Hogyan átvitelt a ftp-server FileZilla bemutató videó

Ez a módszer az egyik legnépszerűbb módja a fájlok, és még mindig hallani az emberek, akik nem tudják ezt, és próbálja a fájlok a yahoo messenger.

Fájlok átvitele FTP (File Transfer Protocol) egy nagyszerű keresi a spread is használható minden területen, ahol szükség van egy módja többé-kevésbé stabil és biztonságos.

Akkor is, ha fel filmeket a web szerveren, módszerrel fájlátvitel, FTP.

Az ftp szerver telepítés nem egy nagyon nehéz feladat, működtetni, sőt a BA.

Kérjük, nézze meg a következő videót a leírás bemutatja, telepítésével és használatával egy ftp szerverre, ebben az esetben a FileZilla Server.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (107)

  • Cool bemutató, ami igazán érdekel engem, mint én használni minden egy keylogger, ha megy

    Cristi jó munkát végez ezen az oldalon

    bravó

    Nagyon köszönöm!

  • Helló Cristi! Örömömre útmutatók te, én vagyok nagyon hasznos, sokat tanultam tőlük. Lenne egy kérdésem kapcsolatban ftp szerverre ..: miért, ha valaki megpróbál belépni a szerver címét (ftp://ip-ul/) Kéri felhasználónév és a jelszó? Említettem már, hogy van egy router, én meg port forwarding, ahogy megtanultuk a bemutató, tettem egy virtuális ftp szerver, így azt hiszem, az összes kapcsolódó router rendben. Azonban, a szerver nem érhető el az emberek kívül a LAN hálózatot, mint a regisztráció, mely nem értek egyet egyáltalán. Előre is köszönöm!

  • @Adi:
    Jól értettem, a barátod nem tudja elérni az összes ftp, vagy nem tud hozzáférni az ütés, mint DIPA jelszót.
    Az első esetben mindenhol ellenőriznie kell, ha helyesen állítja be, akkor a virtuális szerveren ellenőrizze, hogy a számítógép ip értéke általában: "192.168.10.101", de veled más lehet.
    ellenőrizze, és Firefall hardver (útválasztó), és a szoftver, ha letiltja a Windows tűzfal, és tedd a többi (Zone Alarm, a Comodo).
    A második esetben, ha kell, hogy a barátja, hogy adjon meg egy jelszót, ez egy jó dolog, mert ha a szerver eléréséhez barátja jelenti, hogy bárki hozzáférhet, persze ha letiltja a jelszó.

  • Ez a második eset, ahogy mondtad. A barátom csak a hozzáférést a szerver dak adja meg a felhasználónevét és jelszavát. A kérdés az, hogyan lehet letiltani a hitelesítés, PT. Azt akarom, hogy képes belépni a szerverre anélkül, hogy ismernék a felhasználói név és jelszó. Azt adja meg a felhasználónevet és a jelszót csak én szerver admin.

  • @Adi:
    Ugrás FileZilla Server Control panel és látom, hogy a tetején néhány kép felhasználók megy az első és onnan szerkesztheti felhasználó hozzáadott új felhasználók tevékenységeknek a jelszót.
    A jobb minden felhasználónak van egy rész, ahol meg kell adnia azt a mappát, amelyben a felhasználó hozzáférhet.
    Azt tanácsolom, hogy hagyja el a jelszót, mert különben nagyon téve a veszélyeket.
    Bárki jelszó nélkül hozzáférhet hozzá, és bármit megtehet „ültetni” a megosztott partícióba vagy mappába.
    Legyen óvatos, ez a cucc, ez nem játszik.

  • @beb3_mykk: Én kértem, hogy ne legyen ostoba kedvéért topului.Vrei kiküldetés bebizonyítani, hogy nem helyes? Például közzétett között 2 oktató bemutató minute.un 5 percenként, és egy másik gazdaságba 20 30 Ön megjegyzést, hogy az egyik A 20 és több mint ala a 5 30 perc alatt tűnt olyan gyorsan 2 oktató összesen 50 percet? ne írjon kedvéért kiküldetés!

  • Cristi bár úgy tűnik, egy kicsit kisebb böngésző letöltési sebesség. Húztam és 20 kb amit meg nagyon kevés, hogy okozna?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.