Hogyan tekinthetjük meg a műholdas világot a Google Earth segítségével - videó bemutató

Ebben a videóban bemutató látni fogjuk, néhány műholdfelvételek, vagy inkább a földi világon, a szoftver ingyenes (ingyenes) a Google az úgynevezett Google Earth.

A Google kifejlesztett egy rendszert összefonódó műholdfelvételek vett repülőgépek és különleges, ami igazán lenyűgöző.

Egészen a közelmúltig olyan amerikai filmeket néztünk, amelyekben a CIA vagy az FBI egyes ügynökei műholdas képeket néztek a számítógép képernyőjén, és elgondolkodtunk azon, hogy milyen fejlett technológiával rendelkeznek ezek az amerikaiak, majd Koszovóból katonai képeket láttunk az amerikaiakkal a "lázadók" helyszíneit bombázva. „„ Sebészeti ”pontossággal, akárcsak a PC-s lövészeknél.

Ez a technológia nem olyan elérhetetlen valójában csak egy kattintásnyira van, telepítésével Google Earth nézd meg az illusztrációk a világ minden tájáról, beleértve Románia utcaszinten és a minőség nagyon jó, mi NÉZZEN még épületek 3D természetesen Romániában kevesebb épületek 3D, mint másutt.

A rendszer segítségével a Google Earth láthatjuk nem csak az egész földön, és a világűrben, galaxisok, bolygók, csillagok, csillagképek, holdak és még sokan mások az univerzumban.

Kívánok kellemes megtekinteni a videót bemutató Google Earth és reméljük, hogy sikerül felfedezni otthoni műhold segítségével a szabad szoftverre.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (36)

  • Rendkívül hasznos iskolásoknak és azoknak, akik szeretik a földrajzot !!! Nem tetszett egy :)) Néhány évvel ezelőtt én is játszottam ezzel a programmal ... Gratulálok a bemutatóhoz! Ez a program sikeresen felváltja a régi földrajzi ATLAS-t, amely miért nem ismeri el, hogy kissé unalmas és tele volt adatokkal, ennek a segédprogramnak a segítségével a gyermekprogram sokkal könnyebben megtanulná a földrajzot, sokkal izgalmasabb és türelmesebbek tanulni ilyen "játék" néhány iskola ezt a programot használja tananyagként!

  • Régi, de hasznos program, mint a bor a régi jó !!! csak azt kell tudni, hogyan kell inni !!

  • Kérem, mondja meg, hogy hogyan lehet letölteni ezt a fájlt, mert ha nézem online minden megáll betölteni.

  • @vasycara: Videotutorialelor letöltését tilos ezen az oldalon, így az, hogy meg ve tovább súlyosbíthatja a forgalom a webhelyre, és még, hogy nem lesz képes nézni ilyen útmutatók az oldalon! Azonban van egy biztonsági háló, és ha megpróbálja letölteni lesz tiltva örökre, és soha többé nem lesz képes, hogy látogassa meg ezen az oldalon!

  • Ismerek valakit, aki letölt útmutatók itt, és tedd a torrent módosíthatja őket, videotutorial.ro kis dolog ki a képet, ha jelen bemutató teszi a nevét a nevét, akkor nem adja meg Suissa tiltani?

  • Lenyűgöző és interesant.Stiam Google Earth, de
    vizualizez.Acum kíváncsi volt, hogy néhány pályák, amit
    explorez.Tine őket asa.Bafta az egészet!

  • Nagyon jó program már attól függ, hogyan és milyen kontextusban használja. A Google Earth egy együttműködés az emberek a hajó Tracker, és akit érdekel a kereskedelmi hajók szuper!

  • :) Mi Mădălin tudsz (semmit sem tudott), az egyik az, hogy nem elfog video / audio, hogy amit lát, és egy másik dolog dawnload, igaz Adrian?

  • Nem tudom, mi történik, de én nem vagyok, szinte semmit, területek és websuite s, STC, k meg, és nem akkor nem akar válaszolni nekem, és nem mondja, hogy uinde grsesc.

    köszönöm

  • @Florin Iacob: mert nem vagy óvatos, ezért nem sikerül! alaposan meg kell néznie az oktatóanyagot, és figyelnie kell a tűzfalra, ha le van tiltva vagy megfelelően van beállítva, hogy ne blokkolja azokat a portokat, amelyekkel a webhelyhez telepített programok működni fognak ... alaposabban nézze meg ezeket az oktatóanyagokat!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.