A Windows 8 beállítása az asztali felület megnyitására indításkor - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató majd meglátjuk, hogy mi, hogy, ha a Windows 8, jönnek csak asztali felület nélkül a beavatkozás. Mint azt bizonyára tudják már, az alap Windows indításakor 8 jelenik felületet, hogy a Metro és a Desktop interfészeket kell nyomni a Windows-gombot vagy a Windows + D, vagy, kattintson az asztalon lévő ikonra Metro felületet.
Ahhoz, hogy mit akarunk a mai bemutató fogom használni a Task Scheduler (feladatok PROGRAM) Windows 8. Bár van egy módszer, hogy ezt a feladatot gyorsabban, úgy döntöttünk, hogy vezessenek be az első módszer Task Scheduler, hogy ezt a lehetőséget, és hogyan kell programozni automatizált feladatot, vagy fut a szoftver a Windows 8. A vége felé bemutatjuk verzió még, és könnyű / egyszerű a nem műszaki emberek, akik nem tudják, talán többet, mint amennyi szükséges a Windows 8.
Itt vannak a sor kódot, hogy meg kell a fájl létrehozásához. SCF fogjuk használni a Task Scheduler:
[Shell]
Command=2
IconFile=Explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop

Szintén ebben bemutató megtanuljuk, és hogyan lehet kiterjesztések láthatóvá a rejtett mappák és fájlok a Windows 8, a téma, hogy köze van a egyszerű módszer, hogy a Windows 8 ingázni egyedül induló Desktop felületen látható a bemutató ma. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan is szeretnénk csatlakozni egyedül 8 Windows asztali felület indításkor.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (33)

  • Sal, ha tudsz segíteni nekem néhány tanácsot, telepítettem win aztazi 8 és problémád van a hang minősége, pl nyerni 7 a yout .. is teszel a videót hallja a minőségi különbség hd, de a Windows nem 8 hall semmit, és hangzik rosszul, ha jó tanácsot, köszönöm

  • Nem tudom, mi történik, de hibajelzést kapok, ha néhány vezető, új ablakokkal 8 preview kiadás, amit már az előző release.acum próbál bejutni cs a gőz, és nem még kompatibilitási módban.

  • Cristi, ajánlasz nekem egy jó egeret, vagy készítesz egy útmutatót, amely a legjobb játékegér egyikük válaszol a kattintásra, és az már lő, és mindig folytatja a játékot. Mit javasolsz, szeretnék olyat, ahol sok DPI van, legfeljebb 800 RON-ig. Hogy nem tudom, mit válasszak?

  • ASUS:
    Cristi, azt ajánlom, hogy nekem egy jó egér, vagy neked egy útmutatót a legjobb játék egér, az Apple érdeke, hogy van egy "rablás" a Genius 800dpi bosszant engem játékokat rákattintok lelőni egy dAbeau Ez igazodik a gombra, és lőni mindig folytatódik a játék. Mit javasol, mit akar egy multi DPI up-n 300ron így. Nem tudom, mit válasszon?

    Azt javaslom, Razer Imperator egér 2012, 6400dpi, 3.5G lézeres érzékelő
    http://www.emag.ro/mouse/mouse-razer-imperator-2012-6400dpi-35g-laser-sensor--pRZ01-00350200-R3G1

  • Szia, kérdésem lenne, most telepítettem a Windows 8-at egy laptopra, amely megfelel a Windows 8 követelményeinek, de a telepítés után azt mutatja, hogy a CPU-t mindig 50% felett használják, ha nem futtatok semmilyen alkalmazást, ez jó vagy rossz? Tegyem vissza a Windows 7-et? Köszönöm!

  • M Laci:
    Sal, ha tudsz segíteni nekem néhány tanácsot, telepítettem win aztazi 8 és problémád van a hang minősége, pl nyerni 7 a yout .. is teszel a videót hallja a minőségi különbség hd, de a Windows nem 8 hall semmit, és hangzik rosszul, ha jó tanácsot, köszönöm

    Idézlek "semmi nem hallatszik és rosszul hangzik"
    Mit kell érteni az Ön problémáját végül? Mit hallottál?

  • Ag4ch3:
    Szia, van egy kérdés, csak telepített windows egy laptop 8 8 megfelel ablakok, telepítettem dardupa, amely azt mutatja meg, hogy a CPU mindig több mint 50%, ha nem fut semmilyen alkalmazás, jó vagy rossz? A táska 7 vissza windows? Köszönjük!

    Ha megnézi a "meddig van a processzor" elemet, amint kinyitja a laptopot, akkor normális, hogy így van.
    A processzor nem csak kérni, ha a futó alkalmazásokat, amelyek interfész látod!
    Más szóval, ha alkalmazásokat nyitva az asztalon, amely nem jelenti a processzor csak ülni operációs rendszer háttér folyamatok tucat szolgáltatások kell futtatni a háttérben (anélkül, hogy lássa), az operációs rendszer, hogy működik.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.