Hogyan kell kémkedni vagy irányítani a számítógépet mobiltelefonnal - HD video bemutató

Szia, a videotutorialul következő megmutatja, hogyan lehet, hogy egy kapcsolat, mint a távirányító, vagy távoli asistance a telefon és a számítógép.

Amint tudod irányítani a számítógép egyszerűen egy másik számítógép programok segítségével, amelyek telepíteni kell mind a két gépen, vagy csak az egyik, a másik, hogy kell telepíteni java runing Enviroment biztosított az internet-kapcsolat, hogy aktív a PC- növények, de most megy keresztül egy egyszerű mobiltelefon, amely java.

Szükségünk van egy bluetooth kapcsolat vagy internet sikeresen futtatni egy alkalmazást, amit be. Tudjuk használni ezt a fajta távoli bármilyen telefonról, feltéve telefon támogatja a Java MIDP2.0 tutorial mutat példát, hogy ellenőrizze ezt a lehetőséget.

Ez a leírás segít valaki, akinek szüksége, hogy kémkedjen a számítógépen, hogy megtudja, milyen programok futnak rajta, vagy egyszerűen csak, hogy a szülők, akik szeretnék nézni a gyerekek a számítógép előtt.

Lucian bazsalikom

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (65)

    • Problémám van, mert ugyanazt tettem, mint az oktatóanyagban, és amikor megpróbálok csatlakozni a wifi-hez, az azt mondja nekem: "IOException: java.io.IoException: Hiba történt a kapcsolat megnyitásakor:

      A bluetooth-on: Nem található megfelelő szolgáltatás! Kérjük, ellenőrizze, hogy a bluetooth távirányítója x

  • crystache - mit szeretnél pontosan bemutatni?

    Andrei - mit mondasz, mert a telefon nem a bluetooth vagy az internet jelének lefedettségén található. Ezt mondtad. Adj meg nekem további részleteket, mert nem értettem, mi és mikor történik

  • Amikor azt mondom, hogy ez kapcsolódni Várakozás PC és a telefon hív néhány másodperc múlva a tartományon kívül! Ez az, amikor megpróbálok csatlakozni Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ha szeretne csatlakozni az interneten keresztül én alma simán .. Van egy Nokia E50. Azonban dc akar, és bluetooth?

  • Andrej - Úgy gondolom, hogy az Ön esetében a probléma a telefon és a számítógép társítása. Próbálkozzon a számítógépen található bluetooth szoftverrel, hogy kapcsolatot létesítsen a telefonnal, hogy lássa, megtalálja-e. Pontosabban a telefonja nem látja a számítógép bluetooth adapterét. kereséssel és társítással + a lista kiegészítésével, mivel jogosult minden alkalommal abbahagyni az engedélykérést

  • Az egyesület rendben van. Azt azonban nem értem, hogy az interneten keresztül működik, és nem akar bluetooth-on keresztül működni. K-ért mégis ... a neten nem kerül bluetooth-on keresztül!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.