - video bemutatóban

Hi barátok, ma egy videó bemutató, hogy hogyan és mit tudunk cserélni a menü / Start gomb a Windows Consumer Preview 8. Mint tudod, a Windows jelenleg az egyetlen 8 Micrsoft Windows-történelem, amelyben nincs menü / Start gombot. Miért mondják ebben az időben? 8 mert a Windows Consumer Preview csak egy változata incerare rendes fogyasztók és nem ismert, hogy a döntést, hogy távolítsa el a Start gombot (Start menü) A Windows 8 marad. Remélhetőleg a Microsoft elég negatív visszajelzést eltávolítása a Start menüt, hogy követő újbóli Microsoft dönt. Fontos, hogy van annak eldöntésére, hogy változtatni a dolgokat, hogy azt mondják, amit szeretünk, és hogy ez mit jelent, de hogy ne legyen olyan nagy számú felhasználó, akik hasonló igények, panaszok.
Amíg a Microsoft végül úgy döntenek, hogy mi köze van a menüben vagy a Windows Start gomb 8, javaslatot teszünk az oldatba a bemutató ma. Ez rendkívül egyszerű, nem használható szoftver vagy hack vagy folt. Már csak egy egér, a Windows Consumer Preview telepített 8 egészet.
Azonban a Start gomb véglegesen eltávolították a Windows 8 csak már nem találhatók meg a helyét, hogy mindannyian tudjuk, és már nem felel meg a feladat, amit használt. Most a Windows gomb átkerült a Charm Bar hanem kattintva nem kap, mint a váltás Metro felület a Desktop és fordítva. Hogy aktiválja a Charm Bar, egyszerűen nyomja meg a Windows + C billentyűket egyszerre
Elég fecsegés, azt hiszem, hogy az általunk nyújtott elegendő információt, így hívlak benneteket, hogy a munka következő video tutorial, hogy hogyan EACT és akkor cserélje ki a Windows Start menüjében 8.
Van egy kérést, hogy tegye a hozzászólások részben a bemutató, ha ért egyet, hogy el kell távolítani a Windows Start menüjében a 8.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (45)

  • Adrian parancs, hogy használt, amikor megteremtette az eszköztár C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Programs

    Remélem, hogy a Microsoft nem lopja el az otthoni gombot: D, mindannyian használjuk, igazán szükségünk van rá ...

    • FaraVirusi:
      Adrian parancs, hogy használt, amikor megteremtette az eszköztár C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Programs

      Remélem, hogy a Microsoft nem lopja el az otthoni gombot, mindannyian használjuk, igazán szükségünk van rá ...

      A nyertes 8-ban már nem leszünk szüksége rá, akit nem értesz ............

  • Telepítettem a Windows 8 ezen verzióját is, és nagyon tetszik .... mc bemutató Adrian .... Látom, hogy még a mai napig sem oldották meg a dvd-rw felismerés problémáját: ((

  • Válttam a Win xp-ről a Win7-re is, de van egy kis nagy problémám ... segíthet valaki? Megcsináltam a kompatibilitási tesztet, hogy kiderüljön-e, hogy a számítógépem megfelel-e a Win 7-nek, és jól kiderült. és szép a hangzáshoz (amikor behelyeztem a CD-t a meghajtóba, nem engedtem meg, hogy telepítsem az illesztőprogramot, kerestem az interneten és találtam néhány magyarázatot, de hiába telepítettem N illesztőprogramokat, és még mindig nincs hangom. Néhány illesztőprogramnál a hang működni kezd, mindaddig, amíg amikor kikapcsolom a számítógépet, és újra kinyitom, akkor a hang már nem működik, az óra melletti hangszórón piros X jelenik meg, és sikító hang hallatszik. VAGYON SEGÍTSEN MEG valaki valaki ????? Úgy gondolom, hogy néhány beállítást BE kell tennem HOGY A HANG EGYEN MŰKÖDIK, HOGY MINDEN VEZETŐT TELEPÍTEN, De ZÁRÁS UTÁN NEM MEGVALÓSOK MEGNYI HANGOK. KÖNNYEN SZEREKEN A VIDEOTUTORI CSOMAGOT.

  • Sőt, úgy tűnik, van egy probléma a DVD-RW. Megpróbáltam telepíteni a Windows 8 (32 bit) egy DVD-t és nem működik, de a bot nagyon jól ment.
    És van egy probléma a víruskereső programok (normál, sőt, ebben a szakaszban.) Próbáltam Bitdefender, Kaspersky és a Norton sem működött. Aztán telepített AVG Internet Security 2012 (próba), és működött.
    Eltekintve a kis hibákat 2 számítógép nagyon jól, úgy tűnik, még valamivel gyorsabb, mint a Windows 7.
    Kellett pokol, hogy jelszót, és most nem tudom, hogyan kell felhívni. Tudja valaki, hogyan kell ezt csinálni?

