Hogyan lehet egyetlen kezdőképernyőt beállítani az Androidon, és hogyan lehet visszavonni az alkalmazások alapértelmezett használatát - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk beállítani egy kezdőképernyő mi Android okostelefon, és hogyan tudjuk beállítani egy alkalmazást kell vagy nem alapértelmezett a különböző feladatokat. Nem tudom, miért akar bárki ezt, de ez a bemutató is azt sugallja, hogy egy felhasználó a megjegyzések rovatban, ezért úgy döntöttem, hogy nem ez a bemutató. Ezenkívül az említett Symbian (operációs rendszer, ami a Nokia okostelefonok) küzd, hogy ezt a képességet, hogy több hazai filmeket a saját operációs rendszer. De ha továbbra is szeretné, hogy csak egy kezdőképernyőről az Android okostelefon, ez történhet egy Launcher elérhető az Android Market. Amit bemutatott egy tutorial LG Optimus One P500 de aki tulajdonosa egy Android smartphoe lehet átültetni a gyakorlatba, amit már látható ez a videó bemutató. Kérek, hogy, hogy tegye a megjegyzések rovatban a bemutató: ha ön használ több otthon filmeket az okostelefonon akkor minden kezdőképernyőn oldalak használata, hány gondol elég lenne 1, 2, 5, 7 stb miért lenne csak egy kezdőképernyőn vagy ha talál hasznos otthoni képernyőn több telephelyen, és miért? Igaz, hívlak benneteket, hogy követi a bemutató, hogy hogyan is pontosan csak egyetlen kezdőképernyő Android okostelefonok.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (44)

  • Kedves barátaim meghatározott kivétellel bemutató kollégám, szeretnék írni nekünk hozzászólások részben a bemutató, akkor az indító használatához természetesen azok, akik a saját Android.

    Szép napot
    Cristi

  • Mintegy Android: Hogyan tegye Android Wildfire román nyelv van olyan csomag?

    Adrian számára: Kérlek, mi a szoftver neve, amely rögzíti az LG telefont? :)

  • És azt mondta, hogy csak egy kezdőképernyőt akar valószínűleg megzavarni azok az 5, akik véletlenül megnyomják azt hiszem, hogy otthon és az 5 ablak ugrik, erre gondolok :)

  • Launcher Pro-t is használom :), mivel van telefonom. Találtam egy másik nagyon kedveset, de ehhez bizonyos források szükségesek - az SPB Shell 3D. Sok szerencsét!

    • Julian:
      Launcher Pro és azt használni, amikor telefonon. Találtam valami nagyon szép, de kérdezni kérdezőbiztosok források SPB Shell 3D. Sok szerencsét!

      A források mellett fizetett is (ez nem egy ingyenes alkalmazás) ... Az LG-én volt, és hogy őszinte legyek, nem fordítottam meg a hátamat .... túl fényes ... nem tudom ...

      • AdrianGudus: Emellett a források kifizetése (nem az ingyenes app) ... volt az én LG és őszintén én nem fújva ... ez túl glosy ... nem tudom ...


        Kicsit átlátható, de érdekes ... Kár, hogy problémák vannak a kezdőgombbal. Ebben az interfészben sem marad meg, még akkor sem, ha bejelöltem az alábbi négyzetet. Ez csak azt mutatja, nekem launcher pro és lg otthon. Én sem szeretem az élő háttérképet. Sok szerencsét!

  • Salut! Kérjük, egy jó program, hogy optimalizálja és tiszta android, megpróbáltam néhány a piacon, de nem elégedett.

  • Jobb lenne, ha tudod, hogy néhány tutorials az operációs rendszer és az alkalmazások BlackBerry.Cu legérdekesebb (jó) .Mi köszönöm.

  • Azt javaslom, hogy egy bemutató, WiFi File Explorer, egy hasznos alkalmazás, amely segít ász a telefon egy böngésző a PC-re minden nap nem a kártya ütés

  • EX ADWluncher használja a iPhone egy nagyon szép témát kell kiválasztani alapértelmezett beállítás nem jön

  • Sall használni klasszikus 2.3 Indító és launcher pro.Puteti hogy a tutorial, hogy megmutassa, hogyan kell tenni, hogy egy rom cm 7 az LG Optimus One

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.