  • George1984:
    Én váltani Win XP win7, de van egy kis probléma, nagy ... tud valaki segíteni? Kompatibilitási tesztet csináltam, hogy ha a pc comp nyerni 7 és ki bine.Toate és jó a hang ((cd táskát, amikor a készülék nem engedi telepíteni az illesztőprogramot kerestem az interneten, és találtam néhány magyarázatot, de nem én telepítette a vezetők azt sunet.La néhány vezető hang elkezd dolgozni, amíg zárt PC és nyissa meg újra, ha nem működik hangot Ami a piros X jelenik meg a hangszóró Delange nézni és hallani a zúgás boxe.MA tud valaki segíteni?? Azt hiszem, hogy a beállításokat a PC-CA SA Amint MERGE megy SOUND záráskor telepítse vezetők, de miután én SUNET.ROG HA VIDEOTUTORIAL.RO sok csapat tud nekem segíteni??

    Próbálja megkeresni az automatikus driver frissítések. Arról, hogy ez a bemutató már van. Írd fel a jobb felső keresőmező: Illesztőprogramok telepítése az automatikus frissítéseket, akkor adja meg és meg fogja találni. És azt ajánlom, hogy megbénít UAC (User Account Control), mielőtt ezt.

  • Bogdan:
    Sőt, úgy tűnik, van egy probléma a DVD-RW. Megpróbáltam telepíteni a Windows 8 (32 bit) egy DVD-t és nem működik, de a bot nagyon jól ment. És van egy probléma a víruskereső programok (normál, sőt, ebben a szakaszban.) Próbáltam Bitdefender, Kaspersky és a Norton sem működött. Aztán telepített AVG Internet Security 2012 (próba), és működött. Eltekintve a kis hibákat 2 számítógép nagyon jól, úgy tűnik, még valamivel gyorsabb, mint a Windows 7. Kellett pokol, hogy jelszót, és most nem tudom, hogyan kell felhívni. Tudja valaki, hogyan kell ezt csinálni?

    Jelszó tedd, mint a Windows 7. Nincs több elrontott ezt. A Windows 8 gyerekjáték. Írd fel a jobb felső keresőmező: Ügyvezető felhasználói fiókokat a Windows 7, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Ha nézte a bemutató fej-farok, akkor már tudod, hogyan lehet a Windows Vezérlőpult 8in a klasszikus felület (mint a winndows 7), mert a Windows Vezérlőpult és 8 a Metro felület.

    • AdrianGudus: Jelszó tedd, mint a Windows 7. Nincs több elrontott ezt. A Windows 8 gyerekjáték. Írd fel a jobb felső keresőmező: Ügyvezető felhasználói fiókokat a Windows 7, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Ha nézte a bemutató fej-farok, akkor már tudod, hogyan lehet a Windows Vezérlőpult 8in a klasszikus felület (mint a winndows 7), mert a Windows Vezérlőpult és 8 a Metro felület.


      A legjobb válasz az volt, mint a "jelszó megváltoztatása, mint a win 7. Van egy tutorial ebben a témában a honlapunkon. Írd fel a jobb felső keresőmező: Ügyvezető felhasználói fiókokat a Windows 7, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató. "

      De, mint a (túl sok), máskor, Adrian Guduş tudott segíteni, de egy kicsit durva, és megadta a választ, mint a "Tedd magad és ezzel fürdőszoba, újszülött, és nem zavar A kérdésre a két oroszlán! És a jövőben, ne feledje: Ez az oldal legyen udvarias minden, kivéve engem! "

      • Bogdan: Ez volt a legjobb válasz, mint a "jelszó megváltoztatása, mint a win 7. Van egy tutorial ebben a témában a honlapunkon. Írd fel a jobb felső keresőmező: Ügyvezető felhasználói fiókokat a Windows 7, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató. "

        De, mint a (túl sok), máskor, Adrian Guduş tudott segíteni, de egy kicsit durva, és megadta a választ, mint a "Tedd magad és ezzel fürdőszoba, újszülött, és nem zavar A kérdésre a két oroszlán! És a jövőben, ne feledje: Ez az oldal legyen udvarias minden, kivéve engem! "

        Van troll funkcióid :)
        Amikor az ember fejlődik, és válaszolt Bemutató de ragaszkodott hozzá, magatartás és kérjen valamit, ami már választ a bemutató, és akkor úgy érzem a fájdalmat.
        Nagyon fáj, amikor lehűtjük alamizsánk szátainkat, és kibontakozik a világ .... Személy szerint tiszteletlennek tartom, és még tiszteletlenebbnek tartom, amikor tudod, hogy tekercselted, nem nézel ki fej-farokig, és mégis élsz és tegyen fel egy kérdést, amelyre már megválaszolták az oktatóanyagot.

  • Adrian, igazad van, az oktatóvideó felfedezésének álmának utolsó részében ... sokan arra várnak, hogy minden meghaljon a szájban, hogy megkapják ... álmodoznak a Windows8 felületről, amit nagyon szeretek .. mindent interaktívabbá tesz .. hanem vonzó.

  • Sir Adrian szeretné, ha az emberek a Microsoft, hogy az esélye, hogy a személy közül választhat 7 Windows Start menüjében és a Start menü a Windows 8.Adica röviden, hogy van egy program, beépített erre Windwos 8 .

  • Tudom, hogy a Start menü nem tenni windous 8 sem az utolsó (remélem újra kell legalább Microsoft ostoba, hogy sok amerikai megtanulta, hogy ne nézze át a számítógép und ee május progrm x blabla)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.